Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Μα ναι οχι τπτ.. αλλα παιρνω καιρο προβιοτικα γιατι εχω συνδρομο ευερεθ εντερου και σκεφτομαι οτι ειναι κριμα να μη βοηθάνε και κολπικά.. 

Παντως για το utrogestan πρωτη φορα διαβάζω οτι δεν βοηθαει το ιδιο απο το στόμα.. είχα ρωτήσει καποιες μαιες γιατί δεν ηθελα να το παίρνω απο το στομα  και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαφορα

Ο γυναικολόγος μου και εξωσωματικός μου έχει πει οτι υπάρχει διαφορά. Φαντάσου με αιμορραγίες επέμενα να τα συνεχίζω κολπικά. Το ίδιο και η ενδοκρινολόγος. Εδώ κάποιες παίρνουν τα ciclacur κολπικά μήπως έχουν καλύτερη απορρόφηση. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με την ταχύτητας πχ , η ένεση είναι η ποιο γρήγορη απορρόφηση. Δεν είμαι

Δεν είμαι γιατρός, μπορεί να ήταν η δική τους προσέγγιση και να μην ισχύει. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 hour ago, M@ri@ είπε:

Σωστό και αυτό.... απλά νομίζω ότι με κοροϊδεύουν τα γυναικολογικα μου:-P

Χαμηλά οιστρογόνα; Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο! Είναι κάτι που εμποδίζει τη σύλληψη; χρειάζεται αγωγή;

Μια υποθεση εκανα ειναι ορμονικη διαταραχη που προκαλει αιμορροια ενδιαμεσα στον κυκλο. Κανεις τεστακια ωορρηξιας? 

Τεσπα ολα ειναι υποθεσεις καλο ειναι να δεις εναν γιατρο!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , Τονι@ είπε:

Αγαπούλα έτσι έλεγα κι εγώ. ..αλλά αν είναι για το μωράκι τι θα κάνεις. ..ένα χρόνο υπομονή. .κι εγώ την λατρεύω αλλά κρατήθηκα. ..το καλό είναι ότι εγώ ίσα που είχα αρχίσει και την ένιωθα τότε τη μικρή και όποτε έτρωγα χαλβά με κλωτσαγε. ..έτρωγα λοιπόν χαλβά για να χορεύει η μικρή και να παρηγοριεμαι 

Χαχαχα Χαχαχα ναι ρε εννοείται χαβαλε κανω!!! 

@Ungry girl κορίτσι μου. Το μόνο που μπορώ να σου πω ειναι να μην χανεις τις ελπίδες σου και να μην το βαζεις κατω. Καλό θα ήταν να κουβεντιασεις μαζί του. Πραξε όπως νοιώθεις κούκλα μου. 

• Μου αρέσει 2

nlmNp2.png

@Ungry girl σου βγαινει η πιεση γτ περιμενουμε αυτες τις μερες για να εχουμε επαφες και πολλες ελπιδες για μετα και μενα μ συμβαινει αυτο πολλες φορες! Εχω μαλωσει κ γω αλλα ειναι λαθος γτ και οι αντρες μπλοκαρουν με το πρεπει δυστυχως. Καναμε κουβεντα και προσπαθουμε να το προγραμματιζουμε οσο γινεται βεβαια! Μην απελπιζεσαι μικρακι 

Ασχετο πηγα περπατησα καμια ωρα γυρναω πριν λιγο χτυπαει η γειτονισσα με μια πιαταρα πιτα ζεστη! Ελεος θελω να αγιασω και δεν μπορωωωωω

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

2 ώρες πρίν, noni90 είπε:

Εμένα μου τα έδωσε για καλύτερη ποιότητα και επειδή κάνω λίγο αργά ωορρηξία.. είμαι στη 18η... και δεν έχω δει θετικο ωορρηξιας, κανονικά έπρεπε να είχα δει θετικο τη 16η. Το παράξενο είναι ότι πήγα 13 η στο γιατρό κ είδε ωοθηλακιο 12 χιλιοστα. Άρα θα έπρεπε ως τώρα να έχω κάνει ωορρηξία. Αφού μεγαλώνει περίπου 2 τη μέρα ....με έπιασε κ διάρροια από την αντιβίωση, βάζω κ κολπικά υποθετα...  βραστά είμαι σήμερα!!!

Μη Πως δεις Αύριο θετικό τεστ ωορρηξίας εκτός αν η αντιβίωση επηρέασε την ωορρηξία σου..

• Ευχαριστώ 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Πωπω Μελίνα πως σε καταλαβαίνω.... Πήγα 2 ώρες γυμναστήριο την Πέμπτη και το απόγευμα μου έφερε η αδερφή μου τρίγωνα Πανοράματος από θεσσαλονικη! Μα πως να αντισταθείς??

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 51 λεπτά , Smile89 είπε:

Δεν γίνεται να μην φαω ταραμοσαλάτα!!!!!!! Χαχαχα Χαχαχα 

Ότι σου πει ο γιατρός χαμογελακι. Από όσο έχω καταλάβει αυτά είναι ανάλογα το γιατρό. 

πρίν από 2 λεπτά , Vila είπε:

Πωπω Μελίνα πως σε καταλαβαίνω.... Πήγα 2 ώρες γυμναστήριο την Πέμπτη και το απόγευμα μου έφερε η αδερφή μου τρίγωνα Πανοράματος από θεσσαλονικη! Μα πως να αντισταθείς??

Καλα στα τριγωνα δεν το σκεφτομαι απλα παραδινομαι χαχαχα 

• Χαχα 1

tpnxp3.png

Κοριτσια μου τι κανετε?σας διαβασα τωρα που βρηκα χρονο..εμεις ξυπνησαμε το πρωι..εγω εκανα δουλειες του σπιτιου σιδερο κ ηλεκτρικη και μετα πηγαμε στην μανα μου για φαγητο...πηγαμε κ την βολτουλα μας..ειχαμε κ τις επαφες μας δυο φορες σημερα χεχε αλλα κ χθες...

• Μου αρέσει 3

πρίν από 16 λεπτά , alina80 είπε:

Ότι σου πει ο γιατρός χαμογελακι. Από όσο έχω καταλάβει αυτά είναι ανάλογα το γιατρό. 

Δεν είναι λογικό να πηγαίνουν αναλογα τον γιατρό εν τω μεταξύ, υπαρχουν και καποια στανταρ... 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Κοριτσια μου τι κανετε?σας διαβασα τωρα που βρηκα χρονο..εμεις ξυπνησαμε το πρωι..εγω εκανα δουλειες του σπιτιου σιδερο κ ηλεκτρικη και μετα πηγαμε στην μανα μου για φαγητο...πηγαμε κ την βολτουλα μας..ειχαμε κ τις επαφες μας δυο φορες σημερα χεχε αλλα κ χθες...

Μια χαρα σε βρισκω!!! 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Ωραίος Ειδικα αν έχει και συννεφια!! 

Ή βρέχει? 

Οχι εδω περα δεν εβρεξε ουτε ειχεκρυο και οταν πηγαμε για καφεδακι ειχε κ λιγο ηλιο..

1 ώρα πρίν, Ungry girl είπε:

koyrastika re koritsia to ξερω πως οσο κυνιγας κατι δεν γινεται αλλα δεν ξερω με επιρεασε και η βαφτηση ισως! ωραια ηταν σαν βαπτησα αλλα απο την αλλη ολα αυτα τα ωραια σχολεια του γλυκουλι κοσμου ξερεετε τα γνωστα! και ιδικα απο ατομα τα οποια πιασανε μωρο με αερα!!!! τεσπα κουραστικα γεγονος! ειναι κατι τοσο φυσιολογικο και τοσο απλο που σε καποιες απο εμας γινεται τοσο περιπλοκο τι να πω ! το αφηνω στην τυχη του εντελος!

1 ώρα πρίν, Ungry girl είπε:

τα ξερω αυτα ρε κοριτσι μου ετσι λενε ολοι αλλα δεν μπορω αλλο πραγματικα τερμα δεν υπαρχει περιπτωση θα τα παρατησω αν ποτε θελησει ξερει που θα με βρει!! αυτο ακριβος εφτασα στην πηγη και δεν υπια νερο τι ψαχνω τωρα αραγε! τεσπα

Διδυμουλα μου τι ειναι αυτα που διαβάζω? ???? Ποτέ δεν τα παρατάμε ολα μεσα στο παιχνίδι ειναι και η απογοήτευση και ολα! Και εγω τον προηγούμενο μηνα ελεγα τα παραταω και καθε μήνα καποια στιγμη θα πω τα παρατάω αλλα οχιιιιι ειμαι εδω και ολες οσες εχουμε ενα τοσο ομορφο σκοπο είμαστε εδω! Θα δεις που θα ερθουν και τα δικα μας σπορακια!!!! 

Γτ να παρεις αντισυλληπτικά ;;;;;;;

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...