Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Smile89 είπε:

Ρε κοριτσια Εφαγα μανιταροπιτα και έλεος με τρελαναν οι μισοί δεν κανει που εφαγες οι αλλοι μισοί δεν Πειραζει. Λες και εφαγα και 2 κιλα μανιταρια.... 

Είχα ρωτήσει τον γιατρό μου για τα μανιτάρια και μου είχε πει ότι μπορώ να τα τρώω κανονικά... 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

2 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Όντως δεν μπορούμε να πούμε τίποτα αν δεν σε δει ο γιατρός. 

Σωστό και αυτό.... απλά νομίζω ότι με κοροϊδεύουν τα γυναικολογικα μου:-P

2 ώρες πρίν, MelinaFo είπε:

@M@ri@ συμφωνω με την @Smile89 

Σε νεαρη ηλικια οταν ειχα λιγο αιμα  στις γονιμες μερες ειχα επισκεφτει γυναικολογο ο οποιος μ ειπε οτι ειναι συνηθες μια μικρη ποσοτητα δηλαδη ιχνη στο σκουπισμα! Οταν η ροη ειναι περισσοτερη ειναι πιθανον ορμονικο ζητημα οταν διανυουμε τις μερες περιοδου ειναι χαμηλα τα οιστρογονα στην ωορρηξια αυξανονται. Αν για καποιο λογο σε σενα μενουν χαμηλα ξεγελιεται ο οργανισμος και ξαναεχει ροη!

Μετεφερα μια  προσωπικη εμπειρια φυσικα ο γιατρος σου ειναι η λυση!

Χαμηλά οιστρογόνα; Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο! Είναι κάτι που εμποδίζει τη σύλληψη; χρειάζεται αγωγή;

πρίν από 11 λεπτά , ada32 είπε:

Καλησπερα!η αλήθεια είναι δεν τα γνωρίζω.. Το μόνο που ξέρω είναι ότι τα παιρνουν κοπέλες με πολυκυστικες κ Για να μικρύνει ο κύκλος τους..σε ποια μέρα είσαι;

Εμένα μου τα έδωσε για καλύτερη ποιότητα και επειδή κάνω λίγο αργά ωορρηξία.. είμαι στη 18η... και δεν έχω δει θετικο ωορρηξιας, κανονικά έπρεπε να είχα δει θετικο τη 16η. Το παράξενο είναι ότι πήγα 13 η στο γιατρό κ είδε ωοθηλακιο 12 χιλιοστα. Άρα θα έπρεπε ως τώρα να έχω κάνει ωορρηξία. Αφού μεγαλώνει περίπου 2 τη μέρα ....με έπιασε κ διάρροια από την αντιβίωση, βάζω κ κολπικά υποθετα...  βραστά είμαι σήμερα!!!

πρίν από 5 λεπτά , KarMar84 είπε:

Είχα ρωτήσει τον γιατρό μου για τα μανιτάρια και μου είχε πει ότι μπορώ να τα τρώω κανονικά... 

Ακόμη και αν είναι κονσέρβας? Ευχαριστώ ρε κοριτσι κόντεψαν να με κανουν να μετανοιωσω που τα εφαγα. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

1 ώρα πρίν, ntemiiiiii είπε:

Κόκκινα πως τα κάνεις;

Στα ωπα για το αγόρι!!!! Εεεετσσσιιι!!!

Όλο το μήνα έχεις κηλίδες;;;;Πότε περιμένεις;

Είμαι ήδη στην τρίτη μερα περιόδου και το κατάλαβα γτ μου αυξήθηκε το αίμα και ένοιωσα και μερικές ενοχλήσεις. Ήρθε στην ώρα της όμως. Και ξεπρηστικε και το στήθος και πρηστικε η κοιλιά. Ότι παθαίνω κάθε μήνα δηλ.το μόνο διαφορετικό τώρα δυο μήνες είναι οι κοιλιδες. 

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , ada32 είπε:

Είχατε επαφες στις γόνιμες; 

Ναι είχαμε τις πρώτες μέρες των γόνιμων , ένα μικρό διάλειμμα 3 ημερών λόγω ταξιδιού και  την ημέρα θετικού ωορρηξίας και την επόμενη.Ηθελα και άλλη μια μέρα μετά αλλά ο σύζυγος δεν άντεχε εκεινη την ημέρα .Παρόλα αυτα δεν έχω κανένα απολύτως σύμπτωμα και δεν νομίζω πως έγινε κάτι :-( μακάρι να κάνω λαθος

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , Smile89 είπε:

Ρε κοριτσια Εφαγα μανιταροπιτα και έλεος με τρελαναν οι μισοί δεν κανει που εφαγες οι αλλοι μισοί δεν Πειραζει. Λες και εφαγα και 2 κιλα μανιταρια.... 

Γιατί καλέ; Δεν κάνει να τρώμε μανιτάρια στην εγκυμοσύνη;

πρίν από 9 λεπτά , alina80 είπε:

Κάποιοι λένε ναι και κάποιοι λένε όχι.  Εγώ έτρωγα κονσέρβα. Αλλά δεν έτρωγα γαρίδες ταραμά και εννοείται κανένα ώμο λαχανικό απ έξω.  Ούτε σουσι. 

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 13 λεπτά , alina80 είπε:

Αιντε...?? 

πρίν από 3 λεπτά , Τονι@ είπε:

Κάποιοι λένε ναι και κάποιοι λένε όχι.  Εγώ έτρωγα κονσέρβα. Αλλά δεν έτρωγα γαρίδες ταραμά και εννοείται κανένα ώμο λαχανικό απ έξω.  Ούτε σουσι. 

Καλα εννοείται λαχανικα όχι. Γαρίδες έτσι κ αλλιώς δεν τρώω. Αλλα γιατί όχι γαρίδες και ταραμα? 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Τελικά σήμερα πονάει η μέση μου και η κοιλιά μου όποτε έρχεται...

@kouzouni15 μαζί με εμένα και την @ada32 στην αναμονή!

@M@ri@ μου ο θυρεοειδής σου είναι οκ?? Έχεις δει τις ορμόνες σου? Γιατί νομίζω η καραμέλ είχε κάτι παρόμοιο με πολλές μέρες ροή.

XDXPp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

κοριτσια δυστυχος ακυρο εφαγα χαχαχχα! τερμα οι επεφες δεν πιραζει αν δεν θελει δεν θελει τι να κανω! δεν κανω για μανα προφανος φιλακια σε ολες!!!

Τι έγινε ρε? Μη λες τέτοια τώρα!!! 

nlmNp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Vila είπε:

Τελικά σήμερα πονάει η μέση μου και η κοιλιά μου όποτε έρχεται...

@kouzouni15 μαζί με εμένα και την @ada32 στην αναμονή!

@M@ri@ μου ο θυρεοειδής σου είναι οκ?? Έχεις δει τις ορμόνες σου? Γιατί νομίζω η καραμέλ είχε κάτι παρόμοιο με πολλές μέρες ροή.

Ειχα κάνει εξετάσεις πέρυσι προληπτικά μια χαρά ολα και η αιματος και ο υπέρηχος.... ορμόνες δεν έχω δει βασικά δεν ξέρω καν τι εξετάσεις είναι αυτές....

πρίν από 9 λεπτά , Ungry girl είπε:

κοριτσια δυστυχος ακυρο εφαγα χαχαχχα! τερμα οι επεφες δεν πιραζει αν δεν θελει δεν θελει τι να κανω! δεν κανω για μανα προφανος φιλακια σε ολες!!!

Αννούλα μου δεν πειράζει. Είχατε επαφές τις προηγούμενες μέρες. Εντάξει κάνουμε λίγη πλάκα εδώ, αλλά με το ζόρι καλύτερα να μην γίνεται. Τώρα πως έφτασες από μια επαφή που δεν έγινε στο "δεν κάνω για κάνα"? Παει, ξεχνάς το. Μέσα στο παιχνίδι είσαι έτσι κι αλλιώς. Πες μας πως ήταν η βάφτιση;

koyrastika re koritsia to ξερω πως οσο κυνιγας κατι δεν γινεται αλλα δεν ξερω με επιρεασε και η βαφτηση ισως! ωραια ηταν σαν βαπτησα αλλα απο την αλλη ολα αυτα τα ωραια σχολεια του γλυκουλι κοσμου ξερεετε τα γνωστα! και ιδικα απο ατομα τα οποια πιασανε μωρο με αερα!!!! τεσπα κουραστικα γεγονος! ειναι κατι τοσο φυσιολογικο και τοσο απλο που σε καποιες απο εμας γινεται τοσο περιπλοκο τι να πω ! το αφηνω στην τυχη του εντελος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...