Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσιααααα!! 

Τι μου κάνετε; Εμείς βόλταραμε όλο το νησί σήμερα και ήπιαμε καφέ κάπου απομακρυσμένα, όνειρο ήταν.. γνωρίζει κάποια εάν λ´ογω ινοφερτ που ξεκίνησα δεν κάνω ωορρηξία; Δε μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει, να είμαι τόσο τυχερή που το μήνα που μας έκοψε ο γιατρός της επαφές κάνω ανωορρηκτικο κύκλο; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , M@ri@ είπε:

Κατάλαβα.... Οπότε να μην ανησυχώ:) 

Εγώ στη θέση σου θα το παρακολουθούσα πώς πάει και αν συνεχιζε και μετα την περίοδο, θα ενημλερωνα το γιατρό.. Υπάρχει περίπτωση να είσαι εγκυος???

cO4Yp3.png

πρίν από 34 λεπτά , M@ri@ είπε:

Από τον προηγούμενο κύκλο και από το τέλος της περιόδου μέχρι και την επόμενη περίοδο. Κάθε δύο μέρες η τρεις. Σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι από το άγχος στην αρχή. Αλλά από την στιγμή που συνέβη το ίδιο και σε αυτό το μήνα με το που καθαρίσω θα πάω στον ιδιώτη.

Ναι αλλά είναι δυνατόν τις κηλίδες να τις έχω ένα μήνα; πάντα είχα λιγο αιμα στο σκούπισμα την ημέρα της ωορρηξίας από μικρό παιδί. Αυτό είναι η δεύτερη φορά που μ συμβαίνει όμως.... Τι να πω.... άτιμο πράγμα οι ορμόνες :shock:

Όντως δεν μπορούμε να πούμε τίποτα αν δεν σε δει ο γιατρός. 

nlmNp2.png

@M@ri@ συμφωνω με την @Smile89 

Σε νεαρη ηλικια οταν ειχα λιγο αιμα  στις γονιμες μερες ειχα επισκεφτει γυναικολογο ο οποιος μ ειπε οτι ειναι συνηθες μια μικρη ποσοτητα δηλαδη ιχνη στο σκουπισμα! Οταν η ροη ειναι περισσοτερη ειναι πιθανον ορμονικο ζητημα οταν διανυουμε τις μερες περιοδου ειναι χαμηλα τα οιστρογονα στην ωορρηξια αυξανονται. Αν για καποιο λογο σε σενα μενουν χαμηλα ξεγελιεται ο οργανισμος και ξαναεχει ροη!

Μετεφερα μια  προσωπικη εμπειρια φυσικα ο γιατρος σου ειναι η λυση!

tpnxp3.png

5 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Ωραία κι έτσι αλλα και κόκκινα μουρλιαααααα!!! 

Ναι ρε απο κει θα βγεις Αττική οδό πιανεις την Κορίνθου μετα και τσουπ!!! 

Έχουμε κι χιονοδρομικό χιόνι δεν ξέρω αν έχουμε Χαχαχα Χαχαχα 

Κόκκινα πως τα κάνεις;

5 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Χαχαχαχαχα τι να κανω μανα μου παραγγελία του καλου μου πως θα του φτιαξω τη διάθεση ο ερωτας περνάει απο το στομάχι!!

Αντε πουλακι μου να σας δουμε πανω δεν χρειάζεται να νιώσεις τιποτα!! 14 η 16?? Σημερα 1η δηλαδη?? Γιατι ειμαι κ χαζη χαχαχα

Στα ωπα για το αγόρι!!!! Εεεετσσσιιι!!!

1 ώρα πρίν, M@ri@ είπε:

Από τον προηγούμενο κύκλο και από το τέλος της περιόδου μέχρι και την επόμενη περίοδο. Κάθε δύο μέρες η τρεις. Σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι από το άγχος στην αρχή. Αλλά από την στιγμή που συνέβη το ίδιο και σε αυτό το μήνα με το που καθαρίσω θα πάω στον ιδιώτη.

Ναι αλλά είναι δυνατόν τις κηλίδες να τις έχω ένα μήνα; πάντα είχα λιγο αιμα στο σκούπισμα την ημέρα της ωορρηξίας από μικρό παιδί. Αυτό είναι η δεύτερη φορά που μ συμβαίνει όμως.... Τι να πω.... άτιμο πράγμα οι ορμόνες :shock:

Όλο το μήνα έχεις κηλίδες;;;;Πότε περιμένεις;

• Χαχα 1

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Κόκκινα πως τα κάνεις;

Στα ωπα για το αγόρι!!!! Εεεετσσσιιι!!!

Όλο το μήνα έχεις κηλίδες;;;;Πότε περιμένεις;

Όχι εγώ η μαμα μου, Χαχαχα Χαχαχα, δεν Θυμαμαι την συνταγή απ έξω. 

• Χαχα 1

nlmNp2.png

πρίν από 4 λεπτά , MelinaFo είπε:

Με ντοματα βρε κοριτσια!!! Ταιριαζει επισης και η καπνιστη παπρικα! Μιαμ! Παω για περπατημα να καψω καμια θερμιδα .....:rolleyes::ph34r::huh:

Προφανώς με ντομάτα.... τα υπόλοιπα υλικά λογικα Εννοούσαμε.... 

nlmNp2.png

πρίν από 16 λεπτά , Smile89 είπε:

Προφανώς με ντομάτα.... τα υπόλοιπα υλικά λογικα Εννοούσαμε.... 

Α καλα εγω τα κανω οπως τα ασπρα και βαζω στο ζουμακι τοματα κρεμμυδι μαιντανο και καπνιστη παπρικα ...:D

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, noni90 είπε:

Καλημέρα κοριτσιααααα!! 

Τι μου κάνετε; Εμείς βόλταραμε όλο το νησί σήμερα και ήπιαμε καφέ κάπου απομακρυσμένα, όνειρο ήταν.. γνωρίζει κάποια εάν λ´ογω ινοφερτ που ξεκίνησα δεν κάνω ωορρηξία; Δε μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει, να είμαι τόσο τυχερή που το μήνα που μας έκοψε ο γιατρός της επαφές κάνω ανωορρηκτικο κύκλο; 

Καλησπερα!η αλήθεια είναι δεν τα γνωρίζω.. Το μόνο που ξέρω είναι ότι τα παιρνουν κοπέλες με πολυκυστικες κ Για να μικρύνει ο κύκλος τους..σε ποια μέρα είσαι;

hBuvp3.png    n8xOp2.png

2 ώρες πρίν, kouzouni15 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια εγώ είμαι Πέμπτη αλλά και εγώ δεν νιώθω απολύτως τίποτα και φοβάμαι πως πάει απατος και αυτός ο μήνας. Απογοητεύτηκα λίγο είναι η αλήθεια 

Είχατε επαφες στις γόνιμες; 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

2 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Εγώ στη θέση σου θα το παρακολουθούσα πώς πάει και αν συνεχιζε και μετα την περίοδο, θα ενημλερωνα το γιατρό.. Υπάρχει περίπτωση να είσαι εγκυος???

Τι να σ πω με τόσο αιμα που έχω δύσκολο μου φαίνεται... Ούτε έχω άλλα συμπτώματα.... πέραν τα κλασσικά της περιόδου.:?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...