Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Καλά αυτό με την τουαλέτα το είχα και εγώ στην αρχή άργησα να το ξεπεράσω!!ευχαριστώ κοριτσάκι!θα πάρω από βδομάδα σήμερα είμαι καλύτερα!

Καλημέρα κορίτσια!!!

έχασα καποια κομματια τις συζήτησης κ δεν ξερω τι ακριβως εχεις,παντως τα glucophage σου δημιουργουν προβλημα κ εχεις πολλες επισκεψεις στημ τουαλετα(δεν θυμαμαι αν ειχα διαρροια η όχι μη σου πω ψεμματα)παντως μου ειχε πει ο γιατρος οτι θελει καμια 10αρια μερες για να σταματησουν...εγω στις 7 μερες συνηλθα!

• Ευχαριστώ 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 20 λεπτά , M@ri@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Εγώ άμα δεν είχα περίοδο και βρισκόμουν Αθήνα στο συλλαλητήριο θα πήγαινα. Έστω και για μια ώρα. Πάντως ναι μεν αδιαθετησα αλλα τουλάχιστον ήρθε στην ωρα της. Όμως αυτό το μήνα συνεχίστηκε το αίμα στο σκούπισμα για ολο το μήνα. Επειδή μας έπιασε και οι μέση προς το τέλος δεν κάναμε κάτι και παρολαυτα πάλι είχα αίμα στο σκούπισμα οπότε είμαι σίγουρη ότι δεν είναι απο τις επαφές. Ένα περίεργο πράγμα ρε κορίτσια εγώ που δεν άντεχα χωρίς ντεπον την ημέρα της περίοδου που κατεβαίνει έντονα το αίμα το τελευταίο διάστημα δεν χρειαζομαι να παρω τίποτα. Ειχα κλεισει κ ραντεβού με τον γυναικολόγο στο νοσοκομείο αλλα δεν προλαβαίνω να έχω καθαρίσει οπότε δεν τα γλυτώνω τα λεφτά στον ιδιώτη. Καθε φορά έρχεται στο νησι και μενει οριακα 12 μερες περίπου. Δηλαδή αν προκύψει κάτι δεν υπάρχει αντικαταστάτης. Και όταν προσπαθησα πριν από ενα μηνα να κλεισω το ραντεβού επειδή η περίοδος μου ξερω τι πρόγραμμα έχει ήθελα να τελειώσει να περασει το σκ να καθαρίσω και να παω μετά... Αλλά οοοοοχι την ημέρα που μπορουσα ο τυπος κάνει μόνο συνταγογράφηση. Εγώ δεν το ήξερα ότι το κανουν αυτό.... Τέλος πάντων. Είμαι στην τρίτη μερα ο σύζυγος βάρδια κ εγω εχω λιωσει στο καναπέ:)

Το ειχα παθει και εγω αυτο μια φορα και μαλιστα ειχα φοβηθει πολυ και επισπευσα το ραντεβού στο γυναικολογο μου,  ο οποίος μ πε πως σε καποιους κυκλους ειναι πιθανο να συμβεί αυτό λογω ωορρηξιας... 

cO4Yp3.png

πρίν από 51 λεπτά , ada32 είπε:

Σε όσες απάντησα χθες για τις εξετάσεις,απάντησα λίγο βιαστικά ..

Λοιπόν εγώ όσες φορες κάνω καλλιέργεια κολπικου απο παλια ,τα γραφω ολα(αεροβια,αναεροβια,μυκοπλασμα ουτεοπλασμα ,βακτήρια,μυκητες).. Βέβαια παθαινα κολπιτιδες από μύκητες καντινα πολύ συχνά Μετά Από τα μπάνια κ έπαιρνα κατι υποθετα. Κ πάντα πήγαινα σε διαγνωστικό κέντρο στην θέσ/νικη και τα έκανα με παραπεμπτικό. 

Όσον αφορά το σπερμοδιαγραμμα,το 2014 Δεν το δέχονταν όλα τα μικρο βιολογικά. Τώρα τα περισσότερα το δέχονται το παραπεμπτικό. Αλλά πρέπει να πάρεις κ να ρωτήσεις Όπως κ την μαστογραφια (που μου είπε Μια φίλη ότι βρηκε διαγνωστικό που την κάνει μέσω εοππυ).

Μόνο την σαλπιγγογραφεια δεν την δέχονται Αλλά μπορείς να την κάνεις σε δημόσιο νοσοκομείο απλα πρέπει να κλείσεις ραντεβου ..

Όσο για το ουρεοπλασμα δεν είναι τίποτα!! @Μάντη Εμας οι μορφές μας ήταν πάντα 5-8% φυσιολογικες Αλλά πετύχαμε συλληψη. Μέ την αντιβίωση θα είστε σουπερ αλλά να την πάρει.κάνει δουλειά

Λευκα με αυγολεμονο. 

Κ έχω αλλά τοσα για σίδερο ,Που μάλλον θα τα διπλωσω κ θα τα βάλω έτσι!!!

Εμεις εχουμε φυσιολογικες μορφες μονο 3% χαλια! Αλλα μου ειπε ο ουρολογος οτι μολις φυγει το ουρεοπλσμα θα φτιάξει βοηθαν και οι βιταμινες! Πανω απο 5% θα είμαστε μέτρια!  Οσο για την καλλιέργεια ζητησα να μου την κανει μαζι με το παπ ο γυναικολογος μ αλλα μου ειπε να παω να την κανω σε μικροβιολογικο απευθείας γτ το πολυ σε 30 λεπτα πρεπει να το εχεις δώσει το δειγμα και δεν ηθελε να το παρει να το βαλει ψυγειο και να το δωσει μετα... Δεν θα ειναι αξιοπιστα τα αποτελεσματα ειπε... Και μου εγραψε ενα κατεβατο και θα παω μολις τελειώσει η αντιβίωση να το κανω!

Κορίτσια παίρνετε καμια βιταμινουλα που βοηθά στη σύλληψη ;;; χωρις να εχετε πρόβλημα κύκλου ;;;;

jgJqp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Μάντη είπε:

Εμεις εχουμε φυσιολογικες μορφες μονο 3% χαλια! Αλλα μου ειπε ο ουρολογος οτι μολις φυγει το ουρεοπλσμα θα φτιάξει βοηθαν και οι βιταμινες! Πανω απο 5% θα είμαστε μέτρια!  Οσο για την καλλιέργεια ζητησα να μου την κανει μαζι με το παπ ο γυναικολογος μ αλλα μου ειπε να παω να την κανω σε μικροβιολογικο απευθείας γτ το πολυ σε 30 λεπτα πρεπει να το εχεις δώσει το δειγμα και δεν ηθελε να το παρει να το βαλει ψυγειο και να το δωσει μετα... Δεν θα ειναι αξιοπιστα τα αποτελεσματα ειπε... Και μου εγραψε ενα κατεβατο και θα παω μολις τελειώσει η αντιβίωση να το κανω!

Κορίτσια παίρνετε καμια βιταμινουλα που βοηθά στη σύλληψη ;;; χωρις να εχετε πρόβλημα κύκλου ;;;;

Καλημερα! Εγώ μόνο φυλλικο οξυ, είχα ρωτήσει γυναικολογο για τις pregnacare αλλα μου είπε καλύτερα να πάρω φυλλικο... ο σύζυγος τίποτα. Τρωμε φρούτα και καρύδια πάντως χε χε! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 51 λεπτά , Ungry girl είπε:

@Smile89 ελα μη παραπονιέσαι θα ερθει η ωρα σε πολυ λιγο να πας να φας τα παιδακια σου κι εσυ!!! Ναι προσφυγακια βέβαια μολις μπικα σπιτι και δεν ξερω απο που να αρχισω μαλλον παω να καθαρισω τα χορτααααα!!! @alina80 εκανα τεστ και βγηκε γραμμη αλλα λιγοτερη απι χθες οπότε σημερα καν. Ωορρηξία εεε??? Αρα δεν περιμενω 17 απο σημερα μετραω??

Μπορεί και σήμερα να είναι. Μέτρα από σήμερα αλλά έχει στο νου σου +-μια μέρα για το πότε περιμένεις, γιατί μπορεί να έκανες και χτες. 

Διαφημίσεις

πρίν από 48 λεπτά , Smile89 είπε:

Ο σκοπός αγιαζει τα μέσα.... 

Παντα!!!

πρίν από 25 λεπτά , alina80 είπε:

Μπορεί και σήμερα να είναι. Μέτρα από σήμερα αλλά έχει στο νου σου +-μια μέρα για το πότε περιμένεις, γιατί μπορεί να έκανες και χτες. 

Οποτε μετραω μια σημερα και να το παω μέχρι και 16 μερες οποτε θεωρητικά περιμένω 20 του μηνα σωστα??

Απο βιταμινες εγω παιρνω μονο φυλλικο και τρωω λιγο παραπανω φρουτα λαχανικα ξηρους καρπους 

Το αγορι παιρνει C ή πολυβιταμινη αλλα τρωει εκνευριστικα υγιεινα χαχαχα μ σπαει τα νευρα

Επισης δεν καπνιζουμε εδω και 1,5 χρονια!

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

πρίν από 2 λεπτά , MelinaFo είπε:

Απο βιταμινες εγω παιρνω μονο φυλλικο και τρωω λιγο παραπανω φρουτα λαχανικα ξηρους καρπους 

Το αγορι παιρνει C ή πολυβιταμινη αλλα τρωει εκνευριστικα υγιεινα χαχαχα μ σπαει τα νευρα

Επισης δεν καπνιζουμε εδω και 1,5 χρονια!

Χαχαχα Χαχαχα κι εμένα τρώει πολυ υγιεινα βέβαια αυτο κανει καλο και σε μένα με παρασερνει. Εγω βέβαια σπανια των παρασέρνω σε σουβλακια. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 58 λεπτά , kido είπε:

Καλημερα! Εγώ μόνο φυλλικο οξυ, είχα ρωτήσει γυναικολογο για τις pregnacare αλλα μου είπε καλύτερα να πάρω φυλλικο... ο σύζυγος τίποτα. Τρωμε φρούτα και καρύδια πάντως χε χε! 

Και εμεις τρώμε αρκετα φρουτα μελι και καρύδια!  Διαβασα για καποιες βιταμίνες που κανουν καλο στην ενδομιτριωση σκεφτομαι να ρωτησω το γιατρο γτ ειναι και ακριβές...

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Vila είπε:

Καλημεεεεεραααααα!!!

Εμείς πάμε σήμερα στους γονείς μου για φαγητό και κάτι για κεφτεδάκια με σάλτσα ρυζακι μου είπε η μαμά!! Εγώ αν ήμουν Αθήνα θα κατέβαινα σίγουρα πάντως στο  Σύνταγμα κορίτσια! 

@ada32 μαζί δεν περιμένουμε... είμαστε οι επόμενες στη λίστα απ' ότι βλέπω! Αλλά δε νιώθω τίποτα απολύτως οπότε έχω προετοιμαστεί ψυχολογικά ήδη! 

@Ungry girl μου μετράς από σήμερα 14 μέρες . Άσε τις δουλειές και πιάσε "δουλίτσα"!!

Ναι  vila Μου μαζί περιμένουμε.. Για να δούμε.Εγώ περα Απο το στήθος που με πονάε λίγο ,δεν έχω κάτι Αλλο.

Α!είδα όνειρο την Τετάρτη ότι έτρεχε γάλα από το στήθος μου...ότι να ναι!!

Τρίτη ς Είμαστε κ οι 2 Μας. Άντε να δούμε!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

3 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Πρώτα φορα σου συμβαίνει αυτό ολο τον καιρό αίμα? Απο τα μισα του κύκλου? 

Από τον προηγούμενο κύκλο και από το τέλος της περιόδου μέχρι και την επόμενη περίοδο. Κάθε δύο μέρες η τρεις. Σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι από το άγχος στην αρχή. Αλλά από την στιγμή που συνέβη το ίδιο και σε αυτό το μήνα με το που καθαρίσω θα πάω στον ιδιώτη.

3 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Το ειχα παθει και εγω αυτο μια φορα και μαλιστα ειχα φοβηθει πολυ και επισπευσα το ραντεβού στο γυναικολογο μου,  ο οποίος μ πε πως σε καποιους κυκλους ειναι πιθανο να συμβεί αυτό λογω ωορρηξιας... 

Ναι αλλά είναι δυνατόν τις κηλίδες να τις έχω ένα μήνα; πάντα είχα λιγο αιμα στο σκούπισμα την ημέρα της ωορρηξίας από μικρό παιδί. Αυτό είναι η δεύτερη φορά που μ συμβαίνει όμως.... Τι να πω.... άτιμο πράγμα οι ορμόνες :shock:

πρίν από 4 λεπτά , M@ri@ είπε:

Από τον προηγούμενο κύκλο και από το τέλος της περιόδου μέχρι και την επόμενη περίοδο. Κάθε δύο μέρες η τρεις. Σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι από το άγχος στην αρχή. Αλλά από την στιγμή που συνέβη το ίδιο και σε αυτό το μήνα με το που καθαρίσω θα πάω στον ιδιώτη.

Ναι αλλά είναι δυνατόν τις κηλίδες να τις έχω ένα μήνα; πάντα είχα λιγο αιμα στο σκούπισμα την ημέρα της ωορρηξίας από μικρό παιδί. Αυτό είναι η δεύτερη φορά που μ συμβαίνει όμως.... Τι να πω.... άτιμο πράγμα οι ορμόνες :shock:

Εγω λερψνα σερβιετα με καφετια,  για 15 μερες περιπου,  ισως και παραπανω... Αφου οταν μ ρθε περιοδος την καταλαβα απο τη ροη και δεν ηξερα ποτε να υπολογισω 1η μερα (η χαζη)  :P

cO4Yp3.png

πρίν από 40 λεπτά , ada32 είπε:

Ναι  vila Μου μαζί περιμένουμε.. Για να δούμε.Εγώ περα Απο το στήθος που με πονάε λίγο ,δεν έχω κάτι Αλλο.

Α!είδα όνειρο την Τετάρτη ότι έτρεχε γάλα από το στήθος μου...ότι να ναι!!

Τρίτη ς Είμαστε κ οι 2 Μας. Άντε να δούμε!

Καλησπέρα κορίτσια εγώ είμαι Πέμπτη αλλά και εγώ δεν νιώθω απολύτως τίποτα και φοβάμαι πως πάει απατος και αυτός ο μήνας. Απογοητεύτηκα λίγο είναι η αλήθεια 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εγω λερψνα σερβιετα με καφετια,  για 15 μερες περιπου,  ισως και παραπανω... Αφου οταν μ ρθε περιοδος την καταλαβα απο τη ροη και δεν ηξερα ποτε να υπολογισω 1η μερα (η χαζη)  :P

Κατάλαβα.... Οπότε να μην ανησυχώ:) 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...