Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το σπέρμα πρέπει να είναι πολύ χάλια για να μην μπορεί να βρεθεί υγιές Κ να μην μπορεί να κάνει βλαστοκυστες. Κ αυτό θα φαινόταν στο σπερμοδιαγραμμα θα είχε χαμηλό αριθμό κακό κατακερματισμό κτλ κτλ  . Τα ωάρια παίζουν πάντα τον καθοριστικό ρόλο . 

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 7 λεπτά , MelinaFo είπε:

Δεν νυσταζεις ??? Εγω νυσταζα πολυ εκει γυρω στην 6η βδομαδα

Κι εγώ την τελευταία εβδομάδα οχι τόσο... ασε που πέφτω για ύπνο κ κοιμαμαι εντεκαωρο ειμαι κ όλη την ώρα ξαπλα 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Κι εγώ την τελευταία εβδομάδα οχι τόσο... ασε που πέφτω για ύπνο κ κοιμαμαι εντεκαωρο ειμαι κ όλη την ώρα ξαπλα 

Απολαυσε το! Οσο γινεται

tpnxp3.png

2 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Ναι θα πάρω ένα τηλέφωνο από βδομάδα να δω τι θα μου πει.και το γκλουκοφαζ είχα ακούσει ότι το δημιουργεί αυτό.

Γκλουκοφαζ εγω που πηρα τα sr δεν μου δημιουργησαν κατι τετοιο..βεβαια επαθα αιμορροιδες απο την συχνη επισκεψη στην τουαλετα και τα σταματησα μονη μου.. :-D χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Να μαι κι εγωωωω! Το ρίξαμε έξω ομαδικώς σήμερα ε??? Κι εμείς 4 το πρωί βρήκαμε το δρόμο για το σπίτι κορίτσια μου! Πέφτω για ύπνο δε βλέπω μπροστά μου! Τα λέμε αύριο! Σας φιλώ! 

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

1 hour ago, alina80 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Μια όμορφη Κυριακή να έχουμε. Όσες είστε κοντά στο κέντρο καλύτερα να μην βγείτε από το σπίτι σήμερα! 

Καλημέρα!Λόγω του συλλαλητηρίου ε;

πρίν από 34 λεπτά , Τονι@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!! Μετά από 2 μήνες έχω τον αντρουλη μου σπίτι Κυριακή και χαίρομαι πολύ! ! Καλή Κυριακή σε όλες! !!!♡♡♡♡♡♡

Πολύ ωραία!Να περάσετε όμορφα!

Καλημέρα σε όλες τις φιλενάδες! Καλή Κυριακή! Καλή δύναμη για την καινούργια εβδομάδα!

• Μου αρέσει 3

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, RaFa2905 είπε:

Γκλουκοφαζ εγω που πηρα τα sr δεν μου δημιουργησαν κατι τετοιο..βεβαια επαθα αιμορροιδες απο την συχνη επισκεψη στην τουαλετα και τα σταματησα μονη μου.. :-D χαχαχαχα

Καλά αυτό με την τουαλέτα το είχα και εγώ στην αρχή άργησα να το ξεπεράσω!!ευχαριστώ κοριτσάκι!θα πάρω από βδομάδα σήμερα είμαι καλύτερα!

Καλημέρα κορίτσια!!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 8 λεπτά , alina80 είπε:

Αχ δεν φτάνει που είναι Κυριακή, είναι και χάλια ο καιρός!

Πωπω ναι χαλια!! Εδώ εχει βρέξει και θα ρίξει κι αλλο. Κι έχει και πολυ κρυο!!! Για ταβαρνειο ορεινα με τζακακι ειναι. :P

• Λυπημένη/-ος 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...