Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το σπέρμα πρέπει να είναι πολύ χάλια για να μην μπορεί να βρεθεί υγιές Κ να μην μπορεί να κάνει βλαστοκυστες. Κ αυτό θα φαινόταν στο σπερμοδιαγραμμα θα είχε χαμηλό αριθμό κακό κατακερματισμό κτλ κτλ  . Τα ωάρια παίζουν πάντα τον καθοριστικό ρόλο . 

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Μάντη είπε:

Δυστυχώς νομιζω οχι δεν ειναι... Ρωτησα τον ουρολογο για να μου το γράψει και μου ειπε οτι δεν τα δέχονται σε ιδιωτικά... Αλλα ρωτα κσι εσυ να εισαι σίγουρη παρε τηλ και στα δυο κσι ρωτα! Υπαρχουν αλλα ειναι τα μικροβιολογικα η στα δημόσια κεντρα εξωσωματικής. ..

@noni90Τα δέχονται κανονικά τα παραπεμπτικα για σπερμοδιαγραμμα στα ιδιωτικά μικροβιολογικα Όπως βιοϊατρική ,euromedica κ.α... Εγώ Τον αντρα μου εκεί τον έστελνα κ πληρώναμε περιπου 5 ευρώ

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@noni90 νομιζω οτι στη Θεσσαλονίκη στη γιουρομεντικα που ειναι εξεταστικο κέντρο ειναι συμβεβλημένο με εοππυ και εχει και ειδικο γιατρό για υπογονιμοτητα! Το ειχα δει τυχαία οτα. Πηγα να κανω υπέρηχο πραθυροειδων.. Εγω πηγα εκει γτ δεν ειχα πολυ χρονο να το ψαξω αλλα εμεινα ευχαριστημένη! 

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

@noni90Τα δέχονται κανονικά τα παραπεμπτικα για σπερμοδιαγραμμα στα ιδιωτικά μικροβιολογικα Όπως βιοϊατρική ,euromedica κ.α... Εγώ Τον αντρα μου εκεί τον έστελνα κ πληρώναμε περιπου 5 ευρώ

Εγω δεν ειχα πολυ χρονο να το ψάξω ειχα ρωτήσει και εδω αλλα δεν πηρα απαντηση... 

jgJqp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Εγώ  σήμερα πήγα για ψώνια με την μαμά μου κ την θεία μου κ μετά για καφεδάκι.. Πέρασα Πολύ ωραία κ τώρα Πάμε για κρασάκι. Σήμερα το εριξα λίγο εξω. Χαχα χα

Όλες εδώ μου είστε απόψε!!

• Μου αρέσει 3

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 8 λεπτά , Nati85 είπε:

φαντάζομαι θα έγινε πολύ ωραίο! Είπαμε να το γλεντήσουμε με μπριζόλες σήμερα!

Πάντως δεν είμαι πολύ καλά σήμερα έχω ταχυκαρδίες και ζαλάδες με είχε ξαναπιάσει άλλη μια φορά για λίγες μέρες αλλά πέρασε και σήμερα πάλι έτσι ειμαι.γιατι??

Κορίτσι ρώτα τον ενδοκρινολόγο για αρχή γιατί το Τ4 έχει ταχυκαρδίες σαν πάρενεργεια

Just now, alina80 είπε:

Κορίτσι ρώτα τον ενδοκρινολόγο για αρχή γιατί το Τ4 έχει ταχυκαρδίες σαν πάρενεργεια

Ναι θα πάρω ένα τηλέφωνο από βδομάδα να δω τι θα μου πει.και το γκλουκοφαζ είχα ακούσει ότι το δημιουργεί αυτό.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Μάντη είπε:

@noni90 νομιζω οτι στη Θεσσαλονίκη στη γιουρομεντικα που ειναι εξεταστικο κέντρο ειναι συμβεβλημένο με εοππυ και εχει και ειδικο γιατρό για υπογονιμοτητα! Το ειχα δει τυχαία οτα. Πηγα να κανω υπέρηχο πραθυροειδων.. Εγω πηγα εκει γτ δεν ειχα πολυ χρονο να το ψαξω αλλα εμεινα ευχαριστημένη! 

Εγω δεν ειχα πολυ χρονο να το ψάξω ειχα ρωτήσει και εδω αλλα δεν πηρα απαντηση... 

Ναι μπορει.. Παντως η βιοιατρικη δεχεται αλλα οχι σε ολα τα καταστηματα εδω στη  θεσ/νικη. Κ η euromedica απλα πρεπει να  παρεις τηλ  να σου πουν αν δεχονται κ το ωρα να πας.

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 5 λεπτά , ada32 είπε:

Ναι μπορει.. Παντως η βιοιατρικη δεχεται αλλα οχι σε ολα τα καταστηματα εδω στη  θεσ/νικη. Κ η euromedica απλα πρεπει να  παρεις τηλ  να σου πουν αν δεχονται κ το ωρα να πας.

Αν ψαξεις σίγουρα υπαρχουν κεντρα που μπορεις να εμπιστευτεις και εναι συμβεβλημένα με εοππυ! 

jgJqp3.png

@alina80 πήρα την πίεση μου τώρα και έχω 10 με 6 νομίζω λίγο είναι και έβγαλε και το σηματακι της ταχυκαρδίας.

@ada32 καλά να περάσεις πιες και στην υγεία μας ένα ποτηράκι!!!

Καλό βράδυ κοριτσάκια!!πάω να βάλω τον μικρό για ύπνο σήμερα τι ξενυχτησαμε!φιλακιααααα

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 49 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι κι όμως!!!!:cool:

Ααααααχ

πρίν από 4 λεπτά , MelinaFo είπε:

Σουβλακια μπριζολες εναλλακτικα τζατζικια τι γινεται ρε παιδια!

Εγω μολις τσακισα ενα τριγωνο πανοραματος!!!

Εγώ τοστ κ μανταρίνια... 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Smile89 είπε:

Ααααααχ

Εγώ τοστ κ μανταρίνια... 

Ηθελα κ κατι αλμυρο αλλα κρατηθηκα.... Μια γουρουνια ειναι αρκετη!:mrgreen: καλα κανεις κ τρως ελαφρια! Πρεπει να προσεχεις!

tpnxp3.png

1 hour ago, Μάντη είπε:

Ναι μου εδωσε vibramicyn για 16 μερες... Σε λιγο θα παρω το πρωτο χαπι ειναι ανα 12ωρο.. Και στον αντρα μ ο ουρολογος εδωσε την ιδια συν αυτη που παίρνεις εσυ για 3 μερες και για 16 την αλλη... 

Κ εγώ έτσι ξέρω πως είναι για αρκετές μέρες η αντιβίωση. Εγώ με 2 μέρες θα καθαρίσω;

θα αρχίσω να παίρνω τηλέφωνα μου φαίνεται τώρα που είναι ζεστός ακόμα κ θέλει να το κάνει! Σας ευχΑριστω όλες :)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...