Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• η ανάπτυξη σε 6η μέρα είναι το ωάριο;; γιατί λένε μετά την 3η μέρα ευθύνεται το σπέρμα; για το σπέρμα σασ είπε κάτι;

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:
      πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι ναι μου είπε πως συνήθως αλλά όχι απαραίτητα αυτά τα 2 συνδέονται κ ενδεχομένως για αυτό δίνω βλαστοκύστες 6 ημερών. Είναι ένδειξη χαμηλής δυνατότητας ωαρίων. Κοινώς την έκατσα.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Χαχα ναι ναι το ριξαμε εξω σημερα παραγγειλαμε σουβλακια να φαμε...

Χαχα. Κι εμείς σουβλάκια φάγαμε (νηστικοί και οι δύο όλη μέρα, το δικαιούμασταν). 

@Smile89 τι έγινε; Μπαίνεις παίρνεις απουσίες και φεύγεις; Δεν κάνουν έτσι οι σωστοί απουσιολογοι!

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Χαχα. Κι εμείς σουβλάκια φάγαμε (νηστικοί και οι δύο όλη μέρα, το δικαιούμασταν). 

@Smile89 τι έγινε; Μπαίνεις παίρνεις απουσίες και φεύγεις; Δεν κάνουν έτσι οι σωστοί απουσιολογοι!

Οχι ρε εδώ Ειμαι!!!!! 

:oops:

nlmNp2.png

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Εμεις μετα απο μια βδομαδα διατροφης δικαιουμασταν την ατασταλια μας..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, noni90 είπε:

Συμβεβλημένα με εοππυ είναι αυτές οι τιμές; Θα τρελαθώ.... 

τι κάνετε κοριτσάκια μου όμορφα;;;;; Ποια έβαψε μαλλί σήμερα; Κ εγώ μετά από 2.5 χρόνια έβαψα σήμερα τα μαλλιά μου, προσπάθειες γιόκ αυτό το μήνα όποτε μια χαρά μου έκατσε. Μάλλον θα κάνω πάλι μεγάλο κύκλο, έκανα ένα ωορρηξιας σήμερα 16η μέρα κανονικά βγαίνει θετικο αλλά τίποτα.... ήθελα να ξέρω ποτέ περιμένω περίοδο.... έχω κτ ενοχλήσεις σαν βάρος χαμηλά κ τραβήγματα, μάλλον απ το βρώμομικρόβιο... οσες παίρνετε ινοφερτ σας άλλαξε τον κύκλο;

Νομιζω δεν τα δέχονται τα παραπεμπτικά σε αυτα τα κέντρα.... Εσυ ποια αντιβίωση πηρες ;;;

jgJqp3.png

πρίν από 31 λεπτά , Μάντη είπε:

Νομιζω δεν τα δέχονται τα παραπεμπτικά σε αυτα τα κέντρα.... Εσυ ποια αντιβίωση πηρες ;;;

Εγώ πήρα ζιθρομαξ των 250 άπαξ. Δηλαδή 4 μαζί την πρώτη μέρα και την επόμενη ένα πρωί ένα βράδυ. Συν κολπικά υποθετα για ενίσχυση της χλωρίδας. Επειδή δε ξέρω αν με κάλυψε όμως όταν με πάρει για τα αποτελέσματα του παπ θα του πω αν είναι να ξανακάνω καλλιέργεια.. αν κ ίσως μου έδωσε τόσο λίγο γτ είχα ασθενώς θετικο. 

ρε συ συγνώμη δεν υπάρχουν συμβεβλημένα με εοππυ κέντρα που να κάνουν σπερμοδιαγραμμα κ καλλιέργεια; Αφού στα απαραίτητα δικαιολογητικά της εξωσωματικής θέλει 2 σπερμοδιαγραμματα με διαφορά τουλάχιστον 3 μηνών από 2 διαφορετικά κέντρα. Ρωτάω γτ έλεγα μήπως ανεβαίναμε Αθήνα να το κάνουμε κ εμείς το πρώτο αχρείαστο να είναι αλλά να είναι από συμβεβλημένο κ σκεφτόμουν για το ένα από τα 2 που είπες....

εδω κέντρο όχι συμβεβλημένο στο νησί μας είπε 70 σπερμοδιαγραμμα κ καλλιέργεια....

Είστε ακόμα μέσα κορίτσια??εμείς ψησαμε μπριζόλες στην ψησταριά στο μπαλκόνι ο άντρας μου ήθελε τζατζίκι αλλά δεν είχα αγγούρια και για να μην το κάνω με ανανά :Pέβαλα τριμμένο καρότο ανηθο και σκόρδο.καλο βγηκε!

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 2

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

Εγώ πήρα ζιθρομαξ των 250 άπαξ. Δηλαδή 4 μαζί την πρώτη μέρα και την επόμενη ένα πρωί ένα βράδυ. Συν κολπικά υποθετα για ενίσχυση της χλωρίδας. Επειδή δε ξέρω αν με κάλυψε όμως όταν με πάρει για τα αποτελέσματα του παπ θα του πω αν είναι να ξανακάνω καλλιέργεια.. αν κ ίσως μου έδωσε τόσο λίγο γτ είχα ασθενώς θετικο. 

ρε συ συγνώμη δεν υπάρχουν συμβεβλημένα με εοππυ κέντρα που να κάνουν σπερμοδιαγραμμα κ καλλιέργεια; Αφού στα απαραίτητα δικαιολογητικά της εξωσωματικής θέλει 2 σπερμοδιαγραμματα με διαφορά τουλάχιστον 3 μηνών από 2 διαφορετικά κέντρα. Ρωτάω γτ έλεγα μήπως ανεβαίναμε Αθήνα να το κάνουμε κ εμείς το πρώτο αχρείαστο να είναι αλλά να είναι από συμβεβλημένο κ σκεφτόμουν για το ένα από τα 2 που είπες....

Δυστυχώς νομιζω οχι δεν ειναι... Ρωτησα τον ουρολογο για να μου το γράψει και μου ειπε οτι δεν τα δέχονται σε ιδιωτικά... Αλλα ρωτα κσι εσυ να εισαι σίγουρη παρε τηλ και στα δυο κσι ρωτα! Υπαρχουν αλλα ειναι τα μικροβιολογικα η στα δημόσια κεντρα εξωσωματικής. ..

jgJqp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

Είστε ακόμα μέσα κορίτσια??εμείς ψησαμε μπριζόλες στην ψησταριά στο μπαλκόνι ο άντρας μου ήθελε τζατζίκι αλλά δεν είχα αγγούρια και για να μην το κάνω με ανανά :Pέβαλα τριμμένο καρότο ανηθο και σκόρδο.καλο βγηκε!

Τι πες Τωρα? 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Nati85 είπε:

Το τσικνίσατε από σήμερα Νάτι μου; Ωραίο γίνεται και με καρότο. Ελλείψει αγγουριού έχω κάνει και με πολύ ψιλοκομμένα φύλλα από την καρδιά του μαρουλιού (λίγοι κατάλαβαν τη διαφορά)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Μάντη είπε:

Δυστυχώς νομιζω οχι δεν ειναι... Ρωτησα τον ουρολογο για να μου το γράψει και μου ειπε οτι δεν τα δέχονται σε ιδιωτικά... Αλλα ρωτα κσι εσυ να εισαι σίγουρη παρε τηλ και στα δυο κσι ρωτα! Υπαρχουν αλλα ειναι τα μικροβιολογικα η στα δημόσια κεντρα εξωσωματικής. ..

Τον βλέπω να το κάνει εδώ το πρώτο κ βλέπουμε.... εσένα σου την άλλαξε την αντιβίωση ε; Η vibramicyn καλύτερη;

Just now, noni90 είπε:

Τον βλέπω να το κάνει εδώ το πρώτο κ βλέπουμε.... εσένα σου την άλλαξε την αντιβίωση ε; Η vibramicyn καλύτερη;

Ναι μου εδωσε vibramicyn για 16 μερες... Σε λιγο θα παρω το πρωτο χαπι ειναι ανα 12ωρο.. Και στον αντρα μ ο ουρολογος εδωσε την ιδια συν αυτη που παίρνεις εσυ για 3 μερες και για 16 την αλλη... 

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Το τσικνίσατε από σήμερα Νάτι μου; Ωραίο γίνεται και με καρότο. Ελλείψει αγγουριού έχω κάνει και με πολύ ψιλοκομμένα φύλλα από την καρδιά του μαρουλιού (λίγοι κατάλαβαν τη διαφορά)

φαντάζομαι θα έγινε πολύ ωραίο! Είπαμε να το γλεντήσουμε με μπριζόλες σήμερα!

Πάντως δεν είμαι πολύ καλά σήμερα έχω ταχυκαρδίες και ζαλάδες με είχε ξαναπιάσει άλλη μια φορά για λίγες μέρες αλλά πέρασε και σήμερα πάλι έτσι ειμαι.γιατι??

• Λυπημένη/-ος 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...