Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

ειμαι 3 μερες πριν την περιοδο....δεν ξερω αν θα δειξει και ποσο ..και ..και και ...

στο πρωτο μου παιδακι την ημερα που περιμενα ειχα 342 μοναδες,,,

περσυ με 2 μερες καθυστερηση ..,ειχα μονο ...12 ......

και ενω σε 2 μερες πηγε 42 και μετα ανεβηκε 629....τελικα εξωμητριο..

θελω να πω και τωρα να δειξει θετικο..λεμε τωρα....αν δεν δω υπερηχο οτι ειναι εντος μητρας....δεν ησυχαζω,,

• Μου αρέσει 1

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 38 λεπτά , ath_gal1 είπε:

ειμαι 3 μερες πριν την περιοδο....δεν ξερω αν θα δειξει και ποσο ..και ..και και ...

στο πρωτο μου παιδακι την ημερα που περιμενα ειχα 342 μοναδες,,,

περσυ με 2 μερες καθυστερηση ..,ειχα μονο ...12 ......

και ενω σε 2 μερες πηγε 42 και μετα ανεβηκε 629....τελικα εξωμητριο..

θελω να πω και τωρα να δειξει θετικο..λεμε τωρα....αν δεν δω υπερηχο οτι ειναι εντος μητρας....δεν ησυχαζω,,

Καλά αποτελέσματα!!! :-):-):-):-)

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, ath_gal1 είπε:

καλημερα κι απο μενα....εκανα χοριακη και περιμενω απογευμα...περιμενω δευτερα και εχουμε παρασκευη.,,3 μερες πριν...θα δειξει...

καλη επιτυχία @ath_gal1 ευχομαι να είσαι! κουράγιο τώρα ως το απόγευμα και ότι και να είναι το αποτέλεσμα

εγώ θα κάνω Δευτέρα

10 ώρες πρίν, mikroula96 είπε:

καλησπερα σε ολες τις μανουλες...θελω κ γω πολυ να κανω ενα παιδι αλλα επδ ο φιλος μ δ θελει ακομα εγω μια μερα οταν εξσπερματωσε πανω στην κοιλια μ σηκωθηκα απευθιας κ πηγα κ εβαλα με τα δαχτυλα μου τ σπερμα του μεσα μ..την επομενη μερα μ ρθε περιοδος...μετα μολις μ τελειωσε σχεδον εκανα τ ιδιο..κ τρ τελευταια εχω ολα σχεδον τα συμπτωματα εγκυμοσυνης λιγους εμετους,υπνηλια,ματωμα πριξιμο κ πονο στα ουλα,λιγα δεκατα στη διαρκεια της μερας,συχνοουρια,πριξιμο κ φουσκωμα στην κοιλια,πονους οπως οταν περιμενεις περιοδο εκτος (ακομα)απτην καθυστερηση..υπαρχει πιθανοτητα να ειμαι εγκυος η απλα ειναι η ιδεα μου επειδη το θελω?να σημειωσω οτι περιμενω περιοδο αυτες τις μερες στις 27 του μηνα...(ελπιζω να μη μου ρθει και να μαι)..εσεις τι λετε?θα πιασε?

@mikroula96 εισαι πολύ μικρή ακόμη γιατι δεν το συζητάς με τον φίλο σου ξανά? αν με το καλό είσαι έγγυος μην έχεις να αντιμετωπίσεις ασχημες καταστάσεις στο μέλλον,

πραγματικά σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά για συγγνώμη αν σε ενοχλούν τα λόγια μου

• Μου αρέσει 2

2rxqp3.png

πρίν από 12 λεπτά , Papaki@ είπε:

καλη επιτυχία @ath_gal1 ευχομαι να είσαι! κουράγιο τώρα ως το απόγευμα και ότι και να είναι το αποτέλεσμα

εγώ θα κάνω Δευτέρα

καλη επιτυχια και σε σενα κοριτσι ....το πρωτο? δεν εχω παρακολουθησει καθολου...

πρίν από 7 λεπτά , ath_gal1 είπε:

καλη επιτυχια και σε σενα κοριτσι ....το πρωτο? δεν εχω παρακολουθησει καθολου...

ειμαι 37, ειχα μια φυσιολογική συλληψη το 2015 αλλά ήταν παλίνδρομη ,μετά από 1 χρόνο προσπάθειες όταν πήγα ξανα στη γυναικολόγο μου δεν έβλεπε ωάρια...

έκανα τις απαραιτητες εξετάσεις και είδαμε ότι έχει πέσει πολύ η γονιμότητα μου 

(ΑΜΗ 1,4) 1 ωοθυλάκια δεξια οωθήκη 4 στην αριστερή  πήγαμε σε ειδικούς γιατρούς όλοι μου λένε εξωσωματική για να προλάβω να κάνω μωράκι

κάναμε τον Μαρτιο μια σπερματεκχυση αλλά δεν πέτυχε και στις 10/6 κάναμε την πρώτη εξωσωματική

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, ath_gal1 είπε:

καλημερα κι απο μενα....εκανα χοριακη και περιμενω απογευμα...περιμενω δευτερα και εχουμε παρασκευη.,,3 μερες πριν...θα δειξει...

καλα αποτελεσματα!!!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Κορίτσιαααα! Τι κανετεε??? Σορρυ που χαθηκα αλλα κανω διακοπες... :-P:-) Τριτη παω Ρεα για αυχενικη. Πως ειστε εσεις?? @caramel_83 εκανες εξετασεις τελικα? :-)   @mikroula96  κοριτσάκι μου συγγνωμη αλλα...εχεις σκεφτει τι κανεις???? Προσπαθεις να μεινεις εγκυος μ εναν ανθρωπο που δε θελει κ χωρις να το ξερει??? Επισης το '96 ειναι η χρονολογία γεννησης σου???? Γιατι αν ειναι,αντι να κανεις σκεψεις για εγκυμοσυνες που ισως μετανιωσεις μετα,κανονισε τις διακοπες σου να κανεις τη ζωαρα σου πουλακι μου...εχεις χρονια ν ανησυχησεις για εγκυμοσυνη...

• Μου αρέσει 2

@Papaki@ @marillia ελπιζω να μην ααδιαθετησατε Ε? Εγώ κορίτσια πήγα έδωσα αιμα πριν δεν άντε να μεχρι την Δευτέρα.ούτος ή αλλως θα δείξει! Έχω 2 ελπίδες .Την καθυστέρηση και ένα πολύ πολύ αχνό τεστ από χθες!Μου είπε στις 8 το απόγευμα θα ξέρουμε!στείλτε θετική ενέργεια Γιατί δεν θα το αντέξω!!!!!!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 4 λεπτά , λουπιτα είπε:

@Papaki@ @marillia ελπιζω να μην ααδιαθετησατε Ε? Εγώ κορίτσια πήγα έδωσα αιμα πριν δεν άντε να μεχρι την Δευτέρα.ούτος ή αλλως θα δείξει! Έχω 2 ελπίδες .Την καθυστέρηση και ένα πολύ πολύ αχνό τεστ από χθες!Μου είπε στις 8 το απόγευμα θα ξέρουμε!στείλτε θετική ενέργεια Γιατί δεν θα το αντέξω!!!!!!

αχνο τεστ???τελειαααααααα!!!!

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 12 λεπτά , λουπιτα είπε:

Mακάρι κορίτσι μου! μακάρι να είναι θετικό! δεν αντεξες τελικά ε? χιχιχι

εμένα δεν πρόκειται να μου έρθει λόγω των φαρμάκων που παιρνω (ορμόνες μετα την εξωσωματική)

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , λουπιτα είπε:

δεν αντεξεσ κι εσυ ε? κανονικα ποτε περιμενεις?σε ποια μερα εκανες το τεστ?

εγω θα μαθω 5 εσυ 8 ...ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

• Μου αρέσει 1

Καλημερα κοριτσια μου, εμενα ακομα δεν εχει ερθει η ατιμη αλλα εχω πονακια, αντε δνε ερχεται να τελειωνουμε πφφ

καλως ορισες γλυκια μου @ath_gal1 σου ευχομαι γρηγορα το δευτερο μωρακι σου και μην στεναχωριεσαι ολα καλα θα πανε ;) θα σε βαλω στο πινακακι μας εννοειται :D 

• Μου αρέσει 1

Just now, caramel_83 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου, εμενα ακομα δεν εχει ερθει η ατιμη αλλα εχω πονακια, αντε δνε ερχεται να τελειωνουμε πφφ

καλως ορισες γλυκια μου @ath_gal1 σου ευχομαι γρηγορα το δευτερο μωρακι σου και μην στεναχωριεσαι ολα καλα θα πανε ;) θα σε βαλω στο πινακακι μας εννοειται :D 

ΒΑΛΕ ΜΕ ...ΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ!!! ΕΙΔΩΜΕΝ ..το πολυ πολυ δευτερα με βγαζεις

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

3. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

4. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

5. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

6. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!!

8. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

9. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. aggeliki_l 29/5/2017!!!

2. KarMar84 10-11/6/2017!!!

3. Nati85 16/6/2017!!!

4. λουπιτα 20/6/2017!!!

5. caramel_83  20-24/6/2017!!!

6. Vila 21/6/2017!!!

7. ath_gal1  27/6/2017!!!

8. Olivia3 28/6/2017!!!

9. marillia 30/6/2017!!!

10. andrianni 30/6/2017!!!

11. elenaki22 7/7/2017!!!

12. linaa  8/7/2017!!!

13. Μαρθα Κ 10/7/2017!!!

14. giota@ 10/7/2017!!!

15. Ani ani 13/7/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

18 ώρες πρίν, marillia είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ!!Eγώ ανακάλυψα ότι στα 30  έχω πολυκυστικές και γι αυτό είχα μεγάλο κύκλο. Από 30-42 μέρες είχα και ποτέ δεν ήξερα πότε θα μου έρθει η περίοδος.Κανένας γυναικολόγος δεν μου το είχε αναφέρει.Οι ορμόνες σχετικά καλές δηλ.φαινόταν οι πολυκυστικές από τις ορμόνες αλλά ήταν καλές.Το σπέρμα απ ότι μου είχαν πεί όχι άριστο αλλά γόνιμο.Σαλπιγγογραφία την είχα αφήσει για αργότερα.Μου είχε πει ο γιατρός να πάρω inofert αλλά έλεγα άντε μωρέ θα το ξεκινήσω τον άλλο μήνα και τελικά  έμεινα έγκυος.Μωρέ λένε ότι μετά ξαναμένεις έγκυος εύκολα αλλά αν δεν πιάσω πάτο από άγχος και κακή ψυχολογία δεν βάζω μυαλό.

αφου ξεκινησες τα inofert εμεινες εγκυος??

14 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Γειά σας κορίτσια!  Να μαι κ εγώ! 

@caramel83 γιατί με έβγαλες απ το πινακάκι; είπες πάει αυτή δεν ξέρει ούτε πότε περιμένει; αχαχα! Βάλε με 30/6!νομίζω ότι έκανα ωορηξία 15/6. Νομίζω η γιατρός σου πολύ καλή.μια χαρά στα είπε! Άντε να δει που βρίσκεσαι κ να ρυθμιστούν όλα!

Χρύσα με έναν πόνο! Εσύ κοντεύεις να γεννήσεις! Μην ανησυχείς.όλα καλά πλέον.κοίτα να ετοιμάσεις πραγματάκια.κ δώσε ότι μπορείς κ Σεπτέμβρη γιατί μετά θα είναι δύσκολα τα πράγματα.

@elenakii22 ελπίζω να σου περάσει σύντομα η φάση γιατί πραγματικά πάτε καλά τώρα.Αντε να βγει κ καλή του άντρα σου να απογειωθείς!βέβαια δεν σε παρηγορεί αυτό, αλλά είσαι μικρή κ προλαβαίνεις άνετα να χαρείς κ να απολαύσεις τη μητρότητα πριν τα 30.Ετοιμάσου...

κατα λαθος γλυκια μου συγνωμη :oops: εσβησα κοπελες που περιμεναν τελευταια περιοδο Μαρτη Απριλη  και δεν μπαινουν πλεον για να μην ειναι και ολοκληρο κατεβατο η λιστα μας:?  σε βαζω αμεσως :D

3 ώρες πρίν, ath_gal1 είπε:

μακαρι να ειναι μεγααααλη η χοριακη σου και να πανε και ολα καλα :D

• Μου αρέσει 1

ηθελα να πω οτι ειχαμε επαφεσ ...13 του μηνα ..οχι μονο γονιμεσ ειχα ωορηξια...ε και εγινε ο,τι εγινε...

απο τριτη τεταρτη ..ενιωθα οπως και τωρα ..οτι εχω υγρα...δεν ξερω αν ειναι συμπτωμα....και νιωθω λιγο σαν πονακια περιοδου...

δεν θα πω τπτ αλλο..εξαλλου δεν ειχα ποτε ανακατεματα ..κπλ...ουτε στην πρωτη ..την περασα ετσι την εγκυμοσυνη...

δωστε μου λιγες ελπιδες ρε κοριτσια....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...