Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , Μάντη είπε:

Λενε οτι ισως επηρεάζει τη κινητικότητα.. Το κακο ειναι οτι ο αντρας μ δεν θελει να κανει εξέταση (φυσιολογικο το βλέπω)  γτ γίνεται μονο με προστατικο υγρο που πρεπει να κανεις μαλαξη το προστάτη με δάχτυλο απο πισω... Αηδία!  Και απ τη στιγμη που δεν εχει συμπτώματα δεν θελει να παρει και θεραπεια! Το προηγούμενο σπερμοδιάγραμμα πριν 1,5 μηνα εδειχνε 10.5 εκατομμύρια αν ml και κινητικότητα α+β=35% το καινούργιο δείχνει 40 εκατομμύρια ανα ml και κινητικότητα α+β= 52%. Δεν ξερω αν οφείλετε στις βιταμινες που παίρνει ή στο οτι το καινούργιο το κάναμε σε εξειδικευμένο κεντρο και οχι σε μικροβιολογικό! 

Και τα δύο μάλλον. Μπορείς να πεις τιμές και κέντρα να αρχίσω να το κοιτάω κι εγώ?  Είπαμε αν ως Μάη, δεν μείνω να τσεκάρουμε σπέρμα κι εμεις. Φοβάμαι λίγο!!

Επεξεργάστηκαν by kido
Προσθηκη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 8 λεπτά , kido είπε:

Σιγουρα επαιξε ρόλο! Εγώ δεν είχα ουρεοπλάσμα, πρόσφατα που εδιξε το ΠΑΠ τραχιλιτιδα το έλεγξα και βγηκε στην καλλιεργεια bacteroides s. Οποτε πήρα κολπικο αντιβιοτικό για 5 μέρες μόνο εγώ (δεν επηρεάζει γονιμότητα απλά κάνει δυσοσμα υγρά αυτό). Μου είπε αν παμε σε ουρολογο και βγει το σπερμοδιαγραμμα παθολογικο να τσεκάρουμε στην καλλιέργεια του άντρα μου για ουρεοπλασμα γιατί είναι κάτι που το επηρεάζει. Και ρωτησα αν θα ειχε φανεί σε μενα αν το εχει ο αντρας μου αλλα μου ειπε οτι δεν είναι σιγουρο ότι θα έχει μεταδοθεί και ακόμα κι αν το είχα εγω δεν θα πείραζε σε μένα, αλλά στον άντρα μου. Οπότε αν ισχυει αυτο μήπως δίνουν αντιβιοτικό και σε μας για να μην τους το κολλήσουμε αν το έχουμε και τους χαλάσουμε το σπέρμα??? Δεν ξέρω, δεν είχα αλλωστε και ακόμα δεν έχουμε κάνει σπερμοδιαγραμμα, οπότε δεν το έψαξα παραπάνω το θέμα, απλά μεταφέρω τη συζήτηση μας! Οτι θελει λέει ο καθε γιατρός?!!

Ωραία αφού σου εδωσε θα σε προστατεύουν. Τίποτα πρεβιοτικα θα είναι!

Οπως κατάλαβες είμαι τρελή και ρωτάω σε πολλούς γιατρούς χαχχαχχ!!!!Ολοί πλην αυτού που σου έλεγα χτες ότι δεν μου την έγραφε μου είπαν πρέπει να πάρετε θεραπεία και οι 2 και γενικά στην καλλιέργεια να βγεί αρνητικό!!!Επίσης η κολλητή μου που είναι 8 μηνών στον 2ο μήνα ανακάλυψε ουρεόπλασμα και είπιαν και οι 2 αντιβίωση κι ας ήταν έγκυος!!!Ισως ο καθένας γιατρός έχει την γραμμή του!!!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 50 λεπτά , kido είπε:

Και τα δύο μάλλον. Μπορείς να πεις τιμές και κέντρα να αρχίσω να το κοιτάω κι εγώ?  Είπαμε αν ως Μάρτη, δεν μείνω να τσεκάρουμε σπέρμα κι εμεις. Φοβάμαι λίγο!!

Μην φοβάσαι.. και εμείς φοβομασταν στην αρχή αλλά ποιο καλά να ξέρεις και να ξεκινήσει θεραπεία νωρίς παρά να εχεις άγνοια! Εμεις δεν ξανά μπαίνουμε στη διαδικασία να κάνουμε σπερμοδιαγραμμα σε μικροβιολογικό και με τον ουρολόγο που το συζήτησα μου είπε μόνο σε εξειδικευμένα κέντρα γτ ίσως πάρεις αποτέλεσμα που δεν ισχύουν και απογοητευτεί άδικα και έτσι έγινε αλλά στο πρώτο δεν ειχαμε επιλογή καθώς είμαστε από νησί! Το δεύτερο το κάναμε στο Ι..ώ το πλήρες πακέτο μαζί με καλλιέργεια για όλα τα μικρόβια 160 ευρο. Μπορείς να ψάξεις μέσο ιντερνέτ για κέντρα γονιμότητας και να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις τιμές! Είχα ρωτήσει τηλεφωνικά και στο Λυ.......λο και ήταν 220 ή 240 δεν θυμάμαι σίγουρα!

• Ευχαριστώ 1

jgJqp3.png

5 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Δεν φοραω καθόλου... για αυτούς το λόγο Καλα Εξαλλου εγώ μεσα καθομαι.... 

Ναι κι εγώ αν μπορούσα καθόλου δε θα φορούσα αλλά πώς θα κυκλοφορήσω μετά; εμένα δεν είναι και πολύ μικρά κιόλας Χαχαχα

5 ώρες πρίν, Τονι@ είπε:

Στα or........tra. ..Πάντως έχει πάρα πολύ ωραία και μαλακά χωρίς μπανέλες που είναι θηλασμού αλλά έχουν και ωραία χρώματα και δαντελιτσα. .δεν ξέρω αν έχει κάπου κοντά σου.

Στα ποια;

5 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Γεια σας κοριτσια μου τι κανετε?μολις γυρισα απο την δουλεια... @melina92 μπραβο για την χοριακη σου..ειδες?αδικα στεναχωριοσουν... @Smile89 πως εισαι εσυ σημερα?

Εγω οταν ειχα μεινει εγκυος υπεφερα απο το στηθος...ειχα αναγκαστει να.κοιμαμαι ανασκελα..ποιος εγω π αν δεν κοιμηθω μπρουμυτα δεν με παιρνει ο υπνος...

Κοριτσια ασχετο μετα την δουλεια πηγα λιγο σουπερ κ καθως γυρνουσα σπιτι με πιανει ενας πονος στην κοιλια λες κ θα αδιαθετουσα...παω τουαλετα κ το μονο π ειδα ηταν ασπρα υγρα..λετε να ξεκινανε οι γονιμες?

Κι εγώ μπρούμυτα κοιμάμαι και τώρα δυσκολεύομαι...και στην κόρη μου απτην αρχή δυσκολευομουν...

Σε ποια μέρα είσαι;πολύ πιθανό.ποτε είχες τελευταία επαφή;

EvgLp2.png

πρίν από 15 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Ναι κι εγώ αν μπορούσα καθόλου δε θα φορούσα αλλά πώς θα κυκλοφορήσω μετά; εμένα δεν είναι και πολύ μικρά κιόλας Χαχαχα

Στα ποια;

Κι εγώ μπρούμυτα κοιμάμαι και τώρα δυσκολεύομαι...και στην κόρη μου απτην αρχή δυσκολευομουν...

Εμένα είναι μικρούλα Χαχαχα Χαχαχα 

• Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Στα ποια;

Μάλλον τα orchestra εννοεί.

Κορίτσια βαριέμαι τρελα. Μου είπε ο άντρας μου να βγούμε αλλά δεν θέλω. Λέω άναψε το τζάκι να κάτσουμε σπιτάκι μας πού να τρέχουμε... 

Κοριτσιααααα γειαααα!!! Μόλις γύρισα αυτα τα νυχια είχαν τον ατέλειωτο αχχααχαχα!!! Κοριτσια μάλλον το χθεσινό τεστ δεν ηταν θετικο ηταν μουφα αχαχχαα!! Το σημερινο ειναι σχεδόν ιδιο με τη γραμμη ελεγχου!! Παω να σκάσω δεν ξερω αν ηα γίνει τιποτα σημερα αυριο με πιάνει??? Λογικα αν σημερα ειναι το θετικό δεν εχω περιθώριο καποιες ωρες???

πρίν από 27 λεπτά , Ungry girl είπε:

Κοριτσιααααα γειαααα!!! Μόλις γύρισα αυτα τα νυχια είχαν τον ατέλειωτο αχχααχαχα!!! Κοριτσια μάλλον το χθεσινό τεστ δεν ηταν θετικο ηταν μουφα αχαχχαα!! Το σημερινο ειναι σχεδόν ιδιο με τη γραμμη ελεγχου!! Παω να σκάσω δεν ξερω αν ηα γίνει τιποτα σημερα αυριο με πιάνει??? Λογικα αν σημερα ειναι το θετικό δεν εχω περιθώριο καποιες ωρες???

Κορίτσι είναι πιθανό δύο μέρες συνεχόμενες να βγει θετικό. Όπως και να έχει εσύ σήμερα θα το κάνεις είπαμε. Σου έδωσα και συνταγή πιο πάνω!

πρίν από 27 λεπτά , Smile89 είπε:

Εγώ θέλω cinnamon rolls.... αλλα Ασχετο βολευτηκα με μια μπαρα δημητριακών!! 

Πώς σου ήρθε; Ρίξε στη μπάρα λίγη κανέλα. Εναλλακτικά μπορείς να αρχίσεις να τρέχεις λίγο το αγόρι!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσι είναι πιθανό δύο μέρες συνεχόμενες να βγει θετικό. Όπως και να έχει εσύ σήμερα θα το κάνεις είπαμε. Σου έδωσα και συνταγή πιο πάνω!

Πώς σου ήρθε; Ρίξε στη μπάρα λίγη κανέλα. Εναλλακτικά μπορείς να αρχίσεις να τρέχεις λίγο το αγόρι!

Χαχαχαχα ναι το είδα θα προσπαθήσω να.την εκτελεσω τη συνταγή κατα γραμμα χαχααχα.δεν ειναι δυο μέρες θετικο συγκρίνοντας το με το χθεσινο σημερα ειναι κατα κόκκινο αρα δεν εκανα σημερα ωορρηξία θα κανω αυριο λογικά!!

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Χαχαχαχα ναι το είδα θα προσπαθήσω να.την εκτελεσω τη συνταγή κατα γραμμα χαχααχα.δεν ειναι δυο μέρες θετικο συγκρίνοντας το με το χθεσινο σημερα ειναι κατα κόκκινο αρα δεν εκανα σημερα ωορρηξία θα κανω αυριο λογικά!!

Πιθανότατα. Επίσης μια χαρά σου γίνεται έντονο το τεστ, άρα δεν θα μπερδευεσαι πια. Επιμένω, καλύτερα σήμερα και όχι αύριο αν δεν γίνεται και σήμερα και αύριο. 

πρίν από 9 λεπτά , alina80 είπε:

Δεν έχουμε δω καπου..... 

nlmNp2.png

1 ώρα πρίν, Μάντη είπε:

Μην φοβάσαι.. και εμείς φοβομασταν στην αρχή αλλά ποιο καλά να ξέρεις και να ξεκινήσει θεραπεία νωρίς παρά να εχεις άγνοια! Εμεις δεν ξανά μπαίνουμε στη διαδικασία να κάνουμε σπερμοδιαγραμμα σε μικροβιολογικό και με τον ουρολόγο που το συζήτησα μου είπε μόνο σε εξειδικευμένα κέντρα γτ ίσως πάρεις αποτέλεσμα που δεν ισχύουν και απογοητευτεί άδικα και έτσι έγινε αλλά στο πρώτο δεν ειχαμε επιλογή καθώς είμαστε από νησί! Το δεύτερο το κάναμε στο Ι..ώ το πλήρες πακέτο μαζί με καλλιέργεια για όλα τα μικρόβια 160 ευρο. Μπορείς να ψάξεις μέσο ιντερνέτ για κέντρα γονιμότητας και να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις τιμές! Είχα ρωτήσει τηλεφωνικά και στο Λυ.......λο και ήταν 220 ή 240 δεν θυμάμαι σίγουρα!

Συμβεβλημένα με εοππυ είναι αυτές οι τιμές; Θα τρελαθώ.... 

τι κάνετε κοριτσάκια μου όμορφα;;;;; Ποια έβαψε μαλλί σήμερα; Κ εγώ μετά από 2.5 χρόνια έβαψα σήμερα τα μαλλιά μου, προσπάθειες γιόκ αυτό το μήνα όποτε μια χαρά μου έκατσε. Μάλλον θα κάνω πάλι μεγάλο κύκλο, έκανα ένα ωορρηξιας σήμερα 16η μέρα κανονικά βγαίνει θετικο αλλά τίποτα.... ήθελα να ξέρω ποτέ περιμένω περίοδο.... έχω κτ ενοχλήσεις σαν βάρος χαμηλά κ τραβήγματα, μάλλον απ το βρώμομικρόβιο... οσες παίρνετε ινοφερτ σας άλλαξε τον κύκλο;

1 hour ago, ntemiiiiii είπε:

Στα ποια;

Κάνει να πω μαγαζί? 

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Πιθανότατα. Επίσης μια χαρά σου γίνεται έντονο το τεστ, άρα δεν θα μπερδευεσαι πια. Επιμένω, καλύτερα σήμερα και όχι αύριο αν δεν γίνεται και σήμερα και αύριο. 

Χααχχα έναρξη δεν ειναι ολόιδιο με τη γραμμη ελεγχου αλλα καμια σχεση.με το χθεσινό πολυ πιο πεντακάθαρο θα δείξει λοιπών!! Ευχομαι να ειναι και σημερα και αυριο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...