Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 51 λεπτά , alina80 είπε:

Πράσα θέλω αλλά έτοιμα πλημμένα και ψιλοκομμένα χαχαχα

Καλέ που το ξέρεις από τώρα αν θα κατορθώσεις; Άσε το τεστ, βάλε κάνα σέξι ρούχαλακι, άναψε κάνα κερακι, κλείσε τηλεόραση και βάλε μουσικη, άνοιξε και ένα κρασάκι και μια χαρά θα τα καταφέρεις. 

Τι έχεις σμαιλακι μου;

Ανακατωσούρα καο πονοκέφαλο... 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 9 λεπτά , Smile89 είπε:

Ανακατωσούρα καο πονοκέφαλο... 

Κορίτσι σου έχω νέα! Είσαι έγκυος! 

Πέρα από την πλάκα, υπομονή!

πρίν από 20 λεπτά , MelinaFo είπε:

Με χοιρινο λεμονι & πορτοκαλι 

Ωραίο. Εγώ ένα σουφλέ ήθελα να τα κάνω, αλλά βαριέμαι.

• Χαχα 1

πρίν από 43 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσι σου έχω νέα! Είσαι έγκυος! 

Πέρα από την πλάκα, υπομονή!

Ωραίο. Εγώ ένα σουφλέ ήθελα να τα κάνω, αλλά βαριέμαι.

Μμμμμ και το σουφλεδακι καλη ιδεα! Ο δικος μ μου ζητα φαγητα που δεν μπερδευονται τυρια αυγα κρεμες θελει πρωτεινη και πρασιναδα ή υδατανθρακα κ πρασιναδες! Εγω παλι ειμαι μεγαλη λιχουδα αλλα κρατιεμαι γτ θα γινω 100 κιλα χιχιχιχ ασε με τα γλυκα αλλος μεγαλος καημος...ουφ

tpnxp3.png

1 hour ago, Μάντη είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Ερώτηση τι αντιβίωση πήρατε για ουρεοπλασμα όσες είχατε;;;; Μου έδωσε κλαριπεν αλλά με ενοχλεί πολύ!

Εμένα μου είχε πει ότι κακώς δίνουν αντιβίωση σε γυναίκα για ουρεοπλασμα και ότι θεωρείται μερος της χλωρίδας μας, την οποία καταστρέφουν οι αντιβιώσεις. Στον άντρα κάνει κακό στο σπερμα αν το έχει ενώ στη γυναίκα δεν βλάπτει.  Μόνο για χλαμύδια είχαμε πάρει πακέτο και οι 2 καμία βδομάδα αλλά δε θυμάμαι ποια ήταν γιατί έχουν περάσει χρόνια. Θυμήθηκα ότι πρεπει Να τρως γιαουρτάκια με αντιβίωση μην πάθεις κολπίτιδα μετά!!

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, alina80 είπε:

Τον ανανά τον είχα ξεχάσει! Αβοκάντο έτσι κι αλλιώς δεν λείπει από το σπίτι ποτέ. 

Πώς θα τα κάνεις τα πράσα; 

Μάντη μου δεν παίρνεις το γιατρό να σου την αλλάξει; 

Ναι τον πηρα και μου εδωσε vibramycin!

1 ώρα πρίν, marillia είπε:

Πως είσαι κορίτσι μου?Εμας μας είχε δώσει vibramycin για 14 μέρες και τους 2!!!Αλλά αν σε ενοχλεί να πάρεις τηλεφώνο να στην αλλάξει!!!Τι ακριβώς έπαθες?Αν σε πειράζει να το γράψεις στο βιβλαριό σου να ξέρουν οι γιατροί!!!

Λιγο καλύτερα ειμαι... Και εμενα vibramycin μου εδωσε και ο ουρολογος εδωσες παλι την ιδια στον αντρα μου... Εχω ξανα παρει claripen για τις αμυγδαλες αλλα έπαιρνα το πολυ για 4 μερες και μου αλλαζε πολυ την γευση μια συνεχόμενη πικρίλα στο στομα μ ειχα αλλα με επηρέαζε μετα τη δευτερη μερα.. Αλλα αυτη τη φορα απ το πρωτο χαπι με επιαε το στομαχι και εμετος και το στομα μου ειναι σαν να εχω δηλητήριο μεσα!

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Λιγο καλύτερα ειμαι... Και εμενα vibramycin μου εδωσε και ο ουρολογος εδωσες παλι την ιδια στον αντρα μου... Εχω ξανα παρει claripen για τις αμυγδαλες αλλα έπαιρνα το πολυ για 4 μερες και μου αλλαζε πολυ την γευση μια συνεχόμενη πικρίλα στο στομα μ ειχα αλλα με επηρέαζε μετα τη δευτερη μερα.. Αλλα αυτη τη φορα απ το πρωτο χαπι με επιαε το στομαχι και εμετος και το στομα μου ειναι σαν να εχω δηλητήριο μεσα!

Είναι ελαφριά η βιμπραμισιν. Μια  Χαρούλα θα είσαι.Εγώ την πηρα για ουρεοπλασμα κ Μετά από σαλπιγγογραφια . δεν την κατάλαβα καθόλου. Η άλλη αντιβίωση με κάνει κ εμένα χάλια

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 29 λεπτά , kido είπε:

Εμένα μου είχε πει ότι κακώς δίνουν αντιβίωση σε γυναίκα για ουρεοπλασμα και ότι θεωρείται μερος της χλωρίδας μας, την οποία καταστρέφουν οι αντιβιώσεις. Στον άντρα κάνει κακό στο σπερμα αν το έχει ενώ στη γυναίκα δεν βλάπτει.  Μόνο για χλαμύδια είχαμε πάρει πακέτο και οι 2 καμία βδομάδα αλλά δε θυμάμαι ποια ήταν γιατί έχουν περάσει χρόνια. Θυμήθηκα ότι πρεπει Να τρως γιαουρτάκια με αντιβίωση μην πάθεις κολπίτιδα μετά!!

Μα το ουρεοπλασμα ειναι σεξουαλικος μεταδιδόμενο αν εχω εγω θα ξανα κολλήσω τον αντρα μου... Μου εδωσε μαζι να πινω και κατι αμπουλες για τη χλωρίδα του κόλπου! Δυστυχώς εγω δεν κανει να τρωω καθόλου γαλακτοκομικά εχω υπερασβεστιαιμια!

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

Είναι ελαφριά η βιμπραμισιν. Μια  Χαρούλα θα είσαι.Εγώ την πηρα για ουρεοπλασμα κ Μετά από σαλπιγγογραφια . δεν την κατάλαβα καθόλου. Η άλλη αντιβίωση με κάνει κ εμένα χάλια

Δεν εχω παρει ποτε ελπιζω οτι δεν θα με πειράξει!  Εσενα έφυγε το ουρεοπλασμα? 

jgJqp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Μάντη είπε:

Και μένα μου προκαλεί πίκρα η κλαριπεν αλλά δεν έχω κάνει εμετό!!!Καλύτερα αχρείαστη να είναι αλλά μην την ξαναπιείς!!!Κάνατε και σπερμοδιάγραμμα?

Πηρα vibramycin μετα την αποξεση για 8 μερες με την οδηγια να την πινω διαλυμενη σε ενα ποτηρι νερο και να μην εχω φαει γαλακτοκομικα μια ωρα πριν και μια μετα! 

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Μα το ουρεοπλασμα ειναι σεξουαλικος μεταδιδόμενο αν εχω εγω θα ξανα κολλήσω τον αντρα μου... Μου εδωσε μαζι να πινω και κατι αμπουλες για τη χλωρίδα του κόλπου! Δυστυχώς εγω δεν κανει να τρωω καθόλου γαλακτοκομικά εχω υπερασβεστιαιμια!

Το ουρεόπλασμα πρέπει να θεραπεύεται και στους 2!!!!Ναι αληλλοκολλάμε!!!Δεν κολλάει βέβαια μόνο με επαφή!!!Και οι μύκητες πάλι πρέπει να παίρνουν και οι δύο θεραπεία!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Και μένα μου προκαλεί πίκρα η κλαριπεν αλλά δεν έχω κάνει εμετό!!!Καλύτερα αχρείαστη να είναι αλλά μην την ξαναπιείς!!!Κάνατε και σπερμοδιάγραμμα?

Ναι δεν ξανα παίρνω απ αυτη! Ναι καναμε σπερμοδιαγραμμα και ηταν πολυ καλύτερο απ το προηγούμενο το μονο θεμα τωρα ειναι το ουρεοπλασμα και η ανώμαλες μορφές!  Και το νεο μια χρονια προστατιτιδα ασυμπτωματικη:wacko:

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Ναι δεν ξανα παίρνω απ αυτη! Ναι καναμε σπερμοδιαγραμμα και ηταν πολυ καλύτερο απ το προηγούμενο το μονο θεμα τωρα ειναι το ουρεοπλασμα και η ανώμαλες μορφές!  Και το νεο μια χρονια προστατιτιδα ασυμπτωματικη:wacko:

Και η προστατίτιδα ενοχλεί κάπου?Εμείς με ουρεόπλασμα ο άντρας μου είχε 20εκατ ανα ml!!!Οτάν κάναμε θεραπεία και μετά ξαναέκανε είχε 64εκατ!!!Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο στην άνοδο!!!

πρίν από 4 λεπτά , marillia είπε:

Και η προστατίτιδα ενοχλεί κάπου?Εμείς με ουρεόπλασμα ο άντρας μου είχε 20εκατ ανα ml!!!Οτάν κάναμε θεραπεία και μετά ξαναέκανε είχε 64εκατ!!!Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο στην άνοδο!!!

Σιγουρα επαιξε ρόλο! Εγώ δεν είχα ουρεοπλάσμα, πρόσφατα που εδιξε το ΠΑΠ τραχιλιτιδα το έλεγξα και βγηκε στην καλλιεργεια bacteroides s. Οποτε πήρα κολπικο αντιβιοτικό για 5 μέρες μόνο εγώ (δεν επηρεάζει γονιμότητα απλά κάνει δυσοσμα υγρά αυτό). Μου είπε αν παμε σε ουρολογο και βγει το σπερμοδιαγραμμα παθολογικο να τσεκάρουμε στην καλλιέργεια του άντρα μου για ουρεοπλασμα γιατί είναι κάτι που το επηρεάζει. Και ρωτησα αν θα ειχε φανεί σε μενα αν το εχει ο αντρας μου αλλα μου ειπε οτι δεν είναι σιγουρο ότι θα έχει μεταδοθεί και ακόμα κι αν το είχα εγω δεν θα πείραζε σε μένα, αλλά στον άντρα μου. Οπότε αν ισχυει αυτο μήπως δίνουν αντιβιοτικό και σε μας για να μην τους το κολλήσουμε αν το έχουμε και τους χαλάσουμε το σπέρμα??? Δεν ξέρω, δεν είχα αλλωστε και ακόμα δεν έχουμε κάνει σπερμοδιαγραμμα, οπότε δεν το έψαξα παραπάνω το θέμα, απλά μεταφέρω τη συζήτηση μας! Οτι θελει λέει ο καθε γιατρός?!!

πρίν από 29 λεπτά , Μάντη είπε:

Δεν εχω παρει ποτε ελπιζω οτι δεν θα με πειράξει!  Εσενα έφυγε το ουρεοπλασμα? 

Ωραία αφού σου εδωσε θα σε προστατεύουν. Τίποτα πρεβιοτικα θα είναι!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 16 λεπτά , marillia είπε:

Λενε οτι ισως επηρεάζει τη κινητικότητα.. Το κακο ειναι οτι ο αντρας μ δεν θελει να κανει εξέταση (φυσιολογικο το βλέπω)  γτ γίνεται μονο με προστατικο υγρο που πρεπει να κανεις μαλαξη το προστάτη με δάχτυλο απο πισω... Αηδία!  Και απ τη στιγμη που δεν εχει συμπτώματα δεν θελει να παρει και θεραπεια! Το προηγούμενο σπερμοδιάγραμμα πριν 1,5 μηνα εδειχνε 10.5 εκατομμύρια αν ml και κινητικότητα α+β=35% το καινούργιο δείχνει 40 εκατομμύρια ανα ml και κινητικότητα α+β= 52%. Δεν ξερω αν οφείλετε στις βιταμινες που παίρνει ή στο οτι το καινούργιο το κάναμε σε εξειδικευμένο κεντρο και οχι σε μικροβιολογικό! 

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...