Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 hour ago, Dimitr@17 είπε:

Γεια σας κοριτσια μου τι κανετε?μολις γυρισα απο την δουλεια... @melina92 μπραβο για την χοριακη σου..ειδες?αδικα στεναχωριοσουν... @Smile89 πως εισαι εσυ σημερα?

Εγω οταν ειχα μεινει εγκυος υπεφερα απο το στηθος...ειχα αναγκαστει να.κοιμαμαι ανασκελα..ποιος εγω π αν δεν κοιμηθω μπρουμυτα δεν με παιρνει ο υπνος...

Κοριτσια ασχετο μετα την δουλεια πηγα λιγο σουπερ κ καθως γυρνουσα σπιτι με πιανει ενας πονος στην κοιλια λες κ θα αδιαθετουσα...παω τουαλετα κ το μονο π ειδα ηταν ασπρα υγρα..λετε να ξεκινανε οι γονιμες?

Καλα είμαι απο θέμα αίματος αλλα Εχω τρομερή αδιαθεσία... 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Και είμαι κάνα δυο μέρες από την ωορρηξία. Άλλωστε αν δεν γίνει εμφύτευση εγκυμοσύνη δεν υπάρχει. Δεν νομίζω ότι επηρεάζει τόσο πολύ. Άσε που αρκετοί γιατροί επιτρέπουν να βάψεις τα μαλλιά στην εγκυμοσύνη. Όσο για τα νύχια, μου φαίνεται λίγο υπερβολή γιατί το νύχι είναι νεκρό...πώς μπορεί να επηρεάζει. Ωστόσο πιστεύω ότι ας κάνουμε ότι μας βοηθάει ψυχολογικά. 

ΥΓ. Αν μείνω έγκυος δεν θα μπορώ να βάφω τα μαλλιά; Όλο το στεφάνι μου είναι ασπρο. Τι θα κάνω;

Δεν θα σε νοιαζει! Μπορεις να κανεις ανταυγειες! Και οπως ειπες καποιοι γιατροι επιτρεπουν φυτικες βαφες κτλ! 

tpnxp3.png

1 ώρα πρίν, Smile89 είπε:

Δεν φοραω καθόλου... για αυτούς το λόγο Καλα Εξαλλου εγώ μεσα καθομαι.... 

Κι εγώ που δεν είμαι έγκυος στο σπίτι δεν φοράω σουτιέν. Και όταν είμαι έξω, το πρώτο πράγμα που θα κάνω μόλις γυρίσω σπίτι είναι να ξεκουμπωσω το σουτιέν μου (και από το αυτοκίνητο μερικές φορές). 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Κορίτσια δεν ξερω αν επηρεάζει στην εγκυμοσύνη αλλα νταξ αμα εχεις βαψει μια φορά και δεν ήξερες για την εγκυμοσύνη φεν χάλασε και ο κοσμος @MelinaFo ασε τις βλακειες ακου εκει δεν θα ξανα μηνεις δεν εισαι και 60!!!!!!!!! Εισαι νεοτατη και υγιεστατη ακου εκει!!! Βλεπεις πως η ηλικια δεν παιζει ρόλο καθολου και εγω δεν το κοβω να μενω αν δεν κανω το χειρουργείο αλλα μαλλι θα βαψω ααχχααχχα!!! Ανυπομονώ να παω σπιτι να δω αν κανω τεστ τι θα διξει σημερααααααα γιατι δεν ξερω αν θα κατορθώσω και σημερα να εχω επαφη και παω να σκασωω

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , MelinaFo είπε:

Παω σουπερ θελει κανεις τπτ χαχαχα!

Πράσα θέλω αλλά έτοιμα πλημμένα και ψιλοκομμένα χαχαχα

πρίν από 21 λεπτά , Ungry girl είπε:

Κορίτσια δεν ξερω αν επηρεάζει στην εγκυμοσύνη αλλα νταξ αμα εχεις βαψει μια φορά και δεν ήξερες για την εγκυμοσύνη φεν χάλασε και ο κοσμος @MelinaFo ασε τις βλακειες ακου εκει δεν θα ξανα μηνεις δεν εισαι και 60!!!!!!!!! Εισαι νεοτατη και υγιεστατη ακου εκει!!! Βλεπεις πως η ηλικια δεν παιζει ρόλο καθολου και εγω δεν το κοβω να μενω αν δεν κανω το χειρουργείο αλλα μαλλι θα βαψω ααχχααχχα!!! Ανυπομονώ να παω σπιτι να δω αν κανω τεστ τι θα διξει σημερααααααα γιατι δεν ξερω αν θα κατορθώσω και σημερα να εχω επαφη και παω να σκασωω

Καλέ που το ξέρεις από τώρα αν θα κατορθώσεις; Άσε το τεστ, βάλε κάνα σέξι ρούχαλακι, άναψε κάνα κερακι, κλείσε τηλεόραση και βάλε μουσικη, άνοιξε και ένα κρασάκι και μια χαρά θα τα καταφέρεις. 

πρίν από 36 λεπτά , Smile89 είπε:

Καλα είμαι απο θέμα αίματος αλλα Εχω τρομερή αδιαθεσία... 

Τι έχεις σμαιλακι μου;

• Μου αρέσει 2

πρίν από 11 λεπτά , alina80 είπε:

Πράσα θέλω αλλά έτοιμα πλημμένα και ψιλοκομμένα χαχαχα

Καλέ που το ξέρεις από τώρα αν θα κατορθώσεις; Άσε το τεστ, βάλε κάνα σέξι ρούχαλακι, άναψε κάνα κερακι, κλείσε τηλεόραση και βάλε μουσικη, άνοιξε και ένα κρασάκι και μια χαρά θα τα καταφέρεις. 

Τι έχεις σμαιλακι μου;

Πεστα βρε αλινα!!!  @Ungry girl Παρε και κανα γλυκακι για μετα!!! Χαχαχαχα 

Ρε συ εχω πρασα!!!! Αυριο θα τα μαγειρεψω!!! Γεμισα αναναδες κ αβοκαντο! Ετοιμαζομαι πολεμοφοδια χαχαχαχαχαχ

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

πρίν από 25 λεπτά , MelinaFo είπε:

Πεστα βρε αλινα!!!  @Ungry girl Παρε και κανα γλυκακι για μετα!!! Χαχαχαχα 

Ρε συ εχω πρασα!!!! Αυριο θα τα μαγειρεψω!!! Γεμισα αναναδες κ αβοκαντο! Ετοιμαζομαι πολεμοφοδια χαχαχαχαχαχ

Τον ανανά τον είχα ξεχάσει! Αβοκάντο έτσι κι αλλιώς δεν λείπει από το σπίτι ποτέ. 

Πώς θα τα κάνεις τα πράσα; 

πρίν από 11 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Ερώτηση τι αντιβίωση πήρατε για ουρεοπλασμα όσες είχατε;;;; Μου έδωσε κλαριπεν αλλά με ενοχλεί πολύ!

Μάντη μου δεν παίρνεις το γιατρό να σου την αλλάξει; 

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Ερώτηση τι αντιβίωση πήρατε για ουρεοπλασμα όσες είχατε;;;; Μου έδωσε κλαριπεν αλλά με ενοχλεί πολύ!

Πως είσαι κορίτσι μου?Εμας μας είχε δώσει vibramycin για 14 μέρες και τους 2!!!Αλλά αν σε ενοχλεί να πάρεις τηλεφώνο να στην αλλάξει!!!Τι ακριβώς έπαθες?Αν σε πειράζει να το γράψεις στο βιβλαριό σου να ξέρουν οι γιατροί!!!

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Τον ανανά τον είχα ξεχάσει! Αβοκάντο έτσι κι αλλιώς δεν λείπει από το σπίτι ποτέ. 

Πώς θα τα κάνεις τα πράσα; 

Μάντη μου δεν παίρνεις το γιατρό να σου την αλλάξει; 

Με χοιρινο λεμονι & πορτοκαλι 

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

21 ώρες πρίν, marillia είπε:

Εμένα μου είχε πει δεν γράφεται!!!!Και πλήρωσα!!!!Μήπως με κορόιδεψε?Τι να πω!!Το 2016 την έκανα

Όλα γράφονται κορίτσι μου να ξέρεις.. Εγώ όλα τα γράφω

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...