Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

7 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Εγώ ακόμα να κοιμηθώ κορίτσια!αϋπνίες έχω πάλι! Μάλλον όλες θα κάνετε νανάκια!Τιτανικό βλέπω...

@marillia η προσωπικότητα του γιατρού τελικά παίζει μεγάλο ρόλο στο πώς εξετάζει κάνει διαγνωση και θεραπεύει.το σημαντικότερο πιστεύω είναι να πάρουν από τον ασθενή πρωτα ένα καλό ιστορικό και εμείς να είμαστε ειλικρινείς φυσικά.

Εμένα κορίτσια βιταμίνη d μου έδωσε η ενδοκρινολόγος τωρα και αν θυμάμαι καλά στην εγκυμοσύνη έπαιρνα μια βιταμίνη που είχε ασβέστιο και βιταμίνη d μαζι ήταν μασωμενο.

Άρα κορίτσια για την καλλιέργεια που λέμε τι να ζητήσω?αεροβια και αναερόβια μικρόβια?αυτό με καλύπτει σε όλα?για αφροδίσια δεν θέλω αν είχα θα φαινόταν και στις προηγούμενες που είχα κανει πιστεύω

Καλημέρα φίλες μου!!!!Εγω είδα όλο τον Τιτανικό χτες!!!!

@Nati85Νατι μου παίζει όπως λες πολλή μεγάλο ρόλο ο γιατρός!!!!Από τις γνώσεις του μέχρι το πως θα έχουμε χημεία μαζί του!!!

Nομίζω αν ζητήσεις μια απλή κολπική καλλιέργεια είσαι εντάξει!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, alina80 είπε:

Καλημέρα. Ναι, δεν είναι τίποτα. Πώς είσαι εσύ; Έχεις τίποτα συμπτώματα; 

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Τι κάνετε; Μερικές κοιμαστε, μου θέλατε Τιτανικό χτες! Έχω να πάω να βάψω μαλλί και πόσο το βαριέμαι...

Το στήθος μόνο που είναι απίστευτα πρησμένο... μόλις βγάζω σουτιέν μετά από ολόκληρη μέρα πεθαίνω...

EvgLp2.png

πρίν από 51 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ε ενταξη πας σε κομμωτήριο!!?? Τι χρώμα τα εχεις?? Εγω τα βαφω μόνη μου οπότε μέχρι να περάσει μια ωρα βρίσκω τι να κανω!! Ενω στο κομμωτήριο δεν εχεις και πολλες επιλογες χαχαα τι να πεις να κανω ενα σγουγγαρισμα γιατι βαριεμαι χααχαχχα

Καλημερααααααα

Κάστανο τα κάνω τώρα. Αναγκαστικά κομμωτήριο γιατί ακόμα είμαι στη φάση επαναφοράς από το ξανθό. Έχω όμως πολλά λευκά στο στεφάνι κυρίως και τώρα που τα υπόλοιπα είναι σκούρα φαίνονται πολύ άσχημα. 

πρίν από 13 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Το στήθος μόνο που είναι απίστευτα πρησμένο... μόλις βγάζω σουτιέν μετά από ολόκληρη μέρα πεθαίνω...

Όσο φορας σουτιέν δηλαδή είσαι καλύτερα; Δοκίμασες κανένα μαλακό μπούστακι; Υποθέτω ότι τώρα που είναι αρχή, μετά στρώνει;

πρίν από 17 λεπτά , alina80 είπε:

Κάστανο τα κάνω τώρα. Αναγκαστικά κομμωτήριο γιατί ακόμα είμαι στη φάση επαναφοράς από το ξανθό. Έχω όμως πολλά λευκά στο στεφάνι κυρίως και τώρα που τα υπόλοιπα είναι σκούρα φαίνονται πολύ άσχημα. 

Όσο φορας σουτιέν δηλαδή είσαι καλύτερα; Δοκίμασες κανένα μαλακό μπούστακι; Υποθέτω ότι τώρα που είναι αρχή, μετά στρώνει;

Α ένταξη σωστά ειναι δύσκολο τοτε!! Αλλα ωραιο το ξανθο μ αρεσει πολυ αλλα δεν το υποστηρίζω γιατί ειμαι αρκετά μελαχρινή αν το έκανα ξανθο θα ημουν ιδια με γυφτάκι χααχχαχαχα γι αυτο το κανω ενα ωραια φωτεινό μαύρο και ξεμπερδευω χαχαχα

πρίν από 41 λεπτά , alina80 είπε:

Ναι θα κάνω ψώνια μέσα στη βδομάδα!Θα πάρω πιο μαλακά σουτιέν τέλος οι δαντέλες και τα σέξυ χαχαχαχ

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Ναι θα κάνω ψώνια μέσα στη βδομάδα!Θα πάρω πιο μαλακά σουτιέν τέλος οι δαντέλες και τα σέξυ χαχαχαχ

Αν πάρεις σουτιέν να πάρεις θηλασμού  που ειναι χωρίς  μπανελες και ενίσχυση και μπουστακια πάρε φυσικά!!

1 ώρα πρίν, marillia είπε:

Καλημέρα φίλες μου!!!!Εγω είδα όλο τον Τιτανικό χτες!!!!

@Nati85Νατι μου παίζει όπως λες πολλή μεγάλο ρόλο ο γιατρός!!!!Από τις γνώσεις του μέχρι το πως θα έχουμε χημεία μαζί του!!!

Nομίζω αν ζητήσεις μια απλή κολπική καλλιέργεια είσαι εντάξει!!!

Καλημέρα!!!!!και εγώ όλο το είδα!!!συμφωνώ με αυτό που λες με τον γιατρό!

• Ευχαριστώ 1

e6OVp3.pngExilp3.png

2 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Δεν φοραω καθόλου... για αυτούς το λόγο Καλα Εξαλλου εγώ μεσα καθομαι.... 

nlmNp2.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Alekagala 7/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

oneira_glyka 11/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ 

1. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

3. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

4. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

5. Vana87 ΠΗΤ  27/5/2018!!!  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

6. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. t1t1n4k1  15/7/2018!!!

9. Antila   ΠΗΤ  16/7/2018!!!

10. Χαρά Τριανταφυλλακι.  ΠΗΤ  20/8/2018!!!

11. Κόννυ  ΠΗΤ  22/8/2018!!!

12. modena  ΠΗΤ  24/8/2018!!!

13. Vasi34    ΠΗΤ  11-12/9/2018!!!

14. Smile89   ΠΗΤ  14/9/2018!!!

15. ΓΙΩΤΑ78  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   2076 !!!!

16. linaa   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   7000!!!!

17. ntemiiiiii   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   248!!!!

18. zina7777   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   1100!!!!

19. melina92   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   311!!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Nektarinaki 16/1/2018!!!

2. Ασία  22/1/2018!!!

3. Μαρθα Κ  25-27/1/2018!!!

4. Δήμητρα1988 26-28/1/2017!!!

5. WannaBeMother  27/1/2018!!!

6. ritaki13  29/1/2018!!!

7. Vila  8/2/2018!!!

8. ada32 8/2/2018!!!

9. kouzouni15 9/2/2018!!!

10. Μάντη  13/2/2018!!!

11. alina80 13-16/2/2018!!!

12. andrianni  14/2/2018!!!

13. ellilaw 14/2/2018!!!

14. Ungry girl 17/2/2018!!!

15. Elma86  20-22/2/2018!!!

16. Dimitr@17  22/2/2018!!!

17. kido  1/3/2018!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Bonjour ομαδα!

Για οσες δουλευουν να περασει γρηγορα η ωρα να ξεκινησει το σκ! Ειδα οτι εχουμε ομορφιες! Σε ποια φαση βαφεται μαλλι? Πριν τις γονιμες μετα? Επηρεαζει? Εγω συνηθως τα βαφω τελευταιες μερες περιοδου ή αμεσως μετα την περιοδο!

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , MelinaFo είπε:

Bonjour ομαδα!

Για οσες δουλευουν να περασει γρηγορα η ωρα να ξεκινησει το σκ! Ειδα οτι εχουμε ομορφιες! Σε ποια φαση βαφεται μαλλι? Πριν τις γονιμες μετα? Επηρεαζει? Εγω συνηθως τα βαφω τελευταιες μερες περιοδου ή αμεσως μετα την περιοδο!

Καλημέρα καλεεεεε γιατι επηρεάζει σε κατι?? Εγω οπότε να ναι τα βαφω!!

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλημέρα καλεεεεε γιατι επηρεάζει σε κατι?? Εγω οπότε να ναι τα βαφω!!

Καλημερα @Smile89 

Λεω εγω οτι αν γινει το θαυμα σημαινει οτι μετα την ωορρηξια εισαι εγκυος κ ας μην το ξερεις! Οποτε βαφεις μαλλι? Δεν ξερω! Στην εγκυμοσυνη η γιατρος μ εξηγησε οτι οι χρωστικες της βαφης ειναι πολυ ισχυρες κ περνανε καποιες χημικες ουσιες στο εμβρυο ακομα και απο τα βερνικια νυχιων! Καλα εγω τα σκεφτομαι ολα αυτα γτ εχω πολυ χρομο πρωτον και δευτερον σκεφτομαι οτι στην ηλικια μ ολα επηρεαζουν μια πιθανη εγκυμοσυνη αν ποτε ξαναρθει δηλαδη!

tpnxp3.png

2 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Στα or........tra. ..Πάντως έχει πάρα πολύ ωραία και μαλακά χωρίς μπανέλες που είναι θηλασμού αλλά έχουν και ωραία χρώματα και δαντελιτσα. .δεν ξέρω αν έχει κάπου κοντά σου.

DBTcp3.png7Kksp3.png

Γεια σας κοριτσια μου τι κανετε?μολις γυρισα απο την δουλεια... @melina92 μπραβο για την χοριακη σου..ειδες?αδικα στεναχωριοσουν... @Smile89 πως εισαι εσυ σημερα?

3 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Εγω οταν ειχα μεινει εγκυος υπεφερα απο το στηθος...ειχα αναγκαστει να.κοιμαμαι ανασκελα..ποιος εγω π αν δεν κοιμηθω μπρουμυτα δεν με παιρνει ο υπνος...

Κοριτσια ασχετο μετα την δουλεια πηγα λιγο σουπερ κ καθως γυρνουσα σπιτι με πιανει ενας πονος στην κοιλια λες κ θα αδιαθετουσα...παω τουαλετα κ το μονο π ειδα ηταν ασπρα υγρα..λετε να ξεκινανε οι γονιμες?

1 hour ago, MelinaFo είπε:

Καλημερα @Smile89 

Λεω εγω οτι αν γινει το θαυμα σημαινει οτι μετα την ωορρηξια εισαι εγκυος κ ας μην το ξερεις! Οποτε βαφεις μαλλι? Δεν ξερω! Στην εγκυμοσυνη η γιατρος μ εξηγησε οτι οι χρωστικες της βαφης ειναι πολυ ισχυρες κ περνανε καποιες χημικες ουσιες στο εμβρυο ακομα και απο τα βερνικια νυχιων! Καλα εγω τα σκεφτομαι ολα αυτα γτ εχω πολυ χρομο πρωτον και δευτερον σκεφτομαι οτι στην ηλικια μ ολα επηρεαζουν μια πιθανη εγκυμοσυνη αν ποτε ξαναρθει δηλαδη!

Δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Και είμαι κάνα δυο μέρες από την ωορρηξία. Άλλωστε αν δεν γίνει εμφύτευση εγκυμοσύνη δεν υπάρχει. Δεν νομίζω ότι επηρεάζει τόσο πολύ. Άσε που αρκετοί γιατροί επιτρέπουν να βάψεις τα μαλλιά στην εγκυμοσύνη. Όσο για τα νύχια, μου φαίνεται λίγο υπερβολή γιατί το νύχι είναι νεκρό...πώς μπορεί να επηρεάζει. Ωστόσο πιστεύω ότι ας κάνουμε ότι μας βοηθάει ψυχολογικά. 

ΥΓ. Αν μείνω έγκυος δεν θα μπορώ να βάφω τα μαλλιά; Όλο το στεφάνι μου είναι ασπρο. Τι θα κάνω;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...