Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Εεεεε ειμαι κι εγώ εδωωωωω!!!. Βλέπω επίσης τον τιτανικο!!! 

πρίν από 1 λεπτό , Τονι@ είπε:

Δεν νομίζω να το πάει τόσο αργά. ..αν φτάσει τις 6 τυχερή θα είμαι. . 

Άσε το πόσο γρήγορα μεγαλώνει. . Αύριο γίνεται 6 μηνών και δεν το πιστεύω !!! Απλώνει τα χεράκια της να την πάρω αγκαλιά κι όταν κάθομαι δίπλα της τεντωνεται να με αγκαλιάσει. . Αν μιλήσει κιόλας. ..πάει. ..θα πάρω τα βουνά. .χαχαχα. .

Γλυκουλικο!! 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , Smile89 είπε:

Εεεεε ειμαι κι εγώ εδωωωωω!!!. Βλέπω επίσης τον τιτανικο!!! 

Γλυκουλικο!! 

Ακόμα δεν τελείωσε? ?? Δεν ανοίγω τώρα τηλεόραση γιατί θα κολλήσω. .. ετοιμάσου κι εσυ κοριτσάκι. .έρχεται η σειρά σου... όπως και για όλα τα κορίτσια δε θα αργήσει αυτή η σειρά. .κι εκεί που νομίζεις ότι η μαμάδες με τους γιους μόνο έχουν έρωτα,σου έρχεται μια κόρη και. ..♡♡♡

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Τονι@ είπε:

Δεν νομίζω να το πάει τόσο αργά. ..αν φτάσει τις 6 τυχερή θα είμαι. . 

Άσε το πόσο γρήγορα μεγαλώνει. . Αύριο γίνεται 6 μηνών και δεν το πιστεύω !!! Απλώνει τα χεράκια της να την πάρω αγκαλιά κι όταν κάθομαι δίπλα της τεντωνεται να με αγκαλιάσει. . Αν μιλήσει κιόλας. ..πάει. ..θα πάρω τα βουνά. .χαχαχα. .

Ναι κάποια μωράκια κοιμούνται πιο πολύ και πήρα το αισιόδοξο σενάριο ύπνου!!και εμένα έτσι ξυπνούσε  για γαλατακι πολύ γρηγορα ίσως ήθελε και παρηγοριά.οταν τελειώσεις με το θηλαστρο ξάπλωσε να κοιμηθείς κοριτσάκι!

@Smile89 ακόμα ξύπνιο είσαι???

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Ναι κάποια μωράκια κοιμούνται πιο πολύ και πήρα το αισιόδοξο σενάριο ύπνου!!και εμένα έτσι ξυπνούσε  για γαλατακι πολύ γρηγορα ίσως ήθελε και παρηγοριά.οταν τελειώσεις με το θηλαστρο ξάπλωσε να κοιμηθείς κοριτσάκι!

Εννοείται  ...και τα 5 λεπτά είναι πολύτιμα. .εν τω μεταξύ πλέον με το που κλείσω τα μάτια μου βλέπω και όνειρο. Χάχα χαχα!!! Εγώ που δεν έκλεινα μάτι πριν μείνω έγκυος. ..

DBTcp3.png7Kksp3.png

Just now, Τονι@ είπε:

Εννοείται  ...και τα 5 λεπτά είναι πολύτιμα. .εν τω μεταξύ πλέον με το που κλείσω τα μάτια μου βλέπω και όνειρο. Χάχα χαχα!!! Εγώ που δεν έκλεινα μάτι πριν μείνω έγκυος. ..

Καλό αυτό μην χάνεις χρόνο μέχρι να σε πάρει ο ύπνος!!με τόση κούραση που να αντέξεις!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Καλό αυτό μην χάνεις χρόνο μέχρι να σε πάρει ο ύπνος!!με τόση κούραση που να αντέξεις!

Τελείωσα και το άρμεγμα ευτυχώς γρήγορα. . Σας καληνυχτω κοριτσάκια! ! Τα λέμε το πρωί! ! Φιλάκια! !

DBTcp3.png7Kksp3.png

Καλημέρα καλεεεεε!!!!!!! Τι βρικολακιασμα ειναι αυτο χαχχαχα!!! Μαλλον δεν δουλεύετε σημερα ε αχαχαχαχα!! Οσο για το παλικάρι που ειπε η @MelinaFo τι να.πω ούτε τα 18 χρονα πια ξερουν να προστατεύονται ελεωςςςςςς!!!! Φιλακια κοριτσαρες παω για δουλειά!!:-(

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Καλημέρα φιλενάδες!!Το τσουξαμε χτες;χαχαα

Εγώ κοιμήθηκα πολυυυυυ νωριιιςςς!!!

Θα πάω στην ενδοκρινολογο να τελειώνουμε και με την TSH!

Με τη @melina92 τι έγινε;;;;;;

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Καλημέρα φιλενάδες!!Το τσουξαμε χτες;χαχαα

Εγώ κοιμήθηκα πολυυυυυ νωριιιςςς!!!

Θα πάω στην ενδοκρινολογο να τελειώνουμε και με την TSH!

Με τη @melina92 τι έγινε;;;;;;

Καλημέρα. Ναι, δεν είναι τίποτα. Πώς είσαι εσύ; Έχεις τίποτα συμπτώματα; 

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Τι κάνετε; Μερικές κοιμαστε, μου θέλατε Τιτανικό χτες! Έχω να πάω να βάψω μαλλί και πόσο το βαριέμαι...

• Χαχα 2

πρίν από 23 λεπτά , alina80 είπε:

Καλημέρα. Ναι, δεν είναι τίποτα. Πώς είσαι εσύ; Έχεις τίποτα συμπτώματα; 

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Τι κάνετε; Μερικές κοιμαστε, μου θέλατε Τιτανικό χτες! Έχω να πάω να βάψω μαλλί και πόσο το βαριέμαι...

Καλημέρα αλινακι μου!!! Ε οχι και βαριέσαι να ανέβει λίγο και η διάθεση και εγω πςειμενω να.σχολασω να παω για νυχιαααααα!!!!

πρίν από 6 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλημέρα αλινακι μου!!! Ε οχι και βαριέσαι να ανέβει λίγο και η διάθεση και εγω πςειμενω να.σχολασω να παω για νυχιαααααα!!!!

Αχ τα βαριέμαι τρελά όλα αυτά! Να κάθεσαι μια ώρα με τη βαφή στο κεφάλι! 

καλημερα ομορφεσ!!!!! τι μου κανετε??? σας εχασα για λιγο αλλα μαθαινω νεα σας!!!

νυχια και μαλλια ακουω..... εχουμε σουκου περιποιησης?  αλινακι και εγω το βαριεμαι τη βαριεμαι τη βαφη!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , alina80 είπε:

Αχ τα βαριέμαι τρελά όλα αυτά! Να κάθεσαι μια ώρα με τη βαφή στο κεφάλι! 

Ε ενταξη πας σε κομμωτήριο!!?? Τι χρώμα τα εχεις?? Εγω τα βαφω μόνη μου οπότε μέχρι να περάσει μια ωρα βρίσκω τι να κανω!! Ενω στο κομμωτήριο δεν εχεις και πολλες επιλογες χαχαα τι να πεις να κανω ενα σγουγγαρισμα γιατι βαριεμαι χααχαχχα

πρίν από 6 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

καλημερα ομορφεσ!!!!! τι μου κανετε??? σας εχασα για λιγο αλλα μαθαινω νεα σας!!!

νυχια και μαλλια ακουω..... εχουμε σουκου περιποιησης?  αλινακι και εγω το βαριεμαι τη βαριεμαι τη βαφη!

Καλημερααααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...