Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, MK2012 said:

4 BC και 3BC έμειναν και μάλιστα day 6 όπως όλα μου τα έμβρυα οπότε καταλαβαίνεις δεν είναι να βασίζω κ τις ελπίδες μου. Δε δίνουν πιθανότητες αυτά.

Έβαλα 2AB και 3 ΒΒ και όλες θυμάστε τι έγινε.. Ε και τώρα έμειναν 3BC και 4BC. Ολα day6.

Κ οι δικές μου ήταν day 6 κ μια χαρά ήταν. Επίσης κ οι c δίνουν εγκυμοσύνης, πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία έχει στο Instagram ο embryomanofficial, γενικά ανεβάζει πολυ ενδιαφέροντα άρθρα 

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Ας δούμε να κλαψουμε 

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Ειμαστε πολλες!!!! 

Σημερα που λεγαμε για τεστ παπ κ καλλιεργιες θυμηθηκα μια φιλη που επαθε μεγαλη ζημια! Της βρηκε αφροδισιο που μεταδιδεται μονο με σεξουαλικη επαφη! Ζαλιστηκε! Μετα απο μερες χωρισε γτ αποδειχθηκε ατιθασο το αγορι της! Λεω κανα κουτσομπολιο 

Ιιιιιιι

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , MelinaFo είπε:

Ειμαστε πολλες!!!! 

Σημερα που λεγαμε για τεστ παπ κ καλλιεργιες θυμηθηκα μια φιλη που επαθε μεγαλη ζημια! Της βρηκε αφροδισιο που μεταδιδεται μονο με σεξουαλικη επαφη! Ζαλιστηκε! Μετα απο μερες χωρισε γτ αποδειχθηκε ατιθασο το αγορι της! Λεω κανα κουτσομπολιο 

Και όχι μόνο ατίθασος, αλλά και λίγο αλήτης. Είσαι που είσαι άπιστος ρε φίλε, προστάτευσε την άλλη τουλάχιστον. 

πρίν από 7 λεπτά , Smile89 είπε:

Έχει τιτανικό γιαυτό Χαχαχα Χαχαχα 

Άμα σας πω ότι δεν το έχω δει ποτέ...

Εδώ είμαι κι εγωωωωω!

Ρε εμένα τώρα τελευταία φορά που έκανα το τέστ Παπ και ήμουν σε γόνιμες τον ρώτησα στο τηλέφωνο αν πρέπει να κάνω αποχή και μου είπε "όχι δεν μας ενοχλεί καθόλου αυτά τα λέγαν παλιά..." Θα μας τρελάνουν ρε παιδιά? 

Επίσηςσήμερα πήγα σε γνωστή μου παθολόγο να μου γράψει Βιτ d και μου είπε ότι είναι περίεργο να μην ήξερε ο γυναικολόγος τι να μου γράψει γιατί πολλές φορές δίνουν Βιτ d και σε εγγυους... τι να πω???? 

Όσο για τον ατίθασο αλήτη συμφωνώ με @alina80.. την είχε πατήσει και φίλη μου στη σχολή έτσι και εννοείται πως χώρισαν πολύ άσχημα.

XDXPp2.png

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Και όχι μόνο ατίθασος, αλλά και λίγο αλήτης. Είσαι που είσαι άπιστος ρε φίλε, προστάτευσε την άλλη τουλάχιστον. 

Ασε χαλια μαυρα μολις ειχαν παντρευτει κ προσπαθουσαν κ για μωρο! Ο γιατρος της ειπε γτ την ξερει χρονια οτι αφου εχεις σταθερο συντροφο δεν γινεται να εχεις αφροδισιο σε εξελιξη περιπου στο μηνα! Συγκλονιστηκε και τα διαλυσε ολα. Αλητης δεν λες τπτ

πρίν από 3 λεπτά , Vila είπε:

Εδώ είμαι κι εγωωωωω!

Ρε εμένα τώρα τελευταία φορά που έκανα το τέστ Παπ και ήμουν σε γόνιμες τον ρώτησα στο τηλέφωνο αν πρέπει να κάνω αποχή και μου είπε "όχι δεν μας ενοχλεί καθόλου αυτά τα λέγαν παλιά..." Θα μας τρελάνουν ρε παιδιά? 

Επίσηςσήμερα πήγα σε γνωστή μου παθολόγο να μου γράψει Βιτ d και μου είπε ότι είναι περίεργο να μην ήξερε ο γυναικολόγος τι να μου γράψει γιατί πολλές φορές δίνουν Βιτ d και σε εγγυους... τι να πω???? 

Όσο για τον ατίθασο αλήτη συμφωνώ με @alina80.. την είχε πατήσει και φίλη μου στη σχολή έτσι και εννοείται πως χώρισαν πολύ άσχημα.

Εμενα η γυναικολογος μ ζητουσε μια μερα αποχη για παπ! Τι να πεις ο καθενας εχει την θεωρια του

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 46 λεπτά , alina80 είπε:

Άμα σας πω ότι δεν το έχω δει ποτέ...

Ουαου

nlmNp2.png

πρίν από 55 λεπτά , KarMar84 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

@Vila μου όντως και ο δικός μου γυναικολόγος δίνει βιταμίνη D σε όλες τις εγκύους... 

Μα μου φάνηκε πολύ περίεργο.. μου λέει είναι λίγο χαμηλή η Βιτ d, αλλά δεν ξέρω τι δίνουν πρέπει να πάς σε παθολόγο να σου γράψει.. και η παθολόγος κουφαθηκε όταν της το είπα! Μαλλον θα αρχίσω να ψάχνω άλλο γιατρό πάλι... Κουράστηκα βρε παιδιά..

XDXPp2.png

πρίν από 13 λεπτά , Vila είπε:

Μα μου φάνηκε πολύ περίεργο.. μου λέει είναι λίγο χαμηλή η Βιτ d, αλλά δεν ξέρω τι δίνουν πρέπει να πάς σε παθολόγο να σου γράψει.. και η παθολόγος κουφαθηκε όταν της το είπα! Μαλλον θα αρχίσω να ψάχνω άλλο γιατρό πάλι... Κουράστηκα βρε παιδιά..

Oντως αφού πήγες στον γυναικολόγο έπρεπε να σου πει!!!Τι να πώ!!!Και γω έχω ραντεβού σε έναν καινούργιο να πάρω μια γνώμη ακόμα!!!Εχουμε φτάσει σε σημείο να πρέπει να γνωρίζουμε αρκετά για να είμαστε προετοιμασμένες!!!

Εχει διαφημίσεις απ τον Τιτανικό και είπα να μπω χααχχαχ!!!Νομίζω σήμερα δεν νυστάζω!!Θα αργήσω!!!

• Χαχα 2

πρίν από 30 λεπτά , marillia είπε:

Oντως αφού πήγες στον γυναικολόγο έπρεπε να σου πει!!!Τι να πώ!!!Και γω έχω ραντεβού σε έναν καινούργιο να πάρω μια γνώμη ακόμα!!!Εχουμε φτάσει σε σημείο να πρέπει να γνωρίζουμε αρκετά για να είμαστε προετοιμασμένες!!!

Εχει διαφημίσεις απ τον Τιτανικό και είπα να μπω χααχχαχ!!!Νομίζω σήμερα δεν νυστάζω!!Θα αργήσω!!!

Εγώ κι εσύ νομίζω θα το δούμε ολο!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Εγώ ακόμα να κοιμηθώ κορίτσια!αϋπνίες έχω πάλι! Μάλλον όλες θα κάνετε νανάκια!Τιτανικό βλέπω...

@marillia η προσωπικότητα του γιατρού τελικά παίζει μεγάλο ρόλο στο πώς εξετάζει κάνει διαγνωση και θεραπεύει.το σημαντικότερο πιστεύω είναι να πάρουν από τον ασθενή πρωτα ένα καλό ιστορικό και εμείς να είμαστε ειλικρινείς φυσικά.

Εμένα κορίτσια βιταμίνη d μου έδωσε η ενδοκρινολόγος τωρα και αν θυμάμαι καλά στην εγκυμοσύνη έπαιρνα μια βιταμίνη που είχε ασβέστιο και βιταμίνη d μαζι ήταν μασωμενο.

Άρα κορίτσια για την καλλιέργεια που λέμε τι να ζητήσω?αεροβια και αναερόβια μικρόβια?αυτό με καλύπτει σε όλα?για αφροδίσια δεν θέλω αν είχα θα φαινόταν και στις προηγούμενες που είχα κανει πιστεύω

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ολονύχτια απόψε? ?? Χαχαχα.  Εγώ κοιμήθηκα κατά τις 11.30 αλλά με ξύπνησε η μικρή πριν κανένα μισάωρο για μαμ κακά. .. αφήστε δε σας είπα. 

Εχθές με είχε από τις 3.30 τα ξημερώματα ως τις 9.30 το πρωί ξύπνια. .. τα είδα όλα. .. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να  μην δω τον τιτανικο παρ όλο που το ήθελα πολύ. . 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Τονι@ είπε:

Κορίτσια ολονύχτια απόψε? ?? Χαχαχα.  Εγώ κοιμήθηκα κατά τις 11.30 αλλά με ξύπνησε η μικρή πριν κανένα μισάωρο για μαμ κακά. .. αφήστε δε σας είπα. 

Εχθές με είχε από τις 3.30 τα ξημερώματα ως τις 9.30 το πρωί ξύπνια. .. τα είδα όλα. .. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να  μην δω τον τιτανικο παρ όλο που το ήθελα πολύ. . 

Πω πω αυτα τα ξενύχτια είναι άλλο πράγμα!κοιμήθηκε τωρα η μπέμπα?

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Πω πω αυτα τα ξενύχτια είναι άλλο πράγμα!κοιμήθηκε τωρα η μπέμπα?

Τώρα την παίρνει ο ύπνος στη αγκαλιά μου.. σε κανένα δεκάλεπτο θα την βάλω στην κούνια και μετά πρέπει να αδειασω το άλλο στήθος γιατί είναι φουλ.. δε με βλέπω να κοιμάμαι πριν τις 3..

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Τονι@ είπε:

Τώρα την παίρνει ο ύπνος στη αγκαλιά μου.. σε κανένα δεκάλεπτο θα την βάλω στην κούνια και μετά πρέπει να αδειασω το άλλο στήθος γιατί είναι φουλ.. δε με βλέπω να κοιμάμαι πριν τις 3..

Έχεις δουλίτσα ακόμα!τώρα θα ξανασηκωθεί τι ώρα κατά τις 7?μωρέ θα σου γίνει ολόκληρο κοριτσάκι και δεν θα το πιστεύεις!θα σου λέει σε αγαπάω μαμά και θα λιώνεις!ψυχούλες όμορφες είναι όλα τα μωράκια και τα παιδάκια!

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Έχεις δουλίτσα ακόμα!τώρα θα ξανασηκωθεί τι ώρα κατά τις 7?μωρέ θα σου γίνει ολόκληρο κοριτσάκι και δεν θα το πιστεύεις!θα σου λέει σε αγαπάω μαμά και θα λιώνεις!ψυχούλες όμορφες είναι όλα τα μωράκια και τα παιδάκια!

Δεν νομίζω να το πάει τόσο αργά. ..αν φτάσει τις 6 τυχερή θα είμαι. . 

Άσε το πόσο γρήγορα μεγαλώνει. . Αύριο γίνεται 6 μηνών και δεν το πιστεύω !!! Απλώνει τα χεράκια της να την πάρω αγκαλιά κι όταν κάθομαι δίπλα της τεντωνεται να με αγκαλιάσει. . Αν μιλήσει κιόλας. ..πάει. ..θα πάρω τα βουνά. .χαχαχα. .

• Χαχα 3

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...