Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , marillia είπε:

Σήμερα θα κάψω όλα τα κύτταρα μου χαχχχαχ!!!!Οταν πήγα τώρα για Παπ μου φάνηκε περίεργο που δεν μου έκανε λόγω ωορρηξίας!!Του είπα μα γιατί δεν κάνει?Μου απαντά γιατί έχει τύχει να κάνεις?Βεβαίως λέω!!!Και μου λεει το εξής!!Θα ξεχάσω αυτά που ξέρω!!Σε κοπέλα που προσπαθεί για παιδί θα την σκαλίσω ενώ είναι σε ωορρηξία?Πες μου τώρα συμπεράσματαααααα!!!!

Υπερβολικος μ φαινεται να το πω διακριτικα! Νομιζω οτι απογευγουν να κανουν τεστ παπ το πρωτο τριμηνο εγκυμοσυνης για να μην ερεθισουν τον τραχηλο αλλα στην ωορρηξια !!!?????!!!

Ασχετο πριν λιγο εφυγε ο υδραυλικος και παλι. Τελικα τριτωσε το κακο χαχαχαχα! Ολα μ τα υδραυλικα ειναι καινουργια!!!!

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, kido είπε:

Πρώτη φορά το ακούω :shock: σιγά που φτάνει κι αυτός και σκαλίζει!

χαχαχχαχχα!!!Μου είπε θα έρχεσαι γαι Παπ  από 7-11 μέρα για τον δικό μου κύκλο!!!Εν τω μεταξύ δεν μου πήρε καθόλου λεφτά αλλά είδε το ωάριο που ήταν έτοιμο να σκάσει από ώρα σε ώρα και το ενδομήτριο!!!Δεν ήθελε απ ότι κατάλαβα να σκαλίσει τράχηλο!!!Και όχι τίποτα έκανα πόση ώρα  να φτάσω στο ιατρείο του!!!!

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

χαχαχχαχχα!!!Μου είπε θα έρχεσαι γαι Παπ  από 7-11 μέρα για τον δικό μου κύκλο!!!Εν τω μεταξύ δεν μου πήρε καθόλου λεφτά αλλά είδε το ωάριο που ήταν έτοιμο να σκάσει από ώρα σε ώρα και το ενδομήτριο!!!Δεν ήθελε απ ότι κατάλαβα να σκαλίσει τράχηλο!!!Και όχι τίποτα έκανα πόση ώρα  να φτάσω στο ιατρείο του!!!!

Κορίτσι μου δεν ξέρω μήπως έχει κάποιο άλλο λόγο που στο λέει αυτό για την περίπτωση σου, απλά εμένα δεν μου το έχει πει ποτέ κάνεις αυτό, ούτε η τελευταία γιατρός μου ούτε ο προηγούμενος που πήγαινα χρόνια από φοιτήτρια. Γενικά μπορεί να μην ήθελε να ερεθίσει την περιοχή του κόλπου και του τραχήλου... αλλά η οωρρηξια γίνεται στην οωθήκη! Τι σχέση έχει;;;;

Ούτε εμένα μου έχει πει κατι για ωορρηξία και τεστ Παπ. Μήπως φοβήθηκε ότι επειδή κάπως θα αναστατωθεί η περιοχή δεν θα μπορείς να κάνεις σεξ μετά; Για αυτό είπε "σε γυναίκα που προσπαθεί για παιδί"; Και τον παρεξήγησα με;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Κορίτσι μου δεν ξέρω μήπως έχει κάποιο άλλο λόγο που στο λέει αυτό για την περίπτωση σου, απλά εμένα δεν μου το έχει πει ποτέ κάνεις αυτό, ούτε η τελευταία γιατρός μου ούτε ο προηγούμενος που πήγαινα χρόνια από φοιτήτρια. Γενικά μπορεί να μην ήθελε να ερεθίσει την περιοχή του κόλπου και του τραχήλου... αλλά η οωρρηξια γίνεται στην οωθήκη! Τι σχέση έχει;;;;

Τι να πω και γω!!!Και μένα ο προηγούμενος που προσπαθούσα πάλι για παιδάκι δεν μου είχε πει κάτι!!!!Ο τράχηλος μου είχε πολλή βλέννη το είδα και γω γιατί μου έβαλε κάμερα μέσα και πρώτη φορά τον έβλεπα χαχαχαχχ!!!!Εγώ το μόνο ειλικρινά που καταλαβαίνω είναι ότι ο κάθε γιατρός λεει τα δικά του!!!!Εντάξει το λιγότερο που με απασχολεί είναι γιατί συνήθως το Παπ το οργανώνω για να πάω!!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , kido είπε:

Υπάρχει το απλό και ο πλήρες πακέτο... εξαρτάται γιατί ψάχνει ο καθένας :-D και ανάλογα πάει και η τιμή!

Καλό είναι να είμαστε τυπικές με το θέμα Τεστ ΠΑΠ κορίτσια ειδικά επειδή πάμε για παιδί! Μην το αφήνεις πήγαινε σύντομα, τι σχέση έχει αν είμαστε σε ωορρηξία; Εγώ έχω πάει και πάνω στην ωορρηξία μου και λίγο πριν αδιαθτησω, ανάλογα ποτέ βρίςκω κάθε φορά το ραντεβού! 

Οτι οταν ειμαι σε γονιμες δεν θα ερθω σε επαφη γιατι δεν πρέπει να έρθεις σε επαφη κάποιες μέρες πριν το παπ πρέπει να το ρυθμησω μετα τις γονιμες να παω θα δω!!

πρίν από 31 λεπτά , alina80 είπε:

Ορίστε καλέ. Που ελυσσαξες...δεν θα κάνω ωορρηξία. Σήμερα και αύριο οπωσδήποτε...κανόνισε. 

Χααχαχα!! Λυσάξα οντος!! Σημερα επιτεύχθηκε ο στοχος χααχαχα αυριο δεν ξερω μεθαύριο πιάνεται????

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Οτι οταν ειμαι σε γονιμες δεν θα ερθω σε επαφη γιατι δεν πρέπει να έρθεις σε επαφη κάποιες μέρες πριν το παπ πρέπει να το ρυθμησω μετα τις γονιμες να παω θα δω!!

Χααχαχα!! Λυσάξα οντος!! Σημερα επιτεύχθηκε ο στοχος χααχαχα αυριο δεν ξερω μεθαύριο πιάνεται????

Καλύτερα αύριο παρά μεθαύριο. Γιατί αν κάνεις πχ. ωορρηξια την Κυριακή το πρωί, σε καλύπτει η επαφή από το Σάββατο, ενώ επαφή Κυριακή βράδυ μπορεί να μην προλάβει την ωορρηξία. 

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

Και αυριο να κανεις ασε τα δεν ξερω!!!!

tpnxp3.png

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Καλύτερα αύριο παρά μεθαύριο. Γιατί αν κάνεις πχ. ωορρηξια την Κυριακή το πρωί, σε καλύπτει η επαφή από το Σάββατο, ενώ επαφή Κυριακή βράδυ μπορεί να μην προλάβει την ωορρηξία. 

Μμμ κατάλαβα θα κανω οτι περνάει απο το χερι μου αχχααχαχα!! Δε με βλεπω να τη γλυτώσω τη λαπαροσκόπηση τι να λεμε τωρα αχαχαψ αλλα δεν πειραζει

πρίν από 4 λεπτά , MelinaFo είπε:

Και αυριο να κανεις ασε τα δεν ξερω!!!!

Χχααχαχα τι να κανω βιασμος χαχαχαχα

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Ungry girl είπε:

Αυτό ναι δεν πρέπει να έχεις κανει σεξ 2 μέρες πριν το ΠΑΠ αρα όχι ότι επηρεάζει σε κάτι την οωρρηξια μας αν παμε τότε, απλά χανονται μέρες επαφης και πιθανης σύλληψης. Αυτο ναι.

Επεξεργάστηκαν by kido
Προσθηκη
  • Μου αρέσει 1

Κοριτσια μπορω να ανεβασω εδώ λινκ απο ενα βιντεο??

Just now, kido είπε:

Αυτό ναι δεν πρέπει να έχεις κανει σεξ 2 μέρες πριν το ΠΑΠ αρα όχι ότι επηρεάζει σε κάτι την οωρρηξια σου αν και πάλι πας τότε, απλά εσύ χάνεις μέρες επαφης και πιθανης σύλληψης.

Ακριβος ειπες αυτο που ήθελα να πω χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Ungry girl είπε:

Μμμ κατάλαβα θα κανω οτι περνάει απο το χερι μου αχχααχαχα!! Δε με βλεπω να τη γλυτώσω τη λαπαροσκόπηση τι να λεμε τωρα αχαχαψ αλλα δεν πειραζει

Χχααχαχα τι να κανω βιασμος χαχαχαχα

Κανε οτι νομιζεις αλλα καντο!!!!! Εξαντλησε τις μερες!!!!

tpnxp3.png

πρίν από 50 λεπτά , marillia είπε:

Σήμερα θα κάψω όλα τα κύτταρα μου χαχχχαχ!!!!Οταν πήγα τώρα για Παπ μου φάνηκε περίεργο που δεν μου έκανε λόγω ωορρηξίας!!Του είπα μα γιατί δεν κάνει?Μου απαντά γιατί έχει τύχει να κάνεις?Βεβαίως λέω!!!Και μου λεει το εξής!!Θα ξεχάσω αυτά που ξέρω!!Σε κοπέλα που προσπαθεί για παιδί θα την σκαλίσω ενώ είναι σε ωορρηξία?Πες μου τώρα συμπεράσματαααααα!!!!

Καλησπέρα σε όλους!!! Μου φαίνεται περίεργο εγώ έχω κάνει Παπ σε ημέρα ωορρηξίας ( εγώ έτσι νόμιζα) και μάλιστα ο γιατρός μου είπε ότι με βάση τα υγρά είμαι σε ωορρηξια

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , Ungry girl είπε:

Κοριτσια μπορω να ανεβασω εδώ λινκ απο ενα βιντεο??

Ακριβος ειπες αυτο που ήθελα να πω χαχαχαχα

Άννα μέχρι να στο εγκρίνουν από τη διαχείριση θα έχουμε γράψει τριάντα σελίδες... Στείλτο μας με μήνυμα. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...