Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , marillia είπε:

Που παω και πέφτω και γω όμως χαχαχαχ!!!Τώρα τα θυμήθηκα και συγχίστηκα!!!Θυμάμαι είχα παέι τότε για να μου κάνει υπέρηχο και να μου γράψει ορμόνες!!Και του λέω για ουρεόπλασμα!!Απαντά δεν θα έχεις!!!Και μάλιστα μου είχε πει πολλή ιντερνετ διαβάζεις!!!Με το ζόρι αφού με είδε απορημένη μου παίρνει δείγμα και μετά επίσης με το ζόρι μου είχε δώσει αντιβίωση όπου αποδείχτηκε αργότερα ότι δεν είχε φύγει!!!

Ναι καλά ήταν 60 μαζί με Παπ έπαίρνε!!Ο τωρινός μου παίρνει επίσκεψη 30ε ή και τίποτα!!!Και αυτός θα πάω τώρα νομίζω 40,θα δούμε!!!!Θα τρελαθώωωωωω!!!!!

Μαριλιακι εγω τελευταία για παπ ειχα κλησει ραντεβού σε γυναικολογο στο ΙΚΑ και μου εγραψε το παπ και πηγα και το εκανα σε κυταρολογο συμβεβλημενη και πλήρωσα συμμετοχή αν θυμαμαι καλα 3€

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, kido είπε:

Τελικά ειχες ουρεοπλασμα? Πως έφυγε τελικά αν όχι με αντιβίωση? Εγω πιστεύω ότι δεν θέλουν να ξέρουμε τι μας γίνεται γιατί καποιοι είναι κομπλεξικοι και θέλουν να νιώθουν πιο σημαντικοι μέσα  από την άγνοια και αγωνια του πελάτη. Εγώ πάντως πάω διαβασμένη σε όλους. Και ο ενδοκρινολογος που πήγα πριν 2 μηνες πρώτη φόραμα στη ζωη μου γιατί βρήκα ανεβασμένη TSh μου λέει στο τέλος αφού τον επρηξα με τις ερωτήσεις κ τις διευκρίνισεις μου "διακρινω πολυ άγχος". Πρέπει να τον κούρασα!! Αλλά εγώ έφυγα ήσυχη ότι ρώτησα τα πάντα και αστον αυτον να λέει! 

Μια χαρά κάνεις!!!Ετσί πρέπει!!!Ναι είχα ουρεόπλασμα μου έδωσε με το ζόρι αντιβίωση 5 μέρες σε μένα και τον άντρα μου!!!Μου τονίζει δεν θα κάνεις επανάληψη!!!Δεν είναι κάτι!!!Τον ακούω!!!Μένω έγκυος με ουρεόπλασμα!!!Παλινδρομεί και μου λέει ο καινούργιος μου γιατρός ότι δεν φταίει αύτο αλλά υπάρχει μια περίπτωση να προκαλέσει πρόωρο τοκετό και καλά είναι να το θεραπεύουμε!!!Λεει η αντιβίωση που πήρες δεν έκανε ήταν για ουρολοίμωξη!!!Μου είπε η καλύτερη για ουρεόπλασμα είναι η vibramycin και πήραμε για 14 μέρες και ευτύχως έφυγε!!!!

Just now, Ungry girl είπε:

Μαριλιακι εγω τελευταία για παπ ειχα κλησει ραντεβού σε γυναικολογο στο ΙΚΑ και μου εγραψε το παπ και πηγα και το εκανα σε κυταρολογο συμβεβλημενη και πλήρωσα συμμετοχή αν θυμαμαι καλα 3€

Εχείς δίκιοοοοο!!!!Απλά εδώ στην πόλη μου με το ΙΚΑ εγώ δεν βγάζω και πολύ άκρη!!!Απλά έλεγα μήπως γράφεται και στο έκανε έξω κανένας κυτταρολόγος!!!Πολλά πες θες!!!Κάπου διάβασα ότι ξεκίνησαν να γράφουν τον καρυότυπο ζεύγους!!!Μακάρι να γράφοταν και άλλες εξετάσεις!!!

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Μια χαρά κάνεις!!!Ετσί πρέπει!!!Ναι είχα ουρεόπλασμα μου έδωσε με το ζόρι αντιβίωση 5 μέρες σε μένα και τον άντρα μου!!!Μου τονίζει δεν θα κάνεις επανάληψη!!!Δεν είναι κάτι!!!Τον ακούω!!!Μένω έγκυος με ουρεόπλασμα!!!Παλινδρομεί και μου λέει ο καινούργιος μου γιατρός ότι δεν φταίει αύτο αλλά υπάρχει μια περίπτωση να προκαλέσει πρόωρο τοκετό και καλά είναι να το θεραπεύουμε!!!Λεει η αντιβίωση που πήρες δεν έκανε ήταν για ουρολοίμωξη!!!Μου είπε η καλύτερη για ουρεόπλασμα είναι η vibramycin και πήραμε για 14 μέρες και ευτύχως έφυγε!!!!

Κατι ηξερες που επεμενες!!! Πρέπει να ασχολείται ο γιατρός πραγματικά με την καθέμια μας κορίτσια θέλει προσοχή μην τα αφηνουμε, γνωμη μου να τα διπλοτσεκάρουμε όλα!!!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, melina92 είπε:

Κορίτσια πήρα τα αποτελέσματα! 311 χοριακή!!!!!! Λοιπόν Δευτέρα:50, Τετάρτη:119, Παρασκευή:311!!!!!!! 

Μπράβο κοπέλα μου!! Άντε ξάπλα τώρα να γαντζωθει καλά το σπορακι!!

πρίν από 57 λεπτά , Ungry girl είπε:

κοριτσια ξανα εκανα τωρα τεστ και πλησιαζει τη γραμμη ελεγχου οποτεεεεεεεε σημερα το περνω σαν θετικο!!!!

Βουυυρ στον αντρουλη σου απόψε αύριο και μεθαύριο!! Και βάλε μπόλικο πάθος!! :)

Κορίτσια για ουρεοπλασμα δεν ξέρω τίποτα..

• Χαχα 1

XDXPp2.png

πρίν από 5 λεπτά , marillia είπε:

Εχείς δίκιοοοοο!!!!Απλά εδώ στην πόλη μου με το ΙΚΑ εγώ δεν βγάζω και πολύ άκρη!!!Απλά έλεγα μήπως γράφεται και στο έκανε έξω κανένας κυτταρολόγος!!!Πολλά πες θες!!!Κάπου διάβασα ότι ξεκίνησαν να γράφουν τον καρυότυπο ζεύγους!!!Μακάρι να γράφοταν και άλλες εξετάσεις!!!

Δεν εχω ιδεα αλλα μιλάμε για μεγαλη απόσταση χρήματων και εδω με το ικα μη φφανταστείς βαζω τη μανα μου και καθαριζει χαχαχα εχω να κανω παπ και εγω ενα χρονο και κατι πρέπει να το προγρατισω!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα

Επειδη εκανα και τις δυο εξετασεις το τεστ παπ και η καλλιεργεια τραχηλοκολπικου υγρου ειναι δυο διαφορετικες εξετασεις! Φυσικα γραφονται απο τους γυναικολογους! Η καλλιεργεια τραχηλοκολπικου υγρου γινεται για να διαπιστωθει η υπαρξη αεροβιων και αναεροβιων μικροβιων.

Για την απουσια κολποβακτηριου που ανεφερε η @noni90 ουσιαστικα ειναι ενας μυκητας που πρεπει να υπαρχει στα κολπικα υγρα κ μας προστατευει. Διαπιστωνεται με το τεστ παπ! Ισως η αποσια του να οφειλεται στην πιθανη υπαρξη χλαμυδιων! Ειναι αντιμετωπισιμα

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Vila είπε:

Μπράβο κοπέλα μου!! Άντε ξάπλα τώρα να γαντζωθει καλά το σπορακι!!

Βουυυρ στον αντρουλη σου απόψε αύριο και μεθαύριο!! Και βάλε μπόλικο πάθος!! :)

Κορίτσια για ουρεοπλασμα δεν ξέρω τίποτα..

Σημερα οπως δειποτε αυριο δεν ξερω αν θα.βρουμε χρόνο μεθαυριο φανταζομαι δεν πιάνεται!!!!

Δεν εχω ιδεα αλλα μιλάμε για μεγαλη απόσταση χρήματων και εδω με το ικα μη φφανταστείς βαζω τη μανα μου και καθαριζει χαχαχα εχω να κανω παπ και εγω ενα χρονο και κατι πρέπει να το προγρατισω!!

Μια χαρά!!!!!Και γω ήταν να κάνω τον Σεμπτέμβρη!!!!Αλλά όταν είχα πάει στον γιατρό ήμουν ακριβώς πάνω σε ωορρηξία και δεν μου έκανε!!!Είπε έλα σε 2 μήνες και δεν πήγα!!!

πρίν από 2 λεπτά , MelinaFo είπε:

Καλησπερα

Επειδη εκανα και τις δυο εξετασεις το τεστ παπ και η καλλιεργεια τραχηλοκολπικου υγρου ειναι δυο διαφορετικες εξετασεις! Φυσικα γραφονται απο τους γυναικολογους! Η καλλιεργεια τραχηλοκολπικου υγρου γινεται για να διαπιστωθει η υπαρξη αεροβιων και αναεροβιων μικροβιων.

Για την απουσια κολποβακτηριου που ανεφερε η @noni90 ουσιαστικα ειναι ενας μυκητας που πρεπει να υπαρχει στα κολπικα υγρα κ μας προστατευει. Διαπιστωνεται με το τεστ παπ! Ισως η αποσια του να οφειλεται στην πιθανη υπαρξη χλαμυδιων! Ειναι αντιμετωπισιμα

Κ εγώ κ τις 2 έκανα!! Σε ευχαριστούμε πολύ για τις διευκρινίσεις.... ελπιζω Να ξέμπλεξω εύκολα γτ μου φαίνεται έχω κ αλλά μπροστά!!

• Μου αρέσει 1

Εγώ θυμάμαι πιο μικρή που είχα μύκητες και μου παίρνανε βλέννη από τον κόλπο!!!Ομως δεν είχε μέσα για ουρεόπλασμα,μυκόπλασμα,χλαμύδια!!!Νομίζω όταν θέλουμε και αυτά πρέπει να τα διευκρινίζουμε!!!Οπως και στο σπέρμα του άντρα μου μια φορά που έκανε καλλιέργεια δεν τα συμπεριλάμβανε αυτά!!

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , marillia είπε:

Μια χαρά!!!!!Και γω ήταν να κάνω τον Σεμπτέμβρη!!!!Αλλά όταν είχα πάει στον γιατρό ήμουν ακριβώς πάνω σε ωορρηξία και δεν μου έκανε!!!Είπε έλα σε 2 μήνες και δεν πήγα!!!

Εε ενταξη φαντάζομαι ενα μηνα δυο 3 απόκλιση δεν χάθηκε ο κόσμος και εγω την ωορρηξία σκέφτομαι γι αυτο δεν παω χαχαχαχα!

Εγώ θυμάμαι πιο μικρή που είχα μύκητες και μου παίρνανε βλέννη από τον κόλπο!!!Ομως δεν είχε μέσα για ουρεόπλασμα,μυκόπλασμα,χλαμύδια!!!Νομίζω όταν θέλουμε και αυτά πρέπει να τα διευκρινίζουμε!!!Οπως και στο σπέρμα του άντρα μου μια φορά που έκανε καλλιέργεια δεν τα συμπεριλάμβανε αυτά!!

Υπάρχει το απλό και ο πλήρες πακέτο... εξαρτάται γιατί ψάχνει ο καθένας :-D και ανάλογα πάει και η τιμή!

Εε ενταξη φαντάζομαι ενα μηνα δυο 3 απόκλιση δεν χάθηκε ο κόσμος και εγω την ωορρηξία σκέφτομαι γι αυτο δεν παω χαχαχαχα!

Καλό είναι να είμαστε τυπικές με το θέμα Τεστ ΠΑΠ κορίτσια ειδικά επειδή πάμε για παιδί! Μην το αφήνεις πήγαινε σύντομα, τι σχέση έχει αν είμαστε σε ωορρηξία; Εγώ έχω πάει και πάνω στην ωορρηξία μου και λίγο πριν αδιαθτησω, ανάλογα ποτέ βρίςκω κάθε φορά το ραντεβού! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Υπάρχει το απλό και ο πλήρες πακέτο... εξαρτάται γιατί ψάχνει ο καθένας :-D και ανάλογα πάει και η τιμή!

Καλό είναι να είμαστε τυπικές με το θέμα Τεστ ΠΑΠ κορίτσια ειδικά επειδή πάμε για παιδί! Μην το αφήνεις πήγαινε σύντομα, τι σχέση έχει αν είμαστε σε ωορρηξία; Εγώ έχω πάει και πάνω στην ωορρηξία μου και λίγο πριν αδιαθτησω, ανάλογα ποτέ βρίςκω κάθε φορά το ραντεβού! 

Σήμερα θα κάψω όλα τα κύτταρα μου χαχχχαχ!!!!Οταν πήγα τώρα για Παπ μου φάνηκε περίεργο που δεν μου έκανε λόγω ωορρηξίας!!Του είπα μα γιατί δεν κάνει?Μου απαντά γιατί έχει τύχει να κάνεις?Βεβαίως λέω!!!Και μου λεει το εξής!!Θα ξεχάσω αυτά που ξέρω!!Σε κοπέλα που προσπαθεί για παιδί θα την σκαλίσω ενώ είναι σε ωορρηξία?Πες μου τώρα συμπεράσματαααααα!!!!

Σήμερα θα κάψω όλα τα κύτταρα μου χαχχχαχ!!!!Οταν πήγα τώρα για Παπ μου φάνηκε περίεργο που δεν μου έκανε λόγω ωορρηξίας!!Του είπα μα γιατί δεν κάνει?Μου απαντά γιατί έχει τύχει να κάνεις?Βεβαίως λέω!!!Και μου λεει το εξής!!Θα ξεχάσω αυτά που ξέρω!!Σε κοπέλα που προσπαθεί για παιδί θα την σκαλίσω ενώ είναι σε ωορρηξία?Πες μου τώρα συμπεράσματαααααα!!!!

Πρώτη φορά το ακούω :shock: σιγά που φτάνει κι αυτός και σκαλίζει!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...