Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , marillia είπε:

Ο κύκλος σου έχει στρώσει?Το οτί είδατε βελτιώση στο σπερμοδιάγραμμα είναι πολύ καλό.Και μείς 14 μήνες προσπαθούσαμε.Οταν χαλάρωσα ήρθε μετά από 2 μήνες.Βέβαια μετά την παλίνδρομη έχω γυρίσει πάλι πίσω ψυχολογικά.Καλά κάνετε και το ψάχνετε αλλά νομίζω θέλει και τύχη.Διαβάζω κοπέλες μεγαλύτερες σε ηλικία από μένα και με διάφορα θεματάκια κι όμως μένουν σύντομα έγκυες.Καλή συνέχεια στις εξετάσεις να έχετε.

ο κυκλος μου απο οταν ξεκινησα τα glucophage πηγε 29 και 27 που συνηθως ειχα πανω απο 30...εσεις είχατε καποιο θεμα?και εγω διαβαζω γοα κοπελες μεγαλυτερες που μενουν αμεσως οποτε ολα ειναο σχετικα!λογικο να σε εχει παρει απο κατω αλλο νομιζω ειναο τυχαιο γεγονός...δεν πιστεύω οτι θα σας ξανατυχει!σιγουρα θα τα καταφερετε συντομα αν δςν το εχετε κανει ηδη!!!

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Σ ευχαριστώ πολύ!!Eγώ ανακάλυψα ότι στα 30  έχω πολυκυστικές και γι αυτό είχα μεγάλο κύκλο. Από 30-42 μέρες είχα και ποτέ δεν ήξερα πότε θα μου έρθει η περίοδος.Κανένας γυναικολόγος δεν μου το είχε αναφέρει.Οι ορμόνες σχετικά καλές δηλ.φαινόταν οι πολυκυστικές από τις ορμόνες αλλά ήταν καλές.Το σπέρμα απ ότι μου είχαν πεί όχι άριστο αλλά γόνιμο.Σαλπιγγογραφία την είχα αφήσει για αργότερα.Μου είχε πει ο γιατρός να πάρω inofert αλλά έλεγα άντε μωρέ θα το ξεκινήσω τον άλλο μήνα και τελικά  έμεινα έγκυος.Μωρέ λένε ότι μετά ξαναμένεις έγκυος εύκολα αλλά αν δεν πιάσω πάτο από άγχος και κακή ψυχολογία δεν βάζω μυαλό.

πρίν από 4 λεπτά , marillia είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ!!Eγώ ανακάλυψα ότι στα 30  έχω πολυκυστικές και γι αυτό είχα μεγάλο κύκλο. Από 30-42 μέρες είχα και ποτέ δεν ήξερα πότε θα μου έρθει η περίοδος.Κανένας γυναικολόγος δεν μου το είχε αναφέρει.Οι ορμόνες σχετικά καλές δηλ.φαινόταν οι πολυκυστικές από τις ορμόνες αλλά ήταν καλές.Το σπέρμα απ ότι μου είχαν πεί όχι άριστο αλλά γόνιμο.Σαλπιγγογραφία την είχα αφήσει για αργότερα.Μου είχε πει ο γιατρός να πάρω inofert αλλά έλεγα άντε μωρέ θα το ξεκινήσω τον άλλο μήνα και τελικά  έμεινα έγκυος.Μωρέ λένε ότι μετά ξαναμένεις έγκυος εύκολα αλλά αν δεν πιάσω πάτο από άγχος και κακή ψυχολογία δεν βάζω μυαλό.

εμενα σε καμια εξεταση δεν φαινονται οι πολυκυστικες...μονο στην καμπυλη στην ινσουλινη η πρωτη μετρηση ειναι καπως μετα ομως ειναι μια χαρα...να μου λεει ο γιατρος που θα με εχει επηρεάσει να περιμένει να το δει στις εξετασεις και οι εξετασεις μου δεν ειναι απλα καλες,ειναι τέλειες...και εμας για το σπερμα αυτο μου ειπε ο γιατρος...οτι ειναι ικανο για γονιμοποίηση ...αλλα αν εκαναν λαθος στο μικροβιολογικο κ ειναι χειροτερο??ποσο καιρο προσπαθειτε για το 2ο?(αν καταλαβα καλα εχετε ενα παιδακι σωστα?)

Κοριτσια καλησπερα και απο μενα. @elenakii22 ολες μας παιρνει απο κατω αλλα πρεπει να βρισκουμε την δυναμη να ξανα ανεβουμε ψυχολογικα! Χρειαζεται και αυτο το "ξεσπασμα" για να νιωσεις καλυτερα. Περαστικα να ειναι και γρηγορα. Και μενα οι γυρω μου εχουν παιδια ή ειναι εγκυες και αναρρωτιεμαι εγω γτ οχι.  Οποτε το θεωρω φυσικο να το εχουμε ολες αυτο το συναισθημα! 

Σημερα δεν ειμαι ουτε εγω καλα αισθανομαι πολυ κουρασμενη και εχω πονους σαν περιοδου ενω περιμενω την αλλη τεταρτη. Ειμαι στην 22η μερα. Η κοιλια μ ειναι πρησμενη και ποναω.. το στηθος μου απλα το αισθανομαι ευαισθητο. Λετε να μπυ ερθει η ακατονομαστη και νωριτερα??

Γειά σας κορίτσια!  Να μαι κ εγώ! 

@caramel83 γιατί με έβγαλες απ το πινακάκι; είπες πάει αυτή δεν ξέρει ούτε πότε περιμένει; αχαχα! Βάλε με 30/6!νομίζω ότι έκανα ωορηξία 15/6. Νομίζω η γιατρός σου πολύ καλή.μια χαρά στα είπε! Άντε να δει που βρίσκεσαι κ να ρυθμιστούν όλα!

Χρύσα με έναν πόνο! Εσύ κοντεύεις να γεννήσεις! Μην ανησυχείς.όλα καλά πλέον.κοίτα να ετοιμάσεις πραγματάκια.κ δώσε ότι μπορείς κ Σεπτέμβρη γιατί μετά θα είναι δύσκολα τα πράγματα.

@elenakii22 ελπίζω να σου περάσει σύντομα η φάση γιατί πραγματικά πάτε καλά τώρα.Αντε να βγει κ καλή του άντρα σου να απογειωθείς!βέβαια δεν σε παρηγορεί αυτό, αλλά είσαι μικρή κ προλαβαίνεις άνετα να χαρείς κ να απολαύσεις τη μητρότητα πριν τα 30.Ετοιμάσου...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , andrianni είπε:

@caramel83 γιατί με έβγαλες απ το πινακάκι; είπες πάει αυτή δεν ξέρει ούτε πότε περιμένει; αχαχα! Βάλε με 30/6!νομίζω ότι έκανα ωορηξία 15/6. Νομίζω η γιατρός σου πολύ καλή.μια χαρά στα είπε! Άντε να δει που βρίσκεσαι κ να ρυθμιστούν όλα!

Χρύσα με έναν πόνο! Εσύ κοντεύεις να γεννήσεις! Μην ανησυχείς.όλα καλά πλέον.κοίτα να ετοιμάσεις πραγματάκια.κ δώσε ότι μπορείς κ Σεπτέμβρη γιατί μετά θα είναι δύσκολα τα πράγματα.

@elenakii22 ελπίζω να σου περάσει σύντομα η φάση γιατί πραγματικά πάτε καλά τώρα.Αντε να βγει κ καλή του άντρα σου να απογειωθείς!βέβαια δεν σε παρηγορεί αυτό, αλλά είσαι μικρή κ προλαβαίνεις άνετα να χαρείς κ να απολαύσεις τη μητρότητα πριν τα 30.Ετοιμάσου...

που εισαι εσυ??? τωρα ειμαι λιγο καλυτερα...ειχα δύσκολη μερα...αντε να δουμε αν θα καταφερουμε τπτ!!σε εβγαλε για να σε βαλει μια και καλη επανω βρε!!!

5 ώρες πρίν, ath_gal1 είπε:

κοριτσια για κι απο μενα....ειμσι παλισ εδω μεσα..αλλα ηρθε η ωρα να ξαναγραψω.. .(ελπιζω δλδ)

ειμαι στα 40..με ενα αγορακι 3.5 χρονων....κ περσυ ειχα μια εξωμητρια εγκυμοσυνη..

το αντιμετωπισα με μεθοτρεξατη.ηξερα οτι πρρπει να κανω σαλπιγγογραφια για να δω σε τι κατασταση ειναι η σαλπιγγα νετα απο το εξωμητριο..

δεν εκανα ποτε. ...αυυο το μηνα ειχα ελευθερα...φιλακια με τον αντρα μου...συγκεκριμενα 13 ιουνη*ειχα ωορηξια)...κ περιμενω δευτερα η τριτη..(κυκλος 28..29 μερες)

λεω τωρα γω....παιζει να μαι ,αφου ελευθερακ με ωορηξια..αλλα φοβαμαι παλι για εξωμητριο...δλδ οχι αγωνια αν ειμαι ,αλλα αν θα ειναι εντος μητρας..

οποια θελει κ εχει αναλογη εμπειρια...που δεν το ευχομαι ας γραψει δυο λογια ..

θενξξξξξ

βαλτε κ μενα σε λιστα.....27/6

Γειά σου! Δεν έχω ανάλογη εμπειρία αλλά σου εύχομαι να είσαι...κ να είναι όλα καλά!Πάντως αν δεν κάνε τη σαλπιγγογραφία.δεν είναι τίποτα μπορεί κ να σε βοηθήσει.εγώ έκανα κ μου έφυγε ένα άγχος.ακόμα βέβαια δεν έχει έρθει το δεύτερο...

πρίν από 2 λεπτά , elenakii22 είπε:

που εισαι εσυ??? τωρα ειμαι λιγο καλυτερα...ειχα δύσκολη μερα...αντε να δουμε αν θα καταφερουμε τπτ!!σε εβγαλε για να σε βαλει μια και καλη επανω βρε!!!

Τι καλή! Γέλασα με αυτό!απίστευτο μου φαίνεται!

Εδώ είμαι απλά πατεμβαίνω όταν κάτι εχω να πω σχετικό.νομίζω ότι δεν κολλάω κάποιες φορές!

Σε καταλαβαίνω.εγώ είχα πάθει σχεδόν κατάθλιψη.τώρα απορώ που είμαι μια χαρά! Οι βιταμίνες μάλλον.

πρίν από 41 λεπτά , andrianni είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!! Μακάρι, από το στόμα σου και στου Θεού το αφτί!!! Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να κάτσω αυτέε τις μέρες να κάνω μια λίστα με πράγματα που πρέπει να κάνω, διότι εκτός από τα του μωρού και τα του πολιτικού, πρέπει να ετοιμάσω και χαρτιά για μεταγραφή.. 

Με το καλό εύχομαι τόσο σε εσένα όσο και στις υπόλοιπες να έχετε σύντομα ευχάριστα!!

12 ώρες πρίν, Angelina01 είπε:

Δεν το πήρα καθόλου έτσι, μην ανησυχείς!! :) Να σου πω την αλήθεια κ εγώ έτσι είχα διαβάσει, αλλά τελικά για εμενα ήταν λίγο διαφορετικά. Σ´ευχαριστω πολύ για τις ευχές σου!! Εύχομαι κ εγώ ότι καλύτερο!!

Γειά κ από μένα!άπαιχτες οι συμβουλές σου για θερμομέτρηση κ γενικά! Πρώτα απ όλα να πάνε όλα καλά κ να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά! Κοντεύεις να κλείσεις τον τρίτο για να ηρεμήσεις όοοσο γίνεται. Θα ξεκινήσω θερμομέτρηση γιατί όντως δεν πάει άλλο με τα τέστ ωορηξίας κ εγκυμοσύνης.δεν έχω απλά άστατο κύκλο, μάλλον άγνωστο θα έλεγα.κ συμφωνώ απόλυτα ότι πρέπει να το κοιτάζουμε νωρίς αν υπάρχει υποψία για κάτι γιατί παιρνάει ο καιρός...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολες τις μανουλες...θελω κ γω πολυ να κανω ενα παιδι αλλα επδ ο φιλος μ δ θελει ακομα εγω μια μερα οταν εξσπερματωσε πανω στην κοιλια μ σηκωθηκα απευθιας κ πηγα κ εβαλα με τα δαχτυλα μου τ σπερμα του μεσα μ..την επομενη μερα μ ρθε περιοδος...μετα μολις μ τελειωσε σχεδον εκανα τ ιδιο..κ τρ τελευταια εχω ολα σχεδον τα συμπτωματα εγκυμοσυνης λιγους εμετους,υπνηλια,ματωμα πριξιμο κ πονο στα ουλα,λιγα δεκατα στη διαρκεια της μερας,συχνοουρια,πριξιμο κ φουσκωμα στην κοιλια,πονους οπως οταν περιμενεις περιοδο εκτος (ακομα)απτην καθυστερηση..υπαρχει πιθανοτητα να ειμαι εγκυος η απλα ειναι η ιδεα μου επειδη το θελω?να σημειωσω οτι περιμενω περιοδο αυτες τις μερες στις 27 του μηνα...(ελπιζω να μη μου ρθει και να μαι)..εσεις τι λετε?θα πιασε?

1 hour ago, elenakii22 είπε:

@andrianni ενα μηνα πανω ενα κατω!καλα να μαστε!

Έχεις δίκιο.η αλήθεια είναι οτι τα παραλέω.είναι στιγμές, ευτυχώς πιά μόνο στιγμές, που πέφτω αλλά σηκώνομαι ξανά κ σκέφτομαι τα θετικά που τουλάχιστον έχω.

Μερικές φορές νιώθω κ παράλογη σε σχέση με όσες δεν έχουν ούτε ένα παιδί, αλλά αλήθεια δε φαντάζεσαι πώς σε κάνουν όλοι να νιώθεις...Άσε που το θέλω τόσο πολύ που είναι σαν πρώτο.

πρίν από 10 λεπτά , mikroula96 είπε:

καλησπερα σε ολες τις μανουλες...θελω κ γω πολυ να κανω ενα παιδι αλλα επδ ο φιλος μ δ θελει ακομα εγω μια μερα οταν εξσπερματωσε πανω στην κοιλια μ σηκωθηκα απευθιας κ πηγα κ εβαλα με τα δαχτυλα μου τ σπερμα του μεσα μ..την επομενη μερα μ ρθε περιοδος...μετα μολις μ τελειωσε σχεδον εκανα τ ιδιο..κ τρ τελευταια εχω ολα σχεδον τα συμπτωματα εγκυμοσυνης λιγους εμετους,υπνηλια,ματωμα πριξιμο κ πονο στα ουλα,συχνοουρια,πριξιμο κ φουσκωμα στην κοιλια,κ πονους περιοδου εκτος (ακομα)απτην καθυστερηση..υπαρχει πιθανοτητα να ειμαι εγκυος η απλα ειναι η ιδεα μου επειδη το θελω?να σημειωσω οτι περιμενω περιοδο αυτες τις μερες στις 27 του μηνα...(ελπιζω να μη μου ρθει και να μαι)..εσεις τι λετε?θα πιασε?

Καλησπέρα! Εκτός από τους εμετούς, γιατί εγώ είχα μόνο τάση για εμετό, τα είχα όλα τα άλλα κ δεν ήμουν αρκετέεεες φορές.οπότε δεν είμαι η κατάλληλη να σου πω.οι εμετοί είναι σημάδι αλλά γίνεται κ αυτό από την έντονη επιθυμία μας να έχουμε τα συμπτώματα.πιθανότητες έχεις όμως κ ας έχει γίνει με αυτό τον τρόπο.κάνε ένα τεστ μήπως δείξει...

Γενικότερα όμως θέλω να πω οτι το μυαλό μας είναι εκεί κ υπολογίζει πιθανότητες.εγώ μέχρι κ όταν έπαιρνα αντισυλληπτικα ένα μήνα με συμβουλή γιατρού κ επειδή είχα ξεχάσει ένα περίμενα ότι ίσως ήμουν.

καλημερα κι απο μενα....εκανα χοριακη και περιμενω απογευμα...περιμενω δευτερα και εχουμε παρασκευη.,,3 μερες πριν...θα δειξει...

• Μου αρέσει 1

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

8 ώρες πρίν, mikroula96 είπε:

ευχαριστω για την απαντηση :) κ επισης ξεχασα να πω οτι εχω κ εντονους πονους στην πλατη κ τη μεση..κ μετα απο αυτο?δν ησουν τελικα εγκυος που ξεχασες ενα χαπι?

Καλημέρα σε όλη την παρέα!

Ε όχι βέβαια! Δεν ήμουν.πάντως αν θέλεις κ τη γνώμη μου πρέπει να σκεφτείς κ τη μεριά του φίλου σου που δεν θέλει ακόμα και να συζητήσετε για να μην έχετε πρόβλημα.

πρίν από 3 λεπτά , ath_gal1 είπε:

καλημερα κι απο μενα....εκανα χοριακη και περιμενω απογευμα...περιμενω δευτερα και εχουμε παρασκευη.,,3 μερες πριν...θα δειξει...

Καλημέρα! Καλά αποτελέσματα με μια μεγάλη χοριακή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...