Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, ada32 είπε:

γραφεται η καλλιεργεια . εγω οταν του ζηταω του λεω ν αβαλει τα παντα , γι αχλαμυδια , μυκοπλασμα, ουρεοπλασμα , αεροβια κ αναεροβια!!! ολα μεσα!!

Εμένα μου είχε πει δεν γράφεται!!!!Και πλήρωσα!!!!Μήπως με κορόιδεψε?Τι να πω!!Το 2016 την έκανα

1 ώρα πρίν, alina80 είπε:

Δημητρούλα συγγνώμη αλλά το αγόρι σου όταν μείνεις έγκυος θα πρέπει να αναλάβει περισσότερα καθήκοντα στο σπίτι. Οι περισσότεροι άνθρωποι δουλεύουν πολύ. Καλώς ή κακώς όμως και τα του σπιτιού κάνουμε. Ακόμα και μια εύκολη εγκυμοσύνη να έχεις πάλι δεν θα μπορείς να κάνεις όλα όσα κάνεις τώρα. 

Προσωπικά δεν θα μπορούσα να σκεφτώ άλλον να κάνει δουλειές στο σπίτι μας εκτος από εμένα και τον άντρα μου. 

Μα.εκανε το γλυκουλι μου απλα με το σιδερο δεν το εχει κ πολυ...ισα ισα μου φωναζε οταν σηκωνομουν..και μετα εβριζε τους υπολοιπους π δεν ερχοντουσαν.να.με βοηθησουν..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , marillia είπε:

Νάτι μου νομίζω δεν γράφεται!!Αν θες να την κάνεις μόνη σου και να πας σε κυτταρολόγο!!Πρέπει να έχει 30ε!!!Και μένα με το ζόρι μου την είχε κάνει!!!!Αμάννννν

Μια απλή καλλιέργεια θέλω νομίζω παλιά την είχα γράψει μια φορά και σε διαγνωστικό την είχα κάνει!απλά μου ειπε ότι δεν χρειάζεται να μου γράψει.θα δω τι θα κάνω!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Μα.εκανε το γλυκουλι μου απλα με το σιδερο δεν το εχει κ πολυ...ισα ισα μου φωναζε οταν σηκωνομουν..και μετα εβριζε τους υπολοιπους π δεν ερχοντουσαν.να.με βοηθησουν..

Σκοπος ειναι στην επόμενη εγκυμοσύνη να το βαλεις εσυ στο μυαλό σου οποτε μπορεσει και τα κανει αφού δεν Υπαρχει αλλος για βοήθεια. Εγώ είμαι τυχερή εχω την πεθερα εδω. Πέρα απο τον σύζυγο. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Μια απλή καλλιέργεια θέλω νομίζω παλιά την είχα γράψει μια φορά και σε διαγνωστικό την είχα κάνει!απλά μου ειπε ότι δεν χρειάζεται να μου γράψει.θα δω τι θα κάνω!!

Εγώ είχα κάνει ουρεόπλασμα,μυκοπλασμα και χλαμύδια και τον είχα ρωτήσει αν γράφεται και μου απάντησε όχι!!!Και μάλιστα μου είχε πει θες να σου πάρω εγώ δείγμα ή να πας κατευθείαν να στο πάρουν εκεί?Τι να πω!!!Προσωπικά άκρη δεν βγάζω!!!χαχαχχχαχχ!!!!Αυτό είχε γίνει στον πρώτο γιατρό!!!Και στον τωρινό μου που ξαναέκανα μου λεει θέλω μόνο 20ε όσο θέλει και θα πλώρωνες στο μικροβιολογικό!!!!

πρίν από 9 λεπτά , ada32 είπε:

γραφεται η καλλιεργεια . εγω οταν του ζηταω του λεω ν αβαλει τα παντα , γι αχλαμυδια , μυκοπλασμα, ουρεοπλασμα , αεροβια κ αναεροβια!!! ολα μεσα!!

Αυτή κάνω και εγώ την πληρη και πληρώνω 6 ευρώ! Α ρε παρθενακι :-P Ε αμα είναι να κάνουμε μην κάνουμε μισα πράγματα!!!

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Αυτή κάνω και εγώ την πληρη και πληρώνω 6 ευρώ! Α ρε παρθενακι :-P Ε αμα είναι να κάνουμε μην κάνουμε μισα πράγματα!!!

Μάλλον πέφτω σε χαζούς γιατρούς χαχαχχαχ!!!!

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Εγώ είχα κάνει ουρεόπλασμα,μυκοπλασμα και χλαμύδια και τον είχα ρωτήσει αν γράφεται και μου απάντησε όχι!!!Και μάλιστα μου είχε πει θες να σου πάρω εγώ δείγμα ή να πας κατευθείαν να στο πάρουν εκεί?Τι να πω!!!Προσωπικά άκρη δεν βγάζω!!!χαχαχχχαχχ!!!!Αυτό είχε γίνει στον πρώτο γιατρό!!!Και στον τωρινό μου που ξαναέκανα μου λεει θέλω μόνο 20ε όσο θέλει και θα πλώρωνες στο μικροβιολογικό!!!!

Μαριλιακι αμα την κανεις στο γυναικολογο θα σου πάρει πιο πολλά πες του απλά να στη γράψει και θα του πας τα αποτελέσματα από το μικρόβιολογικό.  Εγώ κάνω μαζί με Παπ και τον ετήσιο ελεγχο που τον πληρώνω 70 ευρώ οπότε δεν μου λέει τίποτα άλλο...

Just now, kido είπε:

Μαριλιακι αμα την κανεις στο γυναικολογο θα σου πάρει πιο πολλά πες του απλά να στη γράψει και θα του πας τα αποτελέσματα από το μικρόβιολογικό.  Εγώ κάνω μαζί με Παπ και τον ετήσιο ελεγχο που τον πληρώνω 70 ευρώ οπότε δεν μου λέει τίποτα άλλο...

Αυτό του είχα πει!!!Και μου είπε δεν γράφεται!!!Το 2016 αυτό!!!Και μου απάντησε αν θες πήγαινε κατευθείαννα σου πάρουν δείγμα και να σου βγάλουν τα αποτελέσματα!!!Μη μου πείτε ότι γράφεται και το Παπ θα τραβήξω τα μαλλιά μου χαχαχχαχαχ!!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Μάλλον πέφτω σε χαζούς γιατρούς χαχαχχαχ!!!!

Χαχα! Οχι είναι κάποιοι φράγκοφονιάδες!  Εμα παιρνουν τόσα την επίσκεψη τι άλλο θέλουν! Πες ότι και καλά θα πας και για αλλες εξετάσεις πχ από ενδοκρινολογο οπότε βολεύει να την κάνεις έξω και την καλλιέργεια και όχι σε αυτόν. Καμία φορά ένα αθώο ψεμματακι αρκει για να τους πεισεις και να γινει η δουλειά σου!

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Χαχα! Οχι είναι κάποιοι φράγκοφονιάδες!  Εμα παιρνουν τόσα την επίσκεψη τι άλλο θέλουν! Πες ότι και καλά θα πας και για αλλες εξετάσεις πχ από ενδοκρινολογο οπότε βολεύει να την κάνεις έξω και την καλλιέργεια και όχι σε αυτόν. Καμία φορά ένα αθώο ψεμματακι αρκει για να τους πεισεις και να γινει η δουλειά σου!

Ουτώς ή άλλως δεν πάω σε αυτόν πλέον!!Τελικά μου είχε πάρει δείγμα ,πλήρωσα 30ε για τον υπέρηχο όπως πάντα,την επίσκεψη δηλαδή πήρα το δείγμα το πήγα μόνη μου απέναντι που ήταν το μικροβιολογικό και πλήρωσα 20ε άγραφο χωρίς παραπεμπτικό!!!

πρίν από 12 λεπτά , marillia είπε:

Ουτώς ή άλλως δεν πάω σε αυτόν πλέον!!Τελικά μου είχε πάρει δείγμα ,πλήρωσα 30ε για τον υπέρηχο όπως πάντα,την επίσκεψη δηλαδή πήρα το δείγμα το πήγα μόνη μου απέναντι που ήταν το μικροβιολογικό και πλήρωσα 20ε άγραφο χωρίς παραπεμπτικό!!!

Εντάξει 30 ευρώ καλά είναι. Εμένα παίρνει 50 την επίσκεψη και άλλα 20 αμα κανεις και Παπ...

Just now, kido είπε:

Εντάξει 30 ευρώ καλά είναι. Εμένα παίρνει 50 την επίσκεψη και άλλα 20 αμα κανεις και Παπ...

Που παω και πέφτω και γω όμως χαχαχαχ!!!Τώρα τα θυμήθηκα και συγχίστηκα!!!Θυμάμαι είχα παέι τότε για να μου κάνει υπέρηχο και να μου γράψει ορμόνες!!Και του λέω για ουρεόπλασμα!!Απαντά δεν θα έχεις!!!Και μάλιστα μου είχε πει πολλή ιντερνετ διαβάζεις!!!Με το ζόρι αφού με είδε απορημένη μου παίρνει δείγμα και μετά επίσης με το ζόρι μου είχε δώσει αντιβίωση όπου αποδείχτηκε αργότερα ότι δεν είχε φύγει!!!

Ναι καλά ήταν 60 μαζί με Παπ έπαίρνε!!Ο τωρινός μου παίρνει επίσκεψη 30ε ή και τίποτα!!!Και αυτός θα πάω τώρα νομίζω 40,θα δούμε!!!!Θα τρελαθώωωωωω!!!!!

πρίν από 14 λεπτά , marillia είπε:

Που παω και πέφτω και γω όμως χαχαχαχ!!!Τώρα τα θυμήθηκα και συγχίστηκα!!!Θυμάμαι είχα παέι τότε για να μου κάνει υπέρηχο και να μου γράψει ορμόνες!!Και του λέω για ουρεόπλασμα!!Απαντά δεν θα έχεις!!!Και μάλιστα μου είχε πει πολλή ιντερνετ διαβάζεις!!!Με το ζόρι αφού με είδε απορημένη μου παίρνει δείγμα και μετά επίσης με το ζόρι μου είχε δώσει αντιβίωση όπου αποδείχτηκε αργότερα ότι δεν είχε φύγει!!!

Ναι καλά ήταν 60 μαζί με Παπ έπαίρνε!!Ο τωρινός μου παίρνει επίσκεψη 30ε ή και τίποτα!!!Και αυτός θα πάω τώρα νομίζω 40,θα δούμε!!!!Θα τρελαθώωωωωω!!!!!

Τελικά ειχες ουρεοπλασμα? Πως έφυγε τελικά αν όχι με αντιβίωση? Εγω πιστεύω ότι δεν θέλουν να ξέρουμε τι μας γίνεται γιατί καποιοι είναι κομπλεξικοι και θέλουν να νιώθουν πιο σημαντικοι μέσα  από την άγνοια και αγωνια του πελάτη. Εγώ πάντως πάω διαβασμένη σε όλους. Και ο ενδοκρινολογος που πήγα πριν 2 μηνες πρώτη φόρα στη ζωη μου γιατί βρήκα ανεβασμένη TSh μου λέει στο τέλος αφού τον επρηξα με τις ερωτήσεις κ τις διευκρίνισεις μου "διακρινω πολυ άγχος". Το βρήκαμε τώρα το ενδιαφέρον για την υγεία μας είναι άγχος... Πρέπει να τον κούρασα πολύ τον άνθρωπο!! Αλλά εγώ έφυγα ήσυχη ότι ρώτησα τα πάντα και αστον αυτον να λέει! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...