Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εδω θα ειμαστε καλε!!το αφηνουμε τπαρεακι μας?ααα εσυ εισαι μικρη...προλαβαινεις ανετα για 4...

Εεε καλα ανετα οριακά θα ελεγα!! Χααχχα ας ξεκινησει το πρωτο αυτο το μηνααααα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Ποιες πήρατε και ήταν τόσο καλές βιταμίνες πες μας! Ε υπομονή λίγες μέρες!

Profertil παίρνει 2 μετά το φαγητό! Ακριβές αλλά αν κάνουν τόση δουλειά αξίζουν!!!!

• Ευχαριστώ 1

jgJqp3.png

πρίν από 13 λεπτά , Ungry girl είπε:

Τέλεια μη το συζητάς να δεις που θα φτιαξει στο 100% γιουπιιιιι:-P

Κοριτσιαααα δεν εχω κάνει ποτε καλλιέργεια κολπικου ποτε!! Βεβαια τα παπ παντα έβγαιναν καθαρα αλλα μηπως έπρεπε να κανω δεν ξερω!!!! Κοριτσια το τεστακι κοκκινησε αρκετά μαλλον σημερα ειναι το θετικό!!! Θα ξανα κανω σε κανα 2 ωρο

Αννουλα βουρ σημερα για επαφη...χαχα

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Εεε καλα ανετα οριακά θα ελεγα!! Χααχχα ας ξεκινησει το πρωτο αυτο το μηνααααα!!!!

Δεν ξερω αν θα ειναι αυτον τον μηνα που το ευχομαι αλλα φετος θα ειναι σιγουρα...

πρίν από 8 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Αννουλα βουρ σημερα για επαφη...χαχα

Δεν ξερω αν θα ειναι αυτον τον μηνα που το ευχομαι αλλα φετος θα ειναι σιγουρα...

Αχαχχαχα.ενωειτε δεν τον αφήνω αλλα θελω και αυριο μακαρι να τα καταφέρουμε και τις δυο μερες!! Βρε ας ειναι και μεσα στο χρονο δεν εχω θεμα χαχαχααχα!!

πρίν από 6 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Οι γονεις του αγοριου μου μενουν επαρχια..και η μανα μου δουλευε...ουτε η αδερφη μου ειχε ερθει

Δημητρούλα συγγνώμη αλλά το αγόρι σου όταν μείνεις έγκυος θα πρέπει να αναλάβει περισσότερα καθήκοντα στο σπίτι. Οι περισσότεροι άνθρωποι δουλεύουν πολύ. Καλώς ή κακώς όμως και τα του σπιτιού κάνουμε. Ακόμα και μια εύκολη εγκυμοσύνη να έχεις πάλι δεν θα μπορείς να κάνεις όλα όσα κάνεις τώρα. 

Προσωπικά δεν θα μπορούσα να σκεφτώ άλλον να κάνει δουλειές στο σπίτι μας εκτος από εμένα και τον άντρα μου. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , melina92 είπε:

Κορίτσια πήρα τα αποτελέσματα! 311 χοριακή!!!!!! Λοιπόν Δευτέρα:50, Τετάρτη:119, Παρασκευή:311!!!!!!! 

μπραβο κοριτσακι μου τελειααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαλαρωσε τωρα και οχι δουλειες και κουραση εεεεε

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , melina92 είπε:

Κορίτσια πήρα τα αποτελέσματα! 311 χοριακή!!!!!! Λοιπόν Δευτέρα:50, Τετάρτη:119, Παρασκευή:311!!!!!!! 

Μια χαρα ανεβαίνει η χοριακη σου....  Τωρα ξάπλα ξάπλα και πολυ ξάπλα και ασε το σπιτι να βρομισει....  Και μη ξανακούσω για επισκεψεις και τραπεζώματα.... 

• Μου αρέσει 1

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

πρίν από 30 λεπτά , melina92 είπε:

Τέλεια. Ξάπλα ε; Άσε τα τραπεζώματα  για τη βαφτιση! Ξεκούραση και μόνο τώρα. 

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Και εμένα ρε κορίτσια δεν μου έγραψε κολπική καλλιέργεια ο γιατρος τι κακό και αυτό αφού θέλω να κάνω άσε με!έχω να κάνω απ' όταν ήμουν έγκυος νομίζω πριν γεννήσω.θα με αναγκάσει να κάνω μόνη μου να δώσω ένα σκασμο λεφτά!!αμάν πια!!

Μάλλον έχω κάνει άλλη μια φορά αλλά δεν θυμάμαι πότε ήταν τότε δεν έδινα σημασια.

Νάτι μου νομίζω δεν γράφεται!!Αν θες να την κάνεις μόνη σου και να πας σε κυτταρολόγο!!Πρέπει να έχει 30ε!!!Και μένα με το ζόρι μου την είχε κάνει!!!!Αμάννννν

1 ώρα πρίν, Ungry girl είπε:

Αχαχχαχα.ενωειτε δεν τον αφήνω αλλα θελω και αυριο μακαρι να τα καταφέρουμε και τις δυο μερες!! Βρε ας ειναι και μεσα στο χρονο δεν εχω θεμα χαχαχααχα!!

Καλα αυτο ειναι σιγουρο...οποτε μην το σκεφτεσαι καν...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

Νάτι μου νομίζω δεν γράφεται!!Αν θες να την κάνεις μόνη σου και να πας σε κυτταρολόγο!!Πρέπει να έχει 30ε!!!Και μένα με το ζόρι μου την είχε κάνει!!!!Αμάννννν

Κορίτσια εγώ κανω καλλιέργεια κολπικου υγρού με όλα μεσα (χλαμυδια, ουρεαπλασμα, μυκοπλασμα, μηκυτες, τριχομοναδες) και μου τη γράφει γυναικολογος και αντί για 50 ευρώ που κάνει πληρώνω 6! Γράφεται σίγουρα! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

γραφεται η καλλιεργεια . εγω οταν του ζηταω του λεω ν αβαλει τα παντα , γι αχλαμυδια , μυκοπλασμα, ουρεοπλασμα , αεροβια κ αναεροβια!!! ολα μεσα!!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...