Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

@noni90 αυτό είναι η αιτία που εμποδίζε και την γονιμότητα σας?

Λένε ότι τα χλαμύδια αν τα έχεις καιρό επηρεάζουν τη γονιμότητα κ αν πάνε σάλπιγγες τις κλείνουν. Εμένα τώρα με αμφίβολο θετικό δε μου είπε κτ τέτοιο ο γιατρός. Πολύ θα ήθελα να κάνω σαλπιγγογραφια να δω αν έχει επηρεαστεί το σύστημα αλλά δε θέλω να υπερβάλλω. Μου είπε να κάνω την αγωγή κ να το ξεχάσω προς το παρόν... κρίμα κ αυτό το μήνα τα πηγαίναμε πολύ καλά από επαφές...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , noni90 είπε:

Λένε ότι τα χλαμύδια αν τα έχεις καιρό επηρεάζουν τη γονιμότητα κ αν πάνε σάλπιγγες τις κλείνουν. Εμένα τώρα με αμφίβολο θετικό δε μου είπε κτ τέτοιο ο γιατρός. Πολύ θα ήθελα να κάνω σαλπιγγογραφια να δω αν έχει επηρεαστεί το σύστημα αλλά δε θέλω να υπερβάλλω. Μου είπε να κάνω την αγωγή κ να το ξεχάσω προς το παρόν... κρίμα κ αυτό το μήνα τα πηγαίναμε πολύ καλά από επαφές...

Ναι κατάλαβα καλά ναι δεν θα έχει επηρεάσει τόσο πολύ ούτε καν είναι ξεκάθαρο  αν εχεις.καντε την θεραπεία σας και ξαναβαζετε μπροστά τον επόμενο μήνα.θα κάνετε και επαναληπτικη εξέταση λογικα.

πρίν από 8 λεπτά , Ungry girl είπε:

Κοροτσιαααα σχολασα επιτέλους!!!

@Nati85 μου ειμαι 26 προς 27  και πρεπει να.ξεκινησω καποια στιγμή για να κανω 4  αχαχαχαχαχα κανονίσετε να είμαστε εδω να τα λεμε εεεεεε!!!

@Μάντη απαπαααααααααα ανέβηκε λιγο???? Πλακα.κανείς???? Ανεβικε 160 εκατομμύρια και το λες λιγο χαχαχαχαχα ολα τελεια οσο για το αλλο και εγω νομιζω με αντιβίωση περναει πες δοξα το Θεοοοο και τρέχα αν εχεις γονιμες μη καθεσαι... Εγώ κοριτσια εκανα ενα τεστακι και νομιζω ειναι το εντονότερο επιτελους θα κανω και αλλο ενα πιο μετα μπας και βγει πιο ξεκάθαρο θα σας εμημερωσωωωω!!

Θες και 4 σωστα!!μικρή είσαι προλαβαίνεις άνετα. Θα κάνεις ένα δύο και μετά θα πάρεις το σερι!

• Ευχαριστώ 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 16 λεπτά , noni90 είπε:

Συμφωνώ. Μην υπερβάλλεις!!

• Χαχα 1

Και εμένα ρε κορίτσια δεν μου έγραψε κολπική καλλιέργεια ο γιατρος τι κακό και αυτό αφού θέλω να κάνω άσε με!έχω να κάνω απ' όταν ήμουν έγκυος νομίζω πριν γεννήσω.θα με αναγκάσει να κάνω μόνη μου να δώσω ένα σκασμο λεφτά!!αμάν πια!!

Μάλλον έχω κάνει άλλη μια φορά αλλά δεν θυμάμαι πότε ήταν τότε δεν έδινα σημασια.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Και εμένα ρε κορίτσια δεν μου έγραψε κολπική καλλιέργεια ο γιατρος τι κακό και αυτό αφού θέλω να κάνω άσε με!έχω να κάνω απ' όταν ήμουν έγκυος νομίζω πριν γεννήσω.θα με αναγκάσει να κάνω μόνη μου να δώσω ένα σκασμο λεφτά!!αμάν πια!!

Μάλλον έχω κάνει άλλη μια φορά αλλά δεν θυμάμαι πότε ήταν τότε δεν έδινα σημασια.

Κορίτσι εμάς χωρίς να την γράψουμε είναι 16€... σκέψου το αν σε απασχολεί αυτό... εγώ πάντα με το παπ Ζητάω καλλιέργεια. 

πρίν από 25 λεπτά , Ungry girl είπε:

@Nati85 μου ειμαι 26 προς 27  και πρεπει να.ξεκινησω καποια στιγμή για να κανω 4  αχαχαχαχαχα κανονίσετε να είμαστε εδω να τα λεμε εεεεεε!!!

@Μάντη απαπαααααααααα ανέβηκε λιγο???? Πλακα.κανείς???? Ανεβικε 160 εκατομμύρια και το λες λιγο χαχαχαχαχα ολα τελεια οσο για το αλλο και εγω νομιζω με αντιβίωση περναει πες δοξα το Θεοοοο και τρέχα αν εχεις γονιμες μη καθεσαι... Εγώ κοριτσια εκανα ενα τεστακι και νομιζω ειναι το εντονότερο επιτελους θα κανω και αλλο ενα πιο μετα μπας και βγει πιο ξεκάθαρο θα σας εμημερωσωωωω!!

Χίλιες φορές λέω δόξα το Θεό απ' την ώρα που άνοιξα το φάκελο και είδα το αποτέλεσμά.. κατά 30 εκατομμύρια ανά ml ανέβηκε!!!!

jgJqp3.png

πρίν από 20 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι κατάλαβα καλά ναι δεν θα έχει επηρεάσει τόσο πολύ ούτε καν είναι ξεκάθαρο  αν εχεις.καντε την θεραπεία σας και ξαναβαζετε μπροστά τον επόμενο μήνα.θα κάνετε και επαναληπτικη εξέταση λογικα.

Θες και 4 σωστα!!μικρή είσαι προλαβαίνεις άνετα. Θα κάνεις ένα δύο και μετά θα πάρεις το σερι!

Χχαχχα μακαρι!!! Εκτος εαν κανω το πρωτο και ειναι τοσο ατίθασο οσο οταν ημουν εγω μικρή και δεν θελω αλλο χααχαχα η μανα μου μου εύχεται να ειναι σαν εμενα λεει να δει τι θα κανω μετα ΧαχΑχαχα

Γειά σας φιλεναδίτσες μου!!!!

@melina92Μελινάκι και είχα μαστούρα απ τα χάπια!!!Σε λίγες μέρες το συνήθισα και ήμουν καλύτερα!!!

@Sia@@@Καλως όρισες στην παρέα μας!!!!Μπράβο για την προσπαθεια σου για 10 εξωσωματικές!!!Δείχνει ότι είσαι πολύ δυνατή!!!Σε πόσο διάστημα τις έκανες?Σε ρωτώ γιατί σκέφτομαι και γω για εξωσωματική και έχω κάποιες φοβίες!!!Μου έχουν πει ότι συνήθως κάνεις 2-3 προσπάθειες το χρόνο!!!Και φοβάμαι αν χρειαστουν πολλές θα περάσαουν πολλά χρόνια!!!Πόσο χρονών έκανες την πρώτη σου?

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Χίλιες φορές λέω δόξα το Θεό απ' την ώρα που άνοιξα το φάκελο και είδα το αποτέλεσμά.. κατά 30 εκατομμύρια ανά ml ανέβηκε!!!!

Τέλεια μη το συζητάς να δεις που θα φτιαξει στο 100% γιουπιιιιι:-P

Κοριτσιαααα δεν εχω κάνει ποτε καλλιέργεια κολπικου ποτε!! Βεβαια τα παπ παντα έβγαιναν καθαρα αλλα μηπως έπρεπε να κανω δεν ξερω!!!! Κοριτσια το τεστακι κοκκινησε αρκετά μαλλον σημερα ειναι το θετικό!!! Θα ξανα κανω σε κανα 2 ωρο

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Μόλις μίλησα με το γυναικολόγο μου... Θα πάρω δύο κουτιά claripen  και κάτι προβιοτικα... Μου είπε ότι αφού έχει ο άντρας μ θα κάνω και εγώ θεραπεία και μετά καλλιέργεια και όσο κάνουμε θαραπεια προφυλακτικό! Μετά από τόσα χρόνια θα ξαναβάλουμε προφυλακτικό χαρά που θα κάνει!!!!!

jgJqp3.png

πρίν από 37 λεπτά , Ungry girl είπε:

Εδω θα ειμαστε καλε!!το αφηνουμε τπαρεακι μας?ααα εσυ εισαι μικρη...προλαβαινεις ανετα για 4...

ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Alekagala 7/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

oneira_glyka 11/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ 

1. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

3. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

4. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

5. Vana87 ΠΗΤ  27/5/2018!!!  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

6. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. t1t1n4k1  15/7/2018!!!

9. Antila   ΠΗΤ  16/7/2018!!!

10. Χαρά Τριανταφυλλακι.  ΠΗΤ  20/8/2018!!!

11. Κόννυ  ΠΗΤ  22/8/2018!!!

12. modena  ΠΗΤ  24/8/2018!!!

13. Vasi34    ΠΗΤ  11-12/9/2018!!!

14. Smile89   ΠΗΤ  14/9/2018!!!

15. ΓΙΩΤΑ78  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   2076 !!!!

16. linaa   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   7000!!!!

17. ntemiiiiii   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   248!!!!

18. zina7777   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   1100!!!!

19. melina92   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   119!!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Nektarinaki 16/1/2018!!!

2. Ungry girl 18/1/2018!!!

3. Ασία  22/1/2018!!!

4. Μαρθα Κ  25-27/1/2018!!!

5. Δήμητρα1988 26-28/1/2017!!!

6. WannaBeMother  27/1/2018!!!

7. ritaki13  29/1/2018!!!

8. Vila  8/2/2018!!!

9. ada32 8/2/2018!!!

10. kouzouni15 9/2/2018!!!

11. Μάντη  13/2/2018!!!

12. alina80 13-16/2/2018!!!

13. andrianni  14/2/2018!!!

14. ellilaw 14/2/2018!!!

15. Elma86  20-22/2/2018!!!

16. Dimitr@17  22/2/2018!!!

17. kido  1/3/2018!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

πρίν από 17 λεπτά , noni90 είπε:

Κορίτσι εμάς χωρίς να την γράψουμε είναι 16€... σκέψου το αν σε απασχολεί αυτό... εγώ πάντα με το παπ Ζητάω καλλιέργεια. 

Εμενα δεν με ρωταει το κανει απο μονος του

πρίν από 5 λεπτά , Μάντη είπε:

Μόλις μίλησα με το γυναικολόγο μου... Θα πάρω δύο κουτιά claripen  και κάτι προβιοτικα... Μου είπε ότι αφού έχει ο άντρας μ θα κάνω και εγώ θεραπεία και μετά καλλιέργεια και όσο κάνουμε θαραπεια προφυλακτικό! Μετά από τόσα χρόνια θα ξαναβάλουμε προφυλακτικό χαρά που θα κάνει!!!!!

Ποιες πήρατε και ήταν τόσο καλές βιταμίνες πες μας! Ε υπομονή λίγες μέρες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...