Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Φαντάζομαι μετά την αντιβίωση θα κάνουμε πάλι εξετάσεις εεε;;;

Θα σας πει ο γιατρός. Δεν είναι κάτι φοβερό το ουρεοπλασμα. Κράτα την εντυπωσιακή αύξηση στο σπέρμα! Τις λεπτομέρειες θα στις πει ο ουρολόγος. 

@noni90 και εσύ μην τρελαίνεσαι. Θα σου εξηγήσει ο γιατρός σου, νομίζω ότι δεν είναι κάτι φοβερό. 

πρίν από 5 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Οι γονεις του αγοριου μου μενουν επαρχια..και η μανα μου δουλευε...ουτε η αδερφη μου ειχε ερθει

Μαλιστα.... τι να πω ρε ματια μου 

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Να μας το γραψεις

-Κορίτσι: Θα κάνω εγχείρηση για
                   μεταμόσχευση καρδιάς.
- Αγόρι: Το ξέρω.
- Κορίτσι: Σ'αγαπάω!

Μετά την εγχείρηση το κορίτσι
ξυπνάει κ βρίσκει μόνο τον μπαμπά
της στο πλευρό της.

- Κορίτσι: Που είναι?
- Μπαμπάς: Δεν ξέρεις ποιος σου
   έδωσε την καρδιά, ε;
- Κορίτσι: Τιιιιι;;;;;
   (και αρχίζει να κλαίει)
- Μπαμπάς: Πλάκα κάνω, πήγε να χέσει.

Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα κλαιωωωωω

• Χαχα 3

nlmNp2.png

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Ποτέ είχες ξανακάνει καλλιέργεια; 

Βρε τον πήρα εγώ κ μου έδωσε αντιβίωση κ κολπικά υποθέτω προβιοτικά γτ αυτή η απουσία κολποβακιλλων σημαίνει ότι είμαι ευαίσθητη στα μικρόβια. Μου είπε αντιβίωση υποθέτα και το ξεχνάω. Κ φυσικά όχι επαφές αυτό το μήνα. 

@Μάντη απ τη μια γελάω απ την άλλη ηρέμησα μου είπε ο γιατρός τα μικρόβια αυτά αντιμετωπίζονται πανεύκολα.... κάνουμε ότι μας πουν κ αποβάλουμε το άγχος μας λοιπόν, όλα θα πάνε καλά!!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 13 λεπτά , noni90 είπε:

Κορίτσια τα φώτα σας.... η καλλιέργεια μου γράφει απουσία κόλποβακιλλων με δυο θαυμαστικά δίπλα.... επισηςκαλλιεργειες κολπικού αρνητική σε μυκοπλασμα κ ουρέοπλασμα αλλά καλλιέργεια τραχηλικου ασθενώς θετική σε χλαμύδια.... τα έχω κάνει πάνω μου...... τι σημαίνουν όλα αυτά;;;

@Μάντη μου, ευτυχώς που το βρήκατε γνωρίζω ότι επηρεάζει το σπερμα. Ευτυχώς με καμία 20 άρια μέρες αντιβίωση καθάρισε... να κανείς κ εσυ εξετάσεις κ τονσοερμα διορθώνεται μην ανησυχείς!

μην φοβασαι βρε .. για τους κολποβακιλλους δεν ξερω... αλλα τα χλαμυδια πρεπει οπωσδηποτε να τα διορθωσεις . νομιζω οτι πρεπει να εχει κ ο αντρας σου  κ θα κανετε μαζι θεραπεια , αντιβιωση λογικα θα παρετε. ας κανει κ ο αντρας σου σπεροδιαγραμμα κ καλλιεργεια για να δειτε κ αυοτν .

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , Smile89 είπε:

Εγώ κορίτσια την Δευτέρα περιμένω τα αποτελέσματα του προγεννητικου!!! Αιντε να δούμε.... 

Διαβασα ένα καλό να σας το γραψω? 

Ναι!

@Μάντη νομίζω και εγώ με αντιβίωση αντιμετωπίζεται το ουρεοπλασμα και είχα διαβάσει κάποια στιγμή από εδώ ότι επηρεάζει και το σπέρμα και με την θεραπεία έρχεται στα φυσιολογικά του μετά!ευτυχώς βρήκατε το πρόβλημα και θα το διορθώσετε!!!

@noni90 πήρες τον γιατρό?δεν έχω ιδέα για να σε βοηθήσω. 

Οκ τώρα είδα ότι τον πήρες!

Επεξεργάστηκαν by Nati85
  • Ευχαριστώ 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

μην φοβασαι βρε .. για τους κολποβακιλλους δεν ξερω... αλλα τα χλαμυδια πρεπει οπωσδηποτε να τα διορθωσεις . νομιζω οτι πρεπει να εχει κ ο αντρας σου  κ θα κανετε μαζι θεραπεια , αντιβιωση λογικα θα παρετε. ας κανει κ ο αντρας σου σπεροδιαγραμμα κ καλλιεργεια για να δειτε κ αυοτν .

Η αλήθεια είναι ότι μας είπε θεραπεία κ οι 2. Απλά εμένα μου έβγαλε ασθενώς θετικά ( αμφίβολα θετικά). Συν κολπικά υποθετα γτ είμαι λέει ευαίσθητη. Ο άντρας μου σπερμοδιαγραμμα κ καλλιέργεια θα κάνει τέλος του μήνα πιο νωρις δε μπορεί δυστυχώς. Θα δούμε όμως αν έχουμε θεραπευτεί έτσι. 

πρίν από 3 λεπτά , noni90 είπε:

Βρε τον πήρα εγώ κ μου έδωσε αντιβίωση κ κολπικά υποθέτω προβιοτικά γτ αυτή η απουσία κολποβακιλλων σημαίνει ότι είμαι ευαίσθητη στα μικρόβια. Μου είπε αντιβίωση υποθέτα και το ξεχνάω. Κ φυσικά όχι επαφές αυτό το μήνα. 

@Μάντη απ τη μια γελάω απ την άλλη ηρέμησα μου είπε ο γιατρός τα μικρόβια αυτά αντιμετωπίζονται πανεύκολα.... κάνουμε ότι μας πουν κ αποβάλουμε το άγχος μας λοιπόν, όλα θα πάνε καλά!!

Εντάξει λοιπόν, απλά αφού θα κάνατε που θα κάνατε κ το σπερμοδιαγραμμα μέσα στο μήνα, κάντε και καλλιέργεια στο σύζυγο να συγχρονιστείτε στην αντιβίωση μη χάσετε τις επαφές σας και τον άλλο μήνα!

πρίν από 6 λεπτά , Smile89 είπε:

Μαλιστα.... τι να πω ρε ματια μου 

-Κορίτσι: Θα κάνω εγχείρηση για
                   μεταμόσχευση καρδιάς.
- Αγόρι: Το ξέρω.
- Κορίτσι: Σ'αγαπάω!

Μετά την εγχείρηση το κορίτσι
ξυπνάει κ βρίσκει μόνο τον μπαμπά
της στο πλευρό της.

- Κορίτσι: Που είναι?
- Μπαμπάς: Δεν ξέρεις ποιος σου
   έδωσε την καρδιά, ε;
- Κορίτσι: Τιιιιι;;;;;
   (και αρχίζει να κλαίει)
- Μπαμπάς: Πλάκα κάνω, πήγε να χέσει.

Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα κλαιωωωωω

Είσαι πολύ ρομαντικό κορίτσι το είχα καταλάβει από την αρχή!!χαχαχαχχαχα

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , noni90 είπε:

Η αλήθεια είναι ότι μας είπε θεραπεία κ οι 2. Απλά εμένα μου έβγαλε ασθενώς θετικά ( αμφίβολα θετικά). Συν κολπικά υποθετα γτ είμαι λέει ευαίσθητη. Ο άντρας μου σπερμοδιαγραμμα κ καλλιέργεια θα κάνει τέλος του μήνα πιο νωρις δε μπορεί δυστυχώς. Θα δούμε όμως αν έχουμε θεραπευτεί έτσι. 

ναι θελει κ ο ι2 θεραπεια ! και επαφη μονο με προφυλακτικο ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

ναι θελει κ ο ι2 θεραπεια ! και επαφη μονο με προφυλακτικο ..

Βασικά καθόλου γτ θα βάζω κολπικά υποθετα για δέκα μέρες.... όποτε θα είναι λίγο μπλιαχ..... 

πρίν από 10 λεπτά , alina80 είπε:

Θα σας πει ο γιατρός. Δεν είναι κάτι φοβερό το ουρεοπλασμα. Κράτα την εντυπωσιακή αύξηση στο σπέρμα! Τις λεπτομέρειες θα στις πει ο ουρολόγος. 

@noni90 και εσύ μην τρελαίνεσαι. Θα σου εξηγήσει ο γιατρός σου, νομίζω ότι δεν είναι κάτι φοβερό. 

Ναι αυτό είναι πολύ θετικό ότι το σπέρμα έφτιαξε αρκετά! Έχεις δίκιο θα μείνω σε αυτό...!

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι!

@Μάντη νομίζω και εγώ με αντιβίωση αντιμετωπίζεται το ουρεοπλασμα και είχα διαβάσει κάποια στιγμή από εδώ ότι επηρεάζει και το σπέρμα και με την θεραπεία έρχεται στα φυσιολογικά του μετά!ευτυχώς βρήκατε το πρόβλημα και θα το διορθώσετε!!!

@noni90 πήρες τον γιατρό?δεν έχω ιδέα για να σε βοηθήσω. 

Οκ τώρα είδα ότι τον πήρες!

Το διάβασα και εγώ αυτό ότι επηρεάζει τις φυσιολογικες μορφες... Θα το φτιάξουμε και αυτό!

jgJqp3.png

Κοροτσιαααα σχολασα επιτέλους!!!

@Nati85 μου ειμαι 26 προς 27  και πρεπει να.ξεκινησω καποια στιγμή για να κανω 4  αχαχαχαχαχα κανονίσετε να είμαστε εδω να τα λεμε εεεεεε!!!

@Μάντη απαπαααααααααα ανέβηκε λιγο???? Πλακα.κανείς???? Ανεβικε 160 εκατομμύρια και το λες λιγο χαχαχαχαχα ολα τελεια οσο για το αλλο και εγω νομιζω με αντιβίωση περναει πες δοξα το Θεοοοο και τρέχα αν εχεις γονιμες μη καθεσαι... Εγώ κοριτσια εκανα ενα τεστακι και νομιζω ειναι το εντονότερο επιτελους θα κανω και αλλο ενα πιο μετα μπας και βγει πιο ξεκάθαρο θα σας εμημερωσωωωω!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...