Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Ωραία ανέβηκε αρκετά! Οκ δεν το ήξερα ότι κι αυτό μεταδίδεται, κάνε κι εσυ μια καλλιέργεια τότε. Κορίτσια ότι βρίσκουμε το φτιαχνουμε! Μην πέφτετε εφόσον αντιμετωπίζεται είναι καλό και σας πάει ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο!

Έχω άγχος ή αλήθεια.. θα πάω Δευτέρα για καλλιέργεια...

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Του τα έστειλαν κατευθείαν από μικροβιολογικό. Θα τον πάρω το απόγευμα να μου πει τι να πάρω... πανικοβλήθηκα τώρα...... από που κ ως που δε μου το έχει ξαναβγάλει αυτο

Θα πάρεις κι εσυ σίγουρα. Εμάς είχε βγει πριν 3-4 χρόνια φαντάσου δεν κάναμε ελεύθερα τότε ούτε σκέψη για παιδί ούτε γάμο όποτε τα είδα όλα. Μας έδωσε αντιβίωση και στους δυο παρόλο που στου άντρα μου την καλλιέργεια δεν είχε φανεί κάτι, επειδή το είχα εγώ, λένε ότι οι άνδρες είναι φορείς και στη γυναίκα εκδηλώνεται. Επηρεάζει γονιμότητας μόνο αν το έχεις καιρό και δε το αντιμετωπίσεις. Μην φρικάρεις! Έτσι μας είχαν πει, επαναλάβαμε μετά την αντιβίωση και είχε φυγει

πρίν από 19 λεπτά , Smile89 είπε:

Εγώ κορίτσια την Δευτέρα περιμένω τα αποτελέσματα του προγεννητικου!!! Αιντε να δούμε.... 

Διαβασα ένα καλό να σας το γραψω? 

Αντε περασαν οι μερες...ενα σκ εμεινε κ θα ξερεις τα αποτελεσματα..εχεις ακομα αιμα?

Διαφημίσεις

Just now, kido είπε:

Θα πάρεις κι εσυ σίγουρα. Εμάς είχε βγει πριν 3-4 χρόνια φαντάσου δεν κάναμε ελεύθερα τότε ούτε σκέψη για παιδί ούτε γάμο όποτε τα είδα όλα. Μας έδωσε αντιβίωση και στους δυο παρόλο που στου άντρα μου την καλλιέργεια δεν είχε φανεί κάτι, επειδή το είχα εγώ, λένε ότι οι άνδρες είναι φορείς και στη γυναίκα εκδηλώνεται. Επηρεάζει γονιμότητας μόνο αν το έχεις καιρό και δε το αντιμετωπίσεις. Μην φρικάρεις! Έτσι μας είχαν πει, επαναλάβαμε μετά την αντιβίωση και είχε φυγει

Δε ξέρω ποσό το έχω εγώ.... ααααα έτσι μου έρχεται να τον πάρω τωρα

πρίν από 5 λεπτά , Μάντη είπε:

Γτ το ουρειπλασμα είναι σεξουαλικά μεταδιδόμενο οπότε λογικά έχω και εγώ για αυτό... Ναι καλλιέργεια λέω.. θα μου πει βέβαια και ο γυναικολόγος μου...

Μακάρι να πρέπει να πάρουμε μόνο αντιβίωση και να εξαφανιστεί... Ολικός αριθμός σπερματοζωαρίων 176 εκατομμύρια , αν ml 40 εκατομμύρια και κινητικότητα συνολική α+β = 52%

Ίσως έκαναν δουλειά οι βιταμίνες πριν 1,5 μήνα είχε 10.5 εκατομμύρια ανά ml και κινητικότητα α+β= 35%

πολυ καλα ! τελεια . μην ανησυχεις , αν φυγει κ το ουρεοπλασμα θα ειναι τελειο το σπερμα. μονο με αντιβιωση φευγει απλα μπορει να παρετε κ για 20 μερες πχ αν επιμενει.

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Οπωσδήποτε θα τον πάρω το απόγευμα.... μην ανησυχείς φτιάχνει το ουρεοπλασμα... εγώ τι να πω που φαντάζομαι κλειστές σάλπιγγες απ τα χλαμύδια .. το χω τερματίσει χαχαχαχα

Καλά πάμε και οι δύο από άγχος! Χαχαχχα αφού το βρήκαμε θα το αντιμετωπίσουμε! Ψηλά το κεφάλι! Θα πάθω εγκεφαλικό λες να έχω και τίποτα άλλο εγώ;;;;;;

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

πολυ καλα ! τελεια . μην ανησυχεις , αν φυγει κ το ουρεοπλασμα θα ειναι τελειο το σπερμα. μονο με αντιβιωση φευγει απλα μπορει να παρετε κ για 20 μερες πχ αν επιμενει.

Φαντάζομαι μετά την αντιβίωση θα κάνουμε πάλι εξετάσεις εεε;;;

jgJqp3.png

πρίν από 24 λεπτά , Smile89 είπε:

Εγώ κορίτσια την Δευτέρα περιμένω τα αποτελέσματα του προγεννητικου!!! Αιντε να δούμε.... 

Διαβασα ένα καλό να σας το γραψω? 

Να μας το γραψεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...