Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, Μάντη είπε:

Κορίτσιαααα πήρα τα αποτελέσματα μόλις τα έφεραν... Δεν ξέρω να χαρώ ή να λυπηθώ... Απ' τη μια πλευρά χαίρομαι γτ είναι πολύ πολύ καλύτερα από τα προηγούμενα αλλά στην καλλιέργεια βρέθηκε ουρειπλασμα... Και οι φυσιολογικές μορφές είναι πολύ πολύ λίγες... Ενώ στο προηγούμενο η φυσιολογικές μορφές ήταν 97% τώρα είναι μόνο 3%

Να τα πας σε ουρολόγο για εκτίμηση! Το ουρεοπλασμα είναι πολύ σύνηθες αντιμετωπιζετΑι. Για τις φυσιολογικές μορφές δεν ξέρω τι παίζει ΑΛΛΑ πιθανόν να έπεσε τόσο το ποσοστό απο το ούρεοπλάσμα και μόλις το φτιάξετε θα ανεβεί πάλι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Αυτό ξέρω ότι είναι κατι πολύ πολύ απλό κ αντιμετωπίζεται με απλή αντιβιωση. 

Μακάρι να φεύγει με αντιβίωση και να είναι απλό...

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Να τα πας σε ουρολόγο για εκτίμηση! Το ουρεοπλασμα είναι πολύ σύνηθες αντιμετωπιζετΑι. Για τις φυσιολογικές μορφές δεν ξέρω τι παίζει ΑΛΛΑ πιθανόν να έπεσε τόσο το ποσοστό απο το ούρεοπλάσμα και μόλις το φτιάξετε θα ανεβεί πάλι.

Τα έχω στείλει ήδη στον ουρολόγο στην Αθήνα το απόγευμα θα επικοινωνήσω και με τον ουρολόγο που έχουμε εδώ... Να δω τι θα μου πει.. φαντάζομαι ότι πρέπει να κάνω και εγώ εξετάσεις...

jgJqp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Μάντη είπε:

Μακάρι να φεύγει με αντιβίωση και να είναι απλό...

Τα έχω στείλει ήδη στον ουρολόγο στην Αθήνα το απόγευμα θα επικοινωνήσω και με τον ουρολόγο που έχουμε εδώ... Να δω τι θα μου πει.. φαντάζομαι ότι πρέπει να κάνω και εγώ εξετάσεις...

Όχι δε νομίζω ότι επηρεάζει εσενα αυτό που έχει το σπερμα του άντρα σου!  Γιατί να κανεις κι εσυ εξετάσεις; Καλλιέργεια εννοείς;

πρίν από 9 λεπτά , Μάντη είπε:

Κορίτσιαααα πήρα τα αποτελέσματα μόλις τα έφεραν... Δεν ξέρω να χαρώ ή να λυπηθώ... Απ' τη μια πλευρά χαίρομαι γτ είναι πολύ πολύ καλύτερα από τα προηγούμενα αλλά στην καλλιέργεια βρέθηκε ουρειπλασμα... Και οι φυσιολογικές μορφές είναι πολύ πολύ λίγες... Ενώ στο προηγούμενο η φυσιολογικές μορφές ήταν 97% τώρα είναι μόνο 3%

Είχε καμία θέμα με ουρειπλασμα;;;;

για το ουρεοπλασμ αν αμην ανησυχεις . παλι καλα που το βρηκατε για να κανει θεραπεια γτ αυτο ευθυνεται για τα χαμηλα ποσοστα στο σπερμα. λογικα θα παρει αντιβιωση για 10-20 μερες κ θα ειστε καλα . συνολικο αριθμο  και κινητικοτητα ?

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

για το ουρεοπλασμ αν αμην ανησυχεις . παλι καλα που το βρηκατε για να κανει θεραπεια γτ αυτο ευθυνεται για τα χαμηλα ποσοστα στο σπερμα. λογικα θα παρει αντιβιωση για 10-20 μερες κ θα ειστε καλα . συνολικο αριθμο  και κινητικοτητα ?

@Μάντη νομιζω κ εσυ θα παρεις αντιβιωση ... αλλα δεν ειμαι σιγουρη 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια τα φώτα σας.... η καλλιέργεια μου γράφει απουσία κόλποβακιλλων με δυο θαυμαστικά δίπλα.... επισηςκαλλιεργειες κολπικού αρνητική σε μυκοπλασμα κ ουρέοπλασμα αλλά καλλιέργεια τραχηλικου ασθενώς θετική σε χλαμύδια.... τα έχω κάνει πάνω μου...... τι σημαίνουν όλα αυτά;;;

@Μάντη μου, ευτυχώς που το βρήκατε γνωρίζω ότι επηρεάζει το σπερμα. Ευτυχώς με καμία 20 άρια μέρες αντιβίωση καθάρισε... να κανείς κ εσυ εξετάσεις κ τονσοερμα διορθώνεται μην ανησυχείς!

πρίν από 27 λεπτά , Smile89 είπε:

Έλα ρε κορίτσι γιατί χωρίς βοήθεια? 

Γτ οταν τους ειπα οτι ειμαι εγκυος ολοι χαρηκαν κ μου ελεγαν οτι θες εγω ειμαι εδω κ οταν χρειαστηκε να κατσω κ να.μην κανω τιποτα κανενας δεν πηρε τηλ να ρωτησει αν θελω τπτ κ το αγορι μου τι να κανει κ αυτο?δουλευει ολη μερα...παρακαλουσα τις φιλες μ να ερθουν να μου σιδερωσουν κανενα ρουχο να εχουμε να φορεσουμε κ τπρ...κ οταν σηκωθηκα κ τα εκανα μου ειπαν .."καλα γτ κανεις δουλειες?κανει στην κατασταση σ?"

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Όχι δε νομίζω ότι επηρεάζει εσενα αυτό που έχει το σπερμα του άντρα σου!  Γιατί να κανεις κι εσυ εξετάσεις; Καλλιέργεια εννοείς;

Γτ το ουρειπλασμα είναι σεξουαλικά μεταδιδόμενο οπότε λογικά έχω και εγώ για αυτό... Ναι καλλιέργεια λέω.. θα μου πει βέβαια και ο γυναικολόγος μου...

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

Μακάρι να πρέπει να πάρουμε μόνο αντιβίωση και να εξαφανιστεί... Ολικός αριθμός σπερματοζωαρίων 176 εκατομμύρια , αν ml 40 εκατομμύρια και κινητικότητα συνολική α+β = 52%

Ίσως έκαναν δουλειά οι βιταμίνες πριν 1,5 μήνα είχε 10.5 εκατομμύρια ανά ml και κινητικότητα α+β= 35%

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Κορίτσια τα φώτα σας.... η καλλιέργεια μου γράφει απουσία κόλποβακιλλων με δυο θαυμαστικά δίπλα.... επισηςκαλλιεργειες κολπικού αρνητική σε μυκοπλασμα κ ουρέοπλασμα αλλά καλλιέργεια τραχηλικου ασθενώς θετική σε χλαμύδια.... τα έχω κάνει πάνω μου...... τι σημαίνουν όλα αυτά;;;

@Μάντη μου, ευτυχώς που το βρήκατε γνωρίζω ότι επηρεάζει το σπερμα. Ευτυχώς με καμία 20 άρια μέρες αντιβίωση καθάρισε... να κανείς κ εσυ εξετάσεις κ τονσοερμα διορθώνεται μην ανησυχείς!

Τα χλαμύδια πρέπει να πάρεις αγωγή και εσυ και ο σύζυγος. Για κολποβακιλλους δεν ξέρω! Στείλτα εννοείται και σε γιατρό να σου πει. 

Just now, kido είπε:

Τα χλαμύδια πρέπει να πάρεις αγωγή και εσυ και ο σύζυγος. Για κολποβακιλλους δεν ξέρω! Στείλτα εννοείται και σε γιατρό να σου πει. 

Του τα έστειλαν κατευθείαν από μικροβιολογικό. Θα τον πάρω το απόγευμα να μου πει τι να πάρω... πανικοβλήθηκα τώρα...... από που κ ως που δε μου το έχει ξαναβγάλει αυτο

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , noni90 είπε:

Καλώς το κοριτσάκι! Καλά έκανες και ήρθες στην παρεούλα μας ξανά... Ναι μου είπαν ότι γι'αυτό εχει πολλές ανώμαλες μορφές.. ελπίζω να φτιάξει με αντιβίωση.. 

Πάρε το γυναικολόγο σου να σου πει για θεραπεία ίσως δεν είναι κατι...

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Γτ το ουρειπλασμα είναι σεξουαλικά μεταδιδόμενο οπότε λογικά έχω και εγώ για αυτό... Ναι καλλιέργεια λέω.. θα μου πει βέβαια και ο γυναικολόγος μου...

Μακάρι να πρέπει να πάρουμε μόνο αντιβίωση και να εξαφανιστεί... Ολικός αριθμός σπερματοζωαρίων 176 εκατομμύρια , αν ml 40 εκατομμύρια και κινητικότητα συνολική α+β = 52%

Ίσως έκαναν δουλειά οι βιταμίνες πριν 1,5 μήνα είχε 10.5 εκατομμύρια ανά ml και κινητικότητα α+β= 35%

Ωραία ανέβηκε αρκετά! Οκ δεν το ήξερα ότι κι αυτό μεταδίδεται, κάνε κι εσυ μια καλλιέργεια τότε. Κορίτσια ότι βρίσκουμε το φτιαχνουμε! Μην πέφτετε εφόσον αντιμετωπίζεται είναι καλό και σας πάει ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο!

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

Του τα έστειλαν κατευθείαν από μικροβιολογικό. Θα τον πάρω το απόγευμα να μου πει τι να πάρω... πανικοβλήθηκα τώρα...... από που κ ως που δε μου το έχει ξαναβγάλει αυτο

@noni90 αυτα ηταν τα αποτελεσματα απο τεστ παπ?πως τα βρηκες?

πρίν από 5 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Γτ οταν τους ειπα οτι ειμαι εγκυος ολοι χαρηκαν κ μου ελεγαν οτι θες εγω ειμαι εδω κ οταν χρειαστηκε να κατσω κ να.μην κανω τιποτα κανενας δεν πηρε τηλ να ρωτησει αν θελω τπτ κ το αγορι μου τι να κανει κ αυτο?δουλευει ολη μερα...παρακαλουσα τις φιλες μ να ερθουν να μου σιδερωσουν κανενα ρουχο να εχουμε να φορεσουμε κ τπρ...κ οταν σηκωθηκα κ τα εκανα μου ειπαν .."καλα γτ κανεις δουλειες?κανει στην κατασταση σ?"

Μαλιστα. Γονείς? 

nlmNp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλώς το κοριτσάκι! Καλά έκανες και ήρθες στην παρεούλα μας ξανά... Ναι μου είπαν ότι γι'αυτό εχει πολλές ανώμαλες μορφές.. ελπίζω να φτιάξει με αντιβίωση.. 

Πάρε το γυναικολόγο σου να σου πει για θεραπεία ίσως δεν είναι κατι...

Οπωσδήποτε θα τον πάρω το απόγευμα.... μην ανησυχείς φτιάχνει το ουρεοπλασμα... εγώ τι να πω που φαντάζομαι κλειστές σάλπιγγες απ τα χλαμύδια .. το χω τερματίσει χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...