Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Εγώ κορίτσι μου έχω αιματακι και όχι λιγο πολυ. Παρε τον γιατρό σου να του πεις οτι έβγαλες και λίγο κόκκινο. Κατσε κατω και μην σηκωνεσαι. Πότε εχεις ραντεβού για υπέρηχο? 

Σήμερα θα μου πει ποτε να πάω μόλις του πω την Τρίτη χοριακή... Εχθές κουράστηκα πολύ... Έβαλα σκούπα, σφουγγαρισα, άλλαξα σεντόνια, μαγείρεψα γιατί είχα τραπέζι σε κάτι φίλους και έχω φοβηθεί τωρα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 16 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Και εγω θα ηθελα 3 αλλα δεν βλεπω μα προλαβαινω να τα κανω...

Αχαχα και εγω το ιδιο σκέφτομαι πως δεν θα προλάβω αλλα ας έρθει το πρωτο οπως λεει και η αλινα και βλέπουμε!!

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Εγώ κορίτσι μου έχω αιματακι και όχι λιγο πολυ. Παρε τον γιατρό σου να του πεις οτι έβγαλες και λίγο κόκκινο. Κατσε κατω και μην σηκωνεσαι. Πότε εχεις ραντεβού για υπέρηχο? 

Χαχαχα Χαχαχα ρε συ χανομαι και προσπαθώ να σας προλαβω και απαντώ γρήγορα!!! Χαχαχα 

Καλα είμαι χθες και σήμερα δεν ειχα πολυ μην το ματιασω. 

Σε καταλαβαίνω. .Εγώ έχωχαθεί αυτές τις μέρες. Σηκώθηκα πια από τον καναπε και δε σας προλαβαίνω. . 

Χαίρομαι που όλα πάνε καλά! !!♡♡♡

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 3 λεπτά , melina92 είπε:

Σήμερα θα μου πει ποτε να πάω μόλις του πω την Τρίτη χοριακή... Εχθές κουράστηκα πολύ... Έβαλα σκούπα, σφουγγαρισα, άλλαξα σεντόνια, μαγείρεψα γιατί είχα τραπέζι σε κάτι φίλους και έχω φοβηθεί τωρα

Καλέ τι κάνεις; Ξάπλα λέμε. Σκούπα και άλλαγμα σεντονιών μην ξανακάνεις! Καλύτερα να προσέξεις παραπάνω από όσο χρειάζεται παρά λιγότερο. Γρήγορα στο κρεβάτι ή στον καναπέ.

πρίν από 2 λεπτά , melina92 είπε:

Ρε κοριτσι μου όχι τέτοια Ξεχνα τα. Ο γιατρός σου σε αφήσε να κανεις τόσες δουλειες. Εγω Εχω αίμα λόγω προσκόλλησης του πλακούντα. Σε ποια εβδομαδα είσαι? 

πρίν από 3 λεπτά , Τονι@ είπε:

Σε καταλαβαίνω. .Εγώ έχωχαθεί αυτές τις μέρες. Σηκώθηκα πια από τον καναπε και δε σας προλαβαίνω. . 

Χαίρομαι που όλα πάνε καλά! !!♡♡♡

Να σαι καλα αγαπη ( λακωνικα Χαχαχα) 

• Χαχα 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , Ungry girl είπε:

Μια χαρα μια χαρα!! Εμενα μπορει να με παρει κ 4 5 και 6 αλλα δεν θα προλαβαίνω να δουλεύω θελω 4 παιδια χαχαχαχα οπότε θελω να τα δώσω ολα εκει καο όχι στην εργασία χαχααα

@Μάντη μου με το καλο τα αποτελέσματα γιατι να ειναι χειρότερα??? Ισα ίσα θα ειναι καλύτερα ειμαι σιγουρη ολα καλα θα είναι θα δεις!!

Αννούλα Μ την προηγούμενη φορά κάναμε σπερμοδιαγραμμα στο μικροβιολογικό και μου είπαν ότι στα μικροβιολογικα έχουν αυτόματους αναλυτές και τα αποτελέσματα μπορεί να βγουν καλύτερα από τα πραγματικά τώρα κάναμε στο Ιασώ... 

jgJqp3.png

πρίν από 6 λεπτά , melina92 είπε:

Κοίτα κούκλα μου καμία δεν σε μαλώνει όμως είτε μια εγκυμοσύνη εχει προβληματακια είτε όχι τέτοιες δουλειές δεν τις κανεις στην αρχή της. Λοιπόν τον γιατρό τον πήρες? 

nlmNp2.png

πρίν από 6 λεπτά , alina80 είπε:

Καλέ τι κάνεις; Ξάπλα λέμε. Σκούπα και άλλαγμα σεντονιών μην ξανακάνεις! Καλύτερα να προσέξεις παραπάνω από όσο χρειάζεται παρά λιγότερο. Γρήγορα στο κρεβάτι ή στον καναπέ.

Ε για αυτο ειδες σημερα αιμα κουραστηκες..εγω οταν ειχα δει λιγο ροζ μου ειχε πει να ειμαι κατω κ να.μην πηγαινω για δουλεια...με αποτελεσμα το σπιτι να εχει γινει χαλια και δεν ειχαμε ενα ρουχο να βαλουμε...κανενας δεν με βοηθουσε...

πρίν από 31 λεπτά , noni90 είπε:

ΣκεφτομΑι να πάω σε καινούριο ενδοκρινολόγο ελπίζω να μου τα γραψει κ να μην αρχίσει πάλι με την ηλικία μου. 

@alina80 είναι η μέση λύση, ελάχιστα παρεμβατική αλλά δε το αφήνεις κ στην τύχη του... είναι μια καλή επιλογή θεωρώ. 

να του αναφερεις οτι προσπαθεις 7 μηνες κ θελεις να κανεις ενα προγεννητικο ελεγχο.

• Ευχαριστώ 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Μάντη είπε:

Αννούλα Μ την προηγούμενη φορά κάναμε σπερμοδιαγραμμα στο μικροβιολογικό και μου είπαν ότι στα μικροβιολογικα έχουν αυτόματους αναλυτές και τα αποτελέσματα μπορεί να βγουν καλύτερα από τα πραγματικά τώρα κάναμε στο Ιασώ... 

Ενταξη οσο και να εχει απόκλιση δεν θα εχει τρομερο αριθμό μπορει να εχει καποια μικρη!! Θα εχει καλο αποτέλεσμα κατα τι ωρα τα περιμένουμε!???

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Μάντη είπε:

μια χαρα θα ειναι τα αποτελεσματα αφυ παιρνει κ βιταμινες ! να μας ενημερωσεις οταν τα παρεις

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 15 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ε για αυτο ειδες σημερα αιμα κουραστηκες..εγω οταν ειχα δει λιγο ροζ μου ειχε πει να ειμαι κατω κ να.μην πηγαινω για δουλεια...με αποτελεσμα το σπιτι να εχει γινει χαλια και δεν ειχαμε ενα ρουχο να βαλουμε...κανενας δεν με βοηθουσε...

Έλα ρε κορίτσι γιατί χωρίς βοήθεια? 

nlmNp2.png

Γεια σας κορίτσια!! Καλώς ήρθες και πάλι @noni90 να ζήσετε!!τώρα που έγινε και ο γάμος θα ηρεμησες!

@melina92 πάρε τον γιατρό να ενημερώσεις και ξάπλωσε μην κάνεις δουλειες αυτές τις μέρες.μην είσαι τόσο στρεσαρισμενη δεν σου κάνει καλό το ξέρω είναι δύσκολο αλλά χαλάρωσε δες τηλεόραση  και αν έχεις κανονίσει τίποτα για το βράδυ ακύρωσε το μην πιεζεσαι.

@Ungry girl μην ακούω ότι δεν θα προλάβεις να κάνεις παιδιά ενώ είσαι ακόμα 26??δεν θυμάμαι ακριβώς!!θα κάνεις το πρώτο και μετά δεν θα σε προλαβαινουμε θα γίνεις angry mammy η μάλλον happy mammy!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Κορίτσιαααα πήρα τα αποτελέσματα μόλις τα έφεραν... Δεν ξέρω να χαρώ ή να λυπηθώ... Απ' τη μια πλευρά χαίρομαι γτ είναι πολύ πολύ καλύτερα από τα προηγούμενα αλλά στην καλλιέργεια βρέθηκε ουρειπλασμα... Και οι φυσιολογικές μορφές είναι πολύ πολύ λίγες... Ενώ στο προηγούμενο η φυσιολογικές μορφές ήταν 97% τώρα είναι μόνο 3%

Είχε καμία θέμα με ουρειπλασμα;;;;

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Κορίτσιαααα πήρα τα αποτελέσματα μόλις τα έφεραν... Δεν ξέρω να χαρώ ή να λυπηθώ... Απ' τη μια πλευρά χαίρομαι γτ είναι πολύ πολύ καλύτερα από τα προηγούμενα αλλά στην καλλιέργεια βρέθηκε ουρειπλασμα... Και οι φυσιολογικές μορφές είναι πολύ πολύ λίγες... Ενώ στο προηγούμενο η φυσιολογικές μορφές ήταν 97% τώρα είναι μόνο 3%

Είχε καμία θέμα με ουρειπλασμα;;;;

Αυτό ξέρω ότι είναι κατι πολύ πολύ απλό κ αντιμετωπίζεται με απλή αντιβιωση. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...