Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Ααα οχι εγω δεν θελω να μην δουλευω...τωρα εγω τελειωνω περιπου στη 1 ειναι πολυ καλη ωρα αμ εχω παιδια καποια στιγμη μετα

Μια χαρα μια χαρα!! Εμενα μπορει να με παρει κ 4 5 και 6 αλλα δεν θα προλαβαίνω να δουλεύω θελω 4 παιδια χαχαχαχα οπότε θελω να τα δώσω ολα εκει καο όχι στην εργασία χαχααα

@Μάντη μου με το καλο τα αποτελέσματα γιατι να ειναι χειρότερα??? Ισα ίσα θα ειναι καλύτερα ειμαι σιγουρη ολα καλα θα είναι θα δεις!!

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Μια χαρα μια χαρα!! Εμενα μπορει να με παρει κ 4 5 και 6 αλλα δεν θα προλαβαίνω να δουλεύω θελω 4 παιδια χαχαχαχα οπότε θελω να τα δώσω ολα εκει καο όχι στην εργασία χαχααα

Και εγω θα ηθελα 3 αλλα δεν βλεπω μα προλαβαινω να τα κανω...

Just now, Dimitr@17 είπε:

Καλέ γιατί να μην προλάβεις μικρή κοπέλα και υγιής; Μην ακούω τέτοια! Εγώ θέλω δύο, αλλά προς το παρόν μακάρι να καταφέρω ένα και ευχαριστημένη θα είμαι.

πρίν από 49 λεπτά , ada32 είπε:

θυρεοειδη , αντισωματα θυρεοειδη, lh , fsh , E2 , προλακτινη βιταμινη D ,  κ γραψε κ ινσουλινη , σαγχαρο, ανδρογονα .. ας πει κ καμια αλλη κοπελα αν ξεχασα κατι ..

ΣκεφτομΑι να πάω σε καινούριο ενδοκρινολόγο ελπίζω να μου τα γραψει κ να μην αρχίσει πάλι με την ηλικία μου. 

@alina80 είναι η μέση λύση, ελάχιστα παρεμβατική αλλά δε το αφήνεις κ στην τύχη του... είναι μια καλή επιλογή θεωρώ. 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Μια χαρα προλαβαινεις!!!! 

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Καλέ γιατί να μην προλάβεις μικρή κοπέλα και υγιής; Μην ακούω τέτοια! Εγώ θέλω δύο, αλλά προς το παρόν μακάρι να καταφέρω ένα και ευχαριστημένη θα είμαι.

Δυο θα κανεις σταματααααα

nlmNp2.png

πρίν από 13 λεπτά , Smile89 είπε:

Λογικα Ειναι υπολείμματα της προηγούμενης περιόδου. Το έπαθε μια ξαδέρφη μου. Στον υπέρηχο της έδειξε ένα σημείο σαν κηλίδα όπου ηταν μαζεμένο καφέ και θα έφευγε σίγα σιγα. Εσύ έχεις κανει υπέρηχο? 

Όχι ακόμα δεν έκανα υπέρηχο... Μόλος πήγα τουαλέτα είδα πάνω στα καφέ και μια σταγόνα κόκκινο αίμα... Κορίτσια έχω αγχωθεί πάρα πάρα πολυυυυυυυ........ Βοηθήστε με αν είχε καμία κάτι παρόμοιο...

πρίν από 6 λεπτά , alina80 είπε:

Γτ ειμαι 30 και ακομα να κανω το πρωτο...αλλα νιωθω οτι ειναι κοντα να συμβει..το πιστευω οτι φετος θα ερθει...χεχε

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, melina92 είπε:

Όχι ακόμα δεν έκανα υπέρηχο... Μόλος πήγα τουαλέτα είδα πάνω στα καφέ και μια σταγόνα κόκκινο αίμα... Κορίτσια έχω αγχωθεί πάρα πάρα πολυυυυυυυ........ Βοηθήστε με αν είχε καμία κάτι παρόμοιο...

Ψυχραιμια! Μιλα με τον γιατρο σου! Το αιμα ή καφε εκκρισεις δεν λενε τπτ απο μονα τους! 

tpnxp3.png

Just now, Dimitr@17 είπε:

Γτ ειμαι 30 και ακομα να κανω το πρωτο...αλλα νιωθω οτι ειναι κοντα να συμβει..το πιστευω οτι φετος θα ερθει...χεχε

Ακριβώς αυτό. Είσαι μόλις 30, έχεις πάρα πολλά χρόνια μπροστά σου. Θα κάνεις φέτος την αρχή!

Just now, melina92 είπε:

Σήμερα 6 η ώρα

Ελα μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε..θα εχει μεγαλωσει αρκετα το νουμερο..σε λιγες ωρες θα ξερεις..και μενα οταν ειχα μεινει εγκυος ηταν χαμηλη η χοριακη μου...ειχα κανει κ με καθυστερηση κ ειχα 92

πρίν από 4 λεπτά , melina92 είπε:

Κατσε κατω κ μην κουνιεσαι ...

πρίν από 8 λεπτά , Smile89 είπε:

Μια χαρα προλαβαινεις!!!! 

Δυο θα κανεις σταματααααα

Αντε που ειναι αυτο το σπορακι μας μωρε?εχει χασει το δρομο?

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Ακριβώς αυτό. Είσαι μόλις 30, έχεις πάρα πολλά χρόνια μπροστά σου. Θα κάνεις φέτος την αρχή!

Ευτυχως το θετικο ειναι οτι εχω παρει μικροτερο αντρα...χαχαχα

πρίν από 6 λεπτά , melina92 είπε:

Εγώ κορίτσι μου έχω αιματακι και όχι λιγο πολυ. Παρε τον γιατρό σου να του πεις οτι έβγαλες και λίγο κόκκινο. Κατσε κατω και μην σηκωνεσαι. Πότε εχεις ραντεβού για υπέρηχο? 

πρίν από 6 λεπτά , Τονι@ είπε:

@Smile89μ αρέσει που απαντάς σε όλους λακωνικά! ! Τι κάνεις κοριτσάκι μου?  Συγνώμη αλλά δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα προηγούμενα.  Πως πας με το αίμα? 

Χαχαχα Χαχαχα ρε συ χανομαι και προσπαθώ να σας προλαβω και απαντώ γρήγορα!!! Χαχαχα 

Καλα είμαι χθες και σήμερα δεν ειχα πολυ μην το ματιασω. 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Εγώ κορίτσι μου έχω αιματακι και όχι λιγο πολυ. Παρε τον γιατρό σου να του πεις οτι έβγαλες και λίγο κόκκινο. Κατσε κατω και μην σηκωνεσαι. Πότε εχεις ραντεβού για υπέρηχο? 

Συμφωνω με την σμαιλιτα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...