Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , alina80 είπε:

Ποιο ήταν το πρόβλημα και έκανες εξωσωματικές; Έχεις εσύ κάποιο θέμα ή ήταν το σπέρμα του πρώην σου; Τι εξήγηση έδωσαν οι γιατροί για τις δέκα αποτυχίες;

Νεκρο σπερμα στον αριθμο 100 και αυτο ακινητο. Οι γιαρτροι επεμεναν για δανεικο .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

12 ώρες πρίν, Vila είπε:

Καλό μήνα παρεούλα!!!! Ερωτικό και γεμάτο θετικά νέα!

Κορίτσια κι εγώ βλέπω αννε και κλαίω! Χαχαχαχα και δε χωνεύω και καθόλου τα τουρκικά αλλά έχω κολλήσει με αυτό!

Επέστρεψε ο γυναικολόγος μου και με πήρε τηλέφωνο να πάω σήμερα  να δεί τις εξετάσεις μου. Το τέστ Παπ βγήκε καθαρό και για τη d μου είπε ότι είναι χαμηλή αλλά ότι δεν ξέρει τι πρέπει να μου γράψει και να πάω σε παθολόγο... Θα μας τρελάνουν αυτοί οι γιατροί ρε παιδιά! Θα πάρω αύριο μια πελάτισσα μου γιατρό να δώ τι θα με συμβουλέψει. Πόσο μετάνιωσα που δεν είχα πει τον Ιούλιο στην ενδοκρινολόγο να μου γράψει να κάνω την εξέταση θα είχα πάρει ήδη 7 μήνες θεραπεία. Και να φανταστείτε ότι και τώρα εγώ επέμενα να μου τη γράψει γιατί το είχα ακούσει από εσάς εδώ μέσα! @caramel_83 είναι πιο δραστικο αυτό που παίρνεις σε σπρέι?? Ανησυχώ μήπως τελικά με μπλοκάρει τόσο καιρό η d και δεν είχα ιδέα!

@ada32 μου δε νιώθω τίποτα από συμπτωματα.. μόνο δέκατα έχω όπως κάθε μήνα.. δεν έχω πολλές ελπίδες. 

@Nati85 σου έδωσε κάποια άλλη θεραπεία ή συνεχίζεις κανονικά Γκλουκοφαζ?? 

@Smile89 απλά δεν ασχολείσαι! Μόνο το σπορακι σου και ο αντρουλης σου έχουν σημασία!

@MelinaFo μπορεις να μου πεις πληροφορίες για το Παπαγεωργίου??? Με ενδιαφέρει κι εμένα. Επίσης κάθομαι διαβάζω και γελάω μόνη μου με τον υδραυλικό και τον πελαργό! Χαχαχαχα

Κορίτσιαααα σόρρυ για το μεγάλο ποστ αλλά διάβασα μονορουφι 17 σελίδες!!

Καλημέρα εννοείται κορίτσι μου!! 

nlmNp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

αχ εισαι πολυ δυνατη για να κανεις 10 εξωσωματικες . Μπραβο σου.  και εισαι και μικρη ακομα. αν θελεις μπορεις να μας πεις τι ειχες και κανατε εξωσωματικες. ισως μαθουμε κατι που δνε ξερουμε.. γτ κ εγω προσπαθω 1 χρονο σχεδον.

Αν με ρωτησεις δ θα το ξανακανα .τοτε ειχα θολωσει κ ο στοχος μου ηταν μ8νο μια επιτυχημενη εξωσωματικη με οποιδηποτε κοστος. Το προβλημα ηταν σχεδον ανυπαρκτο σπερμα. Τωρα ομως θεωρω οτι προτιμω μια ηρεμη σχεση ζωης. Ολη αυτη η διαδικασια μας τσακισε σαν ζευγαρι .βεβαια ο χωρισμος δ ηρθε λογω των εξωσωματικων . Μας χτυπησε την πορτα ο θανατος

• Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 14 λεπτά , Elma86 είπε:

Καλημέρα! Ανεξήγητη υπογονιμότητα μας λένε..Βέβαι εγώ βρήκα ότι έχω ενα ανοσολογικό θέμα για το οποίο κάνω θεραπεία και ο σύζυγος υψηλό δεικτη κατακερματισμου dna σπέρματος το οποίο επίσης διορθωθηκε τώρα.Εκανα και πέρσι μια εξωσωματική δεν με πειράζει αυτο, θα είναι και πιο ευκολο μάλιστα αυτή τη φορά γιατι θα κάνω σε ιδιώτική κλινικη και δεν θέλει το τρέξιμο που  έριξα τότε, πιο πολυ η εξέταση με φοβιζει. Μου είπε ότι δεν θα χρειαστει αναισθησία και φοβάμαι μην πονεσω!!!! Και το άλλο που σκέφτομαι είναι οτι την προηγούμενη την πλήρωσα εγω ενώ τώρα θα τα πάρω από τους γονεις μου και πιστεύω θα στεναχωρηθώ περισσότερο αν πα΄νε τζάμπα τα λεφτά τους..

τι ανοσολογικο βρηκες ? γτ εγω ειχα μια βιοχημικη κ τωρα τιποτα.. νομιζω οτι δν ποναει ... απο οσα εχω διαβασει.  δυστυχως το οικονομικο ειναι μεγαλος παραγοντας , εσυ θα σκεφτεσαι οτι ολα θ απανε καλα .. αλλα κ να μην πανε εσυ δεν φταις ..( που ευχομαι να συμβει το πρωτο) . Δεν μπορεις να ξερεις τι θα συμβει ... Σου ευχομαι καλη επιτυχια παντως 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 28 λεπτά , alina80 είπε:

19η ωορρηξία με 29 Άρι κύκλο είναι όντως αργά. Γιατί σημαίνει 10 μέρες ωχρινικη που δυσκολεύει να γίνει εμφύτευση. Οπότε δες πως θα πάει τους επόμενους κύκλους με τα φάρμακα.

Μην αγχώνεσαι όσο μπορείς. Ξεκούραση και τα φάρμακα και όλα καλά θα πάνε. Είδες και το χαμογελακι μας; @Smile89. Ξάπλα και τα χάπια και προχτές άκουσε καρδούλα. 

Ναιιιιιιιιι!!!!!!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Sia@@@ είπε:

Αν με ρωτησεις δ θα το ξανακανα .τοτε ειχα θολωσει κ ο στοχος μου ηταν μ8νο μια επιτυχημενη εξωσωματικη με οποιδηποτε κοστος. Το προβλημα ηταν σχεδον ανυπαρκτο σπερμα. Τωρα ομως θεωρω οτι προτιμω μια ηρεμη σχεση ζωης. Ολη αυτη η διαδικασια μας τσακισε σαν ζευγαρι .βεβαια ο χωρισμος δ ηρθε λογω των εξωσωματικων . Μας χτυπησε την πορτα ο θανατος

λυπαμαι πολυ ... καμια φορα σε μας τις γυναικες , μας γινεται εμμονη το θεμα παιδιου.. κ δεν βλεπουμε τιποτα αλλο .. εφοσον ομως εσυ δεν εχεις προβλημα , τοτε συνεχιστε να εχετε ελευθερες επαφες κ αν ερθει καλως.. εξαλλου το πιο σηματνικο ειναι να εισαι καλα με τον συντροφο σου . κ εγω αυτο λεω στον αντρα μου.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Sia@@@ είπε:

Λυπάμαι...

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Χαχαχα εμένα δεν με επηρέασαν 

Εσύ μου φαίνεται έπεσες στη χύτρα όταν ήσουν μικρό!

πρίν από 28 λεπτά , noni90 είπε:

Κι εγώ λόγω τριχοφυΐας κ ακμής είχα κάνει εξετάσεις τότε.. μετά όμως η ακμή έφυγε έχασα κ κάποια κιλά κ η εικόνα άλλαξε... μου ανέφερε ο γιατρός που πήγα τώρα ότι ίσως επειδή ρύθμισα το θυρεοειδή μου να άλλαξε η εικόνα, αλλα δε το συζήτησε περαιτέρω. δεν έχω θέμα να τις κάνω μόνη μου αλλά πως θα ξέρω να τις ερμηνεύσω κ ποιος θα με καθοδηγήσει στο τι πρέπει να κάνω... αυτό σκέφτομαι.... 

καλο ειναι να στις γαψει για να μην πληρωσεις εσυ πολλα . νμπορει να σου τα γραψει κ ολα ο ενδοκρινολογος κια αυτα που σου ανεφερε η kido και να πας μετα να τα δειξεις κ στον γυναικολογο .

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, Vila είπε:

Καλό μήνα παρεούλα!!!! Ερωτικό και γεμάτο θετικά νέα!

Κορίτσια κι εγώ βλέπω αννε και κλαίω! Χαχαχαχα και δε χωνεύω και καθόλου τα τουρκικά αλλά έχω κολλήσει με αυτό!

Επέστρεψε ο γυναικολόγος μου και με πήρε τηλέφωνο να πάω σήμερα  να δεί τις εξετάσεις μου. Το τέστ Παπ βγήκε καθαρό και για τη d μου είπε ότι είναι χαμηλή αλλά ότι δεν ξέρει τι πρέπει να μου γράψει και να πάω σε παθολόγο... Θα μας τρελάνουν αυτοί οι γιατροί ρε παιδιά! Θα πάρω αύριο μια πελάτισσα μου γιατρό να δώ τι θα με συμβουλέψει. Πόσο μετάνιωσα που δεν είχα πει τον Ιούλιο στην ενδοκρινολόγο να μου γράψει να κάνω την εξέταση θα είχα πάρει ήδη 7 μήνες θεραπεία. Και να φανταστείτε ότι και τώρα εγώ επέμενα να μου τη γράψει γιατί το είχα ακούσει από εσάς εδώ μέσα! @caramel_83 είναι πιο δραστικο αυτό που παίρνεις σε σπρέι?? Ανησυχώ μήπως τελικά με μπλοκάρει τόσο καιρό η d και δεν είχα ιδέα!

@ada32 μου δε νιώθω τίποτα από συμπτωματα.. μόνο δέκατα έχω όπως κάθε μήνα.. δεν έχω πολλές ελπίδες. 

@Nati85 σου έδωσε κάποια άλλη θεραπεία ή συνεχίζεις κανονικά Γκλουκοφαζ?? 

@Smile89 απλά δεν ασχολείσαι! Μόνο το σπορακι σου και ο αντρουλης σου έχουν σημασία!

@MelinaFo μπορεις να μου πεις πληροφορίες για το Παπαγεωργίου??? Με ενδιαφέρει κι εμένα. Επίσης κάθομαι διαβάζω και γελάω μόνη μου με τον υδραυλικό και τον πελαργό! Χαχαχαχα

Κορίτσιαααα σόρρυ για το μεγάλο ποστ αλλά διάβασα μονορουφι 17 σελίδες!!

μου ειχε πει οτι απορριφαται πιο γρηγορα σε σπρει ;) να ξερεις οτι δεν ανεβαινει γρηγορα η συγκεκριμενη βιταμινη...τουλαχιστον σε εμενα αλλα το εχω διαβασιε κιολας...

@ada32 Αυτό θα κάνω τον άλλο μήνα που θα ανέβω Αθήνα στον ενδοκρινολόγο θα του πω να μου τα γράψει εκείνος. Είπαμε προλακτίνη θυρεοειδή κ τι άλλο;;; @alina80 38 δεν είσαι κ πολύ μεγάλη... Εντάξει καταλαβαίνω ότι η γονιμότητα φθινει αλλά 38 χρονών είναι μια φυσιολογική ηλικία. Εγώ στη θέση σου θα ρωταγα κ για εξωσωματική σε φυσικό κύκλο μετά τον καθαρισμό. Γτ καταλαβαίνω ότι τα φάρμακα δεν είναι κ ότι πιο εύκολο. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Γεια σαε κοριτσια μου κ εγω δουλευω αυριο...!!!!

Κριμαααα και την κυριακη μαλλον και εχω και βάφτιση την κυριακη αντε να δω τι θα γινει!!

Just now, Ungry girl είπε:

Κριμαααα και την κυριακη μαλλον και εχω και βάφτιση την κυριακη αντε να δω τι θα γινει!!

Αααα εγω δεν δουλευω σχεδον ποτε κυριακη....ουτε το αγορι μου και ετσι εχουμε μια κ μοναδικη μερα να ξεκουραστουμε

@noni90 οτι σε σκεφτομουν χθες...να ζησετε να ειστε παντα ευτυχισμενοι και καλοτυχοι σε οτι κ αν κανετε απο δω και περα στην κοινη σας ζωη...οσο για το μπεμπακι μην αγχωνεσαι ειπαμε το 18 ειναι η χρονια μας...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...