Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

χαχχαχα μ αρέσεις!!!Καλέ και γω δεν έχω σταθερό κύκλο θα κάθομαι όλη την ώρα να κάνω πιπί,να βλέπω αν κοκκίνισε,αν χαμογέλασε, και πάλι αμφιβολίες θα έχω.2 φορές έχω κάνει τεστ εγκυμοσύνης και έτρεμα.Μου χει μείνει ψυχολογικό με τα τεστ.Το καλό είναι ότι έχω σημάδια υγρά,πονάκια στην ωοθήκη και πρήζεται λίγο το στήθος μου.Εγώ τόσο καιρό στις γόνιμες το πήγαινα μέρα παρά μέρα την επαφή.Τώρα είπα να γίνεται πιο συχνά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

κοριτσια δεν ειμαι καθολου καλα...απο το φαγητό κ μετα δεν εχω βγει απο το μπανιο...δε ξερω τι με πειραξε γτ μια μπριζολα εφαγα ολη κ ολη...η θερμομρασια μου έχει ανεβει στο 37...ελπιζω να μην μου το γυρισει σε καμια γαστρεντερίτιδα....

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 4 λεπτά , marillia είπε:

Εχεις διάρροια?Πιές μαύρο τσάι αν έχεις βοηθά αρκετά όχι χαμομήλι.Η αλήθεια είναι σέρνεται η άτιμη η γαστρεντερίτιδα.Μακάρι να είναι τυχαίο.

ναι....ελπιζω να ειναι τυχαιο...τωρα με επιασε...

κοριτσια για κι απο μενα....ειμσι παλισ εδω μεσα..αλλα ηρθε η ωρα να ξαναγραψω.. .(ελπιζω δλδ)

ειμαι στα 40..με ενα αγορακι 3.5 χρονων....κ περσυ ειχα μια εξωμητρια εγκυμοσυνη..

το αντιμετωπισα με μεθοτρεξατη.ηξερα οτι πρρπει να κανω σαλπιγγογραφια για να δω σε τι κατασταση ειναι η σαλπιγγα νετα απο το εξωμητριο..

δεν εκανα ποτε. ...αυυο το μηνα ειχα ελευθερα...φιλακια με τον αντρα μου...συγκεκριμενα 13 ιουνη*ειχα ωορηξια)...κ περιμενω δευτερα η τριτη..(κυκλος 28..29 μερες)

λεω τωρα γω....παιζει να μαι ,αφου ελευθερακ με ωορηξια..αλλα φοβαμαι παλι για εξωμητριο...δλδ οχι αγωνια αν ειμαι ,αλλα αν θα ειναι εντος μητρας..

οποια θελει κ εχει αναλογη εμπειρια...που δεν το ευχομαι ας γραψει δυο λογια ..

θενξξξξξ

βαλτε κ μενα σε λιστα.....27/6

• Μου αρέσει 1

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

με εχει παρει πολυ απο κατω αυτος ο μηνας...παράπονο,στενοχώρια,απογοητευση...οσο και να λεω δε πειραζει το σωμα μου προδιδει την αληθεια...οποτε εχω νεύρα η στενοχώρια σφιγγουν οι μυες του στοματος μου με αποτελεσμα να ποναω και να φοραω μασελακι για να ηρεμησω...οποτε οσο και να λεω δε πειραζει δεν εγινε τπτ εχουμε καιρο ακομα,ο πονος που εχω δυο μερες μου θυμιζει οτι δεν ειναι καθόλου ετσι...μια πολυ καλη μου φιλη μου ανακοινωσε οτι ειναι εγγυος...δυο μήνες προσπαθειων που ο πρωτος ηταν χωρις ωορρηξια...φυσικα και χαιρομαι γιαυτην...εννοειται αυτο...απλα σκεφτομαι γενικα ποσο τυχερές ειναι καποιες κοπελες ...αυτα...οποτε εχοντας αυτογνωσια και ξεροντας οτι με αγχος δεν επιασε κανεις ξερω πως και αυτος ο μηνας θα παει ετσι...αλλα κουταστηκα...

• Μου αρέσει 2

επιασα ργω με αγχος κοπελια...δεν υπαρχει πιο αγχωδης τυπος απο μενα..

αν κοιταξεις γυρω σου λογω κρισης ολος ο κοσμος ειναι φευγατος κ μες το αγχος...παιδια ομως γεννιουνται..γι αυτο εχεις δεν εχεις αγχος θα σου κατσει...

κοιτα οργανικα αν εισαι οκ..κ ο αντρας σου κ αγχος να χεις παλι θα πιασεις

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

πρίν από 5 λεπτά , ath_gal1 είπε:

επιασα ργω με αγχος κοπελια...δεν υπαρχει πιο αγχωδης τυπος απο μενα..

αν κοιταξεις γυρω σου λογω κρισης ολος ο κοσμος ειναι φευγατος κ μες το αγχος...παιδια ομως γεννιουνται..γι αυτο εχεις δεν εχεις αγχος θα σου κατσει...

κοιτα οργανικα αν εισαι οκ..κ ο αντρας σου κ αγχος να χεις παλι θα πιασεις

μακαρι...συγχαρητηρια κιολας!δε σου απαντησα γτ δεν εχω ανάλογη εμπειρια ξερω ομως πως επειδη ηταν μια φορα εξωμητριος δεν παει να πει οτι θα σου ξανασυμβει!και σιγουρα απο την στιγμή που ειχατε επαφξ τις γονιμες  εχετς πολλες πιθανοτητες!!καλη επιτυχια!!

πρίν από 21 λεπτά , elenakii22 είπε:

με εχει παρει πολυ απο κατω αυτος ο μηνας...παράπονο,στενοχώρια,απογοητευση...οσο και να λεω δε πειραζει το σωμα μου προδιδει την αληθεια...οποτε εχω νεύρα η στενοχώρια σφιγγουν οι μυες του στοματος μου με αποτελεσμα να ποναω και να φοραω μασελακι για να ηρεμησω...οποτε οσο και να λεω δε πειραζει δεν εγινε τπτ εχουμε καιρο ακομα,ο πονος που εχω δυο μερες μου θυμιζει οτι δεν ειναι καθόλου ετσι...μια πολυ καλη μου φιλη μου ανακοινωσε οτι ειναι εγγυος...δυο μήνες προσπαθειων που ο πρωτος ηταν χωρις ωορρηξια...φυσικα και χαιρομαι γιαυτην...εννοειται αυτο...απλα σκεφτομαι γενικα ποσο τυχερές ειναι καποιες κοπελες ...αυτα...οποτε εχοντας αυτογνωσια και ξεροντας οτι με αγχος δεν επιασε κανεις ξερω πως και αυτος ο μηνας θα παει ετσι...αλλα κουταστηκα...

Ελενάκι μπας και σε έπιασαν τα εντερικά σου από το άγχος?Το παθαίνω και γω τύπου κολίτιδα.Ασεεε τον προηγούμενο μήνα είχα 37,4 και πόνο στην ουρήθρα από άγχος.Και γω αν μάθω για κάποια γνωστή μου ότι είναι έγκυος όχι ότι στεναχωριέμαι αλλά λέω άντα εσύ δεν θα τα καταφέρεις ποτέ ή μετά από χρόνια.Οσο και να περνάμε ωραιές στιγμές δεν υπάρχει μέρα που να μην σκεφτώ την εγκυμοσύνη.Βρές τρόπους χαλάρωσης για να ξεκουραστεί το σώμα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , marillia είπε:

Ελενάκι μπας και σε έπιασαν τα εντερικά σου από το άγχος?Το παθαίνω και γω τύπου κολίτιδα.Ασεεε τον προηγούμενο μήνα είχα 37,4 και πόνο στην ουρήθρα από άγχος.Και γω αν μάθω για κάποια γνωστή μου ότι είναι έγκυος όχι ότι στεναχωριέμαι αλλά λέω άντα εσύ δεν θα τα καταφέρεις ποτέ ή μετά από χρόνια.Οσο και να περνάμε ωραιές στιγμές δεν υπάρχει μέρα που να μην σκεφτώ την εγκυμοσύνη.Βρές τρόπους χαλάρωσης για να ξεκουραστεί το σώμα.

να περασει αυτος ο μηνας..δεν με εχει παει καθολου καλα...με εχει πιασει κ ημικρανια

Διαφημίσεις

Just now, elenakii22 είπε:

να περασει αυτος ο μηνας..δεν με εχει παει καθολου καλα...με εχει πιασει κ ημικρανια

Σε νιώθω γλυκιά μου.Και γω για τον Μαιο έλεγα να φύγει και να μην ξανάρθει.Πάρε κανένα παυσιπονάκι μην ταλαιπωριέσαι.Και να σου πω κανένα ξεμάτιασμα.Αν δεν ξέρει κανένας δικό σου πές μου!!

Just now, marillia είπε:

Σε νιώθω γλυκιά μου.Και γω για τον Μαιο έλεγα να φύγει και να μην ξανάρθει.Πάρε κανένα παυσιπονάκι μην ταλαιπωριέσαι.Και να σου πω κανένα ξεμάτιασμα.Αν δεν ξέρει κανένας δικό σου πές μου!!

φαρμαλα δεν πινω...πρεπει να ειμαι στα πατωματα για να πιω...ενα ιμοντιουμ ήπια μονο και αυτο γτ ειμαι στη δουλειά!τόσους μηνες προσπαθώ...δεν μπορω να ειμαι όλους καλα...ειχα ηρεμησει αλλα τωρα με πιανει και το αλλο και λεω αφου του ανδρα μου εχεο διορθωθει και δεν πιανουμε θα εχω και εγω καποιο θεμα...σε ευχαριστώ πολυ παντως...ξερω οτι οι περισσοτερες εχουμε βρεθει σε αντιστοιχη θέση και καταλαβαινει η μια την άλλη...

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

φαρμαλα δεν πινω...πρεπει να ειμαι στα πατωματα για να πιω...ενα ιμοντιουμ ήπια μονο και αυτο γτ ειμαι στη δουλειά!τόσους μηνες προσπαθώ...δεν μπορω να ειμαι όλους καλα...ειχα ηρεμησει αλλα τωρα με πιανει και το αλλο και λεω αφου του ανδρα μου εχεο διορθωθει και δεν πιανουμε θα εχω και εγω καποιο θεμα...σε ευχαριστώ πολυ παντως...ξερω οτι οι περισσοτερες εχουμε βρεθει σε αντιστοιχη θέση και καταλαβαινει η μια την άλλη...

Kαι γω είχα ηρεμήσει όταν κάναμε σπερμοδιάγραμμα,ορμόνες και κολπική καλλιέργεια οπού βρέθηκα με ουρεόπλασμα και πήρα αντιβίωση και μου λέει ο γιατρός δεν θα κάνεις επανάληψη και δεν ευθύνεται για υπογονιμότητα . Τότε είχα μάθει ότι είχα πολυκυστικές και ήμουν σε σοκ.Τον  εμπιστεύτηκα και μετά από 2 μήνες έμεινα έγκυος αφού είδα ότι τα παραπάνω ήταν οκ.Βέβαια το ουρεόπλασμα δεν είχε φύγει και τώρα το ξεπάστρεψα.Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε νιώθω.Μια στραβή απλή να σου τύχει όπως σε εσένα σήμερα νιώθεις ότι όλα πάνε χάλια.Παντού γκαντεμιά.Πάρε τον χρόνο σου και είμαι σίγουρη όλα θα περάσουν.Εσύ έχεις κάνει εξετάσεις?

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Kαι γω είχα ηρεμήσει όταν κάναμε σπερμοδιάγραμμα,ορμόνες και κολπική καλλιέργεια οπού βρέθηκα με ουρεόπλασμα και πήρα αντιβίωση και μου λέει ο γιατρός δεν θα κάνεις επανάληψη και δεν ευθύνεται για υπογονιμότητα . Τότε είχα μάθει ότι είχα πολυκυστικές και ήμουν σε σοκ.Τον  εμπιστεύτηκα και μετά από 2 μήνες έμεινα έγκυος αφού είδα ότι τα παραπάνω ήταν οκ.Βέβαια το ουρεόπλασμα δεν είχε φύγει και τώρα το ξεπάστρεψα.Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε νιώθω.Μια στραβή απλή να σου τύχει όπως σε εσένα σήμερα νιώθεις ότι όλα πάνε χάλια.Παντού γκαντεμιά.Πάρε τον χρόνο σου και είμαι σίγουρη όλα θα περάσουν.Εσύ έχεις κάνει εξετάσεις?

μπραβο σας!!ειναο μεγαλη η ιστορια μας...περιληπτικα να σου πω εγω εχω κανει παρα πολλες εξετασεις ολες καλα...σαλπιγγογραφια δεν εχω κανει..εχω ομως πολυκυστικες κ παιρνω inofert και glucophage ...με τον ανδρα μου εχουμε θεματακια...προσπαθουμε απο περυσι τον γεναρη...τον σεπτεμβρη εκανε εξετασεις κ σπερμοδιαγραμμα χαλια ολα...ξεκινησε αγωγή απο τον φεβρουαριο...βελτιωθηκαν κ οι ορμονες και το σπερμοδιαγραμμα...εκανε παλι μετα το πασχα,οι ορμονες του θελαν δουλεια ακομα...εχει κ θεμα με το θυροειδη...το σπερμοδιαγραμμα βγηκε αρκετα καλο...τωρα την αλλη εβδομαδα θα κανουμε κ αλλες εξετασεις...

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

μπραβο σας!!ειναο μεγαλη η ιστορια μας...περιληπτικα να σου πω εγω εχω κανει παρα πολλες εξετασεις ολες καλα...σαλπιγγογραφια δεν εχω κανει..εχω ομως πολυκυστικες κ παιρνω inofert και glucophage ...με τον ανδρα μου εχουμε θεματακια...προσπαθουμε απο περυσι τον γεναρη...τον σεπτεμβρη εκανε εξετασεις κ σπερμοδιαγραμμα χαλια ολα...ξεκινησε αγωγή απο τον φεβρουαριο...βελτιωθηκαν κ οι ορμονες και το σπερμοδιαγραμμα...εκανε παλι μετα το πασχα,οι ορμονες του θελαν δουλεια ακομα...εχει κ θεμα με το θυροειδη...το σπερμοδιαγραμμα βγηκε αρκετα καλο...τωρα την αλλη εβδομαδα θα κανουμε κ αλλες εξετασεις...

Ο κύκλος σου έχει στρώσει?Το οτί είδατε βελτιώση στο σπερμοδιάγραμμα είναι πολύ καλό.Και μείς 14 μήνες προσπαθούσαμε.Οταν χαλάρωσα ήρθε μετά από 2 μήνες.Βέβαια μετά την παλίνδρομη έχω γυρίσει πάλι πίσω ψυχολογικά.Καλά κάνετε και το ψάχνετε αλλά νομίζω θέλει και τύχη.Διαβάζω κοπέλες μεγαλύτερες σε ηλικία από μένα και με διάφορα θεματάκια κι όμως μένουν σύντομα έγκυες.Καλή συνέχεια στις εξετάσεις να έχετε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...