Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

Οταν κανεις σπερμοδιαγραμμα , γραψε εδω τα αποτελεσματα κ θα σου πουμε κ εμεις.. εχω καποια εμπειρια απο του αντρα μου..

Ευχαριστώ παρά πολύ !! Ψάχνοντας πάω κ εγώ όπως καταλαβαίνεις..

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Άσε το φόρουμ και πιάσε δουλειά καλή μου τι κάνεις εδώ μέσα!!!! Ναι αυτο έχω σκοπό να κάνω κι αν δω τα σκούρα θα σας στείλω φώτο από τη συλλογή μου να μου δώσετε τα φώτα σας οι πιο εμπειρες. Μια φορά έχω κάνει το Σεπτέμβριο που ξεκθνησαμε πιο εντατικά και μπερδευτηκα αγχώθηκα να κανω επαφές και τα άφησα μετά.

Αφού δουλεύει κάλεο καλός μου μόνη μου τι να κάνω η αγάπη θέλει 2 για να ζεσταθεί χαχαχαχα

Μην ανησυχείς όταν σχολάσει θα τον περίλαβω αν κ ειμΑι ακόμα 15η μέρα... ξέρεις τι κ εγώ αγχώθηκα στην αρχή με τα τεστ αλλά μετά έκανα επαφές έτσι κ αλλιώς κ απλά με το τεστ επιβεβαίωνα ότι έπεφτα μέσα κ σε πόσες μερες θα μου έρθει περίοδος. Έχει τύχει τη μέρα του θετικού να μην έχουμε όρεξη κ κάναμε την επόμενη. Δε το πας αυστηρά με το πρέπει, γτ τότε θα αγχωθείς... δε ξέρω αν σε βοηθά καθόλου αυτός ο τρόπος σκέψης

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@noni90 Να ζήσετε κορίτσι μου, να είστε πάντα ευτυχισμένοι. Ευχαριστήθηκες το γάμο σου; Ήταν όλα όπως τα ήθελες; Μην τα βάζεις με το γιατρό σου. Σε παρακολουθεί και μη έχοντας καμία ένδειξη για κάτι, κάνει αυτό που θεωρεί σωστό. Εγώ όταν ζήτησα από το γιατρό μου να μου γράψει ορμονολογικες, το έκανε αλλά μου εξήγησε ότι μόνο για ψυχολογικούς λόγους. Για μένα κρατά ότι σου είπε ο γιατρός σου ότι όλα είναι καλά και προχωρειστε στο σπερμοδιάγραμμα -για εμένα η πρώτη εξέταση που πρέπει να γίνεται. Είναι απλή και είναι το 50% του θέματος. Ο πλέον κατάλληλος γιατρός να στο ερμηνεύσει είναι ο ουρολόγος. 

@melina2 καλά αποτελέσματα. Θα περιμένουμε νέα σου. 

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Καλώς σας ξαναβρήκαααα!! Ευχαριστώ για τις ευχές σου!! Θυρεοειδή είμαι ρυθμισμένη θα επαναλάβω εξετάσεις τον άλλο μήνα που θα ανέβω Αθήνα. Προλακτίνη όχι.... Τίποτα ... Γαμωτο κ πάω στα χαμένα. Εγώ επέμεινα κ μου είπε έτσι είναι το πρωτόκολλο κ απ τον υπέρηχο δεν έχω ενδείξεις για κάτι αλλο

Μου τα έδωσε γτ Αργώ λιγάκι να κάνω ωορρηξία... Κάνω 17η με 19η σε κύκλο 29αρι..... Αυτό κατάλαβα δηλαδή

αμα μπλεξεις με γιατρους , θα σε τρελανουν... εμενα ο ενας μου λεει οτι εχω την εικονα πολυκιστικων κ ο αλλος οχι .. κ εγω για 28αρι κυκλο εκανα ωορηξια 16η -17η μερα .. αλλα εχω λιγο τσιμπιμενη την προλακτινη κ αυτον τον μηνα που πηρα χαπι ειχα ωορηξια 12η μερα ..

εγω προσωπικα  εχω καπως τριχοφυια κ νομιζα οτι εχω πολυστικες κ εκανα εξετασεις να σιγουρευτω .. αλλα επειδη δεν εχ ωπαρα πανω κιλα, δεν εχω καθυστερηση στην περιοδο , μου ειπε οτι δεν εχω.. 

αποψη μου οτι απο εναν υπερηχο δεν καταλαβαινεις πολλα .. οι εξετασεις αιματος δειχνουν.. κ εγω ειμαι υπερ του να κανεις προγεννητικο ελεγχο .( που δνε το ηξερα κ το εκανα μονη ..)  εκτος αν οι εξετασεις σε αγχωνουν πολυ ..αλλα γτ να μην ξερεις κ να πας στα τυφλα?

οταν ειχα παει να κανω μαγνητικη υποφυσης, με ρωτησε η κοπελα γτ το κανεις? κ την ειπα οτι προσπαθω για μωρο 4 μηνες κ θελω να ξερω . κ μου ειπε οτι εκανα πολυ καλα , γτ αυτη προσπαθουσε 2 χρονια χωρις να κανει εξετασεις γτ ετσι την ελεγε ο γιατρος κ στο τελος εκανε σαλπιγγογραφια κ ηταν κλειστες και 2 σαλπιγγες κ το ειχε μετανιωσει που δεν εκανε νωριτερα ολες τις εξετασεις...

απο κει κ περα , ειναι στο χερι του καθενος μας τι θεωρει σκοπιμο  κ σωστο να κανει.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Αλινακιιιι ήταν όλα όπως τα ήθελα κ περάσαμε υπέροχα.. Χάλαρωσα απίστευτα μετά το γάμο, νομίζω ότι είχα πολύ άγχος.. εσυ πως είσαι; Όλα καλά; Πάντως ο γιατρός για σπερμοδιαγραμμα δε μας είπε... ο καλός μου απλά θέλει να το κάνει, μόνο που τώρα έχει ζορίσει πολύ η δουλειά του κ θα πάει προς τέλος Φλεβάρη.. ουρολόγο έχουμε εδώ καλό είναι αυτό.... 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , noni90 είπε:

Καλώς σας ξαναβρήκαααα!! Ευχαριστώ για τις ευχές σου!! Θυρεοειδή είμαι ρυθμισμένη θα επαναλάβω εξετάσεις τον άλλο μήνα που θα ανέβω Αθήνα. Προλακτίνη όχι.... Τίποτα ... Γαμωτο κ πάω στα χαμένα. Εγώ επέμεινα κ μου είπε έτσι είναι το πρωτόκολλο κ απ τον υπέρηχο δεν έχω ενδείξεις για κάτι αλλο

Μου τα έδωσε γτ Αργώ λιγάκι να κάνω ωορρηξία... Κάνω 17η με 19η σε κύκλο 29αρι..... Αυτό κατάλαβα δηλαδή

19η ωορρηξία με 29 Άρι κύκλο είναι όντως αργά. Γιατί σημαίνει 10 μέρες ωχρινικη που δυσκολεύει να γίνει εμφύτευση. Οπότε δες πως θα πάει τους επόμενους κύκλους με τα φάρμακα.

1 hour ago, melina92 είπε:

Ναι τα καφέ συνεχίζουν ακάθεκτα... Έχω αγχωθεί λίγο η αλήθεια είναι... Σήμερα πήγα έκανα 3η χοριακή και περιμένω τα αποτελέσματα το απόγευμα... Την Δευτέρα 1η χοριακή 50, Τετάρτη 2η χοριακή 119, και σήμερα δεν ξέρω.....

Ναι από το στόμα

Μην αγχώνεσαι όσο μπορείς. Ξεκούραση και τα φάρμακα και όλα καλά θα πάνε. Είδες και το χαμογελακι μας; @Smile89. Ξάπλα και τα χάπια και προχτές άκουσε καρδούλα. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

αμα μπλεξεις με γιατρους , θα σε τρελανουν... εμενα ο ενας μου λεει οτι εχω την εικονα πολυκιστικων κ ο αλλος οχι .. κ εγω για 28αρι κυκλο εκανα ωορηξια 16η -17η μερα .. αλλα εχω λιγο τσιμπιμενη την προλακτινη κ αυτον τον μηνα που πηρα χαπι ειχα ωορηξια 12η μερα ..

εγω προσωπικα  εχω καπως τριχοφυια κ νομιζα οτι εχω πολυστικες κ εκανα εξετασεις να σιγουρευτω .. αλλα επειδη δεν εχ ωπαρα πανω κιλα, δεν εχω καθυστερηση στην περιοδο , μου ειπε οτι δεν εχω.. 

αποψη μου οτι απο εναν υπερηχο δεν καταλαβαινεις πολλα .. οι εξετασεις αιματος δειχνουν.. κ εγω ειμαι υπερ του να κανεις προγεννητικο ελεγχο .( που δνε το ηξερα κ το εκανα μονη ..)  εκτος αν οι εξετασεις σε αγχωνουν πολυ ..αλλα γτ να μην ξερεις κ να πας στα τυφλα?

οταν ειχα παει να κανω μαγνητικη υποφυσης, με ρωτησε η κοπελα γτ το κανεις? κ την ειπα οτι προσπαθω για μωρο 4 μηνες κ θελω να ξερω . κ μου ειπε οτι εκανα πολυ καλα , γτ αυτη προσπαθουσε 2 χρονια χωρις να κανει εξετασεις γτ ετσι την ελεγε ο γιατρος κ στο τελος εκανε σαλπιγγογραφια κ ηταν κλειστες και 2 σαλπιγγες κ το ειχε μετανιωσει που δεν εκανε νωριτερα ολες τις εξετασεις...

απο κει κ περα , ειναι στο χερι του καθενος μας τι θεωρει σκοπιμο  κ σωστο να κανει.

Κι εγώ λόγω τριχοφυΐας κ ακμής είχα κάνει εξετάσεις τότε.. μετά όμως η ακμή έφυγε έχασα κ κάποια κιλά κ η εικόνα άλλαξε... μου ανέφερε ο γιατρός που πήγα τώρα ότι ίσως επειδή ρύθμισα το θυρεοειδή μου να άλλαξε η εικόνα, αλλα δε το συζήτησε περαιτέρω. δεν έχω θέμα να τις κάνω μόνη μου αλλά πως θα ξέρω να τις ερμηνεύσω κ ποιος θα με καθοδηγήσει στο τι πρέπει να κάνω... αυτό σκέφτομαι.... 

πρίν από 28 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημερα!  ειναι πολυ νωρις για ζαλαδες κ για πονοκεφαλους μετα απο τις μερες παο την επαφη . μονο οι πονοι χαμηλα ισως να δικαιολογουνται σε μια πιθανη εγκυμισυνη τοσο νωρις.  πες μας λιγο για σενα ? ποσο καιρο προσπαθειτε? ποσο χρονω εισαι κ τι κυκλο εχεις. διαβασα οτι εχεις κανει 10 εξωσωματικες ? 

Ειμαι 31 δεν προσπαθουμε γιατι εχουμε επιλεξει να μην κανουμε παιδι. Απλα ετυχε μια φορα στις γονιμες. Εχω κανει 10 εξωσωματικες . Ο κυκλος μου ειναι σχετικα σταθερος 26-28 μερες

πρίν από 33 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημερα ! οχι ντεμη μου δν νομιζω . γτ δεν εχω τιποτα διαφορετικο απο τις αλλες φορες. 

Καλημερα , γτ θα πας για εξωσωματικη? θυμισε μου τι προβλημα εχετε?  παντως μην φοβασαι , γτ δεν ειναι τιποτα η εξωσωματικη, κανουν παρα πολλες γυναικες . 

Καλημέρα! Ανεξήγητη υπογονιμότητα μας λένε..Βέβαι εγώ βρήκα ότι έχω ενα ανοσολογικό θέμα για το οποίο κάνω θεραπεία και ο σύζυγος υψηλό δεικτη κατακερματισμου dna σπέρματος το οποίο επίσης διορθωθηκε τώρα.Εκανα και πέρσι μια εξωσωματική δεν με πειράζει αυτο, θα είναι και πιο ευκολο μάλιστα αυτή τη φορά γιατι θα κάνω σε ιδιώτική κλινικη και δεν θέλει το τρέξιμο που  έριξα τότε, πιο πολυ η εξέταση με φοβιζει. Μου είπε ότι δεν θα χρειαστει αναισθησία και φοβάμαι μην πονεσω!!!! Και το άλλο που σκέφτομαι είναι οτι την προηγούμενη την πλήρωσα εγω ενώ τώρα θα τα πάρω από τους γονεις μου και πιστεύω θα στεναχωρηθώ περισσότερο αν πα΄νε τζάμπα τα λεφτά τους..

CpFNp3.png

πρίν από 6 λεπτά , noni90 είπε:

Αλινακιιιι ήταν όλα όπως τα ήθελα κ περάσαμε υπέροχα.. Χάλαρωσα απίστευτα μετά το γάμο, νομίζω ότι είχα πολύ άγχος.. εσυ πως είσαι; Όλα καλά; Πάντως ο γιατρός για σπερμοδιαγραμμα δε μας είπε... ο καλός μου απλά θέλει να το κάνει, μόνο που τώρα έχει ζορίσει πολύ η δουλειά του κ θα πάει προς τέλος Φλεβάρη.. ουρολόγο έχουμε εδώ καλό είναι αυτό.... 

Μπράβο κοριτσάκι μου. Το πιο σημαντικό είναι να το ευχαριστηθήκατε εσείς.

Καλά είμαι και εγώ. Θα πάω και σε έναν άλλο γιατρό να δω τι θα μου πει και να δρομολογήσω τα πράγματα γιατί στενεύουν τα περιθώρια. Να το κάνετε το σπερμοδιάγραμμα. Δεν είναι τίποτα. Αποχή 2 με 5 μέρες θέλει και γρήγορη μεταφορά του δείγματος (αν είστε μακριά ας το "καταθέσει" εκεί).

πρίν από 6 λεπτά , noni90 είπε:

Μπραβοοοο τέλεια που το απολαύσετε!! Αντε με τη φορά που πήρατε έρχεται και το μωρό! Θα σε ενημερωσει και η @caramel_83 πάλι στο πινακακι. Αντε ειναι γούρι από τους νιοπαντρους! Να ζήσετε ευτυχισμένοι!

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Sia@@@ είπε:

Ειμαι 31 δεν προσπαθουμε γιατι εχουμε επιλεξει να μην κανουμε παιδι. Απλα ετυχε μια φορα στις γονιμες. Εχω κανει 10 εξωσωματικες . Ο κυκλος μου ειναι σχετικα σταθερος 26-28 μερες

Ποιο ήταν το πρόβλημα και έκανες εξωσωματικές; Έχεις εσύ κάποιο θέμα ή ήταν το σπέρμα του πρώην σου; Τι εξήγηση έδωσαν οι γιατροί για τις δέκα αποτυχίες;

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Μπράβο κοριτσάκι μου. Το πιο σημαντικό είναι να το ευχαριστηθήκατε εσείς.

Καλά είμαι και εγώ. Θα πάω και σε έναν άλλο γιατρό να δω τι θα μου πει και να δρομολογήσω τα πράγματα γιατί στενεύουν τα περιθώρια. Να το κάνετε το σπερμοδιάγραμμα. Δεν είναι τίποτα. Αποχή 2 με 5 μέρες θέλει και γρήγορη μεταφορά του δείγματος (αν είστε μακριά ας το "καταθέσει" εκεί).

Αν θυμάμαι καλά το πρόβλημα είναι ενδομητριωση; Ποιο σκέφτεσαι να είναι το επόμενο βήμα σας; Ο τελευταίος γιατρός τι προτείνει; Πιστεύω πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Μπορεί να ταλαιπωρήθουμε, άλλες λίγο άλλες πολύ, όμως το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει.... 

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Μπραβοοοο τέλεια που το απολαύσετε!! Αντε με τη φορά που πήρατε έρχεται και το μωρό! Θα σε ενημερωσει και η @caramel_83 πάλι στο πινακακι. Αντε ειναι γούρι από τους νιοπαντρους! Να ζήσετε ευτυχισμένοι!

Ευχαριστούμε για τις ευχές σου γλυκούλα:)

παμε κορίτσια βάζουμε μπροστά τις μηχανές!! 

@noni90λοιπον κοριτσι να σου πω εγω τι εκανα... ξεκινησαμε Μαρτιο ελευεθερες επαφες..τελη Μαιου πηγα σε ενδοκρινολο γτ δεν ειχα κανει ποτε για θυρεοειδη( τοδιαβασα απο δω για την εξεταση) .. του ειπα οτι θελω να τα ελενξω ολα για θυρεοειδη κ γυναικολογικες γτ προσπαθω για μωρο περιπου στο 6μηνο!( το φουσκωσα λιγακι..) εκανα κ υπερηχο πρην την ωορηξια κ ολα τελεια στον υπερηχο.. επειδη η προλακτινη ηταν λιγο τσιμπιμενη , τοου ειπα του γιατρου να μου γραψει ενα χαπι . το πηρα μια φορα αλλα με χαλασε πολυ κ το αφησα .. εκανα κ μαγνητικη υποφυσης για την προλακτινη( γτ ειχα βρει κατι εξετασεις απο τα 20 μου , που την ειχα 49) κ εδειξε οτι δεν υπαρχει κατι .. οποτε φτσαμε Ιουνιο κ αποτελεσμα δεν ειχα .. πηρα τεστ ωορηξιας  κ τα χρησιμοποησα 2 μηνες αλλα δν ειχα σωστες επαφες...  επαφες την βδομαδα ειχαμε  5-6 φορες ολοκληρωμενες...τελοςπαντων , παμε διακοπες , γυρναμε , δεν εχουμε καταφερει ακομα κατι.. κ αποφασισα κ εκανα μονη σαλπιγγογραφια (συμφωνα με τον γιατρο , επρεπε να κανω μετα απο 1 χρονο..) κ βγαινει οτι η δεξια σαλπιγγα ηταν λιγο βουλωμενη κ καθαρισε με το υγρο ( κανω συνηθως απο δεξια ωορηξια). κ μενω εγκυος στον ιδιο κυκλο ..αλλα βιοχημικη.. ε μετα απο κει χασαμε 2-3 κυκλους με λαθος επαφες κ μια φορα ειχα κυστη . κ τωρα ειναι ο δευτερος μηνας σωστης προσπαθειας που παιρνω εντατικα κ το χαπι για την προλακτινη..( το οποιο δεν ηθελε να μου το δωσει ο γιατρος γτ δεν την εχω πολυ ανεβασμενη , το οριο ειναι 23 κ εμενα κυμαινεται στο 30).  κ σε αυτους τους 2 κυκλους με τεστ ωορηξιας εννοιεται γτ πραγματικα δεν θα την καταλαβω αλλιως την ωορηξια.. αυτα για μενα

οσον αφορα το σπερμα , ειχαμε κανει εξτεσαεις παλια κ ειχε δειξει χαμηλη κινητικοτητα αλλα καλο αριθμο κ  τον ιδιο κ περσυ τον Μαιο και μας ειπε ο ουρολογος οτι εχετε πιθανοτητες για φυσ. συλληψη αλλα πρεπει να εχετε σωστες επαφες..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

Αν θυμάμαι καλά το πρόβλημα είναι ενδομητριωση; Ποιο σκέφτεσαι να είναι το επόμενο βήμα σας; Ο τελευταίος γιατρός τι προτείνει; Πιστεύω πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Μπορεί να ταλαιπωρήθουμε, άλλες λίγο άλλες πολύ, όμως το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει.... 

Ευχαριστούμε για τις ευχές σου γλυκούλα:)

παμε κορίτσια βάζουμε μπροστά τις μηχανές!! 

Ναι, η ενδομητρίωση και ένα ινομοίωμα συν η ηλικία μου (τον Σεπτέμβρη θα κλείσω τα 38). Στον άλλο γιατρό την Τετάρτη θα πάω. Να δω τι θα μου πει. Το επόμενο βήμα είναι να κάνω επέμβαση "καθαρισμού" και μετά να αποφασίσω αν θα πάρω το ρίσκο να προσπαθήσουμε φυσιολογικά ή αν θα προχωρήσω σε εξωσωματική.

πρίν από 13 λεπτά , Sia@@@ είπε:

αχ εισαι πολυ δυνατη για να κανεις 10 εξωσωματικες . Μπραβο σου.  και εισαι και μικρη ακομα. αν θελεις μπορεις να μας πεις τι ειχες και κανατε εξωσωματικες. ισως μαθουμε κατι που δνε ξερουμε.. γτ κ εγω προσπαθω 1 χρονο σχεδον.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...