Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 19 λεπτά , melina92 είπε:

Ναι τα καφέ συνεχίζουν ακάθεκτα... Έχω αγχωθεί λίγο η αλήθεια είναι... Σήμερα πήγα έκανα 3η χοριακή και περιμένω τα αποτελέσματα το απόγευμα... Την Δευτέρα 1η χοριακή 50, Τετάρτη 2η χοριακή 119, και σήμερα δεν ξέρω.....

@melina92 καλά αποτελεσματα!!! Όλα καλά θα πάνε!!

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

Κορίτσια καλημέρα!!! 

Έλειψα για λίγο καιρό γτ γάμος και προσπάθειες με είχαν στραγγιξει ψυχολογικά κ η διάθεση μου ήταν στα πατώματα. Σας διάβαζα όμως ανελλιπώς και χαρηκα παρά πολύ για τις εγκυμοσύνες των κοριτσιών!!! Συγχαρητήρια σε όλες τις νέεςμανούλες, να έχετε ήρεμες,τελειομηνες και ανεφελες εγκυμοσύνες. :mad:

Τα νέα μου... Πήγα στο γιατρό ο οποίος αρνήθηκε κάθετα να μου γράψει εξετασεις. Θεωρεί ότι στην ηλικία μου μετά από 1.5 χρόνο άκαρπων προσπαθειών θα πρέπει να το ψάξω. Θυμίζω πως είμαι στον 7ο μήνα προσπαθειών ακόμη. Εν πάσει περιπτώσει έκανα το Παπ μου κ την καλλιέργεια μου κ περιμένω αποτελέσματα. Ο υπέρηχος βγήκε άψογος και μου είπε ότι δεν έχω πολυκυστικες ωοθήκες, ότι κατεβάζω πολλά ωάρια άρα είμαι γόνιμη, μήτρα πεντακάθαρη.... Μου έδωσε ινοφερτ και μου είπε να μη το σκέφτομαι, θα τσεκαρουμε αν έχω κάποιο μικρόβιο που αλλάζει το ph μου και άλλες εξετάσεις από Σεπτέμβριο. 

Στην αρχή δε με πείραξε αλλά όσο το σκέφτομαι αναρωτιέμαι αν όντως πρέπει να περιμένω τόσο πολύ. Κ αν έχω κάτι θα προσπαθώ ενάμιση χρόνο έτσι;ποια είναι η γνώμη σας;

Καλωσόρισες πίσω! Παντρευτηκατε μόλις έτσι? Εγώ θα άφηνα ένα χρονο. Ίσως ψαχνομουν προς το καλοκαίρι δηλαδή. Αφού όλα είναι καλά δώσε λίγο χρόνο τώρα που χαλάρωσες με τις προετοιμασίες μήπως έρθει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 7 λεπτά , kido είπε:

Κοριτσι μου, και μονο που το περασες 10 φορες ολο αυτο δειχνει ποσο δυνατή και επιμονη προσωπικοτητα έχεις. Μην το βαζεις κάτω. Χαλάρωσε όσο γίνεται και κάνε πράγματα να σε ευχαριστουν. Φίλοι οικογένεια χόμπι ολα βοηθουν να ξεχνιόμαστε και να κοιταμε μπροστά! Μακάρι να σου έρθουν πιο εύκολα τα πράγματα από δω και περα! 

Με τσακισε ολο αυτο κ ειχα παρει αποφαση να μην ξαναμπω στη διαδικασια ενος παιδιου αλλα ως γνωστον εμεις κανουμε σχεδια κ ο θεος γελαει

πρίν από 4 λεπτά , noni90 είπε:

Κορίτσια καλημέρα!!! 

Έλειψα για λίγο καιρό γτ γάμος και προσπάθειες με είχαν στραγγιξει ψυχολογικά κ η διάθεση μου ήταν στα πατώματα. Σας διάβαζα όμως ανελλιπώς και χαρηκα παρά πολύ για τις εγκυμοσύνες των κοριτσιών!!! Συγχαρητήρια σε όλες τις νέεςμανούλες, να έχετε ήρεμες,τελειομηνες και ανεφελες εγκυμοσύνες. :mad:

Τα νέα μου... Πήγα στο γιατρό ο οποίος αρνήθηκε κάθετα να μου γράψει εξετασεις. Θεωρεί ότι στην ηλικία μου μετά από 1.5 χρόνο άκαρπων προσπαθειών θα πρέπει να το ψάξω. Θυμίζω πως είμαι στον 7ο μήνα προσπαθειών ακόμη. Εν πάσει περιπτώσει έκανα το Παπ μου κ την καλλιέργεια μου κ περιμένω αποτελέσματα. Ο υπέρηχος βγήκε άψογος και μου είπε ότι δεν έχω πολυκυστικες ωοθήκες, ότι κατεβάζω πολλά ωάρια άρα είμαι γόνιμη, μήτρα πεντακάθαρη.... Μου έδωσε ινοφερτ και μου είπε να μη το σκέφτομαι, θα τσεκαρουμε αν έχω κάποιο μικρόβιο που αλλάζει το ph μου και άλλες εξετάσεις από Σεπτέμβριο. 

Στην αρχή δε με πείραξε αλλά όσο το σκέφτομαι αναρωτιέμαι αν όντως πρέπει να περιμένω τόσο πολύ. Κ αν έχω κάτι θα προσπαθώ ενάμιση χρόνο έτσι;ποια είναι η γνώμη σας;

Καλημέρα κοριτσι μου παντρεύτηκες???

Ο γιατρος εχει δικιο αλλα  εμενα φεν μιυ λεει τιποτα αυτο αν θες να τις κανεις να στις γράψει είτε αυτος είτε να πας αλλου!! Εγω αν θες τη γνωμη μου κλείσε χρόνο προσπαθειών και μετα ξεκινά να ψαχνεις αλλα οτι εσυ νομίζεις καλύτερο!! Και εμενα ο ενας απο τους πολλους γιατρους μου ειχε ααναφέρει πως εχω πολικυστικες και πως κανω πολλα ωαρια

Κοριτσάκια ναιιι παντρεύτηκα κ απ τη χαρά μου μου έρχεται να μοιράζω μπομπονιέρες κ στο φόρουμ χαχαχα!! Έτσι σκεφτόμουν κ εγώ τον Ιούλιο κλείνω χρόνο, μήπως να αρχίσω να το ψάχνω τότε. Δεν έχει άλλον γιατρό εδώ αυτός είναι... Εμένα μου είπε δεν έχω πολυκυστικες αλλά είναι οι ωοθήκες μου γεμάτες ωάρια μου τα έδειξε κιόλας στον υπέρηχο. Και του λέω ένα σε πέφτει κάθε μήνα; Και μου λέει ναι αλλά ετοιμάζονται πολλά. Κ όντως το είδα κ ήταν μπόλικα. 

πρίν από 8 λεπτά , noni90 είπε:

Κοριτσάκια ναιιι παντρεύτηκα κ απ τη χαρά μου μου έρχεται να μοιράζω μπομπονιέρες κ στο φόρουμ χαχαχα!! Έτσι σκεφτόμουν κ εγώ τον Ιούλιο κλείνω χρόνο, μήπως να αρχίσω να το ψάχνω τότε. Δεν έχει άλλον γιατρό εδώ αυτός είναι... Εμένα μου είπε δεν έχω πολυκυστικες αλλά είναι οι ωοθήκες μου γεμάτες ωάρια μου τα έδειξε κιόλας στον υπέρηχο. Και του λέω ένα σε πέφτει κάθε μήνα; Και μου λέει ναι αλλά ετοιμάζονται πολλά. Κ όντως το είδα κ ήταν μπόλικα. 

Κάνε με αυτό στο μυαλό σου σεξ πάνω στην οωρρηξια σου και δεν μπορεί θα πιάσεις! Ο συζυγος δεν έχει κάνα θέμα στο σπέρμα ετσι; γιατί 50-50 πάντα είναι αυτά! Άλλο που ψαχνόμαστε εμείς παραπάνω! Το ίδιο διάστημα προσπαθούμε σχεδόν. Εγώ φτιαχνω το θυροειδη μου παίρνω φυλλικο και τωρα πήρα τεστ οωρρηξιας θα το πάω έτσι 3 μήνες και αν δεν θα δούμε αν τρεχει κατι με το σπέρμα...

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Βρε μήπως είσαι εγκυουλα εσύ;

Καλημεεεερααααα!!!!ναιιι επιτέλους να ξεκουραστούμε!!!!

Καλημερα ! οχι ντεμη μου δν νομιζω . γτ δεν εχω τιποτα διαφορετικο απο τις αλλες φορες. 

1 ώρα πρίν, Elma86 είπε:

Καλημέρα σε όλες!Ηθελα να ρωτήσω..έχει κάνει καμια υστεροσκοπηση?Εγώ θα κάνω στον επόμενο κύκλο διαγνωστική και μετά θα πάω για εξωσωματική.Λιγο φοβάμαι...

Καλημερα , γτ θα πας για εξωσωματικη? θυμισε μου τι προβλημα εχετε?  παντως μην φοβασαι , γτ δεν ειναι τιποτα η εξωσωματικη, κανουν παρα πολλες γυναικες . 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Κάνε με αυτό στο μυαλό σου σεξ πάνω στην οωρρηξια σου και δεν μπορεί θα πιάσεις! Ο συζυγος δεν έχει κάνα θέμα στο σπέρμα ετσι; γιατί 50-50 πάντα είναι αυτά! Άλλο που ψαχνόμαστε εμείς παραπάνω! Το ίδιο διάστημα προσπαθούμε σχεδόν. Εγώ φτιαχνω το θυροειδη μου παίρνω φυλλικο και τωρα πήρα τεστ οωρρηξιας θα το πάω έτσι 3 μήνες και αν δεν θα δούμε αν τρεχει κατι με το σπέρμα...

Ο γλυκόυλης δεν έχει εξεταστεί το έχουμε στο πρόγραμμα με δική μας πρωτοβουλία θα γίνει μέσα στο Φλεβάρη. Όμως μετά άντε να βρω γιατρό να μου το ερμηνεύσει. Θυρεοειδής υποτίθεται ρυθμισμένος σε μένα, θα επαναλάβω εξετάσεις τον άλλο μήνα που θα ανέβω Αθήνα. Τεστ ωορρηξίας εδώ κ 5 μήνες, αλλά λόγω συχνών επαφών κ πριν πάνω στις γόνιμες πέφταμε. έπαιρνα τις pregnacare conception που έχουν κ φυλλικό αλλά μου είπε θα παίρνω ινοφερτ οπότε τις άλλαξα... Παρόλα αυτά έχω καλή διάθεση κ πιστεύω θα έρθει σύντομα. Απλά το σκεφτόμουν μήπως χρειαζόμασταν εξετασεις

13 ώρες πρίν, Sia@@@ είπε:

Καλησπερα κοριτσια ☺ ειμαι καινουρια κ θελω τη βοηθεια σας . Ηρθα σε επαφη με τον αντρα μου σε μερα γονιμη απο τις επομενες 3 μερες εχω εντονες ζαλαδες πονοκεφακους κ πονους χαμηλα κ στη μεση επισης εχω 37 θερμοκρασια περιμενω μα αδιαθετησω σε 9 μερες . Νομιζετε οτι ολα αυτα τα συμπτωματα ειναι τυχαια?? 

Καλημερα!  ειναι πολυ νωρις για ζαλαδες κ για πονοκεφαλους μετα απο τις μερες παο την επαφη . μονο οι πονοι χαμηλα ισως να δικαιολογουνται σε μια πιθανη εγκυμισυνη τοσο νωρις.  πες μας λιγο για σενα ? ποσο καιρο προσπαθειτε? ποσο χρονω εισαι κ τι κυκλο εχεις. διαβασα οτι εχεις κανει 10 εξωσωματικες ? 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Ο γλυκόυλης δεν έχει εξεταστεί το έχουμε στο πρόγραμμα με δική μας πρωτοβουλία θα γίνει μέσα στο Φλεβάρη. Όμως μετά άντε να βρω γιατρό να μου το ερμηνεύσει. Θυρεοειδής υποτίθεται ρυθμισμένος σε μένα, θα επαναλάβω εξετάσεις τον άλλο μήνα που θα ανέβω Αθήνα. Τεστ ωορρηξίας εδώ κ 5 μήνες, αλλά λόγω συχνών επαφών κ πριν πάνω στις γόνιμες πέφταμε. έπαιρνα τις pregnacare conception που έχουν κ φυλλικό αλλά μου είπε θα παίρνω ινοφερτ οπότε τις άλλαξα... Παρόλα αυτά έχω καλή διάθεση κ πιστεύω θα έρθει σύντομα. Απλά το σκεφτόμουν μήπως χρειαζόμασταν εξετασεις

@noni90Καλά μπορεί να μη χρειαστεί ερμηνεια, από τα ορια του μικροβιολογικου φαίνεται αν είναι καλό! Πες κι εδώ τις τιμες. Σιγουρα εχετε πολλές πιθανότητες αφού τα κανατε όλα αυτά! Μένει η ψυχολογία λιγακι να φτιαξει και θα ερθει! Πιστεψε το!!! Μπορεί να πάμε μαζι! Πότε δεν περιμένεις επομενη περιοδο? Εγώ από βδομάδα μπαίνω γονιμες με τεστακια κι έχω αγωνία αν θα με μπερδεύουν...!

@sia@@@ Ας αφήνουμε και τιποτα στα χερια του! Δεν γίνεται να τα ελεγχουμε ολα. Η ζωη κυλάει με σοφια! Αν κατάλαβα καλά, είσαι σε νεα σχέση και το ξανασκέφτεσαι. Όλα μπορεί να είναι διαφορετικα τώρα!  Άστα δυσκολα πίσω σου και ξεκινά με νέα ματιά! Σε 1 βδομάδα μπορεί να μαθαίνεις ότι είσαι έγκυος

πρίν από 34 λεπτά , noni90 είπε:

Κορίτσια καλημέρα!!! 

Καλημερα κοριτσι μου ! καλως ηρθες ξανα!!!  Να ζησετε και συντομα με ενα μπεμπακι!  εφοσον εισαι πιο ηρεμη τωρα , θα εχετε περισσοτερες πιθανοτητες . χαζομαρα του γιατρου ν αμην σου γραψει εξετασεις . Αυτη την αρνηση απο τους γιατρους , δεν την καταλαβαινω . το ιδιο μου ειχε κ ο δικος μου , αλλα επεμενα κ μου εγραψε, το ιδιο κ ο ενδοκρινολογος ..μια αρνηση αστα να πανε . λες κ δεν εχουν εακουσει για τον προγεννετικο ελεγχο. αλλα εφοσον δεν εχεις τιποτα απο τον υπερηχο , ολα καλα ! 

για τον θυρεοειδη εχεις κανει εξετασεις ? προλακτινη?  

επισης , εγω το θεωρω χασιμο χρονου να περιμενει το ζευγαρι 1,5 χρονο , ειναι πολυ . εμενα ο δικος μου ειπε στο 6μηνο κ μετα εξετασεις αλλα εγω τα εκανα ολα νωρις  γτ ηθελα να ξερω. 

γνωμη μου να κανεις εξετασεις κ καντε κ ενα σπερμοδιαγραμμα , δεν χανεται κατι απλα θα  ξερετε οτι αν εχετε κατι , θ ατο φτιαξετε η αν δεν εχετε κατι , θα χαλαρωσετε κ θα ερθει το μωρο..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

@kido έπρεπε να τσεκαρα ημερολόγιο για να σου πω, δε θυμόμουν χαχα. Λοιπόν περιμένω 17-2, τώρα είμαι στις γόνιμες... Τα τεστακια για πρώτη φορά αν θέλεις κρατά τα να τα συγκρίνεις μεταξύ τους για να μη μπερδευεσαι....

πρίν από 30 λεπτά , noni90 είπε:

την ιδια εικονα εχω κ εγω απο τις ωοθηκες . οταν ειναι στην αρχη ειναι γεματες με ωοθυλακια . αλλα μου φαινεται περιεργο που σου εδωσε τα ινοφερτ. συνηθως τα παιρνουν οσες εχουν πολυκυστικες κ δεν εχουν σταθερο κυκλο , γτ διορθωνει τομ κυκλο.. τον ειχα ρωτησει κ εγω να τα παρω , αλλα μου ειπε οτι δεν τα χρειαζομαι .

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημερα κοριτσι μου ! καλως ηρθες ξανα!!!  Να ζησετε και συντομα με ενα μπεμπακι!  εφοσον εισαι πιο ηρεμη τωρα , θα εχετε περισσοτερες πιθανοτητες . χαζομαρα του γιατρου ν αμην σου γραψει εξετασεις . Αυτη την αρνηση απο τους γιατρους , δεν την καταλαβαινω . το ιδιο μου ειχε κ ο δικος μου , αλλα επεμενα κ μου εγραψε, το ιδιο κ ο ενδοκρινολογος ..μια αρνηση αστα να πανε . λες κ δεν εχουν εακουσει για τον προγεννετικο ελεγχο. αλλα εφοσον δεν εχεις τιποτα απο τον υπερηχο , ολα καλα ! 

για τον θυρεοειδη εχεις κανει εξετασεις ? προλακτινη?  

επισης , εγω το θεωρω χασιμο χρονου να περιμενει το ζευγαρι 1,5 χρονο , ειναι πολυ . εμενα ο δικος μου ειπε στο 6μηνο κ μετα εξετασεις αλλα εγω τα εκανα ολα νωρις  γτ ηθελα να ξερω. 

γνωμη μου να κανεις εξετασεις κ καντε κ ενα σπερμοδιαγραμμα , δεν χανεται κατι απλα θα  ξερετε οτι αν εχετε κατι , θ ατο φτιαξετε η αν δεν εχετε κατι , θα χαλαρωσετε κ θα ερθει το μωρο..

Καλώς σας ξαναβρήκαααα!! Ευχαριστώ για τις ευχές σου!! Θυρεοειδή είμαι ρυθμισμένη θα επαναλάβω εξετάσεις τον άλλο μήνα που θα ανέβω Αθήνα. Προλακτίνη όχι.... Τίποτα ... Γαμωτο κ πάω στα χαμένα. Εγώ επέμεινα κ μου είπε έτσι είναι το πρωτόκολλο κ απ τον υπέρηχο δεν έχω ενδείξεις για κάτι αλλο

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

την ιδια εικονα εχω κ εγω απο τις ωοθηκες . οταν ειναι στην αρχη ειναι γεματες με ωοθυλακια . αλλα μου φαινεται περιεργο που σου εδωσε τα ινοφερτ. συνηθως τα παιρνουν οσες εχουν πολυκυστικες κ δεν εχουν σταθερο κυκλο , γτ διορθωνει τομ κυκλο.. τον ειχα ρωτησει κ εγω να τα παρω , αλλα μου ειπε οτι δεν τα χρειαζομαι .

Μου τα έδωσε γτ Αργώ λιγάκι να κάνω ωορρηξία... Κάνω 17η με 19η σε κύκλο 29αρι..... Αυτό κατάλαβα δηλαδή

πρίν από 16 λεπτά , noni90 είπε:

Οταν κανεις σπερμοδιαγραμμα , γραψε εδω τα αποτελεσματα κ θα σου πουμε κ εμεις.. εχω καποια εμπειρια απο του αντρα μου..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

@kido έπρεπε να τσεκαρα ημερολόγιο για να σου πω, δε θυμόμουν χαχα. Λοιπόν περιμένω 17-2, τώρα είμαι στις γόνιμες... Τα τεστακια για πρώτη φορά αν θέλεις κρατά τα να τα συγκρίνεις μεταξύ τους για να μη μπερδευεσαι....

Άσε το φόρουμ και πιάσε δουλειά καλή μου τι κάνεις εδώ μέσα!!!! Ναι αυτο έχω σκοπό να κάνω κι αν δω τα σκούρα θα σας στείλω φώτο από τη συλλογή μου να μου δώσετε τα φώτα σας οι πιο εμπειρες. Μια φορά έχω κάνει το Σεπτέμβριο που ξεκθνησαμε πιο εντατικά και μπερδευτηκα αγχώθηκα να κανω επαφές και τα άφησα μετά.

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

Καλώς σας ξαναβρήκαααα!! Ευχαριστώ για τις ευχές σου!! Θυρεοειδή είμαι ρυθμισμένη θα επαναλάβω εξετάσεις τον άλλο μήνα που θα ανέβω Αθήνα. Προλακτίνη όχι.... Τίποτα ... Γαμωτο κ πάω στα χαμένα. Εγώ επέμεινα κ μου είπε έτσι είναι το πρωτόκολλο κ απ τον υπέρηχο δεν έχω ενδείξεις για κάτι αλλο

Μου τα έδωσε γτ Αργώ λιγάκι να κάνω ωορρηξία... Κάνω 17η με 19η σε κύκλο 29αρι..... Αυτό κατάλαβα δηλαδή

Αν θες να του πεις 2-3 βασικές ορμονολογικες αφού θα δεις τον θυροειδη σου είναι οι LH, FSH, PRL, D3 και E2. Δίνεις αίμα 2-3 μέρα της περιόδου σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...