Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 35 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Όχι καλέ νωρίς είναι ακόμη...ναμαι καλά να πηγαίνω καλό μου κάνει... αργότερα θα δούμε

Να μη κουράζεσαι!!!!!!!!

πρίν από 26 λεπτά , alina80 είπε:

Καλημέρα ομορφες! Επιτέλους Παρασκευή! Τι κάνετε; @Ungry girl ελπίζω να την ιδρωνετε τη φανέλα!

Καλημέρα αλινακι μου χθες είχαμε αποχη σημερα πανω χαχαχαχαχαχαχα!! Εσεις λιωσατε εχθες???

πρίν από 29 λεπτά , Ungry girl είπε:

Να μη κουράζεσαι!!!!!!!!

Καλημέρα αλινακι μου χθες είχαμε αποχη σημερα πανω χαχαχαχαχαχαχα!! Εσεις λιωσατε εχθες???

Μία επαφή είχαμε...δεν λιωσαμε κιόλας!

• Χαχα 1

πρίν από 8 λεπτά , alina80 είπε:

Μία επαφή είχαμε...δεν λιωσαμε κιόλας!

Χααχχα εχθες??? Ε ποσες να ειχατε ειπαμε μια τη μερα φτανει αχαχαχαχα!! Εγω μια το διήμερο του δινω ενδιάμεσα και ενα ρεπο να.ξεκουραστεί αχααχα οχι γι αυτον για το σπερμα το κανω χεχεχε!!! Μολις και αμα δω θετικό θα το παω καθε μερα!!!

• Χαχα 3
  • Μπερδεμένη/-ος 1

ισως φταινε οι 10 εξωσωματικες που ειχα κανει με τον πρωην συζυγο μου και τωρα ολα μου φαινονται βουνο

11 ώρες πρίν, kido είπε:

Καλωσηερθες. Είναι νωρίς ακόμα!  Θεωρητικά εφόσον είχατε ολοκληρωμενη επαφή σε γονιμες μέρες μπορεί, αλλά μπορεί και όχι! Κάνε υπομονή μια βδομάδα και τότε θα μπορούσε να δείξει ένα τεστ!

Ευχαριστω πολυ που απαντησατε και ασχοληθηκατε !! Ψυχολογικα ειμαι χαλια κ δεν ξερω το λογο . Νιωθω φοβο κ δ ξερω το λογο

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Sia@@@ είπε:

ισως φταινε οι 10 εξωσωματικες που ειχα κανει με τον πρωην συζυγο μου και τωρα ολα μου φαινονται βουνο

Ευχαριστω πολυ που απαντησατε και ασχοληθηκατε !! Ψυχολογικα ειμαι χαλια κ δεν ξερω το λογο . Νιωθω φοβο κ δ ξερω το λογο

Καλημέρα κορίτσι. Τώρα σου συμβαίνει αυτό; Να νιώθεις έτσι; Όλα είναι πιθανά, προσπάθησε όσο μπορείς να κρατάς το μυαλό σου απασχολημένο με πράγματα που σου αρέσουν. 

πρίν από 8 λεπτά , Elma86 είπε:

Καλημέρα σε όλες!Ηθελα να ρωτήσω..έχει κάνει καμια υστεροσκοπηση?Εγώ θα κάνω στον επόμενο κύκλο διαγνωστική και μετά θα πάω για εξωσωματική.Λιγο φοβάμαι...

Αν σε βοηθαει εχω κανει λαπαροσκοπηση διαγνωστικη 

πρίν από 7 λεπτά , melina92 είπε:

Ρε κορίτσια μόνο εγώ νιώθω τόσο μαστουρωμένη με τα utrogestan??? καλημεεέρα!!

Έχω διαβάσει ότι είναι συνηθισμένη παρενεργεια. Πώς εισαι; Έχεις ακόμα καφέ;

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , melina92 είπε:

Ρε κορίτσια μόνο εγώ νιώθω τόσο μαστουρωμένη με τα utrogestan??? καλημεεέρα!!

καλημερα!!!εγω δε θυμάμαι να ειχα παρενέργειες..υποθετω απο το στομα τα παιρνεις σωστα?

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 26 λεπτά , alina80 είπε:

Έχω διαβάσει ότι είναι συνηθισμένη παρενεργεια. Πώς εισαι; Έχεις ακόμα καφέ;

Ναι τα καφέ συνεχίζουν ακάθεκτα... Έχω αγχωθεί λίγο η αλήθεια είναι... Σήμερα πήγα έκανα 3η χοριακή και περιμένω τα αποτελέσματα το απόγευμα... Την Δευτέρα 1η χοριακή 50, Τετάρτη 2η χοριακή 119, και σήμερα δεν ξέρω.....

πρίν από 39 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλημερα!!!εγω δε θυμάμαι να ειχα παρενέργειες..υποθετω απο το στομα τα παιρνεις σωστα?

Ναι από το στόμα

1 hour ago, Sia@@@ είπε:

Κοριτσι μου, και μονο που το περασες 10 φορες ολο αυτο δειχνει ποσο δυνατή και επιμονη προσωπικοτητα έχεις. Μην το βαζεις κάτω. Χαλάρωσε όσο γίνεται και κάνε πράγματα να σε ευχαριστουν. Φίλοι οικογένεια χόμπι ολα βοηθουν να ξεχνιόμαστε και να κοιταμε μπροστά! Μακάρι να σου έρθουν πιο εύκολα τα πράγματα από δω και περα! 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια καλημέρα!!! 

Έλειψα για λίγο καιρό γτ γάμος και προσπάθειες με είχαν στραγγιξει ψυχολογικά κ η διάθεση μου ήταν στα πατώματα. Σας διάβαζα όμως ανελλιπώς και χαρηκα παρά πολύ για τις εγκυμοσύνες των κοριτσιών!!! Συγχαρητήρια σε όλες τις νέεςμανούλες, να έχετε ήρεμες,τελειομηνες και ανεφελες εγκυμοσύνες. :mad:

Τα νέα μου... Πήγα στο γιατρό ο οποίος αρνήθηκε κάθετα να μου γράψει εξετασεις. Θεωρεί ότι στην ηλικία μου μετά από 1.5 χρόνο άκαρπων προσπαθειών θα πρέπει να το ψάξω. Θυμίζω πως είμαι στον 7ο μήνα προσπαθειών ακόμη. Εν πάσει περιπτώσει έκανα το Παπ μου κ την καλλιέργεια μου κ περιμένω αποτελέσματα. Ο υπέρηχος βγήκε άψογος και μου είπε ότι δεν έχω πολυκυστικες ωοθήκες, ότι κατεβάζω πολλά ωάρια άρα είμαι γόνιμη, μήτρα πεντακάθαρη.... Μου έδωσε ινοφερτ και μου είπε να μη το σκέφτομαι, θα τσεκαρουμε αν έχω κάποιο μικρόβιο που αλλάζει το ph μου και άλλες εξετάσεις από Σεπτέμβριο. 

Στην αρχή δε με πείραξε αλλά όσο το σκέφτομαι αναρωτιέμαι αν όντως πρέπει να περιμένω τόσο πολύ. Κ αν έχω κάτι θα προσπαθώ ενάμιση χρόνο έτσι;ποια είναι η γνώμη σας;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...