Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, MelinaFo είπε:

Ειλικρινα καπου να τα πω θα σκασω σημερα!

Εχετε μερες που ειστε χαρουμενες ρε παιδι κ ολα μα ολα πηγαινουν στραβα! Σημερα περιμενα ενα πλυντηριο που αγορασαμε και ηρθαν στις 8.30 το πρωι να σημειωσω οτι κοιμηθηκαμε στις 4 το πρωι! Παει να το τοποθετησει το αγορι μ σπαει η βανα του νερου μαχη στο σπιτι. Τεσπα τελικα τα καταφεραμε ολα καλα! Τρωμε το μεσημερι παω να πλυνω τα πιατα χαλαει η μπαταρια της κουζινας! Τρεχουν νερα στα ντουλαπια απο κατω χαμος! Ε αι σιχτιρ πια σημερα! Τωρα περιμενω τον υδραυλικο αν θα μπορεσει να ερθει... Μηπως εχω καμια στραβη οψη με τον ποσειδωνα σημερα ....?

Ήρθε τελικά τα φτιάξατε;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 ώρα πρίν, Dimitr@17 είπε:

Nai τον αλλο μηνα θα παρω τεστ....να μαθω κ εγω ποτε κανω ωορηξια πια...

Δεν πήρες τελικά μαζί με την αδερφή σου που έλεγες? Εγώ πηρα να κάνω αυτό τον κύκλο. Καλό βράδυ κορίτσια!

πρίν από 7 λεπτά , kido είπε:

Δεν πήρες τελικά μαζί με την αδερφή σου που έλεγες? Εγώ πηρα να κάνω αυτό τον κύκλο. Καλό βράδυ κορίτσια!

Οχι ειπαμε ν τα παρουμε,τον επομενο μηνα...να κανουμε οτι κανουμε απο επαφες κ αν δεν γινει ουτε αυτον τον μηνα θα παρουμε τεστακια σιγουρα..

πρίν από 10 λεπτά , M@ri@ είπε:

Ήρθε τελικά τα φτιάξατε;

Καλησπερα

Ο υδραυλικος ηρθε ευτυχως ολα καλα! Τωρα περιμενουμε κ τον πελαργο αλλα δεν βλεπω φως!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

tpnxp3.png

πρίν από 36 λεπτά , M@ri@ είπε:

Να μην δίνεις σημασία. Κοίτα να ευχαριστηθείς την εγκυμοσύνη σου και ασε να λένε. Εγώ έκανα το λάθος και είπα στη συνηφαδα μου ότι ξεκινησα προσπαθειες για μωρό πριν πέντε μήνες μπας και μ δώσει καμία συμβουλή. Αντι αυτού καθε μηνα λες και ειναι ρολοι με ρωτάει αν προσπαθώ. Την περασμένη εβδομάδα που έμαθα και τα ευχάριστα για την εγκυμοσύνη της όταν με ρώτησε ηθελα να της πω οτι χοροπηδαω μοναχη μου :cool:. Έχω και τους γονείς/πεθερικά που κααααθε φορά με ρωτάνε πότε θα κάνουμε μωρό ε ... δεν θέλει πολύ. Οπότε ότι μπαίνει από το ενα αυτί ας βγαίνει από το άλλο. Με το καλό.

Χαχαχα Χαχαχα να σαι καλά κοριτσι μου!!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Καλό μήνα παρεούλα!!!! Ερωτικό και γεμάτο θετικά νέα!

Κορίτσια κι εγώ βλέπω αννε και κλαίω! Χαχαχαχα και δε χωνεύω και καθόλου τα τουρκικά αλλά έχω κολλήσει με αυτό!

Επέστρεψε ο γυναικολόγος μου και με πήρε τηλέφωνο να πάω σήμερα  να δεί τις εξετάσεις μου. Το τέστ Παπ βγήκε καθαρό και για τη d μου είπε ότι είναι χαμηλή αλλά ότι δεν ξέρει τι πρέπει να μου γράψει και να πάω σε παθολόγο... Θα μας τρελάνουν αυτοί οι γιατροί ρε παιδιά! Θα πάρω αύριο μια πελάτισσα μου γιατρό να δώ τι θα με συμβουλέψει. Πόσο μετάνιωσα που δεν είχα πει τον Ιούλιο στην ενδοκρινολόγο να μου γράψει να κάνω την εξέταση θα είχα πάρει ήδη 7 μήνες θεραπεία. Και να φανταστείτε ότι και τώρα εγώ επέμενα να μου τη γράψει γιατί το είχα ακούσει από εσάς εδώ μέσα! @caramel_83 είναι πιο δραστικο αυτό που παίρνεις σε σπρέι?? Ανησυχώ μήπως τελικά με μπλοκάρει τόσο καιρό η d και δεν είχα ιδέα!

@ada32 μου δε νιώθω τίποτα από συμπτωματα.. μόνο δέκατα έχω όπως κάθε μήνα.. δεν έχω πολλές ελπίδες. 

@Nati85 σου έδωσε κάποια άλλη θεραπεία ή συνεχίζεις κανονικά Γκλουκοφαζ?? 

@Smile89 απλά δεν ασχολείσαι! Μόνο το σπορακι σου και ο αντρουλης σου έχουν σημασία!

@MelinaFo μπορεις να μου πεις πληροφορίες για το Παπαγεωργίου??? Με ενδιαφέρει κι εμένα. Επίσης κάθομαι διαβάζω και γελάω μόνη μου με τον υδραυλικό και τον πελαργό! Χαχαχαχα

Κορίτσιαααα σόρρυ για το μεγάλο ποστ αλλά διάβασα μονορουφι 17 σελίδες!!

XDXPp2.png

3 ώρες πρίν, RaFa2905 είπε:

Εξετασεις οχι απλα με παρακολουθει συχνα και ειπε για σαλπιγγογραφια..τωρα αν δεν πετυχει και αυτο πιστευω θα μου το ζητησει..ειχε κανει ο αντρας μου σπερμοδιαγραμμα και επειδη βρηκαμε ολιγοσπερμια φανταζομαι ειπε να φτιαξουμε το σπερμα και εγω σαλπιγγογραφια (εφοσον παω Κυπρο με το καλο για διακοπες) κι αν δεν να παμε για τις περαιτερω εξετασεις..

Ακριβως..πολυκυστικες..αν και ειπε πως δεν ειμαι στις χειροτερες περιπτωσεις δεν παυει να εχω..θα τα ξεκινησω 11τη μερα και θα δειξει..τωρα ακομη στην 5τη ειμαι..

Ευχαριστα νεα κοριτσι μου μπραβο...τωρα απολαυσε την εγκυμοσυνη σου με λιγοτερο αγχος!! :)

Κορίτσι μου συμβουλή μου  Πρεπει πρώτα να φτιάξεις Εσύ τον κύκλο σου..γτ Εσύ δν ξέρεις ποτε κάνεις ωορρηξία κ αν κάνεις σε κάθε κύκλο.. Κακως που ο γυναικολόγος  Σου Δεν σου έχει δώσει ορμονικές. Κ πρέπει να πας σε Ενδοκρινολογο  να κάνεις για θυρεοειδή ,για ανδρογονα κ για ινσουλινη. Αρκετες που έχουν πολυκυστικες έχουν ανεβασμένα ανδρογονα κ αντίσταση Στην ινσουλίνη Και παιρνουν inofert Και γλουκοφαζ έτσι ώστε να φτιάξουν τον κύκλο τους.

πρίν από 5 λεπτά , Vila είπε:

Κορίτσια κι εγώ βλέπω αννε και κλαίω! Χαχαχαχα και δε χωνεύω και καθόλου τα τουρκικά αλλά έχω κολλήσει με αυτό!

Επέστρεψε ο γυναικολόγος μου και με πήρε τηλέφωνο να πάω σήμερα  να δεί τις εξετάσεις μου. Το τέστ Παπ βγήκε καθαρό και για τη d μου είπε ότι είναι χαμηλή αλλά ότι δεν ξέρει τι πρέπει να μου γράψει και να πάω σε παθολόγο... Θα μας τρελάνουν αυτοί οι γιατροί ρε παιδιά! Θα πάρω αύριο μια πελάτισσα μου γιατρό να δώ τι θα με συμβουλέψει. Πόσο μετάνιωσα που δεν είχα πει τον Ιούλιο στην ενδοκρινολόγο να μου γράψει να κάνω την εξέταση θα είχα πάρει ήδη 7 μήνες θεραπεία. Και να φανταστείτε ότι και τώρα εγώ επέμενα να μου τη γράψει γιατί το είχα ακούσει από εσάς εδώ μέσα! @caramel_83 είναι πιο δραστικο αυτό που παίρνεις σε σπρέι?? Ανησυχώ μήπως τελικά με μπλοκάρει τόσο καιρό η d και δεν είχα ιδέα!

@ada32 μου δε νιώθω τίποτα από συμπτωματα.. μόνο δέκατα έχω όπως κάθε μήνα.. δεν έχω πολλές ελπίδες. 

@Smile89 απλά δεν ασχολείσαι! Μόνο το σπορακι σου και ο αντρουλης σου έχουν σημασία!

@MelinaFo μπορεις να μου πεις πληροφορίες για το Παπαγεωργίου??? Με ενδιαφέρει κι εμένα. Επίσης κάθομαι διαβάζω και γελάω μόνη μου με τον υδραυλικό και τον πελαργό! Χαχαχαχα

Θεσσαλονικια Και εσύ; κ εγώ δεν έχω τίποτα διαφορετικό από συμπτώματα. Μόνο το στήθος με πονάει κ εξαψεις μάλλον από τα δεκατα Όπως κάθε φορά..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Vila είπε:

Καλωστην!

Οτι μαθαινω θα στο λεω προς το παρον εκλεισα ραντεβου στο τμημα γυναικειας γονιμοτητας μαρτιο δυστυχως! Υποθετω θα μ κανουν φακελο κ τις γνωστες σε ολες εξετασεις. Σιγουρα ελεγχο σπερματος κ ελπιζω να ξεκαθαρισουν τα πραγματα με τον εναν ή τον αλλο τροπο

tpnxp3.png

πρίν από 20 λεπτά , ada32 είπε:

Κορίτσι μου συμβουλή μου  Πρεπει πρώτα να φτιάξεις Εσύ τον κύκλο σου..γτ Εσύ δν ξέρεις ποτε κάνεις ωορρηξία κ αν κάνεις σε κάθε κύκλο.. Κακως που ο γυναικολόγος  Σου Δεν σου έχει δώσει ορμονικές. Κ πρέπει να πας σε Ενδοκρινολογο  να κάνεις για θυρεοειδή ,για ανδρογονα κ για ινσουλινη. Αρκετες που έχουν πολυκυστικες έχουν ανεβασμένα ανδρογονα κ αντίσταση Στην ινσουλίνη Και παιρνουν inofert Και γλουκοφαζ έτσι ώστε να φτιάξουν τον κύκλο τους.

Θεσσαλονικια Και εσύ; κ εγώ δεν έχω τίποτα διαφορετικό από συμπτώματα. Μόνο το στήθος με πονάει κ εξαψεις μάλλον από τα δεκατα Όπως κάθε φορά..

Ευχαριστω για το ενδιαφερον Αντα μου και για τις συμβουλες..δυστυχως ειμαι εξωτερικο και ειναι καπως δυσκολα τα πραγματα..βλεπεις εδω γιατρο δεν εχω ποσο μαλλον να εχω εμπιστοσυνη..δυσκολα τα πραγματα..κανω οτι μπορω οταν παω για διακοπες στον δικο μου τον γιατρο..Μαη παω 3 εβδομαδες που πιστευω ειναι αρκετος καιρος για να κανω τις απαραιτητες εξετασεις..θα δειξει ο καιρος..ελπιζω να μην χρειαστω βεβαια..αλλαααα.....

1 hour ago, MelinaFo είπε:

Καλωστην!

Οτι μαθαινω θα στο λεω προς το παρον εκλεισα ραντεβου στο τμημα γυναικειας γονιμοτητας μαρτιο δυστυχως! Υποθετω θα μ κανουν φακελο κ τις γνωστες σε ολες εξετασεις. Σιγουρα ελεγχο σπερματος κ ελπιζω να ξεκαθαρισουν τα πραγματα με τον εναν ή τον αλλο τροπο

Μπορείς να μου στείλεις σε πμ το τηλέφωνο μήπως κλείσω κι εγώ ένα ραντεβού?? Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε σε δημόσιο νοσοκομείο αυτό το τμήμα! Εύχομαι βέβαια μέχρι το Μάρτιο να έρθει και ο πελαργός και να μη χρειαστεί να πας καθόλου!

1 hour ago, ada32 είπε:

κορίτσι είμαι σχετικά κοντά στη Θεσσαλονίκη, σε άλλη πόλη! Έζησα αρκετά χρόνια θεσσαλονικη βέβαια

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. .. εχθές γράψατε πάρα πολλά! !!  Δεν μπόρεσα να τα διαβάσω όλα. . Αυτες τις μέρες που έχει καλό καιρό βγάζω έξω τη μικρή και χάνω πολλά. . Έχουμε καμιά αναμονή για ΣΚ? πρέπει να βρω το  πινακακι. .

DBTcp3.png7Kksp3.png

6 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Βρε μήπως είσαι εγκυουλα εσύ;

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Καλημέρα κοριτσιααααα!!!!! Ελα και σκ αυριοοοοο!!!!! 

Καλημεεεερααααα!!!!ναιιι επιτέλους να ξεκουραστούμε!!!!

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

πρίν από 18 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Βρε μήπως είσαι εγκυουλα εσύ;

Καλημεεεερααααα!!!!ναιιι επιτέλους να ξεκουραστούμε!!!!

Καλημέρα εσυ ακομα δδουλεύεις δεν θα σταματήσεις??? Εγω δουλεύω αυριοοοο

πρίν από 20 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλημέρα εσυ ακομα δδουλεύεις δεν θα σταματήσεις??? Εγω δουλεύω αυριοοοο

Όχι καλέ νωρίς είναι ακόμη...ναμαι καλά να πηγαίνω καλό μου κάνει... αργότερα θα δούμε

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...