Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, RaFa2905 είπε:

@alina80 Ρωτησα τον γυναικολογο και ειπε πως ειναι ανωμαλια ορμονων και να κοιταξω να δω ποτε θα μου ερθει η επομενη

Δεν σου είπε να κάνεις εξετασεις; Μπορεί να είναι ορμόνες που ρυθμίζονται και κατ'επεκταση να ρυθμιστεί και η περίοδος. 

πρίν από 18 λεπτά , RaFa2905 είπε:

@alina80 Ρωτησα τον γυναικολογο και ειπε πως ειναι ανωμαλια ορμονων και να κοιταξω να δω ποτε θα μου ερθει η επομενη

Είναι λιγο περιεργοι οι κύκλοι σου... Εχεις πολυκυστικες; ξεκινά τα από την 10 -11 κ συνέχισε Τα Μέχρι να βγει το θετικό. Δεν έχω εμπειρια γτ έχω κάπως σταθερή περιοδο.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Όλα βαίνουν καλώς μας είπε ο γιατρός και το πρώτο άγχος έφυγε...

Σε 10 μέρες ραντεβού για την καρδούλα...

Επίσης, οπωσδήποτε σε ενδοκρινολόγο για χαπακι...

• Μου αρέσει 4

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Μια Χαρούλα μπραβο!!! 

• Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

1 hour ago, alina80 είπε:

Χαχαχα! Άσε που καμιά φορά πιο εύκολα μένεις έγκυος παρά να έρθει ο υδραυλικός! Χαχαχα!

Σε εμας συμβαινει το αναποδο χαχαχαχα ηρθε ο υδραυλικος και σε μιση ωριτσα τακτοποιησε το προβλημα! Τωρα ανενοχλητη μπορω να συνεχισω να προσπαθω να γκαστρωθω χαχαχαχ

@ntemiiiiii μπραβο παντα τετοια ωραια νεα!!!

• Χαχα 5

tpnxp3.png

πρίν από 4 λεπτά , MelinaFo είπε:

Σε εμας συμβαινει το αναποδο χαχαχαχα ηρθε ο υδραυλικος και σε μιση ωριτσα τακτοποιησε το προβλημα! Τωρα ανενοχλητη μπορω να συνεχισω να προσπαθω να γκαστρωθω χαχαχαχ

Οκ σου κανουμε κερκιδα..... Χαχαχα Χαχαχα 

nlmNp2.png

πρίν από 12 λεπτά , MelinaFo είπε:

πρίν από 7 λεπτά , Smile89 είπε:

Οκ σου κανουμε κερκιδα..... Χαχαχα Χαχαχ

Πολυ γέλασα!!! Αμάν κι αυτός ο υδραυλικός!!!

• Χαχα 3

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, alina80 είπε:

Δεν σου είπε να κάνεις εξετασεις; Μπορεί να είναι ορμόνες που ρυθμίζονται και κατ'επεκταση να ρυθμιστεί και η περίοδος. 

Εξετασεις οχι απλα με παρακολουθει συχνα και ειπε για σαλπιγγογραφια..τωρα αν δεν πετυχει και αυτο πιστευω θα μου το ζητησει..ειχε κανει ο αντρας μου σπερμοδιαγραμμα και επειδη βρηκαμε ολιγοσπερμια φανταζομαι ειπε να φτιαξουμε το σπερμα και εγω σαλπιγγογραφια (εφοσον παω Κυπρο με το καλο για διακοπες) κι αν δεν να παμε για τις περαιτερω εξετασεις..

1 hour ago, ada32 είπε:

Είναι λιγο περιεργοι οι κύκλοι σου... Εχεις πολυκυστικες; ξεκινά τα από την 10 -11 κ συνέχισε Τα Μέχρι να βγει το θετικό. Δεν έχω εμπειρια γτ έχω κάπως σταθερή περιοδο.

Ακριβως..πολυκυστικες..αν και ειπε πως δεν ειμαι στις χειροτερες περιπτωσεις δεν παυει να εχω..θα τα ξεκινησω 11τη μερα και θα δειξει..τωρα ακομη στην 5τη ειμαι..

πρίν από 47 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Ευχαριστα νεα κοριτσι μου μπραβο...τωρα απολαυσε την εγκυμοσυνη σου με λιγοτερο αγχος!! :)

πρίν από 6 λεπτά , RaFa2905 είπε:

Εξετασεις οχι απλα με παρακολουθει συχνα και ειπε για σαλπιγγογραφια..τωρα αν δεν πετυχει και αυτο πιστευω θα μου το ζητησει..ειχε κανει ο αντρας μου σπερμοδιαγραμμα και επειδη βρηκαμε ολιγοσπερμια φανταζομαι ειπε να φτιαξουμε το σπερμα και εγω σαλπιγγογραφια (εφοσον παω Κυπρο με το καλο για διακοπες) κι αν δεν να παμε για τις περαιτερω εξετασεις..

Ακριβως..πολυκυστικες..αν και ειπε πως δεν ειμαι στις χειροτερες περιπτωσεις δεν παυει να εχω..θα τα ξεκινησω 11τη μερα και θα δειξει..τωρα ακομη στην 5τη ειμαι..

Ευχαριστα νεα κοριτσι μου μπραβο...τωρα απολαυσε την εγκυμοσυνη σου με λιγοτερο αγχος!! :)

Ευχαριστώ πολύ!!!

EvgLp2.png

2 ώρες πρίν, MelinaFo είπε:

Ψαχνουμε κ λιγο κουραγιο τι να κανουμε! Αν βγουν παλι οι εξετασεις καλες θα ανεβουμε ψυχολογικα γτ ρε συ και οι αντρες περνανε μεγαλο ζορι! Ο δικος μ παλιοτερα δεν το πολυσυζητουσε μετα την ατυχη εγκυμοσυνη μας συνεχεια μ λεει τι κανουμε κατι πρεπει να κανουμε! Και σπαει βανες νερου και φευγει για δουλεια και χαλανε οι βρυσες χαχαχαχαχ! Σας τα λεω τουρλου τουρλου 

Χαχαχαχχα γίνεται χαμός!!!καλύτερα να μείνετε σε μια μεριά μην κάνετε και πολλά πράγματα και έχουμε  άλλες ζημιές!Καλά και εμένα έχει πάθει τρέλα με όλη αυτή την ιστορία.έτσι μου πήγαιναν τα πράγματα πριν λίγους μήνες κλείνομασταν  έξω έχανα κινητά ψώνια τσάντες χαμός γινόταν εμενα από μπαταρία στο αυτοκίνητο έτσι όλα μαζί!μιλάμε είχα φρικαρει! Υπομονή και μείνετε ακίνητοι!!χαχαχαχα

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...