Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Καλησπέρα κι από μένα!Έχω μέρες να γράψω αλλά σας παρακολουθώ όσο μπορώ..Έχω χάσει κάποια καινούργια εγκυμοσύνη;Οι συν-εγκυούλες πως τα πάτε;Εγώ διανύω την 8η εβδομάδα και αύριο έχω το επόμενο ραντεβού μου στο γιατρό μετά από 2 εβδομάδες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Δεν ξερω γτ δεν την καταλαβαινω ουτε οταν εχω περιοδο ποναω...

Μαλιστα οποτε ρισκαρεις η παίρνεις τεστ. 

Just now, Vasi34 είπε:

Καλησπέρα κι από μένα!Έχω μέρες να γράψω αλλά σας παρακολουθώ όσο μπορώ..Έχω χάσει κάποια καινούργια εγκυμοσύνη;Οι συν-εγκυούλες πως τα πάτε;Εγώ διανύω την 8η εβδομάδα και αύριο έχω το επόμενο ραντεβού μου στο γιατρό μετά από 2 εβδομάδες.

Καλησπέρα κορίτσι μου κι εγώ την 8η διανύω και πηγα την Τρίτη γιατρό κ Ολα Καλα!!! 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Μαλιστα οποτε ρισκαρεις η παίρνεις τεστ. 

Καλησπέρα κορίτσι μου κι εγώ την 8η διανύω και πηγα την Τρίτη γιατρό κ Ολα Καλα!!! 

Μπράβο Smile μου..πολύ χαίρομαι!Κι εγώ ανυπομονώ να δω πόσο μεγάλωσε το φασολάκι και να ακούσω ξανά την καρδούλα του!

• Μου αρέσει 1

Ειλικρινα καπου να τα πω θα σκασω σημερα!

Εχετε μερες που ειστε χαρουμενες ρε παιδι κ ολα μα ολα πηγαινουν στραβα! Σημερα περιμενα ενα πλυντηριο που αγορασαμε και ηρθαν στις 8.30 το πρωι να σημειωσω οτι κοιμηθηκαμε στις 4 το πρωι! Παει να το τοποθετησει το αγορι μ σπαει η βανα του νερου μαχη στο σπιτι. Τεσπα τελικα τα καταφεραμε ολα καλα! Τρωμε το μεσημερι παω να πλυνω τα πιατα χαλαει η μπαταρια της κουζινας! Τρεχουν νερα στα ντουλαπια απο κατω χαμος! Ε αι σιχτιρ πια σημερα! Τωρα περιμενω τον υδραυλικο αν θα μπορεσει να ερθει... Μηπως εχω καμια στραβη οψη με τον ποσειδωνα σημερα ....?

• Χαχα 3

tpnxp3.png

πρίν από 36 λεπτά , alina80 είπε:

Ναι βγαίνουν αχνές, ειδικά όσο πλησιάζω στο θετικό. 

Εμενα απο την 7η μερα μεχρι και σημερα βγαίνουν αχνές! Σε καποιο δεν μου εχει βγει μονο η γραμμη ελέγχου

Διαφημίσεις

πρίν από 37 λεπτά , MelinaFo είπε:

Εκλεισα το ραντεβου μολις διαβασα το ποστ σου! Βρηκες και διορθωσες ενα ζητημα κ τωρα εισαι πολυ καλυτερα ψυχολογικα κ οργανικα! Δεν εμεινες με την απορια και τα ισως! Θα κανω κ γω ενα τσεκ ξανα  αλλα πιο πολυ πηγαινω για να μπει σε μια σειρα αυτο το θεμα στην ζωη μας! Αν μου πουν οτι λογω ηλικιας οι πιθανοτητες μ μειωθηκαν πολυ τοτε μπορει να δοκιμασω και τον αλλο δρομο τι να κανουμε...

Η μία παρακινει την άλλη!! πολύ χαίρομαι που έκλεισες το ραντεβού!! Έχεις κάνει fsh lh e2 ?ορμόνες είναι.λογικα θα τα κάνεις και εκεί που έκλεισες το ραντεβού.με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα κάνεις παιδάκι και πλέον είναι πιο εύκολες οι διαδικασίες έχω γνωστές που μου έχουν πει ότι πιο πολύ είναι το τρέξιμο παρά η καθαυτού διαδικασία και πάλι μπορεί να μην χρειαστείς τίποτα απ' όλα αυτά!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Η μία παρακινει την άλλη!! πολύ χαίρομαι που έκλεισες το ραντεβού!! Έχεις κάνει fsh lh e2 ?ορμόνες είναι.λογικα θα τα κάνεις και εκεί που έκλεισες το ραντεβού.με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα κάνεις παιδάκι και πλέον είναι πιο εύκολες οι διαδικασίες έχω γνωστές που μου έχουν πει ότι πιο πολύ είναι το τρέξιμο παρά η καθαυτού διαδικασία και πάλι μπορεί να μην χρειαστείς τίποτα απ' όλα αυτά!

Εκανα με τον ελεγχο μετα την παλλινδρομη τον οκτωβριο λογικα ναι ετσι θα αρχισει με ορμονες και ελεγχο σπερματος υποθετω

tpnxp3.png

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Εκανα με τον ελεγχο μετα την παλλινδρομη τον οκτωβριο λογικα ναι ετσι θα αρχισει με ορμονες και ελεγχο σπερματος υποθετω

Α ναι σωστά είχες κάνει.πάντως πιστεύω δεν θα έχετε θέμα απλώς θα θέλετε λίγο χρόνο ακόμα αλλά καλά κάνεις που το ψάχνεις για να νιώσεις καλύτερα μετα.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 11 λεπτά , MelinaFo είπε:

Εχετε μερες που ειστε χαρουμενες ρε παιδι κ ολα μα ολα πηγαινουν στραβα! Σημερα περιμενα ενα πλυντηριο που αγορασαμε και ηρθαν στις 8.30 το πρωι να σημειωσω οτι κοιμηθηκαμε στις 4 το πρωι! Παει να το τοποθετησει το αγορι μ σπαει η βανα του νερου μαχη στο σπιτι. Τεσπα τελικα τα καταφεραμε ολα καλα! Τρωμε το μεσημερι παω να πλυνω τα πιατα χαλαει η μπαταρια της κουζινας! Τρεχουν νερα στα ντουλαπια απο κατω χαμος! Ε αι σιχτιρ πια σημερα! Τωρα περιμενω τον υδραυλικο αν θα μπορεσει να ερθει... Μηπως εχω καμια στραβη οψη με τον ποσειδωνα σημερα ....?

Λιβανησεεεεε Χαχαχα 

• Χαχα 1

nlmNp2.png

πρίν από 4 λεπτά , MelinaFo είπε:

Ααχαχχαχα να μην τριτώσει!!! Δεν ξερω τι παίζει με τον Ποσειδώνα παντός εμενα χθες με επηρέασε ολη μερα το bleu moon χαχαχαχα μηπως φταίει αυτο??!!

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Α ναι σωστά είχες κάνει.πάντως πιστεύω δεν θα έχετε θέμα απλώς θα θέλετε λίγο χρόνο ακόμα αλλά καλά κάνεις που το ψάχνεις για να νιώσεις καλύτερα μετα.

Ψαχνουμε κ λιγο κουραγιο τι να κανουμε! Αν βγουν παλι οι εξετασεις καλες θα ανεβουμε ψυχολογικα γτ ρε συ και οι αντρες περνανε μεγαλο ζορι! Ο δικος μ παλιοτερα δεν το πολυσυζητουσε μετα την ατυχη εγκυμοσυνη μας συνεχεια μ λεει τι κανουμε κατι πρεπει να κανουμε! Και σπαει βανες νερου και φευγει για δουλεια και χαλανε οι βρυσες χαχαχαχαχ! Σας τα λεω τουρλου τουρλου 

tpnxp3.png

πρίν από 17 λεπτά , MelinaFo είπε:

Δεν σας ήθελε με τα υδραυλικά χτες! Τουλάχιστον να έρθει ο υδραυλικός! 

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Δεν σας ήθελε με τα υδραυλικά χτες! Τουλάχιστον να έρθει ο υδραυλικός! 

Ελα ντε δυο πραγματα ευχομαι

Να ερθει ο υδραυλικος κ να μεινω εγκυος! Ξεχωριστα θεματα ετσι μην τα μπερδεψετε!!!

@Ungry girl & @Smile89 δεν με σωζει τπτ!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

tpnxp3.png

πρίν από 4 λεπτά , MelinaFo είπε:

Να ερθει ο υδραυλικος κ να μεινω εγκυος! Ξεχωριστα θεματα ετσι μην τα μπερδεψετε!!!

χχααχαχαχαχαχα ενταξη καλο ειναι να γινουν και τα δυο χχχεεχεχεχε!!! αντε ενα ενα να μπενουν στη θεση τους τα πραγματα!!!

πρίν από 5 λεπτά , MelinaFo είπε:

Χαχαχα! Άσε που καμιά φορά πιο εύκολα μένεις έγκυος παρά να έρθει ο υδραυλικός! Χαχαχα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...