Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , ada32 είπε:

συνεχισε οπως ειπε κ η αλινα γτ μπορει να κανεις 29 παλι κ μπορει να κανεις αργοτερα ωορηξια...

ναι θα συνεχισω να δουμε που θα καταλιξουμε χαχααχα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

2 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Ναι μην δίνεις σημασία δεν το είπες γιατί δεν ήσουν στα καλύτερα σου αλλά είχες σκοπό να το πεις αν το έκρυβες δεν θα άφηνες και τον άντρα σου να το πει.αν τώρα δεν καταλαβαίνει δικό της προβλημα τι να κάνουμε άνευ λόγου παρεξήγηση!

@alina80 κάνε φουλ αυτές τις μέρες!! Αν ήταν το ίδιο έντονο και εχθές λογικά το χθεσινό είναι το πρώτο θετικό και λαμβάνεις αυτό υπόψιν αλλά και σήμερα να είναι το θετικό απλώς να έχεις επαφές συν μία μέρα και μην τις κόψεις νωρίς!

Εγώ κορίτσια πήγα ενδοκρινολόγο. Λοιπόν τελικά δεν είχα πάρει στα σοβαρά που είχα παραπάνω ινσουλίνη και είναι κύρια αιτία υπογονιμότητας!Της είπα ότι πλέον απελπιστηκα που δεν γίνεται τίποτα και μου είπε με τις εξετάσεις που είχα τους προηγούμενους μήνες μέχρι το καλοκαίρι δηλαδή πολύ δύσκολο να εμένα έγκυος.πλεον τα έχουμε ρυθμίσει όλα συνεχίζω με αυτά που παίρνω και να μην μετράω τους προηγούμενους μηνες ειδικά πριν τον Σεπτεμβριο.η βιταμίνη d μου είπε καλό είναι να είναι άνω τον 30 και εγώ τώρα έφτασα στο 31!μου είπε επίσης τέλος οι εξετάσεις για εμένα έκανες αρκετές ούτε σαλπιγγογραφια χρειάζεσαι αφού συμφωνεί και ο γυναικολόγος μόνο ο άντρας σου ένα σπερμοδιαγραμμα.

Τελεια νεα!!!! Μυριζομαι φουσκωτη κοιλιτσα συντομα!!!!

Εκλεισα ραντεβου στο παπαγεωργιου στο τμημα γυναικειας γονιμοτητας 14 μαρτη δεν ειχαν πιο νωρις!

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

@alina80 k @ada32 για να σας δωσω να καταλαβετε τον κυκλο μου τον τελευταιο χρονο..

Λοιπον 2017

Γεναρης 31 με 6 Φλεβαρη 

Κυκλος 42 μερες

Μαρτης 14 με 18

Κυκλος 40 μερες

Απριλης 23 με 29 

Κυκλος 35 μερες

Μαης 28 με 3 Ιουνιου

Κυκλος 31 μερες

Ιουνης 28 με 3 Ιουλιου

Κυκλος 29 μερες

Ιουλης 27 με 1 Αυγουστου

Κυκλος 32 μερες

Αυγουστος 28 με 2 Σεπτεμβριου

Κυκλος 40 μερες

Οκτωβρης 7 με 13

Κυκλος 33 μερες

Νοεμβρης 9 με 17

Κυκλος 34 μερες

Δεκεμβρης 13 με 18

Κυκλος 28 μερες

Γεναρης 10 με 16

Κυκλος 18 μερες

Γεναρης 28 μεχρι σημερα

Ποιος ειναι ο κυκλος μου κατα την αποψη σας μεσο ορο? Να κοιταξω τους τελευταιους 6 μηνες και να διερεσω να βρω την μεση τιμη? 

πρίν από 12 λεπτά , Ungry girl είπε:

ο προιγουμενος μου ηταν 29αρις  αλλα ο πιο πριν ηταν 24αρις το θεμα ειναι πως ειπα να το παω με επαφες καθε δευτερη μερα και ετσι ειχα μια επαφη την 8η μερα και μια εχθες 11η μερα και τωρα αυριο μακαρι να εχω πεσει μεσα!!

χαχαχχαχααχ εγω να δεις τι εχω παθειιιι

χαχαχαχαχα καλα θα του κανεις εσυ σε πια μερα εισαι σημερα??? αν ηταν θετικο την 8η μερα μπορει να εκανα ωορριξια την 9η και εγω ειχα επαφη την 8η και την 11η χθες δηλαδη θα τα συνεχισω τα τεστακια και τις επαφες απλα επιδη ξερεις εμενα δεν κοκκινιζει παρα πολυ και ειναι αχνες γι αυτο μπερδευωμαι περισσοτερο!

13η είμαι σήμερα. Κι εγώ μπερδεύτηκα λίγο αυτή τη φορά. Έκανα δύο χτες, το πρώτο θετικό το δεύτερο αρνητικό. Την Τρίτη δεν είχα προλάβει να κάνω. 

Και έκανα πάλι σήμερα δύο, το πρώτο ξεκάθαρα θετικό, το δεύτερο πάλι έντονη γραμμή αλλά όχι ίδια με την ελέγχου. Οπότε ωορρηξια ή σήμερα ή αύριο. 

Θύμισε μου τι κύκλους κάνεις συνήθως;

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

13η είμαι σήμερα. Κι εγώ μπερδεύτηκα λίγο αυτή τη φορά. Έκανα δύο χτες, το πρώτο θετικό το δεύτερο αρνητικό. Την Τρίτη δεν είχα προλάβει να κάνω. 

Και έκανα πάλι σήμερα δύο, το πρώτο ξεκάθαρα θετικό, το δεύτερο πάλι έντονη γραμμή αλλά όχι ίδια με την ελέγχου. Οπότε ωορρηξια ή σήμερα ή αύριο. 

Θύμισε μου τι κύκλους κάνεις συνήθως;

εσενα τουλαχιστον εβγαλε θετικα και καραμπινατα! οπωτε αν εχεις επαφες και σημερα και αυριο θα την πετυχεις ο προιγουμενος 29 ο πιο πριν 24 αντε βγαλε ακρη παντος κατα μεσο ορο απο 24 μεχρι 29 εχω παιξει ουτε πιο πανω ουτε πιο κατω

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , RaFa2905 είπε:

@alina80 k @ada32 για να σας δωσω να καταλαβετε τον κυκλο μου τον τελευταιο χρονο..

Λοιπον 2017

Γεναρης 31 με 6 Φλεβαρη 

Κυκλος 42 μερες

Μαρτης 14 με 18

Κυκλος 40 μερες

Απριλης 23 με 29 

Κυκλος 35 μερες

Μαης 28 με 3 Ιουνιου

Κυκλος 31 μερες

Ιουνης 28 με 3 Ιουλιου

Κυκλος 29 μερες

Ιουλης 27 με 1 Αυγουστου

Κυκλος 32 μερες

Αυγουστος 28 με 2 Σεπτεμβριου

Κυκλος 40 μερες

Οκτωβρης 7 με 13

Κυκλος 33 μερες

Νοεμβρης 9 με 17

Κυκλος 34 μερες

Δεκεμβρης 13 με 18

Κυκλος 28 μερες

Γεναρης 10 με 16

Κυκλος 18 μερες

Γεναρης 28 μεχρι σημερα

Ποιος ειναι ο κυκλος μου κατα την αποψη σας μεσο ορο? Να κοιταξω τους τελευταιους 6 μηνες και να διερεσω να βρω την μεση τιμη? 

Όντως μπέρδεμα. Η μέση τιμή για την ωορρηξία δεν βοηθάει και πολύ. Αν θέλεις να κάνεις τεστακια για μένα πάρε ως "δεδομένο" το 28 μέρες. Και ξεκινά τα την 10η-11η μέρα μέχρι να δεις θετικό. Δεν βλέπω άλλη λύση. Τον τελευταίο 18αρη μην τον υπολογίζεις. Μάλλον καποια ανωμαλία του κύκλου θα είναι. Ο γυναικολόγος σου τι λέει για αυτή την αστάθεια; Το αποδίδει κάπου; Γιατί 28 με 42 μέρες είναι μεγάλη διαφορά. 

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

εσενα τουλαχιστον εβγαλε θετικα και καραμπινατα! οπωτε αν εχεις επαφες και σημερα και αυριο θα την πετυχεις ο προιγουμενος 29 ο πιο πριν 24 αντε βγαλε ακρη παντος κατα μεσο ορο απο 24 μεχρι 29 εχω παιξει ουτε πιο πανω ουτε πιο κατω

Κι εγώ εκεί παίζω! 24-29. Ακόμα και στον 24αρι κύκλο όμως δεν κάνω νωρίτερα ωορρηξία από 11η-12η μέρα, αλλά έχω συνήθως μικρή ωχρινικη φάση, 12 ημερών. 

Αν αυτό το μήνα πας για 29αρη όμως, έχεις ακόμα περιθώριο για θετικό τεστακι (να το δεις δηλαδή τη 14η, άρα ωορρηξία 15η). Μην αγχώνεσαι λοιπόν. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 57 λεπτά , Smile89 είπε:

Επειδή είπες τον προηγούμενο μήνα σε πονουσε απο την αλλη γιαυτό το σκέφτηκα. Μπορεί κ να είναι ωορηξια εννοείται. Είσαι στις μέρες σου? 

Δεν ειχα ξεκινησει τον προηγ μηνα γυμναστικη.αυτην.την βδομαδα ξεκινησα..σημερα ειναι η 9η μερα του κυκλου μ...να που χρειαζονται τα τεστακια...αααα θα παρωτον επομενο μηνα

Just now, Dimitr@17 είπε:

Δεν ειχα ξεκινησει τον προηγ μηνα γυμναστικη.αυτην.την βδομαδα ξεκινησα..σημερα ειναι η 9η μερα του κυκλου μ...να που χρειαζονται τα τεστακια...αααα θα παρωτον επομενο μηνα

Δημητρούλα ο πόνος μπορεί να είναι και ωορρηξίας. Εγώ πονάω συνήθως πριν την ωορρηξία -με τα τεστ κατάλαβα ότι είναι έτσι. Μπορεί βέβαια και το έντερο. 

πρίν από 9 λεπτά , alina80 είπε:

Όντως μπέρδεμα. Η μέση τιμή για την ωορρηξία δεν βοηθάει και πολύ. Αν θέλεις να κάνεις τεστακια για μένα πάρε ως "δεδομένο" το 28 μέρες. Και ξεκινά τα την 10η-11η μέρα μέχρι να δεις θετικό. Δεν βλέπω άλλη λύση. Τον τελευταίο 18αρη μην τον υπολογίζεις. Μάλλον καποια ανωμαλία του κύκλου θα είναι. Ο γυναικολόγος σου τι λέει για αυτή την αστάθεια; Το αποδίδει κάπου; Γιατί 28 με 42 μέρες είναι μεγάλη διαφορά. 

Κι εγώ εκεί παίζω! 24-29. Ακόμα και στον 24αρι κύκλο όμως δεν κάνω νωρίτερα ωορρηξία από 11η-12η μέρα, αλλά έχω συνήθως μικρή ωχρινικη φάση, 12 ημερών. 

Αν αυτό το μήνα πας για 29αρη όμως, έχεις ακόμα περιθώριο για θετικό τεστακι (να το δεις δηλαδή τη 14η, άρα ωορρηξία 15η). Μην αγχώνεσαι λοιπόν. 

φοβαμια μη δεν κανω αν κανω πιο μετα δεν με πειραζει αντε να δουμε!!! αν δω θα σας πωωωω αχαχααχα!

Just now, Ungry girl είπε:

φοβαμια μη δεν κανω αν κανω πιο μετα δεν με πειραζει αντε να δουμε!!! αν δω θα σας πωωωω αχαχααχα!

εσενα οταν ειναι αρνητικα βγενουν αχνες? δεν θυμαμαι δηλαδη εμενα απο το πρωυο που εκανα βγενουν αχνες!

πρίν από 25 λεπτά , MelinaFo είπε:

Τελεια νεα!!!! Μυριζομαι φουσκωτη κοιλιτσα συντομα!!!!

Εκλεισα ραντεβου στο παπαγεωργιου στο τμημα γυναικειας γονιμοτητας 14 μαρτη δεν ειχαν πιο νωρις!

Μακάρι!

Τέλεια μια χαρά μέχρι τότε θα κάνεις και τις προσπάθειες σου!άντε ρε κοριτσάκι!εύχομαι σύντομα με μωράκι στην κοιλίτσα σου!!

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Γενικα ωορηξια ποτε κανεις δεν ξέρεις? 

nlmNp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Μακάρι!

Τέλεια μια χαρά μέχρι τότε θα κάνεις και τις προσπάθειες σου!άντε ρε κοριτσάκι!εύχομαι σύντομα με μωράκι στην κοιλίτσα σου!!

Εκλεισα το ραντεβου μολις διαβασα το ποστ σου! Βρηκες και διορθωσες ενα ζητημα κ τωρα εισαι πολυ καλυτερα ψυχολογικα κ οργανικα! Δεν εμεινες με την απορια και τα ισως! Θα κανω κ γω ενα τσεκ ξανα  αλλα πιο πολυ πηγαινω για να μπει σε μια σειρα αυτο το θεμα στην ζωη μας! Αν μου πουν οτι λογω ηλικιας οι πιθανοτητες μ μειωθηκαν πολυ τοτε μπορει να δοκιμασω και τον αλλο δρομο τι να κανουμε...

tpnxp3.png

πρίν από 23 λεπτά , Ungry girl είπε:

εσενα οταν ειναι αρνητικα βγενουν αχνες? δεν θυμαμαι δηλαδη εμενα απο το πρωυο που εκανα βγενουν αχνες!

Ναι βγαίνουν αχνές, ειδικά όσο πλησιάζω στο θετικό. 

Εχω κανει τεστ ωορρηξιας ολο τον μηνα τα one step συγκεκριμενα! Ολο το μηνα μ βγαινουν αχνα! Πριν την ωορρηξια για κανα δυο μερες βγαινουν σχεδον ολα πιο εντονα απο την γραμμη ελεγχου!

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...