Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

@Ungry girl που εισαι εσυ τι κανεις?  στις γονιμες εισαι και εσυ και εξαφανιστηκες????

Καλά λέει η Αντα. Να τον αφήνεις τον κάψερο να πάρει και καμία ανάσα, ε; 

@Μαρθα Κ που είσαι; Έχουμε καμια εξέλιξη; 

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

@Ungry girl που εισαι εσυ τι κανεις?  στις γονιμες εισαι και εσυ και εξαφανιστηκες????

aaxaxaaxa καλοοοοο!!! εγω αυτη τη φορα η εχω μπερδευτει πολυ με γονιμες και τεστ η δεν θα κανω ωορριξια δεν ξερωωωωωω!

Just now, Ungry girl είπε:

aaxaxaaxa καλοοοοο!!! εγω αυτη τη φορα η εχω μπερδευτει πολυ με γονιμες και τεστ η δεν θα κανω ωορριξια δεν ξερωωωωωω!

πολυ ησυχη ησουν αυτες τις μερες!! γτ μπερδευτηκες?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Τι έγινε με τα τεστ;

Διαφημίσεις

Just now, alina80 είπε:

Τι έγινε με τα τεστ;

αλινακι δεν ξερω πολυ μπερδεμα ολα ειναι αχνες γραμμες η πιο εντονη εξακολουθει να ειναι την 8η μεραααα τι στο καλο μηπως δεν κανω αυτο το μηνα ωορριξια??? εσυ τι εκανες εκμεταλευτικες τη χθεσινη μερα!

Just now, Smile89 είπε:

Τι επαθες? 

δεν βρισκω θετικο τεστακι ωορριξιααααςςςςςςςςςςςς:?

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

αλινακι δεν ξερω πολυ μπερδεμα ολα ειναι αχνες γραμμες η πιο εντονη εξακολουθει να ειναι την 8η μεραααα τι στο καλο μηπως δεν κανω αυτο το μηνα ωορριξια??? εσυ τι εκανες εκμεταλευτικες τη χθεσινη μερα!

Θα κάνεις ωορρηξια. Σε ποια μέρα είσαι σήμερα; Κι εγώ χτες και σήμερα είδα θετικό. Μήπως πίνεις υγρά και αραιώνεται η ορμόνη;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

Δεν ξέρω απο αυτα. Δηλαδή την 8η μερα του κύκλου σου σου έδειχνε ωορηξια? 

nlmNp2.png

Just now, alina80 είπε:

Θα κάνεις ωορρηξια. Σε ποια μέρα είσαι σήμερα; Κι εγώ χτες και σήμερα είδα θετικό. Μήπως πίνεις υγρά και αραιώνεται η ορμόνη;

ειχες επαφη εχθες???? να εχεις και σημερα μη τον αφησεις τον αλινο ρουπι να κανει χαχχαχα ειμαι στη 12η σημερα τι να πω δεν νομιζω να φτενε τα υγρα δεν πινω πολλα! η εκανα την 8η μερα θετικο η ειναι νορις και θα εχω παλυ μεγαλο κυκλο τι να πω!

Just now, Smile89 είπε:

Δεν ξέρω απο αυτα. Δηλαδή την 8η μερα του κύκλου σου σου έδειχνε ωορηξια? 

δεν ξερω στανταρ γιατι εμενα τα τεστ ωορριξιας δεν μου σκουρενει πολυ η γραμμη και ετσι τα κραταω τα συγκρινω και οποιο ειναι πιο σκουρο αυτο κραταω για θετικο

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

ειχες επαφη εχθες???? να εχεις και σημερα μη τον αφησεις τον αλινο ρουπι να κανει χαχχαχα ειμαι στη 12η σημερα τι να πω δεν νομιζω να φτενε τα υγρα δεν πινω πολλα! η εκανα την 8η μερα θετικο η ειναι νορις και θα εχω παλυ μεγαλο κυκλο τι να πω!

αφου κανεις κ 28-29 κυκλο θυμαμαι , οποτε περιμενε .. εκτος κ αν ειναι μικρος αυτος ο κυκλος σου κ εκανες 9η μερα ωορηξια . ειχες ποτε κυκλο 23-24 μερων?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 7 λεπτά , Ungry girl είπε:

δεν ξερω στανταρ γιατι εμενα τα τεστ ωορριξιας δεν μου σκουρενει πολυ η γραμμη και ετσι τα κραταω τα συγκρινω και οποιο ειναι πιο σκουρο αυτο κραταω για θετικο

Αχχχχχ μπερδεύομαι με αυτα

nlmNp2.png

πρίν από 7 λεπτά , Ungry girl είπε:

Αν υποθέσουμε ότι όντως το θετικό ήταν την 8η, ωορρηξία μπορείς να έκανες τη 10η μέρα. Δεν είναι παράλογο για έναν 24-25αρη κύκλο. 

Αλλά και αύριο να δεις θετικό, πάλι παράλογο δεν είναι. Λέω κάνε τεστ μέχρι 15-16η μέρα. Μπορεί να δεις θετικό. Αν όχι, αν αδιαθετησεις μετράμε προς τα πίσω και το σιγουρευουμε. Επαφές να έχεις και ας μην δείχνει το τεστακι. 

Εννοείται δεν θα τον αφήσω σε ησυχία σήμερα και αύριο τουλάχιστον. 

πρίν από 7 λεπτά , ada32 είπε:

αφου κανεις κ 28-29 κυκλο θυμαμαι , οποτε περιμενε .. εκτος κ αν ειναι μικρος αυτος ο κυκλος σου κ εκανες 9η μερα ωορηξια . ειχες ποτε κυκλο 23-24 μερων?

ο προιγουμενος μου ηταν 29αρις  αλλα ο πιο πριν ηταν 24αρις το θεμα ειναι πως ειπα να το παω με επαφες καθε δευτερη μερα και ετσι ειχα μια επαφη την 8η μερα και μια εχθες 11η μερα και τωρα αυριο μακαρι να εχω πεσει μεσα!!

πρίν από 3 λεπτά , Smile89 είπε:

Αχχχχχ μπερδεύομαι με αυτα

χαχαχχαχααχ εγω να δεις τι εχω παθειιιι

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Αν υποθέσουμε ότι όντως το θετικό ήταν την 8η, ωορρηξία μπορείς να έκανες τη 10η μέρα. Δεν είναι παράλογο για έναν 24-25αρη κύκλο. 

Αλλά και αύριο να δεις θετικό, πάλι παράλογο δεν είναι. Λέω κάνε τεστ μέχρι 15-16η μέρα. Μπορεί να δεις θετικό. Αν όχι, αν αδιαθετησεις μετράμε προς τα πίσω και το σιγουρευουμε. Επαφές να έχεις και ας μην δείχνει το τεστακι. 

Εννοείται δεν θα τον αφήσω σε ησυχία σήμερα και αύριο τουλάχιστον. 

χαχαχαχαχα καλα θα του κανεις εσυ σε πια μερα εισαι σημερα??? αν ηταν θετικο την 8η μερα μπορει να εκανα ωορριξια την 9η και εγω ειχα επαφη την 8η και την 11η χθες δηλαδη θα τα συνεχισω τα τεστακια και τις επαφες απλα επιδη ξερεις εμενα δεν κοκκινιζει παρα πολυ και ειναι αχνες γι αυτο μπερδευωμαι περισσοτερο!

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

ο προιγουμενος μου ηταν 29αρις  αλλα ο πιο πριν ηταν 24αρις το θεμα ειναι πως ειπα να το παω με επαφες καθε δευτερη μερα και ετσι ειχα μια επαφη την 8η μερα και μια εχθες 11η μερα και τωρα αυριο μακαρι να εχω πεσει μεσα!!

χαχαχχαχααχ εγω να δεις τι εχω παθειιιι

συνεχισε οπως ειπε κ η αλινα γτ μπορει να κανεις 29 παλι κ μπορει να κανεις αργοτερα ωορηξια...

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...