Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, Smile89 είπε:

Δεν το παίζω ειδικός αλλα Ειδικα αν είναι η πρώτη φόρα που κανεις γυμναστική έστω κι αυτό θα πρέπει Να προσέχεις πολύ και μετα να κανείς διατασεις. Στα λέω αυτα γιατί ειχα παθει θλαση κοιλιακών τον Μαρτη πρώτου βαθμού και ενώ κανα τρίμηνο δεν έκανα γυμναστική έκτοτε πονουσα και πιο πολύ στην ωορηξια και καμια φορα στο σεξ και αν σηκωνα βαρος καο ο πόνος πέρα από την κοιλιά χτυπαει και χαμηλα λόγω των πυελικων μυων. Να ξέρεις πιστεύω πως σε αυτό να οφείλεται και η δυσκολία του πλακούντα. 

Οχι δεν ειναι η πρωτη φορα π κανωγυμναστικη...οταν ημουν μικρη εκανα κ στιβο..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 51 λεπτά , RaFa2905 είπε:

@ada32 καλη η ηλικια σου..μην αχωνεσε και ολα θα πανε οπως τα περιμενεις.. ηδη εμεινες μια φορα..θα σου ξανα χτυπησει την πορτα το σπορακι..

Το πιο βασικο απολαυσε τον ερωτα με τον αντρα σου και ασε το αχος καταμερους..

@Dimitr@17 να σκεφτεσαι θετικα και σιγουρα μην σταματησεις τις επαφες νωρις..συνεχισε μια με μια μην χασεις την ευκαιρια..

δεν  εχω αγχος βρε!!! εγω απο την αλλη νευριασζω γτ την εχει καταβρει ο δικος μου και καμια φορα τελειωνει κατευθειαν κ δεν νοιαζεται να κρατησει λιγο παραπανω .. :P  αλλα εχω στο νου μου να καθησω ξαπλωμενη μετα για 1 ωρα κ να μην σηκωθω αμεσως κ οπως επισης να βρω τις γονιμες κ οχι ν ατο κανουμε μονο οποτε θελουμε κ τις μερες που πρεπει  δεν !! γτ αυτο καναμε εως την βιοχημικη!!!!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

Ναι τώρα κατάλαβα. Μήπως το Μάη να επαναλάβετε και το σπερμοδιάγραμμα; Γιατί εκεί έχετε το θεματάκι...

Εννοειτε θα το επαναλαβουμε...κανει θεραπεια και μεχρι τοτε σιγουρα πρεπει να εχουμε βελτιωση..τουλαχιστον να ξερουμε πως το σπερμα ειναι καλο και μετα να προχωρισω εγω στις υπολοιπες εξετασεις εφοσον και μετα την σαλπιγγογραφια δεν γινει τιποτα..

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

δεν  εχω αγχος βρε!!! εγω απο την αλλη νευριασζω γτ την εχει καταβρει ο δικος μου και καμια φορα τελειωνει κατευθειαν κ δεν νοιαζεται να κρατησει λιγο παραπανω .. :P  αλλα εχω στο νου μου να καθησω ξαπλωμενη μετα για 1 ωρα κ να μην σηκωθω αμεσως κ οπως επισης να βρω τις γονιμες κ οχι ν ατο κανουμε μονο οποτε θελουμε κ τις μερες που πρεπει  δεν !! γτ αυτο καναμε εως την βιοχημικη!!!!

Απλα κοιμήσου μετα!!! :P

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , RaFa2905 είπε:

Αποψη μου παντα, οχι απαραιτητα σωστη ειναι να μην ξερει για να μην με αγχωνει περισσοτερο...να μην περιμενει για εκεινες τις μερες...

μα πως αγχωνεσαι εσυ??? δεν μπορω να το καταλαβω!!! εγω απο την αλλη περιμενω τα τεστ ωορηξιας για να μην πηγαινω στα τυφλα... αλλιως νιωθω οτι δεν κανω σωστες προσπαθειες...

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

Ολες στον ιδιο παρονομαστη ειμαστε..μην νομιζεις πως εισαι μονη..χαχαχα

πρίν από 3 λεπτά , RaFa2905 είπε:

Εννοειτε θα το επαναλαβουμε...κανει θεραπεια και μεχρι τοτε σιγουρα πρεπει να εχουμε βελτιωση..τουλαχιστον να ξερουμε πως το σπερμα ειναι καλο και μετα να προχωρισω εγω στις υπολοιπες εξετασεις εφοσον και μετα την σαλπιγγογραφια δεν γινει τιποτα..

γνωμη μου πρωτα κανε ορμονικες κ μετα σαλπιγγογραφια  η τουλαχιστον μαζι κ τα δυο. απο τις ορμονικες καταλαβαινεις πολλα 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 8 λεπτά , Smile89 είπε:

Οπότε τα ξέρεις πολύ καλύτερα από μένα 

Δεν ξερω αν τα ξερω καλυτερα αλλα δεν πηγε κ ο νους μου οτι μπορει να νιωθω εναν πονακο αριστερα χαμηλα  απο την γυμναστικη...σκεφτηκα μην.ειμαο καμια ωορηξια κ δεν την καταλαβαινω..

πρίν από 18 λεπτά , ada32 είπε:

και εγω εχω ακουσει οτι η ινσουλινη ειναι η 1η αιτια υπογονιμοτητας. και ευθυνεται για τις πολυκυστικες. ποσο την ειχες την ινσουλινη εσυ ? 

ειχα κανει κ την γλυκοζυμιωμενη αλλα δεν θυμαμαι ποσο την ειχα . αντισταση ινσουλινης θυμαμαι δεν εκανα..

Σου έστειλα μηνυμα

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , ada32 είπε:

μα πως αγχωνεσαι εσυ??? δεν μπορω να το καταλαβω!!! εγω απο την αλλη περιμενω τα τεστ ωορηξιας για να μην πηγαινω στα τυφλα... αλλιως νιωθω οτι δεν κανω σωστες προσπαθειες...

Εμενα ειναι καπως αστατος ο κυκλος μου και δεν ξερω ποτε κανω ωορρηξια..προσπαθησα βεβαια με τεστακια αλλα καποτε ητανε πιο αχνη καποτε πιο σκουρα και σε καποιο κυκλο μου δεν βρηκα καθολου κ καπου με μπερδεψε και τα σταματησα..δωστε μου τα φωτα σας πως χρησιμοποιουνται για να ξεκινησω ξανα..οταν βγει η σκουρα γραμμη ποτε γινετε η ωορρηξια? Στο επομενο 24ωρο? Και αν ο κυκλος μου ειναι μεγαλος ποτε να τα ξεκινησω για να την βρω? Απο την 11τη μερα η πιο αργα? 

Και αν αυτο τον μηνα ειδα 2 φορες εγω να την συμπεριλαβω αυτη την περιοδο ως την κανονικη και να ξεκινησω τα τεστακια στις μερες που υπολογιζω η θα μου ερθει πιο γρηγορα και θα μπερδευτω παραπανω? 

πρίν από 5 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Δεν ξερω αν τα ξερω καλυτερα αλλα δεν πηγε κ ο νους μου οτι μπορει να νιωθω εναν πονακο αριστερα χαμηλα  απο την γυμναστικη...σκεφτηκα μην.ειμαο καμια ωορηξια κ δεν την καταλαβαινω..

Επειδή είπες τον προηγούμενο μήνα σε πονουσε απο την αλλη γιαυτό το σκέφτηκα. Μπορεί κ να είναι ωορηξια εννοείται. Είσαι στις μέρες σου? 

nlmNp2.png

πρίν από 7 λεπτά , ada32 είπε:

γνωμη μου πρωτα κανε ορμονικες κ μετα σαλπιγγογραφια  η τουλαχιστον μαζι κ τα δυο. απο τις ορμονικες καταλαβαινεις πολλα 

Θα το μιλησω με τον γυναικολογο μου και θα το κανω..πρεπει να κανω και κατι αλλο εκτος απο ορμονικες? Ιδικες εξετασεις εννοω για κατι συγκεκριμενο η συμπεριλαμβανονται ολα εκει?

Ειναι καμια κοπελλα απο Κυπρο η ολες απο Ελλαδα κοριτσια μου? 

πρίν από 3 λεπτά , RaFa2905 είπε:

Εμενα ειναι καπως αστατος ο κυκλος μου και δεν ξερω ποτε κανω ωορρηξια..προσπαθησα βεβαια με τεστακια αλλα καποτε ητανε πιο αχνη καποτε πιο σκουρα και σε καποιο κυκλο μου δεν βρηκα καθολου κ καπου με μπερδεψε και τα σταματησα..δωστε μου τα φωτα σας πως χρησιμοποιουνται για να ξεκινησω ξανα..οταν βγει η σκουρα γραμμη ποτε γινετε η ωορρηξια? Στο επομενο 24ωρο? Και αν ο κυκλος μου ειναι μεγαλος ποτε να τα ξεκινησω για να την βρω? Απο την 11τη μερα η πιο αργα? 

Και αν αυτο τον μηνα ειδα 2 φορες εγω να την συμπεριλαβω αυτη την περιοδο ως την κανονικη και να ξεκινησω τα τεστακια στις μερες που υπολογιζω η θα μου ερθει πιο γρηγορα και θα μπερδευτω παραπανω? 

λοιπον στην αρχη καλο ειναι να κανεις 2 την μερα για να εξοικειωθεις με τον κυκλο σου . μπορει σε εναν κυκλο ν αμην κανεις ωορηξια  κ για αυτο δεν ειδες θετικο τεστακι .

κανε ενα στις 12-1 το μεσημερι και ενα γυρω στις 7 το απογευμα  . απο το θετικο τεστ, η ωορηξια γινεται 24-48 ωρες μετα οποτε θελει επαφη την μερα του θετικου τεστ και τις 2 επομενες για να εισαι καλυμενη ! μπορει να σου βγει κ 2 μερες θετικο το τεστ οποτε μην παραξενευτεις.

μπορει να μην σου βγει τοσο εντονο παλι οσο του ελεγχου , αλλα αν την επομενη σου αχνο σημαινει οτι το χθεσινο ηταν θετικο .. 

οσο για τον κυκλο σου πρεπει να μας πεις περιπου τι κυκλο κανεις? εγω με 28-29 τα ξεκινιυσα απο την 11η κ ειχα θετικο 13η -14η μερα.

θα σου εξηγησουν κ αλλες κοπελες που εχουν περισσοτερη εμπειρια απο μενα για τα τεστ . και για οποιαδηποτε απορια , εδω ειμαστε!!

πρίν από 7 λεπτά , RaFa2905 είπε:

Θα το μιλησω με τον γυναικολογο μου και θα το κανω..πρεπει να κανω και κατι αλλο εκτος απο ορμονικες? Ιδικες εξετασεις εννοω για κατι συγκεκριμενο η συμπεριλαμβανονται ολα εκει?

κανεις γυναικολογικα , fsh, e2, lh προλακτινη  kai για τον θυρεοειδή . αυτες ειναι οι βασικες .. δεν ξερω αν ξεχασα καποιες ? ε κοριτσια?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 5 λεπτά , RaFa2905 είπε:

Τι εννοείς άστατος; Τι κύκλους κάνεις συνήθως; Ειδικά επειδή έχεις άστατο κύκλο, τα τεστακια θα βοηθήσουν και να ξέρεις ποτέ κανείς ωορρηξία αλλά και πότε θα περιμένεις την επόμενη περίοδο (η ωορρηξία ορίζει την επόμενη περίοδο). Απλώς ίσως χρειαστεί να κάνεις περισσότερα μέχρι να εξοικειωθείς. 

Στα πρακτικά, όταν η γραμμή αποτελέσματος και η γραμμή ελέγχου είναι ίδιες, τότε μόνο θεωρείται θετικό. Η ωορρηξία συμβαίνει 24 με 48 ώρες από το θετικό. 

Εσύ που έχεις άστατο κύκλο, μπορείς να λαμβάνεις πάντα το μικρότερο υπόψη και να ξεκινάς αντίστοιχα. 

Αν το αποφασίσεις εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...