Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , caramel_83 είπε:

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

3. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

4. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

5. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

6. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!!

8. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

9. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. NikolitsaVe87 26/4/2017!!!

2. stalitsa82 30/4/2017!!!

3. aggeliki_l 29/5/2017!!!

4. KarMar84 10-11/6/2017!!!

5. Nati85 16/6/2017!!!

6. λουπιτα 20/6/2017!!!

7. caramel_83  20-24/6/2017!!!

8. Vila 21/6/2017!!!

9. Olivia3 28/6/2017!!!

10. marillia 30/6/2017!!!

11. elenaki22 7/7/2017!!!

12. linaa  8/7/2017!!!

13. Μαρθα Κ 10/7/2017!!!

14. giota@ 10/7/2017!!!

15. Ani ani 13/7/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

δεν σε αμφισβητω προς Θεου, απλα κι εγω ψαχνομαι και γι'αυτο το ανεφερα :) με το καλο και το μωρακι σου:wub:

Δεν το πήρα καθόλου έτσι, μην ανησυχείς!! :) Να σου πω την αλήθεια κ εγώ έτσι είχα διαβάσει, αλλά τελικά για εμενα ήταν λίγο διαφορετικά. Σ´ευχαριστω πολύ για τις ευχές σου!! Εύχομαι κ εγώ ότι καλύτερο!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

3 ώρες πρίν, Papaki@ είπε:

@λουπιτα, @orianna, @Angelina01 και @marillia σας ευχαριστώ όλες!

επειδή στη σπερματεκχυση είχα πάει στις 14 ημέρες και ήταν 4 η χωριακή και μου είπαν να την ξανακάνω την Δευτέρα και ημερολογιακά παλί Σαββατο ή Δευτέρα πέφτει το σκέφτομαι να το κανω Δευτέρα αν ειναι θετικό τουλάχιστον να μην είναι οριακά οι μονάδες...

μαζί θα κάνουμε χοριακη δλδ .μάλλον έκανα πολύ αργά οωρηξια κ πριν 5 μερες είχα πόνους περιόδου μάλλον για εμφύτευση το κόβω.Τότε όντως δεν δείχνει το τεστ ακόμα.

3 ώρες πρίν, marillia είπε:

Από συμπτωματάκια που μου λες κάτι μου μυρίζεται.Σου έχει ξανατύχει να έχεις ενοχλησούλες μέρες και να αργείς να αδιαθετείς?Κορίτσι μου εγώ τα τεστάκια δεν τα εμπιστεύομαι έχουν δεί πολλά τα μάτια μας.Αν βάζεις max ότι η ωορρηξία έγινε 22 μέρα καλά ήταν στην 36 μέρα του κύκλου μια χοριακή.An δεν αδιαθετήσεις ως το Σάββατο κάνε χοριακή ή έστω ένα τεστ Κυριακή πρωί.Σου εύχομαι να πιάστηκε το σποράκι!!!!:-D

μακάρι βρε κορίτσι μου!!!!! Όχι ενοχλήσεις με πόνους περιόδου ποτε δεν είχα.Μόλις μου έρχεται ποναω μια μερα μονο.μάλλον για εμφύτευση το κόβω.είχα κ κάτι κιτρινωπα υγρά στο σκούπισμα εκείνες τις μέρες.οι πόνοι μου σταμάτησαν πριν 3 μερες .εννοείται αν δεν αδιαθετησω πάω για χοριακη Δευτέρα πουρνο πουρνο!!!!

• Μου αρέσει 3

Γειά σας Γλυκουλες μου .τι μου κάνετε?? Εγώ γενναω σε 3-4 βδομάδες λίγο νωρίτερα λόγω της περιδεσης.  Έχουμε κάνα ευχάριστο από εσάς??? Μπεμπεδοσκονη μπόλικη σας στέλνω 

• Μου αρέσει 2

5 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

@λουπιτα τα ιδια της ειπα κ εγω!ασχολειται πολυ και ο ανδρας μου κ παρολο τις βλακειες που έπαιρνε ηξερε για ολα τις επιπτωσεις δεν ειχε αγνοια βεβαια δεν το περίμενε σε τοσο μεγαλο βαθμο ,βλεπεις αν δεν πάθεις δεν μαθαίνεις!εχουν περασει 10 μηνες απο οταν τα σταματησε και δεν ειμαι οτι εχουν φτιαξει ακομα...τεστοστερόνη το πασχα που καναμε ειχε λιγο πιο κατω απο το κανονικο...αν σκεφτεις οτι τον σεπτεμβρη που εκανε κοντεψε να παθει σοκ ο μικροβιολογος καλα παει!!ειχε τον σεπτεμβρη 19.49 τεστοστερονη με οριο (στο γραφω γτ καθε μικροβιολογικο εχει αλλες μετρήσεις) 241-827..9/5 ηταν οι τελευταίες μας εξετασεις και ειχε 235...

στα δικα σου τωρα!ολες εχουμε αυτο το αγχος καθε φορα μηπως βγει αρνητικο!αν θες περιμενε μεχρι αυριο για ποιο σιγουριά και κανε μετα ενα τεστ η μια χοριακη!!!καλα αποτελεσματα!!!!!

@λουπιτα δε σε προλαβα!περιμενε μεχρι την δευτερα και αν ειναι κανεις μια χοριακη!!!

Μην γελάσεις μαύτο που Θ πω αλλά να.....Έχω ένα προαίσθημα παρόλα τα αρνητικά τεστ ρε παιδί μου.κάθομαι και χαϊδεύω την κοιλιά μου λες και ξερω οτι ειμαι εγκυος.κοιταω το αρνητικο τεστ και του χαμογελαω σαν βα το κοροιδευω και να του λεω....δεν ξερεις εσυ......  μετα συνερχομαι απο τον παραληρισμο και μετα παλι τα ιδια!!!!! τοσους μηνες προσπαθειων πρωτη φορα ειμαι ετσι.μακάρι να έχω δίκιο.θα δούμε την Δευτέρα!!!!!

πρίν από 10 λεπτά , leta87 είπε:

Γειά σας Γλυκουλες μου .τι μου κάνετε?? Εγώ γενναω σε 3-4 βδομάδες λίγο νωρίτερα λόγω της περιδεσης.  Έχουμε κάνα ευχάριστο από εσάς??? Μπεμπεδοσκονη μπόλικη σας στέλνω 

Καλή λευτεριά με ένα υγιέστατο μωράκι αγαπη μου!!!!στείλε στείλε!!!!!!τσουπ....Την έπιασα.Την Δευτέρα θα σου πω χαχαχαχ

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

3.500 η σπερματεγχυση?

Οχι καλέ, η εξωσωματική

η σπερματεκχυση 330€

@λουπιτα καλη μας τυχη λοιπόν! ευχομαι θετικά και στους 2 μας!

• Μου αρέσει 3

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , leta87 είπε:

Με το καλοοοο να παρεις συην αγκαλιτσα σου το μωρακι σου @leta87!!!!! Με εναν πονο!!! Σου στελνουμε ολη τη θετικη ενεργεια μας και θα δεχτουμε με πολυ αγαπη την μπεμπεδοσκονη σου!!!!

πρίν από 9 λεπτά , λουπιτα είπε:

Μην γελάσεις μαύτο που Θ πω αλλά να.....Έχω ένα προαίσθημα παρόλα τα αρνητικά τεστ ρε παιδί μου.κάθομαι και χαϊδεύω την κοιλιά μου λες και ξερω οτι ειμαι εγκυος.κοιταω το αρνητικο τεστ και του χαμογελαω σαν βα το κοροιδευω και να του λεω....δεν ξερεις εσυ......  μετα συνερχομαι απο τον παραληρισμο και μετα παλι τα ιδια!!!!! τοσους μηνες προσπαθειων πρωτη φορα ειμαι ετσι.μακάρι να έχω δίκιο.θα δούμε την Δευτέρα!!!!!

Καλή λευτεριά με ένα υγιέστατο μωράκι αγαπη μου!!!!στείλε στείλε!!!!!!τσουπ....Την έπιασα.Την Δευτέρα θα σου πω χαχαχαχ

Σε καταλαβαινω αποοοοοολυταααααααα!!!! Μακααααριιιιι

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , λουπιτα είπε:

Η διαίσθηση είναι καμιά φορά το πιο δυνατό σύμπτωμα!!!Μακάριιι........!!!Θα έχω πιο πολύ αγωνία για σένα!!!Εγώ έχω διαίσθηση ότι θα αδιαθετήσω!!Περιμένουμε νεάκια σουυυυυ

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , elenakii22 είπε:

@λουπιτα @Papaki@ αντε βρε κοριτσια καλα αποτελεσματα!!!!!ειπα κ εγω η σερματεγχυση τοσο πολυ!μπορει να κανουμε κ εμεις...

Είμαστε εγω το @ppaki@ και ακόμη μια νομίζω την ξέχασα.μπρδευτηκα λίγο.3 πρέπει να είμαστε που αναμενουμε

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , λουπιτα είπε:

Είμαστε εγω το @ppaki@ και ακόμη μια νομίζω την ξέχασα.μπρδευτηκα λίγο.3 πρέπει να είμαστε που αναμενουμε

Kαι γω και γω χαχχαχα!!Αλλά εγώ θα βάλω μέχρι max Τετάρτη.Αντε κορίτσια μου πάλι μεγάλο θα ναι το soukou.Πως γίνεται σχεδον πάντα να πέφτει έτσι.....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , marillia είπε:

Kαι γω και γω χαχχαχα!!Αλλά εγώ θα βάλω μέχρι max Τετάρτη.Αντε κορίτσια μου πάλι μεγάλο θα ναι το soukou.Πως γίνεται σχεδον πάντα να πέφτει έτσι.....

Ναι βρε μαριλια εσυ είσαι η 3η.χαχαχ .εν τω μεταξύ ο άντρας μου θέλει να πάμε την Κυριακή πισίνα. Και εγώ επειδή δεν μου το βγάζεις από το μυαλό ότι έχω σπορακι δεν θέλω να μπω!φοβάμαι για μικρόβια! Και δεν θέλω να καρφωθω.Του είπα ότι έχω καθυστέρηση επειδη μάλλον εχω κύστη.το πίστεψε φυσικά. θα βρω μια δικαιολογία να πάμε θάλασσα.να χαλαρώσω κ εγώ λίγο! 

• Μου αρέσει 1

Καλά θα κάνετεεε!!Τις πισίνες τις φοβάμαι και γω για μικρόβια.Θα έχουμε και καύσωνα το soukou!!!Αυτό που είπες για τις εκκρίσεις που είχες είναι ύποπτο.Την ωορρηξία σου με τεστάκι την είδες?

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Καλά θα κάνετεεε!!Τις πισίνες τις φοβάμαι και γω για μικρόβια.Θα έχουμε και καύσωνα το soukou!!!Αυτό που είπες για τις εκκρίσεις που είχες είναι ύποπτο.Την ωορρηξία σου με τεστάκι την είδες?

μου ειχανε τελειωσει.και δεν ξαναπαρηγγειλα.εινα μεινει 3.τα εκανα 13 14 και 17 μερα.αρνητικα.την 20 μερα ειχα κραμπες.μαλλον τοτε εγινε! μολις καταλαβω κραμπες μετα απο 13 μερες εχω περιοδο.διασταυρωμενο.αρα χθες έπρεπε να μου ερθει!32μερες είναι ο μεγαλύτερος μου κύκλος.σημερα 33

• Μου αρέσει 1

Kαμιά φορά το σώμα μας μας λέει πιο πολλά από τα τεστάκια.Εγώ δεν τα θέλω καθόλου με αγχώνουν.Και γω από την τελευταία μέρα των υγρων ωορρηξίας αδιαθετώ μετά από 14 μέρες.Βέβαια αυτό το μήνα μου κράτησαν 8 μέρες και κάπου το χάσα χαχαχχαχ!!

πρίν από 4 λεπτά , marillia είπε:

Kαμιά φορά το σώμα μας μας λέει πιο πολλά από τα τεστάκια.Εγώ δεν τα θέλω καθόλου με αγχώνουν.Και γω από την τελευταία μέρα των υγρων ωορρηξίας αδιαθετώ μετά από 14 μέρες.Βέβαια αυτό το μήνα μου κράτησαν 8 μέρες και κάπου το χάσα χαχαχχαχ!!

ΧΑΧΑΧΑΧ κοιτα τωρα που άρχισαν οι ζέστες η παροχή κάτω θα μουσκευεται συχνά οποτε θα το χάνουμε λίγο.Εγώ δεν το καταλαβαίνω από τα υγρά.Εγώ έχω πονακια.Έχει τύχει κ να μην έχω όμως.όντως τα τεστακια μας αγχωνουν.νομίζω είναι καλύτερα να τα χρησιμοποιούν κοπέλες που δεν έχουν καθόλου σταθερό κύκλο!σε αυτόν τον κύκλο ας πούμε ηταν σαν να μην είχα τεστακια στην ουσία! Όλοι τα λένε γουρλιδικα.Έτσι κ ειμαι εγκυος χωριις τεστακια οωρηξιας ΧΑΧΑΧΑΧ θα τα πω καταραμένα χαχαχαχ

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...