Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, Smile89 είπε:

Εγώ Εφαγα μισή σοκολατα Χαχαχα Χαχαχα λογικα το εντερακι θα ναι. Να σου πω εχεις ξεκινήσει γυμναστήριο είπες? 

Εχω ξεκινησει διατροφη και κανω διαδρομο στο σπιτι...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , RaFa2905 είπε:

Αχου μωρε..αγχωνετε κ ο αντρουλης σου..καλο ειναι καποτε να μην γνωριζουν και πολλες λεπτομεριες ποτε ειναι οι γονιμες μερες γιατι τους γινετε ψυχωση και αυτους και αντι να μας βοηθανε να ξεκολλησουμε μας αγχωνουν περισσοτερο καποιες φορες..αλλα βεβαια εξαρτατε και απο τον αντρα...ο δικος μου καποτε μου λεει ετσι οπως ειναι το προγραμμα της δουλειας μας πως περιμενεις να βρουμε γονιμες? Αυτο εμενα με αγχωνει περισσοτερο απο το να με βοηθα..γιατι εκει που παω να το ξεχασω να μην το εχω συνεχεια στο μυαλο μου μου το υπενθυμιζει

Γιατί να μην ξερει; 

πρίν από 5 λεπτά , Smile89 είπε:

Ρε συ δεν το χουμε κρυφό αλλα ούτε βγαλαμε ανακοίνωση Εγω ο αντρας μου και οαντρας της ειμαστε συναφελφοι η απουσία μου στην Δουλεια δεν γινόταν να μην φανεί. 

Αφού δεν είναι κολλητή σου μην ασχολησε και πολύ. Βαριέμαι πολύ αυτού του είδους τις παρεξηγήσεις ξενερώνω μετά με το άτομο αυτό.αν θες να κρατήσεις επαφή μαζί της όμως απλά εξήγησε της άλλη μια φορά και αν δεν καταλάβει τότε μην σκας είσαι και εγκυουλα μην αναστατωνεσαι αυτο θα έπρεπε να το καταλαβαινει.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Just now, alina80 είπε:

Γιατί να μην ξερει; 

Αποψη μου παντα, οχι απαραιτητα σωστη ειναι να μην ξερει για να μην με αγχωνει περισσοτερο...να μην περιμενει για εκεινες τις μερες...

Just now, Smile89 είπε:

Μόνο διαδρομο? 

Ναι μονο.διαδρομο αλλα κανω 50 λεπτα με μια ωρα συνεχομενα

Just now, Nati85 είπε:

@Dimitr@17 είπα η γιαγιά για αυτόν τον μήνα?έλα ερχεεεεεται το μωρακιιιιι! Αν πέσει μέσα θα έρθω και εγώ να μου πει!:-D

Καλα.ολο.ερχεται λεει κ ακομα...

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Αφού δεν είναι κολλητή σου μην ασχολησε και πολύ. Βαριέμαι πολύ αυτού του είδους τις παρεξηγήσεις ξενερώνω μετά με το άτομο αυτό.αν θες να κρατήσεις επαφή μαζί της όμως απλά εξήγησε της άλλη μια φορά και αν δεν καταλάβει τότε μην σκας είσαι και εγκυουλα μην αναστατωνεσαι αυτο θα έπρεπε να το καταλαβαινει.

Ναι μου το λεγε κιόλας μην της λέω αλλα και γίνει πανικός στην κατασταση μου. Εκεί ηταν που μου γύρισε το ματι. 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , RaFa2905 είπε:

Αποψη μου παντα, οχι απαραιτητα σωστη ειναι να μην ξερει για να μην με αγχωνει περισσοτερο...να μην περιμενει για εκεινες τις μερες...

Άμα είναι για να μην αγχώνει εσένα πάσο... Ότι σε βοηθάει. Νόμιζα για να μην αγχώνονται εκείνοι..

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Άμα είναι για να μην αγχώνει εσένα πάσο... Ότι σε βοηθάει. Νόμιζα για να μην αγχώνονται εκείνοι..

Οχι οχι...για μενα...τοσο καιρο που κανουμε προσπαθειες το αγχος μου ειναι αρκετο...μενει να κανω την σαλπιγγογραφια τον Μαη για να δουμε αν ολα ειναι καλα για να μου φυγει καπως και εμενα το αγχος κ να δουμε τι γινετε απο κει κ περα..

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ναι μονο.διαδρομο αλλα κανω 50 λεπτα με μια ωρα συνεχομενα

Καλα.ολο.ερχεται λεει κ ακομα...

Δεν το παίζω ειδικός αλλα Ειδικα αν είναι η πρώτη φόρα που κανεις γυμναστική έστω κι αυτό θα πρέπει Να προσέχεις πολύ και μετα να κανείς διατασεις. Στα λέω αυτα γιατί ειχα παθει θλαση κοιλιακών τον Μαρτη πρώτου βαθμού και ενώ κανα τρίμηνο δεν έκανα γυμναστική έκτοτε πονουσα και πιο πολύ στην ωορηξια και καμια φορα στο σεξ και αν σηκωνα βαρος καο ο πόνος πέρα από την κοιλιά χτυπαει και χαμηλα λόγω των πυελικων μυων. Να ξέρεις πιστεύω πως σε αυτό να οφείλεται και η δυσκολία του πλακούντα. 

nlmNp2.png

πρίν από 19 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ααα οχι πρωτα γινεται για την ευχαριστηση κ μετα για το αλλο...αν κ αυτον τον μηνα αυτες τις 2 φορες π εχουμε προλαβει να κανουμε κατι μου λεει μετα"λες νατο πιασαμε το σπορακι μας σημερα?"

Τελεια..θα ερθει και το αλλο τωρα...ετσι κ οι κουμπαροι μας..εχουν εναν μπεμπη 11μηνων κ ο αλλος τους ο γιος παει πρωτη δημοτικου...θα το προσεχει κιολας το μπεμπακι η κορη σου

Ναι έτσι πιστεύω!Θα δείξει!

πρίν από 17 λεπτά , Smile89 είπε:

Ρε συ δεν το χουμε κρυφό αλλα ούτε βγαλαμε ανακοίνωση Εγω ο αντρας μου και οαντρας της ειμαστε συναφελφοι η απουσία μου στην Δουλεια δεν γινόταν να μην φανεί. 

Α κατάλαβα!Ε καλά δεν έγινε τίποτα!

πρίν από 15 λεπτά , Nati85 είπε:

Ευχαριστώ!!!!

Ναι πάρε μπουστακια γιατί το σουτιέν δεν υποφέρεται αν σε πονάνε και είναι πρησμενα!θέλω να μου πεις αντίδραση της μικρής όταν μάθει για το μωρό!!

Ναι οπωσδήποτε!

Δεν της το λέμε ακόμη γιατί θα το βγάλει και στο φεις ακόμη! Χαχαχα

EvgLp2.png

πρίν από 22 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι μην δίνεις σημασία δεν το είπες γιατί δεν ήσουν στα καλύτερα σου αλλά είχες σκοπό να το πεις αν το έκρυβες δεν θα άφηνες και τον άντρα σου να το πει.αν τώρα δεν καταλαβαίνει δικό της προβλημα τι να κάνουμε άνευ λόγου παρεξήγηση!

@alina80 κάνε φουλ αυτές τις μέρες!! Αν ήταν το ίδιο έντονο και εχθές λογικά το χθεσινό είναι το πρώτο θετικό και λαμβάνεις αυτό υπόψιν αλλά και σήμερα να είναι το θετικό απλώς να έχεις επαφές συν μία μέρα και μην τις κόψεις νωρίς!

Εγώ κορίτσια πήγα ενδοκρινολόγο. Λοιπόν τελικά δεν είχα πάρει στα σοβαρά που είχα παραπάνω ινσουλίνη και είναι κύρια αιτία υπογονιμότητας!Της είπα ότι πλέον απελπιστηκα που δεν γίνεται τίποτα και μου είπε με τις εξετάσεις που είχα τους προηγούμενους μήνες μέχρι το καλοκαίρι δηλαδή πολύ δύσκολο να εμένα έγκυος.πλεον τα έχουμε ρυθμίσει όλα συνεχίζω με αυτά που παίρνω και να μην μετράω τους προηγούμενους μηνες ειδικά πριν τον Σεπτεμβριο.η βιταμίνη d μου είπε καλό είναι να είναι άνω τον 30 και εγώ τώρα έφτασα στο 31!μου είπε επίσης τέλος οι εξετάσεις για εμένα έκανες αρκετές ούτε σαλπιγγογραφια χρειάζεσαι αφού συμφωνεί και ο γυναικολόγος μόνο ο άντρας σου ένα σπερμοδιαγραμμα.

και εγω εχω ακουσει οτι η ινσουλινη ειναι η 1η αιτια υπογονιμοτητας. και ευθυνεται για τις πολυκυστικες. ποσο την ειχες την ινσουλινη εσυ ? 

ειχα κανει κ την γλυκοζυμιωμενη αλλα δεν θυμαμαι ποσο την ειχα . αντισταση ινσουλινης θυμαμαι δεν εκανα..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , RaFa2905 είπε:

Οχι οχι...για μενα...τοσο καιρο που κανουμε προσπαθειες το αγχος μου ειναι αρκετο...μενει να κανω την σαλπιγγογραφια τον Μαη για να δουμε αν ολα ειναι καλα για να μου φυγει καπως και εμενα το αγχος κ να δουμε τι γινετε απο κει κ περα..

Ναι τώρα κατάλαβα. Μήπως το Μάη να επαναλάβετε και το σπερμοδιάγραμμα; Γιατί εκεί έχετε το θεματάκι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...