Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 37 λεπτά , ada32 είπε:

να της πεις οτι εχεις προβλημα με αιμα κτλ και ηθελες να το πεις οταν θα ηταν σιγουρο οτι θα προχωρησει η εγκυμοσυνη κ οτι δεν εισαι καλα καλα 2 μηνων .. αμαν πια κ αυτες! εγω προσωπικα οταν ξανα μεινω εγκυος , θα το σε ολους μετα την αυχενικη ( και στους γονεις μου) . γτ  αν κατι παει στραβα , γτ μετα να πρεπει να εξηγω γτ δεν προχωρησε ... αποψη μου μετα την βιοχημικη που ειχα..

αυτο ακριβως!!!!

Σιγα μην απολογηθω κιόλας 

πρίν από 32 λεπτά , Nati85 είπε:

Μην της δίνεις σημασία.τοσο πολύ την κοφτει που είσαι έγκυος για να κάνει έτσι?μερικοί άνθρωποι έχουν όρεξη να τσακώνονται και να δημιουργούν εντασεις χωρίς λόγο.μην δίνεις σημασία αστή να τσακώνεται μόνη της.

@alina80 ναι θα το κανει μέσα σε αυτό τον μήνα το έχει βάλει στο πρόγραμμα.αντε να δούμε τι θα μας ξημερώσει και το 18 γιατί το 16 και το 17 ήταν χάλια από πολλές πλευρές για εμας.

Τι να πω... 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 23 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

@ntemiiiiii ποσο ειστε εσεις?εχεις κ αλλο παιδακι?

Καλε τι νωρις?εμεις ειμαστε λατρεις του αθληματος...τωρα πρεπει να ειναι ο τριτος μηνας π προσπαθουμε μετα την παλλινδρομη

35 και 45 ναι Δημητρούλα έχουμε μία κόρη 6 χρονών!

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

@ntemiiiiii άρχισα από τον Μαρτιο του 17 να τα ελέγχω και παίρνω αρκετό καιρό χάπια γκλουκοφαζ αλλά είχα άλλο ενδοκρινολόγο και δεν μου τα είχε εξηγήσει πολύ καλά.πιστευα ότι δεν υπήρχε τόσο θεμα.ειχα πάει τον Σεπτέμβριο του 17 στην άλλη γιατρό και με οργάνωσε καλυτερα.ορμονες είναι όλες οκ από τον Οκτώβριο είχα κάποια ανδρογόνα  ανεβασμένα  έχασα κάποια  κιλά πήγα και γυμναστήριο τα έφερα σε ισορροπια.ειπαμε να ριξουμε και την tsh κατω από 2.5 από Σεπτέμβριο ξεκίνησα χάπια. τα εχω ρυθμίσει αυτά τα θέματα  και ήλπιζα θα είχα μείνει αλλά μάλλον πρέπει να δώσω λίγο χρόνο ακομα. πάντως από εξετάσεις δεν κάνω άλλες!

πως είσαι εσύ?νιώθεις καλα η έχεις συμπτώματα?

Α κατάλαβα!Θα έρθει γρήγορα θα δεις!

Έχω πολύ ερεθισμένο και πρησμένο στήθος σε σημείο που όταν βγάζω το σουτιέν πεθαίνω!Θα πάρω μπουστακια για το σπίτι να μην τα χωριά καθόλου ελεύθερα χαχαχαχ κάτι γουργουρητα κάτι πονακια που και που και υγρά κιτρινωπά

EvgLp2.png

πρίν από 3 λεπτά , RaFa2905 είπε:

Καποια στιγμη θα γινει κ αυτο..στα ιδια βρισκομαι κ εγω κ αλλες κοπελες απο εδω..αλλα που θα παει?? 

Ελπιζω να το ευχαριστιεσαι κιολας να μην απογοητευεσε μονο καθε τελος του μηνα..

Ααα οχι πρωτα γινεται για την ευχαριστηση κ μετα για το αλλο...αν κ αυτον τον μηνα αυτες τις 2 φορες π εχουμε προλαβει να κανουμε κατι μου λεει μετα"λες νατο πιασαμε το σπορακι μας σημερα?"

Just now, ntemiiiiii είπε:

Έχω πολύ ερεθισμένο και πρησμένο στήθος σε σημείο που όταν βγάζω το σουτιέν πεθαίνω!Θα πάρω μπουστακια για το σπίτι να μην τα χωριά καθόλου ελεύθερα χαχαχαχ κάτι γουργουρητα κάτι πονακια που και που και υγρά κιτρινωπά

Τελεια..θα ερθει και το αλλο τωρα...ετσι κ οι κουμπαροι μας..εχουν εναν μπεμπη 11μηνων κ ο αλλος τους ο γιος παει πρωτη δημοτικου...θα το προσεχει κιολας το μπεμπακι η κορη σου

πρίν από 34 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Η @Ungry girl πάντως είχε θετικά ωορρηξίας και ήταν έγκυος χαχαχα

Έχουμε ακριβώς την ίδια διάφορα ηλικίας μόνο που εμείς είμαστε μεγαλύτεροι σας χαχαχ

Κανένας δεν το λέει τόσο νωρίς!Μα κι ο άντρας σου γιατί τοπε;

Μην ασχολείσαι...

Ειδικά εμείς που δεν γνωριζόμαστε από κοντά είμαστε λιγότερο συναισθηματικά φορτισμένες και περισσότερο αντικειμενικές!

Πώς τη βρήκες την ινσουλίνη;Τι άλλο είναι υψηλό;

Υπέθεσα ότι θα είχες ελέγξει βιοχημικές εξετάσεις

Άντε να λυθούν κι αυτά!!!

Καλό θα είναι κορίτσι μου θα δεις!!!

Ρε συ δεν το χουμε κρυφό αλλα ούτε βγαλαμε ανακοίνωση Εγω ο αντρας μου και οαντρας της ειμαστε συναφελφοι η απουσία μου στην Δουλεια δεν γινόταν να μην φανεί. 

nlmNp2.png

Κορίτσια σίγουρα υπάρχουν οι τοξικοί άνθρωποι, υπάρχουν και εκείνοι που "τόσο ξέρουν τόσο κάνουν". Δεν είναι όλα άσπρο μαύρο όμως. Στην τελική άνθρωποι είμαστε όλοι, με αδυναμίες και λάθη. Ανάλογα τον άνθρωπο και ανάλογα το είδος της σχέσης, άλλες φορές πρέπει να είμαστε πιο ανθεκτικές, ή να αφήνουμε κάτι να πέσει και άλλες πρέπει να βάζουμε τα όρια μας ή ακόμα και να απομακρυνόμαστε. 

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , RaFa2905 είπε:

Αυτο το θεματα ειναι καθαρα προσωπικο δικο σου..δεν μπορει κανενας να σου υποδειξει πως να το χειριστεις και βεβαια δεν εισαι υποχρεα να το πεις σε κανενα απο τοσο νωρις..επιλογη δικη σου με ποιους θα το μοιραστεις απο τωρα...αυτοι που δεν καταλαμβαινουν γλυκια μου ειναι προβλημα δικο τους..εσυ μην ανησυχεις και ταλαιπωρρισαι και εσυ και το σπορακι σου αδικα..αστους να λενε..μην πτοησε..εμεις εδω ειμαστε για οτι κι αν χρειαστεις..

Ετσι μπραβοοο!! :)

Τετοια να ακουω..και το σπορακι το βλεπω να ερχετε!! 

Να σαι καλα κούκλα μου!! 

πρίν από 18 λεπτά , Τονι@ είπε:

Κορίτσι μου μη χαλιεσαι.  Αυτή είναι η ανωριμη . Ίσως ζηλεύει και λιγάκι. Αυτοί οι άνθρωποι είμαι τοξικοι και καλό θα είναι να τους έχεις μακριά όσο γίνεται.  Συγνώμη κιόλας. .

Ένα σου λέω με παιρνα γύρω στα 15-17 χρόνια 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Ευχαριστώ!!!!

Ναι πάρε μπουστακια γιατί το σουτιέν δεν υποφέρεται αν σε πονάνε και είναι πρησμενα!θέλω να μου πεις αντίδραση της μικρής όταν μάθει για το μωρό!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Ρε συ δεν το χουμε κρυφό αλλα ούτε βγαλαμε ανακοίνωση Εγω ο αντρας μου και οαντρας της ειμαστε συναφελφοι η απουσία μου στην Δουλεια δεν γινόταν να μην φανεί. 

Κάτι μου λέει ότι ο άντρας της δεν της το είπε αμέσως μόλις το έμαθε και αυτό είναι το πρόβλημα της και την πλήρωσες εσύ. Αν σου ξαναπεί τίποτα πες της ότι δεν μπορείς να ασχοληθείς με μικροπραγματα και παρεξηγήσεις χωρίς λόγο, ειδικά τώρα που η ψυχική σου ηρεμία είναι πιο σημαντική από ποτέ. Αν δεν πάρει το μήνυμα...μακριά. 

4 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Το τεστ έγινε σκούρο ένα απόγευμα, οπότε εγώ είχα επαφή το βράδυ της ίδιας μέρας και το επόμενο βράδυ. Πιστεύω πως ήταν αρκετές γιατί έστω και μια επαφή αρκεί, αν είναι να συμβεί θα συμβεί..

Να σας ζήσει το μπεμπακι!προσπαθούσατε καιρό πριν χρησιμοποιήσεις τεστ ωορρηξίας?και δηλαδή αυτούς τους 3 μήνες(πριν μείνεις έγκυος) ήξερες ακριβώς πότε γίνεται η ωορρηξία και είχατε επαφές Όταν έπρεπε και παρόλα αυτά δεν έμενες έγκυος?

Ακόμα εγκυος είμαι. Αρχίσαμε προσπάθειες κατευθείαν με τεστ ωορρηξιας και ναι είχαμε επαφες στην ωορρηξία κ πρίν από αυτήν αλλά δεν εμένα εγκυος. Είναι θέμα πιθανοτήτων οπότε μην αγχωνεσαι. Δώσε στα τεστ ένα 6 μηνο με επαφες πετυχημένες κ αν δεν υπαρχει κάποιο θεματακι σιγουρα θα τα καταφέρετε. 

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

πρίν από 9 λεπτά , anemoni1989 είπε:

@Smile89 είναι και οι ορμόνες σου χαλια, οποτε λογικο να χαλιεσαι παραπανω... Αγνόησέ την...ποφανως είναι κομπλεξικοι... Δυστυχως οι ανθρωποι ως επί το πλειστον είναι πολύ ζηλιάρηδες και εγωκεντρικοί και δεν ενδιαφέρονται, ανεξάρτητα από το πόσα χρόνια μετραει η φιλια σας...

Κλείνω παραθέτοντας προσωπικό παράδειγμα: Όταν έμαθα για την εγκυμοσυνη μου, το ανακοινωσα στην "κολλητη" μου, η οποία ναι μεν, εβαλε τα κλαμματα, αλλα ειχε ηδη προλάβει να με ρωτησει "καλα εισαι σίγουρη; το σκέφτηκες καλα;"... Δεν εδωσα σημασια γιατι ξερω πως με αγαπάει και φτανει η ανακοινωση της παλλίνδρομησης οπου μου λεει χαρακτηριστικα "ε, ενταξει, δεν ηταν να ερθει, για αυτό και το εχαασες. Δεν ηταν να γινεις μαμα"... Δεν με ρωτησε ποτε ξανα πως νιώθω, δεν με ρωτησε ποτε αν πηγα σ γιατρο, αν είμαι καλα, αν αν αν....

Πλεον δεν θελω κανεναν και τίποτα τοσο κοντα μ. Εχω την αδερφη μου και μ αρκει... Τους υπολοιπους τς γραφω εκει που δεν πιανει μελανι, γιατι πολύ απλα δεν είναι αξιοι της φιλιας μου.

Αυτά! Α! Και συγχαρητηρια που είναι όλα καλα με το μωρακι σου! Ελπίζω να συνεχίσει ετσι και με το καλο να σταματησουν οι αιμορραγιες, να ευχαριστηθείς περισσοτερο την εγκυμοσυνη σου :)

Τρανταχτό το παραδειγμα αου!! 

Ευχαριστώ κορίτσι!!! 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Ααα οχι πρωτα γινεται για την ευχαριστηση κ μετα για το αλλο...αν κ αυτον τον μηνα αυτες τις 2 φορες π εχουμε προλαβει να κανουμε κατι μου λεει μετα"λες νατο πιασαμε το σπορακι μας σημερα?"

Αχου μωρε..αγχωνετε κ ο αντρουλης σου..καλο ειναι καποτε να μην γνωριζουν και πολλες λεπτομεριες ποτε ειναι οι γονιμες μερες γιατι τους γινετε ψυχωση και αυτους και αντι να μας βοηθανε να ξεκολλησουμε μας αγχωνουν περισσοτερο καποιες φορες..αλλα βεβαια εξαρτατε και απο τον αντρα...ο δικος μου καποτε μου λεει ετσι οπως ειναι το προγραμμα της δουλειας μας πως περιμενεις να βρουμε γονιμες? Αυτο εμενα με αγχωνει περισσοτερο απο το να με βοηθα..γιατι εκει που παω να το ξεχασω να μην το εχω συνεχεια στο μυαλο μου μου το υπενθυμιζει

Κοριτσια ασχετο αλλα μετα τκ διαιτιτικο μεσημεριανο φαγητακι μου εφαγα κ λιγη σοκολατα κ με εχεο πιασει ενας πονος απο την αριστερη πλευρα κ χαμηλα..λετε να ειναι το εντρεο η τπτ αλλο??στο ιδιο σημειο αλλα απο την δεξια πλεςυτα το ειχα τον προηγουμενο μηνα!!

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Κάτι μου λέει ότι ο άντρας της δεν της το είπε αμέσως μόλις το έμαθε και αυτό είναι το πρόβλημα της και την πλήρωσες εσύ. Αν σου ξαναπεί τίποτα πες της ότι δεν μπορείς να ασχοληθείς με μικροπραγματα και παρεξηγήσεις χωρίς λόγο, ειδικά τώρα που η ψυχική σου ηρεμία είναι πιο σημαντική από ποτέ. Αν δεν πάρει το μήνυμα...μακριά. 

Δίκιο εχεις. Της το πε εκεί ειναι η φαση. Χαχαχα Χαχαχα 

nlmNp2.png

πρίν από 3 λεπτά , RaFa2905 είπε:

Αχου μωρε..αγχωνετε κ ο αντρουλης σου..καλο ειναι καποτε να μην γνωριζουν και πολλες λεπτομεριες ποτε ειναι οι γονιμες μερες γιατι τους γινετε ψυχωση και αυτους και αντι να μας βοηθανε να ξεκολλησουμε μας αγχωνουν περισσοτερο καποιες φορες..αλλα βεβαια εξαρτατε και απο τον αντρα...ο δικος μου καποτε μου λεει ετσι οπως ειναι το προγραμμα της δουλειας μας πως περιμενεις να βρουμε γονιμες? Αυτο εμενα με αγχωνει περισσοτερο απο το να με βοηθα..γιατι εκει που παω να το ξεχασω να μην το εχω συνεχεια στο μυαλο μου μου το υπενθυμιζει

Ααα οχι δεν ξερει ποτε εχω γονιμες...

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Κοριτσια ασχετο αλλα μετα τκ διαιτιτικο μεσημεριανο φαγητακι μου εφαγα κ λιγη σοκολατα κ με εχεο πιασει ενας πονος απο την αριστερη πλευρα κ χαμηλα..λετε να ειναι το εντρεο η τπτ αλλο??στο ιδιο σημειο αλλα απο την δεξια πλεςυτα το ειχα τον προηγουμενο μηνα!!

Εγώ Εφαγα μισή σοκολατα Χαχαχα Χαχαχα λογικα το εντερακι θα ναι. Να σου πω εχεις ξεκινήσει γυμναστήριο είπες? 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...