Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Ναι μην δίνεις σημασία δεν το είπες γιατί δεν ήσουν στα καλύτερα σου αλλά είχες σκοπό να το πεις αν το έκρυβες δεν θα άφηνες και τον άντρα σου να το πει.αν τώρα δεν καταλαβαίνει δικό της προβλημα τι να κάνουμε άνευ λόγου παρεξήγηση!

@alina80 κάνε φουλ αυτές τις μέρες!! Αν ήταν το ίδιο έντονο και εχθές λογικά το χθεσινό είναι το πρώτο θετικό και λαμβάνεις αυτό υπόψιν αλλά και σήμερα να είναι το θετικό απλώς να έχεις επαφές συν μία μέρα και μην τις κόψεις νωρίς!

Εγώ κορίτσια πήγα ενδοκρινολόγο. Λοιπόν τελικά δεν είχα πάρει στα σοβαρά που είχα παραπάνω ινσουλίνη και είναι κύρια αιτία υπογονιμότητας!Της είπα ότι πλέον απελπιστηκα που δεν γίνεται τίποτα και μου είπε με τις εξετάσεις που είχα τους προηγούμενους μήνες μέχρι το καλοκαίρι δηλαδή πολύ δύσκολο να εμένα έγκυος.πλεον τα έχουμε ρυθμίσει όλα συνεχίζω με αυτά που παίρνω και να μην μετράω τους προηγούμενους μηνες ειδικά πριν τον Σεπτεμβριο.η βιταμίνη d μου είπε καλό είναι να είναι άνω τον 30 και εγώ τώρα έφτασα στο 31!μου είπε επίσης τέλος οι εξετάσεις για εμένα έκανες αρκετές ούτε σαλπιγγογραφια χρειάζεσαι αφού συμφωνεί και ο γυναικολόγος μόνο ο άντρας σου ένα σπερμοδιαγραμμα.

Ωραία. Οπότε μηδενιζεις κορίτσι και φεύγει το άγχος. Να δείτε και το σπέρμα όμως!

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Ρε συ της το πε ο αντρας της. Να με παίρνει για εξυπηρέτηση ξέρει. Δεν λέω ότι δεν ενδιαφέρθηκε αλλα ούτε κ ανησύχησε. 

Αυτα ακριβώς λεω κ εγώ μου είπε κ αλλα χοντρα αλλα τι να σας λεωωωω

Μην ασχολείσαι άλλο. Της εξήγησες, αν παρεξηγήθηκε πρόβλημα της. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , Smile89 είπε:

Πολλές φορές οι ξένοι ειναι καλύτερα  κι εγώ νοιώθω καλύτερα να μιλαω εδω. Εσένα γιατί σε έχουν γραψει? 

Καλα η μια που ειναι σαν αδερφη μοθ ερωτευτηκε κ εφυγε απο αθηνα κ μενει ροδο...η αλλη βρηκε φιλο και εχει εξαφανιστει κ αν δεν μπορει αυτος εκεινη δεν παει πουθενα χωρις αυτον...και η τριτη εχει μπλεξει με εναν μπαρμαν κ την εχουβ φαει τα ξενυχτια...

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Ωραία. Οπότε μηδενιζεις κορίτσι και φεύγει το άγχος. Να δείτε και το σπέρμα όμως!

Μην ασχολείσαι άλλο. Της εξήγησες, αν παρεξηγήθηκε πρόβλημα της. 

Ελπίζω να μην ξανα στειλει γιατί αααα

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Καλα η μια που ειναι σαν αδερφη μοθ ερωτευτηκε κ εφυγε απο αθηνα κ μενει ροδο...η αλλη βρηκε φιλο και εχει εξαφανιστει κ αν δεν μπορει αυτος εκεινη δεν παει πουθενα χωρις αυτον...και η τριτη εχει μπλεξει με εναν μπαρμαν κ την εχουβ φαει τα ξενυχτια...

Μαλιστα τι να πεις? Ειλικρινά παντα ασχολούμαι με όλα και όλους κ κοιταω να ειμαι καλη. Τώρα μόνο για τον ανθρωπακο που Εχω μέσα μου θα νοιαζομαι. Τέλος. 

nlmNp2.png

πρίν από 23 λεπτά , Smile89 είπε:

Ρε κορίτσια πέρα απο σας εδώ μονο στην κολλητή-κουμπαρα μου το πα εγω. Θίχτηκε γιατί όταν είχε ένα θέμα υγείας μου το είπε. Δεν σημαίνει κατι αυτό όμως. 

να της πεις οτι εχεις προβλημα με αιμα κτλ και ηθελες να το πεις οταν θα ηταν σιγουρο οτι θα προχωρησει η εγκυμοσυνη κ οτι δεν εισαι καλα καλα 2 μηνων .. αμαν πια κ αυτες! εγω προσωπικα οταν ξανα μεινω εγκυος , θα το σε ολους μετα την αυχενικη ( και στους γονεις μου) . γτ  αν κατι παει στραβα , γτ μετα να πρεπει να εξηγω γτ δεν προχωρησε ... αποψη μου μετα την βιοχημικη που ειχα..

πρίν από 24 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ο καθενας εχει τη δικη του αποψη για θεματα υγειας-εγκυμοσυνης σε οτι αφοτα τριτους και αυτο πρεπει να ειναι σεβαστο...εγω χθες ελεγα στο αγορι μου οτι οι φιλες μου με εχουν γραψει κ οτι περισσοτερο μιλαω με σας εδω...και συμφωνησε κ μου ειπε επισης οτι εσεις δεν θα με γραψετε ποτε κ οτι παντα θα ειστε προθυμες να με ακουσετε...

αυτο ακριβως!!!!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 12 λεπτά , Smile89 είπε:

Ρε συ της το πε ο αντρας της. Να με παίρνει για εξυπηρέτηση ξέρει. Δεν λέω ότι δεν ενδιαφέρθηκε αλλα ούτε κ ανησύχησε. 

Αυτα ακριβώς λεω κ εγώ μου είπε κ αλλα χοντρα αλλα τι να σας λεωωωω

Μην της δίνεις σημασία.τοσο πολύ την κοφτει που είσαι έγκυος για να κάνει έτσι?μερικοί άνθρωποι έχουν όρεξη να τσακώνονται και να δημιουργούν εντασεις χωρίς λόγο.μην δίνεις σημασία αστή να τσακώνεται μόνη της.

@alina80 ναι θα το κανει μέσα σε αυτό τον μήνα το έχει βάλει στο πρόγραμμα.αντε να δούμε τι θα μας ξημερώσει και το 18 γιατί το 16 και το 17 ήταν χάλια από πολλές πλευρές για εμας.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, melina92 είπε:

Μου είπε να κάνω άλλη μία τελευταία χοριακή αύριο και να τον πάρω τηλ για να μου πει ποτέ να πάω!!!! Η δεύτερη χοριακη θαναι αυτή;

1 ώρα πρίν, alina80 είπε:

Έχει συμβεί σε καμία; 

Χτες είχα θετικό τεστ ωορρηξίας, και όταν το επανέλαβαν λίγες ώρες πιο μετά (χωρίς να έχω πιει υγρά) έβγαλε άχνη γραμμούλα. Και επειδή δεν είχα κάνει την Τρίτη, υπέθεσα ότι χτες η σήμερα θα ήταν η ωορρηξία. 

Έκανα άλλο ένα τώρα και πάλι βγήκε θετικό -οποτε να υποθέσω ωορρηξία σήμερα ή αύριο; 

Η @Ungry girl πάντως είχε θετικά ωορρηξίας και ήταν έγκυος χαχαχα

1 ώρα πρίν, ada32 είπε:

μια χαρα ! πολυ καλες οι επαφουλες ! τωρα αναμονη !!

ειμαι 32 και 42 σχεδον ο αντρας μου.  προσπαθουμε απο τον 03/2017 αλλα μεχρι το καλοκαιρι οχι τοσο συστηματικα στις γονιμες .. τον Σεπτεβρη ειχα μια βιοχημικη και τωρα ξανα στις προσπαθειες ...

εγω γενικα δεν βλεπω τηλεοραση αλλα αυτο το σηριαλ μου αρεσε πολυ κ ας εχω δει 2-3 επεισοδια!

ναι εμενα μου βγηκε ετσι σε αυτον τον κυκλο. αλλα δεν ηξερα πιο να μετρησω κ εγω ως θετικο .. ειχα θετικο σχεδον θετικο το μεσημερι , θετικο το βραδυ , αχνο το μεσημερι , θετικο το βραδυ της επομενης. 

εγω απλα ειχα επαφη κατα τυχη .!! την πρωτη μερα το πρωι και το βραδυ και την 2η μερα το βραδυ .δυστυχως μαλλον ειχα ωορηξια την επομενη του 2η θετικου εγω αλλα δεν ειχαμε επαφη εκεινη την μερα... 

Εσυ ομως σημερα οπωσδηποτε επαφη !!!! και αυριο αν μπορειτε.

@Vila  τι κανεις? απο συμπτωματα , νιωθεις κατι ??

Έχουμε ακριβώς την ίδια διάφορα ηλικίας μόνο που εμείς είμαστε μεγαλύτεροι σας χαχαχ

πρίν από 33 λεπτά , Smile89 είπε:

Ρε κορίτσια μόλις μου θύμωσε μια φιλη που λέει δεν της είπα ότι είμαι έγκυος, μην φανταστείτε και φιλη όλη την ώρα καφε. Συγκεκριμένα έτυχε να το πει ο αντρας μου στον αντρα της και ο αντρας της σε εκείνη μας το είπε ότι της το πε. Ε λοιπόν μου την είπε επειδή δεν της το πα εγώ η ίδια και της λέω ειχα το αίμα μου και τον πόνο μου τηλέφωνα θα κανα να λέω τι μου συμβαίνει και στην τελική αφού της το πε ο αντρας της να παρώ να πω τι εκείνη έπρεπε να ενδιαφερθεί να τηλ να δει αν ειμαι καλα. Και σήμερα μου το παίζε οτι δεν ηξερε. Πείτε μου γιατί θα τρελαθω. Ειμαι παραλογη? Δίκιο δεν εχω? Δεν σας θυμίζει τσακωμό 15χρονων? 

Κανένας δεν το λέει τόσο νωρίς!Μα κι ο άντρας σου γιατί τοπε;

πρίν από 27 λεπτά , Smile89 είπε:

Ρε κορίτσια πέρα απο σας εδώ μονο στην κολλητή-κουμπαρα μου το πα εγω. Θίχτηκε γιατί όταν είχε ένα θέμα υγείας μου το είπε. Δεν σημαίνει κατι αυτό όμως. 

Μην ασχολείσαι...

πρίν από 24 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ο καθενας εχει τη δικη του αποψη για θεματα υγειας-εγκυμοσυνης σε οτι αφοτα τριτους και αυτο πρεπει να ειναι σεβαστο...εγω χθες ελεγα στο αγορι μου οτι οι φιλες μου με εχουν γραψει κ οτι περισσοτερο μιλαω με σας εδω...και συμφωνησε κ μου ειπε επισης οτι εσεις δεν θα με γραψετε ποτε κ οτι παντα θα ειστε προθυμες να με ακουσετε...

Ειδικά εμείς που δεν γνωριζόμαστε από κοντά είμαστε λιγότερο συναισθηματικά φορτισμένες και περισσότερο αντικειμενικές!

πρίν από 13 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι μην δίνεις σημασία δεν το είπες γιατί δεν ήσουν στα καλύτερα σου αλλά είχες σκοπό να το πεις αν το έκρυβες δεν θα άφηνες και τον άντρα σου να το πει.αν τώρα δεν καταλαβαίνει δικό της προβλημα τι να κάνουμε άνευ λόγου παρεξήγηση!

@alina80 κάνε φουλ αυτές τις μέρες!! Αν ήταν το ίδιο έντονο και εχθές λογικά το χθεσινό είναι το πρώτο θετικό και λαμβάνεις αυτό υπόψιν αλλά και σήμερα να είναι το θετικό απλώς να έχεις επαφές συν μία μέρα και μην τις κόψεις νωρίς!

Εγώ κορίτσια πήγα ενδοκρινολόγο. Λοιπόν τελικά δεν είχα πάρει στα σοβαρά που είχα παραπάνω ινσουλίνη και είναι κύρια αιτία υπογονιμότητας!Της είπα ότι πλέον απελπιστηκα που δεν γίνεται τίποτα και μου είπε με τις εξετάσεις που είχα τους προηγούμενους μήνες μέχρι το καλοκαίρι δηλαδή πολύ δύσκολο να εμένα έγκυος.πλεον τα έχουμε ρυθμίσει όλα συνεχίζω με αυτά που παίρνω και να μην μετράω τους προηγούμενους μηνες ειδικά πριν τον Σεπτεμβριο.η βιταμίνη d μου είπε καλό είναι να είναι άνω τον 30 και εγώ τώρα έφτασα στο 31!μου είπε επίσης τέλος οι εξετάσεις για εμένα έκανες αρκετές ούτε σαλπιγγογραφια χρειάζεσαι αφού συμφωνεί και ο γυναικολόγος μόνο ο άντρας σου ένα σπερμοδιαγραμμα.

Πώς τη βρήκες την ινσουλίνη;Τι άλλο είναι υψηλό;

Υπέθεσα ότι θα είχες ελέγξει βιοχημικές εξετάσεις

Άντε να λυθούν κι αυτά!!!

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Μην της δίνεις σημασία.τοσο πολύ την κοφτει που είσαι έγκυος για να κάνει έτσι?μερικοί άνθρωποι έχουν όρεξη να τσακώνονται και να δημιουργούν εντασεις χωρίς λόγο.μην δίνεις σημασία αστή να τσακώνεται μόνη της.

@alina80 ναι θα το κανει μέσα σε αυτό τον μήνα το έχει βάλει στο πρόγραμμα.αντε να δούμε τι θα μας ξημερώσει και το 18 γιατί το 16 και το 17 ήταν χάλια από πολλές πλευρές για εμας.

Καλό θα είναι κορίτσι μου θα δεις!!!

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

πρίν από 16 λεπτά , Smile89 είπε:

Ελπίζω να μην ξανα στειλει γιατί αααα

Μαλιστα τι να πεις? Ειλικρινά παντα ασχολούμαι με όλα και όλους κ κοιταω να ειμαι καλη. Τώρα μόνο για τον ανθρωπακο που Εχω μέσα μου θα νοιαζομαι. Τέλος. 

Ετσι πρεπει..και εγω δεν περιμενα οτι θα το ελεγα αυτο αλλα αυτο π με νοιαζει ειναι το σπιτι μου κ να ειμαι καλα με τον ανθρωπο μου πλεον κ οχι ποτε θα παω για ποτο..

• Μου αρέσει 1

@ada32 καλη η ηλικια σου..μην αχωνεσε και ολα θα πανε οπως τα περιμενεις.. ηδη εμεινες μια φορα..θα σου ξανα χτυπησει την πορτα το σπορακι..

Το πιο βασικο απολαυσε τον ερωτα με τον αντρα σου και ασε το αχος καταμερους..

@Dimitr@17 να σκεφτεσαι θετικα και σιγουρα μην σταματησεις τις επαφες νωρις..συνεχισε μια με μια μην χασεις την ευκαιρια..

πρίν από 6 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Η @Ungry girl πάντως είχε θετικά ωορρηξίας και ήταν έγκυος χαχαχα

Έχουμε ακριβώς την ίδια διάφορα ηλικίας μόνο που εμείς είμαστε μεγαλύτεροι σας χαχαχ

Κανένας δεν το λέει τόσο νωρίς!Μα κι ο άντρας σου γιατί τοπε;

Μην ασχολείσαι...

Ειδικά εμείς που δεν γνωριζόμαστε από κοντά είμαστε λιγότερο συναισθηματικά φορτισμένες και περισσότερο αντικειμενικές!

Πώς τη βρήκες την ινσουλίνη;Τι άλλο είναι υψηλό;

Υπέθεσα ότι θα είχες ελέγξει βιοχημικές εξετάσεις

Άντε να λυθούν κι αυτά!!!

Καλό θα είναι κορίτσι μου θα δεις!!!

@ntemiiiiii ποσο ειστε εσεις?εχεις κ αλλο παιδακι?

Just now, RaFa2905 είπε:

@ada32 καλη η ηλικια σου..μην αχωνεσε και ολα θα πανε οπως τα περιμενεις.. ηδη εμεινες μια φορα..θα σου ξανα χτυπησει την πορτα το σπορακι..

Το πιο βασικο απολαυσε τον ερωτα με τον αντρα σου και ασε το αχος καταμερους..

@Dimitr@17 να σκεφτεσαι θετικα και σιγουρα μην σταματησεις τις επαφες νωρις..συνεχισε μια με μια μην χασεις την ευκαιρια..

Καλε τι νωρις?εμεις ειμαστε λατρεις του αθληματος...τωρα πρεπει να ειναι ο τριτος μηνας π προσπαθουμε μετα την παλλινδρομη

πρίν από 47 λεπτά , Smile89 είπε:

Ρε κορίτσια μόλις μου θύμωσε μια φιλη που λέει δεν της είπα ότι είμαι έγκυος, μην φανταστείτε και φιλη όλη την ώρα καφε. Συγκεκριμένα έτυχε να το πει ο αντρας μου στον αντρα της και ο αντρας της σε εκείνη μας το είπε ότι της το πε. Ε λοιπόν μου την είπε επειδή δεν της το πα εγώ η ίδια και της λέω ειχα το αίμα μου και τον πόνο μου τηλέφωνα θα κανα να λέω τι μου συμβαίνει και στην τελική αφού της το πε ο αντρας της να παρώ να πω τι εκείνη έπρεπε να ενδιαφερθεί να τηλ να δει αν ειμαι καλα. Και σήμερα μου το παίζε οτι δεν ηξερε. Πείτε μου γιατί θα τρελαθω. Ειμαι παραλογη? Δίκιο δεν εχω? Δεν σας θυμίζει τσακωμό 15χρονων? 

Αυτο το θεματα ειναι καθαρα προσωπικο δικο σου..δεν μπορει κανενας να σου υποδειξει πως να το χειριστεις και βεβαια δεν εισαι υποχρεα να το πεις σε κανενα απο τοσο νωρις..επιλογη δικη σου με ποιους θα το μοιραστεις απο τωρα...αυτοι που δεν καταλαμβαινουν γλυκια μου ειναι προβλημα δικο τους..εσυ μην ανησυχεις και ταλαιπωρρισαι και εσυ και το σπορακι σου αδικα..αστους να λενε..μην πτοησε..εμεις εδω ειμαστε για οτι κι αν χρειαστεις..

πρίν από 6 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

@ntemiiiiii ποσο ειστε εσεις?εχεις κ αλλο παιδακι?

Καλε τι νωρις?εμεις ειμαστε λατρεις του αθληματος...τωρα πρεπει να ειναι ο τριτος μηνας π προσπαθουμε μετα την παλλινδρομη

Ετσι μπραβοοο!! :)

Τετοια να ακουω..και το σπορακι το βλεπω να ερχετε!! 

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , RaFa2905 είπε:

Αυτο το θεματα ειναι καθαρα προσωπικο δικο σου..δεν μπορει κανενας να σου υποδειξει πως να το χειριστεις και βεβαια δεν εισαι υποχρεα να το πεις σε κανενα απο τοσο νωρις..επιλογη δικη σου με ποιους θα το μοιραστεις απο τωρα...αυτοι που δεν καταλαμβαινουν γλυκια μου ειναι προβλημα δικο τους..εσυ μην ανησυχεις και ταλαιπωρρισαι και εσυ και το σπορακι σου αδικα..αστους να λενε..μην πτοησε..εμεις εδω ειμαστε για οτι κι αν χρειαστεις..

Ετσι μπραβοοο!! :)

Τετοια να ακουω..και το σπορακι το βλεπω να ερχετε!! 

Μακαρι...γτ προς το παρον κανουμε κανουνε και τιποτα

πρίν από 56 λεπτά , Smile89 είπε:

Κορίτσι μου μη χαλιεσαι.  Αυτή είναι η ανωριμη . Ίσως ζηλεύει και λιγάκι. Αυτοί οι άνθρωποι είμαι τοξικοι και καλό θα είναι να τους έχεις μακριά όσο γίνεται.  Συγνώμη κιόλας. .

DBTcp3.png7Kksp3.png

@ntemiiiiii άρχισα από τον Μαρτιο του 17 να τα ελέγχω και παίρνω αρκετό καιρό χάπια γκλουκοφαζ αλλά είχα άλλο ενδοκρινολόγο και δεν μου τα είχε εξηγήσει πολύ καλά.πιστευα ότι δεν υπήρχε τόσο θεμα.ειχα πάει τον Σεπτέμβριο του 17 στην άλλη γιατρό και με οργάνωσε καλυτερα.ορμονες είναι όλες οκ από τον Οκτώβριο είχα κάποια ανδρογόνα  ανεβασμένα  έχασα κάποια  κιλά πήγα και γυμναστήριο τα έφερα σε ισορροπια.ειπαμε να ριξουμε και την tsh κατω από 2.5 από Σεπτέμβριο ξεκίνησα χάπια. τα εχω ρυθμίσει αυτά τα θέματα  και ήλπιζα θα είχα μείνει αλλά μάλλον πρέπει να δώσω λίγο χρόνο ακομα. πάντως από εξετάσεις δεν κάνω άλλες!

πως είσαι εσύ?νιώθεις καλα η έχεις συμπτώματα?

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 9 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Μακαρι...γτ προς το παρον κανουμε κανουνε και τιποτα

Καποια στιγμη θα γινει κ αυτο..στα ιδια βρισκομαι κ εγω κ αλλες κοπελες απο εδω..αλλα που θα παει?? 

Ελπιζω να το ευχαριστιεσαι κιολας να μην απογοητευεσε μονο καθε τελος του μηνα..

@Smile89 είναι και οι ορμόνες σου χαλια, οποτε λογικο να χαλιεσαι παραπανω... Αγνόησέ την...ποφανως είναι κομπλεξικοι... Δυστυχως οι ανθρωποι ως επί το πλειστον είναι πολύ ζηλιάρηδες και εγωκεντρικοί και δεν ενδιαφέρονται, ανεξάρτητα από το πόσα χρόνια μετραει η φιλια σας...

Κλείνω παραθέτοντας προσωπικό παράδειγμα: Όταν έμαθα για την εγκυμοσυνη μου, το ανακοινωσα στην "κολλητη" μου, η οποία ναι μεν, εβαλε τα κλαμματα, αλλα ειχε ηδη προλάβει να με ρωτησει "καλα εισαι σίγουρη; το σκέφτηκες καλα;"... Δεν εδωσα σημασια γιατι ξερω πως με αγαπάει και φτανει η ανακοινωση της παλλίνδρομησης οπου μου λεει χαρακτηριστικα "ε, ενταξει, δεν ηταν να ερθει, για αυτό και το εχαασες. Δεν ηταν να γινεις μαμα"... Δεν με ρωτησε ποτε ξανα πως νιώθω, δεν με ρωτησε ποτε αν πηγα σ γιατρο, αν είμαι καλα, αν αν αν....

Πλεον δεν θελω κανεναν και τίποτα τοσο κοντα μ. Εχω την αδερφη μου και μ αρκει... Τους υπολοιπους τς γραφω εκει που δεν πιανει μελανι, γιατι πολύ απλα δεν είναι αξιοι της φιλιας μου.

Αυτά! Α! Και συγχαρητηρια που είναι όλα καλα με το μωρακι σου! Ελπίζω να συνεχίσει ετσι και με το καλο να σταματησουν οι αιμορραγιες, να ευχαριστηθείς περισσοτερο την εγκυμοσυνη σου :)

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...