Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Έχει συμβεί σε καμία; 

Χτες είχα θετικό τεστ ωορρηξίας, και όταν το επανέλαβαν λίγες ώρες πιο μετά (χωρίς να έχω πιει υγρά) έβγαλε άχνη γραμμούλα. Και επειδή δεν είχα κάνει την Τρίτη, υπέθεσα ότι χτες η σήμερα θα ήταν η ωορρηξία. 

Έκανα άλλο ένα τώρα και πάλι βγήκε θετικό -οποτε να υποθέσω ωορρηξία σήμερα ή αύριο; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 ώρα πρίν, Ασία είπε:

Το τεστ έγινε σκούρο ένα απόγευμα, οπότε εγώ είχα επαφή το βράδυ της ίδιας μέρας και το επόμενο βράδυ. Πιστεύω πως ήταν αρκετές γιατί έστω και μια επαφή αρκεί, αν είναι να συμβεί θα συμβεί..

Να σας ζήσει το μπεμπακι!προσπαθούσατε καιρό πριν χρησιμοποιήσεις τεστ ωορρηξίας?και δηλαδή αυτούς τους 3 μήνες(πριν μείνεις έγκυος) ήξερες ακριβώς πότε γίνεται η ωορρηξία και είχατε επαφές Όταν έπρεπε και παρόλα αυτά δεν έμενες έγκυος?

μια χαρα ! πολυ καλες οι επαφουλες ! τωρα αναμονη !!

2 ώρες πρίν, RaFa2905 είπε:

Το προσπαθησα αλλα επειδη ηταν τα στριπ με την γραμμουλα δεν με βοηθησαν αντιθετα με μπερδεψαν..τα αλλα με το χαμογελακι ειναι ακριβα και ετσι το αφησα..ειπα αν θελει ο θεος θα μου το στειλει το σπορακι.. :)

Εσεις ποσο καιρο προσπαθειτε και ποσο χρονων εισαι?

ειμαι 32 και 42 σχεδον ο αντρας μου.  προσπαθουμε απο τον 03/2017 αλλα μεχρι το καλοκαιρι οχι τοσο συστηματικα στις γονιμες .. τον Σεπτεβρη ειχα μια βιοχημικη και τωρα ξανα στις προσπαθειες ...

2 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Αχ αυτές οι ορμόνες.

Το Αννε είδα το πρώτο επεισόδιο και βαλαντωσα στο κλάμα. 

Ξαναείδαένα τυχαία την προηγούμενη εβδομάδα πάλι έκλαιγα. Ήθελα να το βλέπω αλλά δεν το αντέχω. 

εγω γενικα δεν βλεπω τηλεοραση αλλα αυτο το σηριαλ μου αρεσε πολυ κ ας εχω δει 2-3 επεισοδια!

πρίν από 15 λεπτά , alina80 είπε:

Έχει συμβεί σε καμία; 

Χτες είχα θετικό τεστ ωορρηξίας, και όταν το επανέλαβαν λίγες ώρες πιο μετά (χωρίς να έχω πιει υγρά) έβγαλε άχνη γραμμούλα. Και επειδή δεν είχα κάνει την Τρίτη, υπέθεσα ότι χτες η σήμερα θα ήταν η ωορρηξία. 

Έκανα άλλο ένα τώρα και πάλι βγήκε θετικό -οποτε να υποθέσω ωορρηξία σήμερα ή αύριο; 

ναι εμενα μου βγηκε ετσι σε αυτον τον κυκλο. αλλα δεν ηξερα πιο να μετρησω κ εγω ως θετικο .. ειχα θετικο σχεδον θετικο το μεσημερι , θετικο το βραδυ , αχνο το μεσημερι , θετικο το βραδυ της επομενης. 

εγω απλα ειχα επαφη κατα τυχη .!! την πρωτη μερα το πρωι και το βραδυ και την 2η μερα το βραδυ .δυστυχως μαλλον ειχα ωορηξια την επομενη του 2η θετικου εγω αλλα δεν ειχαμε επαφη εκεινη την μερα... 

Εσυ ομως σημερα οπωσδηποτε επαφη !!!! και αυριο αν μπορειτε.

@Vila  τι κανεις? απο συμπτωματα , νιωθεις κατι ??

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 34 λεπτά , ada32 είπε:

μια χαρα ! πολυ καλες οι επαφουλες ! τωρα αναμονη !!

ειμαι 32 και 42 σχεδον ο αντρας μου.  προσπαθουμε απο τον 03/2017 αλλα μεχρι το καλοκαιρι οχι τοσο συστηματικα στις γονιμες .. τον Σεπτεβρη ειχα μια βιοχημικη και τωρα ξανα στις προσπαθειες ...

εγω γενικα δεν βλεπω τηλεοραση αλλα αυτο το σηριαλ μου αρεσε πολυ κ ας εχω δει 2-3 επεισοδια!

ναι εμενα μου βγηκε ετσι σε αυτον τον κυκλο. αλλα δεν ηξερα πιο να μετρησω κ εγω ως θετικο .. ειχα θετικο σχεδον θετικο το μεσημερι , θετικο το βραδυ , αχνο το μεσημερι , θετικο το βραδυ της επομενης. 

εγω απλα ειχα επαφη κατα τυχη .!! την πρωτη μερα το πρωι και το βραδυ και την 2η μερα το βραδυ .δυστυχως μαλλον ειχα ωορηξια την επομενη του 2η θετικου εγω αλλα δεν ειχαμε επαφη εκεινη την μερα... 

Εσυ ομως σημερα οπωσδηποτε επαφη !!!! και αυριο αν μπορειτε.

@Vila  τι κανεις? απο συμπτωματα , νιωθεις κατι ??

Ευχαριστώ πολύ! Είχαμε χτες επαφή, σαφώς και σήμερα και αύριο.

• Χαχα 1

πρίν από 43 λεπτά , alina80 είπε:

Έχει συμβεί σε καμία; 

Ναι κ μενα μ εχει τυχει! Νομιζω η LH εκκρινεται για δυο 24ωρα περιπου. Μου ετυχε θετικο εντονο μεσημερι και απογευμα αχνο και την επομενη μερα δυο τεστακια θετικα. Προσπαθω να εχω επαφες και στα θετικα κ μια ή δυο μερες μετα αν δεν εχουμε παθει αφυδατωση....

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 3

tpnxp3.png

1 hour ago, RaFa2905 είπε:

Δυστυχως οπως το λες χαχχα.. :)

Θα μας χαμογελασει και εμας ομως που θα παει?? Υπομονη και ολα θα ερθουν.. εγω περιμενω να τελειωσω να ξεκινησω ξανα τις προσπαθειες..αυτον τον μηνα τον αφησα ετσι..2 φορες περιοδο στον ιδιο μηνα ο καιμενουλης περιμενει..χαχα 

Εμεις εχουμε ξεκινησει απο την 5η μερα του κυκλου.αυτον.τον μηνα...θα δειξειτι εγινε τελος του μηνα...

Ααα κοριτσια η γιαγια ειπε οτι αυτον.τον μηνα θα μεινω..χαχα,α...καλο μας μηνα λοιπον...να ειναι τυχερος για ολες μας

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εμεις εχουμε ξεκινησει απο την 5η μερα του κυκλου.αυτον.τον μηνα...θα δειξειτι εγινε τελος του μηνα...

Ααα κοριτσια η γιαγια ειπε οτι αυτον.τον μηνα θα μεινω..χαχα,α...καλο μας μηνα λοιπον...να ειναι τυχερος για ολες μας

Περιμενουμε με αγωνια ........

χαχαχα μετα η γιαγια θα εχει ουρες απο υποψηφιες

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

Ρε κορίτσια μόλις μου θύμωσε μια φιλη που λέει δεν της είπα ότι είμαι έγκυος, μην φανταστείτε και φιλη όλη την ώρα καφε. Συγκεκριμένα έτυχε να το πει ο αντρας μου στον αντρα της και ο αντρας της σε εκείνη μας το είπε ότι της το πε. Ε λοιπόν μου την είπε επειδή δεν της το πα εγώ η ίδια και της λέω ειχα το αίμα μου και τον πόνο μου τηλέφωνα θα κανα να λέω τι μου συμβαίνει και στην τελική αφού της το πε ο αντρας της να παρώ να πω τι εκείνη έπρεπε να ενδιαφερθεί να τηλ να δει αν ειμαι καλα. Και σήμερα μου το παίζε οτι δεν ηξερε. Πείτε μου γιατί θα τρελαθω. Ειμαι παραλογη? Δίκιο δεν εχω? Δεν σας θυμίζει τσακωμό 15χρονων? 

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Ρε κορίτσια μόλις μου θύμωσε μια φιλη που λέει δεν της είπα ότι είμαι έγκυος, μην φανταστείτε και φιλη όλη την ώρα καφε. Συγκεκριμένα έτυχε να το πει ο αντρας μου στον αντρα της και ο αντρας της σε εκείνη μας το είπε ότι της το πε. Ε λοιπόν μου την είπε επειδή δεν της το πα εγώ η ίδια και της λέω ειχα το αίμα μου και τον πόνο μου τηλέφωνα θα κανα να λέω τι μου συμβαίνει και στην τελική αφού της το πε ο αντρας της να παρώ να πω τι εκείνη έπρεπε να ενδιαφερθεί να τηλ να δει αν ειμαι καλα. Και σήμερα μου το παίζε οτι δεν ηξερε. Πείτε μου γιατί θα τρελαθω. Ειμαι παραλογη? Δίκιο δεν εχω? Δεν σας θυμίζει τσακωμό 15χρονων? 

Κοιταξε εισαι λιγων εβδομαδων ακομα κ εχεις και τα προβληματα σου...οι περισσοτεροι δεν το λενε τον πρωτο καιρο...και αφου δεν ειστε κ τοσο κολλητες τι θιχτηκε?εγω παντως θα περιμενα να με παρει η ιδια τηλ αν μαθαινε κατι τετοιο..

πρίν από 23 λεπτά , MelinaFo είπε:

Περιμενουμε με αγωνια ........

χαχαχα μετα η γιαγια θα εχει ουρες απο υποψηφιες

Ναι ολο μου λεει εβαλες μπροστα για παιδι?παλι μ το ελεγε σημερα κ της λεω τι ειναι φαι να το βαλω στον φουρνο?και μου λεει αυτον τον μηνα θα μεινεις...αντε να δουμε...τι θα γινει κ αυτον τον μηνα...

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Κοιταξε εισαι λιγων εβδομαδων ακομα κ εχεις και τα προβληματα σου...οι περισσοτεροι δεν το λενε τον πρωτο καιρο...και αφου δεν ειστε κ τοσο κολλητες τι θιχτηκε?εγω παντως θα περιμενα να με παρει η ιδια τηλ αν μαθαινε κατι τετοιο..

Ρε κορίτσια πέρα απο σας εδώ μονο στην κολλητή-κουμπαρα μου το πα εγω. Θίχτηκε γιατί όταν είχε ένα θέμα υγείας μου το είπε. Δεν σημαίνει κατι αυτό όμως. 

nlmNp2.png

Just now, Smile89 είπε:

Ρε κορίτσια πέρα απο σας εδώ μονο στην κολλητή-κουμπαρα μου το πα εγω. Θίχτηκε γιατί όταν είχε ένα θέμα υγείας μου το είπε. Δεν σημαίνει κατι αυτό όμως. 

Ο καθενας εχει τη δικη του αποψη για θεματα υγειας-εγκυμοσυνης σε οτι αφοτα τριτους και αυτο πρεπει να ειναι σεβαστο...εγω χθες ελεγα στο αγορι μου οτι οι φιλες μου με εχουν γραψει κ οτι περισσοτερο μιλαω με σας εδω...και συμφωνησε κ μου ειπε επισης οτι εσεις δεν θα με γραψετε ποτε κ οτι παντα θα ειστε προθυμες να με ακουσετε...

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Smile89 είπε:

Κακώς σου την είπε. Η απάντηση είναι είτε "θα το έλεγα όταν εκρινα ότι ήταν ώρα" ή ένα απλό "δεν έτυχε". Μην ασχολείσαι... Το ότι δεν πήρε τηλέφωνο εκείνη μπορεί να μην σημαίνει απαραίτητα ότι δεν ενδιαφέρθηκε...είναι λεπτά αυτά. Ούτε εγώ παίρνω αν μάθω κάτι και δεν μου το έχει πει ο άμεσα ενδιαφερόμενος. Για να μην τον φέρω σε δύσκολη θέση. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ο καθενας εχει τη δικη του αποψη για θεματα υγειας-εγκυμοσυνης σε οτι αφοτα τριτους και αυτο πρεπει να ειναι σεβαστο...εγω χθες ελεγα στο αγορι μου οτι οι φιλες μου με εχουν γραψει κ οτι περισσοτερο μιλαω με σας εδω...και συμφωνησε κ μου ειπε επισης οτι εσεις δεν θα με γραψετε ποτε κ οτι παντα θα ειστε προθυμες να με ακουσετε...

Πολλές φορές οι ξένοι ειναι καλύτερα  κι εγώ νοιώθω καλύτερα να μιλαω εδω. Εσένα γιατί σε έχουν γραψει? 

nlmNp2.png

πρίν από 5 λεπτά , Smile89 είπε:

Ναι μην δίνεις σημασία δεν το είπες γιατί δεν ήσουν στα καλύτερα σου αλλά είχες σκοπό να το πεις αν το έκρυβες δεν θα άφηνες και τον άντρα σου να το πει.αν τώρα δεν καταλαβαίνει δικό της προβλημα τι να κάνουμε άνευ λόγου παρεξήγηση!

@alina80 κάνε φουλ αυτές τις μέρες!! Αν ήταν το ίδιο έντονο και εχθές λογικά το χθεσινό είναι το πρώτο θετικό και λαμβάνεις αυτό υπόψιν αλλά και σήμερα να είναι το θετικό απλώς να έχεις επαφές συν μία μέρα και μην τις κόψεις νωρίς!

Εγώ κορίτσια πήγα ενδοκρινολόγο. Λοιπόν τελικά δεν είχα πάρει στα σοβαρά που είχα παραπάνω ινσουλίνη και είναι κύρια αιτία υπογονιμότητας!Της είπα ότι πλέον απελπιστηκα που δεν γίνεται τίποτα και μου είπε με τις εξετάσεις που είχα τους προηγούμενους μήνες μέχρι το καλοκαίρι δηλαδή πολύ δύσκολο να εμένα έγκυος.πλεον τα έχουμε ρυθμίσει όλα συνεχίζω με αυτά που παίρνω και να μην μετράω τους προηγούμενους μηνες ειδικά πριν τον Σεπτεμβριο.η βιταμίνη d μου είπε καλό είναι να είναι άνω τον 30 και εγώ τώρα έφτασα στο 31!μου είπε επίσης τέλος οι εξετάσεις για εμένα έκανες αρκετές ούτε σαλπιγγογραφια χρειάζεσαι αφού συμφωνεί και ο γυναικολόγος μόνο ο άντρας σου ένα σπερμοδιαγραμμα.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Κακώς σου την είπε. Η απάντηση είναι είτε "θα το έλεγα όταν εκρινα ότι ήταν ώρα" ή ένα απλό "δεν έτυχε". Μην ασχολείσαι... Το ότι δεν πήρε τηλέφωνο εκείνη μπορεί να μην σημαίνει απαραίτητα ότι δεν ενδιαφέρθηκε...είναι λεπτά αυτά. Ούτε εγώ παίρνω αν μάθω κάτι και δεν μου το έχει πει ο άμεσα ενδιαφερόμενος. Για να μην τον φέρω σε δύσκολη θέση. 

Ρε συ της το πε ο αντρας της. Να με παίρνει για εξυπηρέτηση ξέρει. Δεν λέω ότι δεν ενδιαφέρθηκε αλλα ούτε κ ανησύχησε. 

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

Ναι μην δίνεις σημασία δεν το είπες γιατί δεν ήσουν στα καλύτερα σου αλλά είχες σκοπό να το πεις αν το έκρυβες δεν θα άφηνες και τον άντρα σου να το πει.αν τώρα δεν καταλαβαίνει δικό της προβλημα τι να κάνουμε άνευ λόγου παρεξήγηση!

@alina80 κάνε φουλ αυτές τις μέρες!! Αν ήταν το ίδιο έντονο και εχθές λογικά το χθεσινό είναι το πρώτο θετικό και λαμβάνεις αυτό υπόψιν αλλά και σήμερα να είναι το θετικό απλώς να έχεις επαφές συν μία μέρα και μην τις κόψεις νωρίς!

Εγώ κορίτσια πήγα ενδοκρινολόγο. Λοιπόν τελικά δεν είχα πάρει στα σοβαρά που είχα παραπάνω ινσουλίνη και είναι κύρια αιτία υπογονιμότητας!Της είπα ότι πλέον απελπιστηκα που δεν γίνεται τίποτα και μου είπε με τις εξετάσεις που είχα τους προηγούμενους μήνες μέχρι το καλοκαίρι δηλαδή πολύ δύσκολο να εμένα έγκυος.πλεον τα έχουμε ρυθμίσει όλα συνεχίζω με αυτά που παίρνω και να μην μετράω τους προηγούμενους μηνες ειδικά πριν τον Σεπτεμβριο.η βιταμίνη d μου είπε καλό είναι να είναι άνω τον 30 και εγώ τώρα έφτασα στο 31!μου είπε επίσης τέλος οι εξετάσεις για εμένα έκανες αρκετές ούτε σαλπιγγογραφια χρειάζεσαι αφού συμφωνεί και ο γυναικολόγος μόνο ο άντρας σου ένα σπερμοδιαγραμμα.

Αυτα ακριβώς λεω κ εγώ μου είπε κ αλλα χοντρα αλλα τι να σας λεωωωω

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...