Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

11 ώρες πρίν, Vila είπε:

Κορίτσι μου μήπως να πάρεις τίποτα βιταμινουλες να σε βοηθήσουν??

@kido πάμε για τον ερωτιαρη μήνα! Άντε τών ερωτευμένων θα το πιάσετε εσείς!!! ❤

@Μαρθα Κ Ίσως να είναι επειδή έχασες κιλακια και αλλάζει ο μεταβολισμός σου! Αλλά να κάνεις κι ένα τεστακι αν περάσουν περισσότερες μέρες!

@caramel_83 το dlux τι είναι?? Χαχαχαχα απο τη στιγμή που κάνεις σεξ ποτέ δεν ξέρεις! Καλύτερα να σου πω έτσι χωρίς άγχος κιόλας!

@marillia μου φίλες.... Και καλά! Εγώ συζητούσα όλα αυτά που λέω και μαζί σας από πέρυσι με μια γνωστή μου που προσπαθούσε κι εκείνη καιρό και τώρα που έμεινε έγκυος γύρισε και μου είπε "αντεεεε εσύ τι κάνεις?? Ακόμα???? " Τραγικές!

@melina92 όλα καλά θα πάνε! 

@Nati85 μου κι εγώ που πήγα και χτυπήθηκα λίγο τι κατάλαβα??? Τώρα μου ήρθε όρεξη για αυγοφετες και τις ετοιμάζω για "ελαφρύ" βραδυνό! 

@RaFa2905 καλώς μας ήρθες!! Το 18 θα είναι το τυχερό μας! 

Λοιπόν σήμερα πήρα τις εξετάσεις αίματος

προλακτίνη 10.8

D3 12,7

Tsh 1

Πως τα βλέπετε?? Ο γιατρός μου λείπει και θα πάω από δευτέρα.

Καλημέρα κορίτσάκια μου!!!!

@VilaΓλυκιά μου μου φαίνονται πολύ καλές οι εξετάσεις σου!!!!Μόνο η d3 μου φαίνεται χαμηλή βάση βέβαια και του δικού μου μικροβιολογικού!!!Αλλά με συμπληρώμα θα ανέβει!!!Η tsh και η προλακτίνη τέλειες!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 57 λεπτά , alina80 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια! Καλό μήνα να έχουμε! Άντε να φεύγει και ο χειμώνας να έρθει η άνοιξη, να ανθίσουν τα λουλουδάκια να γεμίζουν και οι κοιλιτσες σποράκια. 

Χαχαχ ναιιιιιιιι

• Μου αρέσει 2

EvgLp2.png

Καλημερα και καλο μηνα ! αντε να ερθει η ανοιξη , να ανεβει λιγο η ψυχολογια μας!!!  

εγω απο τα νευρα μου( ξεκινησαν τα συμπτωματα της περιοδου τελικα) χθες μαλωσα ασχημα με τον αντρα μου ...και τι δεν του ειπα .

Εντωμεταξυ ηθελα να δω αννε στην τηλεοαρση , δεν ξερω ποια αλλη το βλεπει απο σας , ε και δεν με αφησε....( για να δει τα μαυρα μεσανυχτα ... ) τα νευρα μου μιλαμε .. αυτο το τηλεχειριστιριο δεν το αφηνει απο το χερι!!:?:?  

εχει αρχισει κ με ποναει κ το στηθος μου και εχω κ αλλα νευρα απο αυτο !!! αχ μεχρι την δευτερα δεν ξερω με ποσα ατομα θα τσακωθω παλι..  :-( οσες εχετε 

@Smile89 ti kaneis , πως εισαι ?  

@melina92 σταματησαν τα καφε? 

ποια κοριτσια περιμενουμε τωρα για σκ? 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

Καλημερα και καλο μηνα ! αντε να ερθει η ανοιξη , να ανεβει λιγο η ψυχολογια μας!!!  

εγω απο τα νευρα μου( ξεκινησαν τα συμπτωματα της περιοδου τελικα) χθες μαλωσα ασχημα με τον αντρα μου ...και τι δεν του ειπα .

Εντωμεταξυ ηθελα να δω αννε στην τηλεοαρση , δεν ξερω ποια αλλη το βλεπει απο σας , ε και δεν με αφησε....( για να δει τα μαυρα μεσανυχτα ... ) τα νευρα μου μιλαμε .. αυτο το τηλεχειριστιριο δεν το αφηνει απο το χερι!!:?:?  

εχει αρχισει κ με ποναει κ το στηθος μου και εχω κ αλλα νευρα απο αυτο !!! αχ μεχρι την δευτερα δεν ξερω με ποσα ατομα θα τσακωθω παλι..  :-( οσες εχετε 

Καλα ειμαι μ. Σημερα το πρωί ήρθαν κμ πήραν αίμα κ ούρα για τον προγεννητικό. 

• Μου αρέσει 2

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

Αχ καλή μου Αντα. .Αυτά τα νεύρα τα ορμονικα μπορεί να στείλουν πύραυλο στο φεγγάρι. .προσπάθησε να του το εξηγήσεις τουλάχιστον να δείξει κατανόηση. .

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 16 λεπτά , Τονι@ είπε:

Αχ καλή μου Αντα. .Αυτά τα νεύρα τα ορμονικα μπορεί να στείλουν πύραυλο στο φεγγάρι. .προσπάθησε να του το εξηγήσεις τουλάχιστον να δείξει κατανόηση. .

ναι του το λεω  πλεον στα ισα! οτι απο δω και περα θα εχω νευρα μεχρι να μου ερθει περιοδος !! γτ πραγματικα σε καποιους κυκλους εχω πολλααααα! δν γινεται βρε παιδι μου να παρουμε κατι κ το αποφυγουμε??? 

πρίν από 19 λεπτά , Smile89 είπε:

Καλα ειμαι μ. Σημερα το πρωί ήρθαν κμ πήραν αίμα κ ούρα για τον προγεννητικό. 

μια χαρουλα!! αντε υπομονη . δεν εμεινε και πολυ  μεχρι να κλεισεις το 3μηνο.

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 20 λεπτά , ada32 είπε:

Αχ αυτές οι ορμόνες.

Το Αννε είδα το πρώτο επεισόδιο και βαλαντωσα στο κλάμα. 

Ξαναείδαένα τυχαία την προηγούμενη εβδομάδα πάλι έκλαιγα. Ήθελα να το βλέπω αλλά δεν το αντέχω. 

13 ώρες πρίν, RaFa2905 είπε:

Το ευχομαι ειλικρινα..

Λοιπον ο κυκλος μου τελευταια εχει σταθεροποιηθει..λογω πολυκιστικων ωοθηκων δεν ειναι παντα στην ωρα της αν και τον τελευταιο χρονο μπορω να πω πως ειναι γυρω στις 30-32 μερες.. αυτον τον μηνα ειδα στις 10 τελειωσα στις 16 και μου ξαναρθε στις 28.. λογω του οτι ειμαι εξωτερικο τα τελευταια 2μιση χρονια Αγγλια συγκεκριμενα δεν εχω γυναικολογο εδω..οποτε παω για διακοπες Κυπρο κλεινω παντα ραντεβου με τον γυναικολογο μου και με παρακολουθει.. τελευταια εξεταση εκανα τον Δεκεμβρη οπου μου ειπε πως ολα φαινονται φυσιολογικα.. το παχος του ενδομητριου ειναι κανονικο και πως κανω ωορρηξια.. το μονο που βρηκαμε ειναι πως η μια μου ωοθηκη δεν ειναι στην σωστη θεση με αποτελεσμα και η μια σαλπιγγα.. ελεγξαμε το σπερμα του αντρα μου και βρηκαμε ολιγοσπερμια.. αλλες εξετασεις εγω ομως δεν εκανα.. μου ειπε αν μεχρι τον Μαιο που θα ξανα παμε δεν μεινω εγκυος να κανουμε σαλπιγγογραφημα

Εξετασεις μονο σπερμοδιαγραμμα οπου βρηκαμε ολιγοσπερμια.. προλακτινες και τετοια εγω δεν εκανα.. η επομενη κινηση ειναι σαλπιγγογραφημα και βλεπουμε..

Επισης βρισκομαι στην ιδια θεση με την @Dimitr@17 προσπαθουμε αλλα την επομενη χρονια παντρευομαστε.. 

Καλημερα και καλως ηρθες! ειστε μικροι ακομα οποτε μην αγχψνεστε και θ ατα καταφερετε !  προσπαθησε με τεστ ωορηξιας για να βρεις την μερα τις ωορηξιας  αν σε βολευει.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , ada32 είπε:

ναι του το λεω  πλεον στα ισα! οτι απο δω και περα θα εχω νευρα μεχρι να μου ερθει περιοδος !! γτ πραγματικα σε καποιους κυκλους εχω πολλααααα! δν γινεται βρε παιδι μου να παρουμε κατι κ το αποφυγουμε??? 

μια χαρουλα!! αντε υπομονη . δεν εμεινε και πολυ  μεχρι να κλεισεις το 3μηνο.

Μόνο ένας μήνας Χαχαχα 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

πρίν από 7 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημερα και καλως ηρθες! ειστε μικροι ακομα οποτε μην αγχψνεστε και θ ατα καταφερετε !  προσπαθησε με τεστ ωορηξιας για να βρεις την μερα τις ωορηξιας  αν σε βολευει.

Καλημερα και καλό μήνα κι από μένα! Εύχομαι να είναι φορτωμένος για κάποιες από μας!! @ada32 προσπάθησε να μην ταράζεστε, αφού ξέρεις ότι φταίνε οι ορμόνες καλά έκανες και το είπες στον δικό σου. Βέβαια εμένα μου το πετάει και σε άσχετες στιγμές τσακωμού που έχω δίκιο και πραγματικά δεν είναι από ορμόνες τα νεύρα μου και εκεί τρελαίνομαι!!!! Άσε! @RaFa2905 καλωσήρθες στο παρεάκι!!!! @Smile89 με γεια η νέα φωτο, πολύ μου αρέσει!!!!

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, marillia είπε:

Καλημέρα κορίτσάκια μου!!!!

@VilaΓλυκιά μου μου φαίνονται πολύ καλές οι εξετάσεις σου!!!!Μόνο η d3 μου φαίνεται χαμηλή βάση βέβαια και του δικού μου μικροβιολογικού!!!Αλλά με συμπληρώμα θα ανέβει!!!Η tsh και η προλακτίνη τέλειες!!!

@Vila για τα 2 μια χαρα τα βλεπω , για την βιταμινη d θα σου πουν τα κοριτσια γτ δεν εχω ιδεα! 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Καλημέρα κοριτσια μου καλο μηνα! Ο Φλεβάρης και αν φλεβισει καλοκαιρι θα μυρίσει! !!! :D

@Vila κοριτσι μ η d3 ειναι πολυ χαμηλή εγω κανω εδω και ενα χρονο θεραπεια γτ ανεβαίνει σχετικα αργα... Τι φυσιολογικό ειναι πανω απο 30 μου το ειπε ο ενδοκρινολογος μου.. Γτ εμενα επηρεάζει το παραθυροειδη μου...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...