Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 hour ago, Τονι@ είπε:

@Vilaμου θηλάζω και οι απόψεις διίστανται σχετικά με το αν επιτρέπεται ή όχι.  Θα το ξαναρωτήσω όμως.. 

Εγω πινω ακομη βιταμίνες και σίδηρο και ασβέστιο και ομεγα 3-6-9 . ... Αν δεν παρω σίδηρο εχω ζαλάδες μολις με αρμςξει ο μικρός 

• Μου αρέσει 1

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, RaFa2905 είπε:

Το ευχομαι ειλικρινα..

Λοιπον ο κυκλος μου τελευταια εχει σταθεροποιηθει..λογω πολυκιστικων ωοθηκων δεν ειναι παντα στην ωρα της αν και τον τελευταιο χρονο μπορω να πω πως ειναι γυρω στις 30-32 μερες.. αυτον τον μηνα ειδα στις 10 τελειωσα στις 16 και μου ξαναρθε στις 28.. λογω του οτι ειμαι εξωτερικο τα τελευταια 2μιση χρονια Αγγλια συγκεκριμενα δεν εχω γυναικολογο εδω..οποτε παω για διακοπες Κυπρο κλεινω παντα ραντεβου με τον γυναικολογο μου και με παρακολουθει.. τελευταια εξεταση εκανα τον Δεκεμβρη οπου μου ειπε πως ολα φαινονται φυσιολογικα.. το παχος του ενδομητριου ειναι κανονικο και πως κανω ωορρηξια.. το μονο που βρηκαμε ειναι πως η μια μου ωοθηκη δεν ειναι στην σωστη θεση με αποτελεσμα και η μια σαλπιγγα.. ελεγξαμε το σπερμα του αντρα μου και βρηκαμε ολιγοσπερμια.. αλλες εξετασεις εγω ομως δεν εκανα.. μου ειπε αν μεχρι τον Μαιο που θα ξανα παμε δεν μεινω εγκυος να κανουμε σαλπιγγογραφημα

Εξετασεις μονο σπερμοδιαγραμμα οπου βρηκαμε ολιγοσπερμια.. προλακτινες και τετοια εγω δεν εκανα.. η επομενη κινηση ειναι σαλπιγγογραφημα και βλεπουμε..

Επισης βρισκομαι στην ιδια θεση με την @Dimitr@17 προσπαθουμε αλλα την επομενη χρονια παντρευομαστε.. 

Και εμεις την επομενη χρονια θα παντρευτουμε..εσεις τι μηνα?ποσο χρονων εισαι εσυ κ ποσο το αγορι σου?

Ολες εδω στο φορουμ θα δινουμε δυναμη η μια στην αλλη και δεν θα τα βαζουμε κατω..

Θετικες ενεργειες να στελνουμε και καθε καινουργιος μηνας ειναι μια καινουργια αρχη για την προσπαθεια που κανουμε ολες μας..

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Και εμεις την επομενη χρονια θα παντρευτουμε..εσεις τι μηνα?ποσο χρονων εισαι εσυ κ ποσο το αγορι σου?

Παντρευομαστε με θρησκευτικο 8 του Ιουνη αν και καναμε πολιτικο πριν 2 χρονια.. εγω ειμαι 26 και ο αντρας μου 29..εσεις?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 50 λεπτά , Nati85 είπε:

Μήπως να πάρεις τις pregnacare που είναι για τον θηλασμό ίσως σου δώσουν και ενέργεια για ρώτησε αν κάνει να τις πάρεις!

Ναι θα το ψάξω.  Σε ευχαριστώ πολύ! !

πρίν από 13 λεπτά , Alekagala είπε:

Εγω πινω ακομη βιταμίνες και σίδηρο και ασβέστιο και ομεγα 3-6-9 . ... Αν δεν παρω σίδηρο εχω ζαλάδες μολις με αρμςξει ο μικρός 

Σίδηρο και ασβέστιο παίρνω κι εγώ.  Για τις βιταμίνες είναι το θέμα.  Ας πούμε η γυναικολόγος είναι κάθετα αρνητική. Δεν ξέρω. .Θα το ξανασυζητησω και θα δω.. με ενδιαφέρει να μην πάρω κάτι που μπορεί να έχει επίδραση στο παιδί.  

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 50 λεπτά , RaFa2905 είπε:

Ολες εδω στο φορουμ θα δινουμε δυναμη η μια στην αλλη και δεν θα τα βαζουμε κατω..

Θετικες ενεργειες να στελνουμε και καθε καινουργιος μηνας ειναι μια καινουργια αρχη για την προσπαθεια που κανουμε ολες μας..

Παντρευομαστε με θρησκευτικο 8 του Ιουνη αν και καναμε πολιτικο πριν 2 χρονια.. εγω ειμαι 26 και ο αντρας μου 29..εσεις?

Ααα εισαι πολυ μικρη εσυ..εγω ειμαι 30 και το αγορι μου 27..εμεις θα παντρευτουμε 14. Σεπτεμβρη...

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, kido είπε:

1η μέρα περιόδου για μένα! Αλλά δεν πειράζει! Θα έρθει κι εμένα η ώρα μου, δεν θα έρθει;! Υπομονή ως την τετάρτη για το συκαλάκι σου! Τι ωραία!

Θα έρθει και η δικιά σου η στιγμή σίγουρα κορίτσι μου. Μην αγχώνεσαι. Ολα καλά θα πάνε για όλες μας... Θα περάσουν οι μέρες γρήγορα και δεν θα το καταλάβω 'πιστεύω'....ευτυχώς που δουλεύω....

9 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Αχουυυυ ωραία στιγμή ο υπέρηχος

Ναι είναι πολύ ξεχωριστό συναίσθημα....  Μοναδικό... αχαχαχ 

XDAlp3.png

πρίν από 19 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ααα εισαι πολυ μικρη εσυ..εγω ειμαι 30 και το αγορι μου 27..εμεις θα παντρευτουμε 14. Σεπτεμβρη...

Και εσυ μικρη εισαι...σε φαγανε τα χρονια νομιζεις? Τι ειναι 4 χρονια διαφορα ? ;)

πρίν από 5 λεπτά , RaFa2905 είπε:

Και εσυ μικρη εισαι...σε φαγανε τα χρονια νομιζεις? Τι ειναι 4 χρονια διαφορα ? ;)

Ε μικρη ειμαι ναι ...με τι ασχολειστε?εχεις μεινει καμια φορα εγκυος?εγω ημουν αλλα κατεληξε τον οκτωβριο σε παλλινδρομη..

1 hour ago, Dimitr@17 είπε:

Ε μικρη ειμαι ναι ...με τι ασχολειστε?εχεις μεινει καμια φορα εγκυος?εγω ημουν αλλα κατεληξε τον οκτωβριο σε παλλινδρομη..

Λυπαμαι που το ακουω..αλλα αν εχεις μεινει ηδη μια φορα ειναι πιο ευκολο για εσενα να ξανα μεινεις..ο οργανισμος σου ηδη γνωριζει την διαδικασια..εγω οχι ποτε...

Τωρα εδω στην Αγγλια ο αντρας μου ειναι μαγειρας σε ελληνικο εστιατοριο και εγω απο σερβιτορα (supervisor) εγινα τωρα duty manager σε αμερικανικο..

Καποιες φορες ομως λογω βαρδιας δεν μπορουμε να ερθουμε σε επαφη τις μερες που πρεπει καποτε ειμαστε κουρασμενοι..ολα μαζι..τι να κανουμε αυτα εχει η ξενιτια...εσεις?

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Καλύτερα να μην πουν τίποτα. Άλλωστε κι εμείς μερικές φορές απλώς θέλουμε να μας ακούσουν. Ας ακούσουν και ας μην πουν τίποτα. 

Συμφωνώ απόλυτα !!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

6 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Αααα εσύ τον πήρες μικρό να σου αντέχει!!!χαχαα

Καλημεεεερααααα φιλενάδες!!!! Καλό μήνα! Μόνο ευχάριστα αποδω και πέρα!!!

• Μου αρέσει 4

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...