Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 17 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ε θα κανω κ την ατασταλια μου θα φαω μια ταρτα μηλοπιτα..κατα τα αλλα ολη μερα την εχω τηρησει την.διατροφη...

Καλως ηρθες στην παρεα μας ραφαελα...ολες θα εχουμε φετος μπεμπακι ειναι γουρικο το γκρουπ εδω...τι κυκλο εχεις κ αδιαθετησες 2 φορες?

Το ευχομαι ειλικρινα..

Λοιπον ο κυκλος μου τελευταια εχει σταθεροποιηθει..λογω πολυκιστικων ωοθηκων δεν ειναι παντα στην ωρα της αν και τον τελευταιο χρονο μπορω να πω πως ειναι γυρω στις 30-32 μερες.. αυτον τον μηνα ειδα στις 10 τελειωσα στις 16 και μου ξαναρθε στις 28.. λογω του οτι ειμαι εξωτερικο τα τελευταια 2μιση χρονια Αγγλια συγκεκριμενα δεν εχω γυναικολογο εδω..οποτε παω για διακοπες Κυπρο κλεινω παντα ραντεβου με τον γυναικολογο μου και με παρακολουθει.. τελευταια εξεταση εκανα τον Δεκεμβρη οπου μου ειπε πως ολα φαινονται φυσιολογικα.. το παχος του ενδομητριου ειναι κανονικο και πως κανω ωορρηξια.. το μονο που βρηκαμε ειναι πως η μια μου ωοθηκη δεν ειναι στην σωστη θεση με αποτελεσμα και η μια σαλπιγγα.. ελεγξαμε το σπερμα του αντρα μου και βρηκαμε ολιγοσπερμια.. αλλες εξετασεις εγω ομως δεν εκανα.. μου ειπε αν μεχρι τον Μαιο που θα ξανα παμε δεν μεινω εγκυος να κανουμε σαλπιγγογραφημα

πρίν από 17 λεπτά , Ungry girl είπε:

Και εμεις 2 χρονια εχετε κανει εξετάσεις ?? Ειναι ολα καλα??

Εξετασεις μονο σπερμοδιαγραμμα οπου βρηκαμε ολιγοσπερμια.. προλακτινες και τετοια εγω δεν εκανα.. η επομενη κινηση ειναι σαλπιγγογραφημα και βλεπουμε..

Επισης βρισκομαι στην ιδια θεση με την @Dimitr@17 προσπαθουμε αλλα την επομενη χρονια παντρευομαστε.. 

πρίν από 7 λεπτά , RaFa2905 είπε:

Το ευχομαι ειλικρινα..

Λοιπον ο κυκλος μου τελευταια εχει σταθεροποιηθει..λογω πολυκιστικων ωοθηκων δεν ειναι παντα στην ωρα της αν και τον τελευταιο χρονο μπορω να πω πως ειναι γυρω στις 30-32 μερες.. αυτον τον μηνα ειδα στις 10 τελειωσα στις 16 και μου ξαναρθε στις 28.. λογω του οτι ειμαι εξωτερικο τα τελευταια 2μιση χρονια Αγγλια συγκεκριμενα δεν εχω γυναικολογο εδω..οποτε παω για διακοπες Κυπρο κλεινω παντα ραντεβου με τον γυναικολογο μου και με παρακολουθει.. τελευταια εξεταση εκανα τον Δεκεμβρη οπου μου ειπε πως ολα φαινονται φυσιολογικα.. το παχος του ενδομητριου ειναι κανονικο και πως κανω ωορρηξια.. το μονο που βρηκαμε ειναι πως η μια μου ωοθηκη δεν ειναι στην σωστη θεση με αποτελεσμα και η μια σαλπιγγα.. ελεγξαμε το σπερμα του αντρα μου και βρηκαμε ολιγοσπερμια.. αλλες εξετασεις εγω ομως δεν εκανα.. μου ειπε αν μεχρι τον Μαιο που θα ξανα παμε δεν μεινω εγκυος να κανουμε σαλπιγγογραφημα

Εξετασεις μονο σπερμοδιαγραμμα οπου βρηκαμε ολιγοσπερμια.. προλακτινες και τετοια εγω δεν εκανα.. η επομενη κινηση ειναι σαλπιγγογραφημα και βλεπουμε..

Επισης βρισκομαι στην ιδια θεση με την @Dimitr@17 προσπαθουμε αλλα την επομενη χρονια παντρευομαστε.. 

Ένταξη κοριτσάκι μου για εμενα καλο ειναι να κάνεις μια σαλπιγγογραφια τη θεωρώ πολυ σοβαρη εξεταση!!

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω ολες κοριτσια για το καλωσορισμα!! Το 2018 θα ειναι υο τυχερο μας! Το σπορακι θα ερθει οποτε το θελει αυτο και οχι εμεις..μην ξεχνατε ολα γινονται για καποιο σκοπο :)

@Ungry girl εννοειτε..οταν με το καλο παω τον Μαιο κατω Κυπρο θα κανω..εξαλλου την τελευταια φορα που πηγα δεν προλαμβαιναμε..πρεπει να γινει την 9τη μερα του κυκλου αν δεν κανω λαθος και εγω εφευγα πιο νωρις..

πρίν από 16 λεπτά , RaFa2905 είπε:

Σας ευχαριστω ολες κοριτσια για το καλωσορισμα!! Το 2018 θα ειναι υο τυχερο μας! Το σπορακι θα ερθει οποτε το θελει αυτο και οχι εμεις..μην ξεχνατε ολα γινονται για καποιο σκοπο :)

@Ungry girl εννοειτε..οταν με το καλο παω τον Μαιο κατω Κυπρο θα κανω..εξαλλου την τελευταια φορα που πηγα δεν προλαμβαιναμε..πρεπει να γινει την 9τη μερα του κυκλου αν δεν κανω λαθος και εγω εφευγα πιο νωρις..

Τελεια γίνεται η σαλπιγγογραφια απο 9η μέχρι 11η μερα!! Υπάρχουν πιθανότητες πολλές μετα τη σαλπιγγογραφια!!!!

πρίν από 32 λεπτά , Τονι@ είπε:

@Vilaμου θηλάζω και οι απόψεις διίστανται σχετικά με το αν επιτρέπεται ή όχι.  Θα το ξαναρωτήσω όμως.. 

Μήπως να πάρεις τις pregnacare που είναι για τον θηλασμό ίσως σου δώσουν και ενέργεια για ρώτησε αν κάνει να τις πάρεις!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 38 λεπτά , MelinaFo είπε:

Καλησπερα σε ολες

Ωραια νεα διαβαζω! Ειμαι λιγο ακυρη γτ εχω χασει ψυχολογια... Και λεω θα μπω στο φορουμ για να δωσει κανα μπουστ η @alina80 

@Nati85 χρειαζονται οι γουρουνιες!!!!

Με πέτυχες στα κάτω κι εμένα... Ας το δούμε αλλιώς. Ο στόχος είναι ένας. Άλλες με υπομονή και άλλες ίσως με έναν επαναπροσδιορισμό του τρόπου επιδίωξης του, όλες στο τέλος θα τον πετύχουμε. 

1 hour ago, RaFa2905 είπε:

Εμενα μου λες; Ολες στο περιβαλλον μου εμειναν εγκυες εχτος απο εμενα..χεχεχε

Και ειμαστε και στην προσπαθεια αρκετο καιρο..1.5 χρονο..

Αυτος ο μηνας πηγε λογω του οτι αδιαθετησα 2 φορες αρα ωορρηξια δεν ειχαμε..τωρα περιμενω να τελειωσω για να προσπαθησουμε τον επομενο μηνα..

Ραφαέλα καλωσήρθες. Μόνο ολες; Σήμερα στο γραφείο βρέθηκα ξαφνικά περιτριγυρισμένην απο τρεις γκαστρούλες και έμαθα και για μια τέταρτη! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Τελεια γίνεται η σαλπιγγογραφια απο 9η μέχρι 11η μερα!! Υπάρχουν πιθανότητες πολλές μετα τη σαλπιγγογραφια!!!!

Ναι αυτο το ακουσα..ελπιζω να ειμαι τυχερη και να μεινω πριν απο την σαλπιγγογραφια αν οχι ειναι η επομενη κινηση..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Με πέτυχες στα κάτω κι εμένα... Ας το δούμε αλλιώς. Ο στόχος είναι ένας. Άλλες με υπομονή και άλλες ίσως με έναν επαναπροσδιορισμό του τρόπου επιδίωξης του, όλες στο τέλος θα τον πετύχουμε. 

Ραφαέλα καλωσήρθες. Μόνο ολες; Σήμερα στο γραφείο βρέθηκα ξαφνικά περιτριγυρισμένην απο τρεις γκαστρούλες και έμαθα και για μια τέταρτη! 

Αχ σε καταλαμβαινω απολυτα..

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Για την ολιγοσπερμια τινσας ειπαν; Μιλήσατε με ουρολόγο; Παίρνει καμία βιταμίνη ο άντρας σου; 

Ο γιατρος μας ειπε να παιρνει 2 καψουλες την ημερα motility boost κ 3 fertil aid

Κοριτσια αφου εχουμε καινουριες εγκυουλες λεω παλι πως μου εχουν περισσεψει βιταμινες για την εγκυμοσυνη σχεδον γεματα κουτια: 1 κουτι pregnancecare max, 1κουτι solumag forte και 1 κουτι d3 fix max. Οποια ενδιαφερεται να της τα στειλω μην πανε χαμενα γιατι ειναι και πανακριβα!!

• Μου αρέσει 2

TQjIp3.pngj1MYp2.png

3 ώρες πρίν, melina92 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα σε όλες.. Είμαι κάπως στεναχωρημένη... Προχτές, ημέρα αναμενόμενης περιόδου 50 χοριακή.. Σήμερα με 2 μέρες καθυστέρηση 119 χοριακή στην βιοϊατρική... Ειναι καλό; Είχε καμία παρόμοιο αποτέλεσμα; ( να πω οτι σήμερα το πρωί αφού πήγα και έδωσα αίμα μετα κατα τι 12:30 πήγα στην τουαλέτα και είδα καφέ αίμα... Μίλησα με το. Γιατρό μ και μ είπε οτι αφού διπλασιάστηκε ειναι μια χαρα κι οτι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τωρα μέχρι να σε δω, είναι να παρακολουθούμε την χοριακή κάθε 48 ώρες...μ έδωσε και utrogestan 1 πρωι κι 1 βράδυ.. 

Αφού δεν ανησυχεί ο γιατρός σου μην ανησυχείς ούτε κι εσύ! πότε σου είπε να πας να σε δει;

1 ώρα πρίν, Nati85 είπε:

Είμαι πολύ γουρούνα κορίτσια ήταν να πάω γυμναστήριο και ειλικρινά βαρέθηκα τόσο πολύ καθως πήγαινα και πήρα καφέ και πατατάκια και τρώω στην πλατεία αρμενιζοντας και ακούγοντας μουσική!!πήρα και μια σοκολάτα!

@alina80 @marillia  να παμε σε ψυχολόγο και να μεινουμε έγκυες πως και δεν το είχα σκεφτεί τόσο καιρό ρε παιδί μου!!! Ευτυχώς που έχουμε τέτοιους ανθρώπους να μας δίνουν αυτές τις φανταστικές ιδεες!

ΧαχαχΧ άγια έκανες!!! Πολύ το ζήλεψα!!

1 hour ago, RaFa2905 είπε:

Γεια σας κοπελες μου..Ονομαζομαι Ραφαελα και ειμαι καινουργια στην παρεα σας αν και σας παρακολουθω συχνα..

Ευχομαι σε ολες της εγκυουλες τελειωμηνες εγκυμοσυνες και σε οσες προσπαθουν αυτη η χρονια να ειναι η τυχερη τους.. (και η δικη μου ελπιζω, χεχεχε)

Καλώς ήρθες! Όντως το 2018 είναι τυχερό και θα δείτε όλες η μία μετά την άλλη θαναι εγκυουλα!

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

πρίν από 15 λεπτά , alina80 είπε:

Μια απο τα ιδια αλλα τι να κανουμε αυτη η διαδρομη ειναι δυσκολη τελικα εχει πολλα πανω κ κατω!  Ας ελπισουμε οτι θα βρισκουμε δυναμη να ξανασηκωνομαστε καθε φορα! 

• Μου αρέσει 2

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...