Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 hour ago, marillia είπε:

Εκανα τον Νοέμβριο 2017 και βγήκε η prl 23,5!!!Ο γιατρός δεν σχολίασε κάτι και λέω ας μη του πω κάτι γιατί δουλειά του είναι αν δεν του άρεσε να μου το πει!!!Αλλά με ψιλοέτρωγε και έτσι αύριο που θα είμαι 2 μέρα του κύκλου λέω να την κάνω για να είμαι σίγουρη!!!Tsh 1.9 είχα!!!Εκλεισα ραντεβού με τον άλλο γιατρό του Αγίου Βαλεντίνου χαχχαχαχ!!!!

Να  ξέρεις η προλακτινη γίνεται οποιαδήποτε μερα.  Να την  κάνεις ,μήπως έχει ανέβει κ δημιουργεί πρόβλημα.. Ενώ tsh  έχεις πολύ καλή.

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Κορίτσια δεν σας είπα το καλύτερο!!Μίλησα σήμερα με μια φίλη μου και λέω να πάω και ένα γιατρό ακόμα να πάρω απλά μια γνώμη!!!Να του δείξω τις εξετάσεις μας και ίσως προτείνει κάτι!!Και η απάντηση ποιά ήταν?Από το άγχος σου δεν μένεις και θέλεις ψυχολόγο!!!!

• Μπερδεμένη/-ος 1

Κορίτσια μου καλησπέρα σε όλες.. Είμαι κάπως στεναχωρημένη... Προχτές, ημέρα αναμενόμενης περιόδου 50 χοριακή.. Σήμερα με 2 μέρες καθυστέρηση 119 χοριακή στην βιοϊατρική... Ειναι καλό; Είχε καμία παρόμοιο αποτέλεσμα; ( να πω οτι σήμερα το πρωί αφού πήγα και έδωσα αίμα μετα κατα τι 12:30 πήγα στην τουαλέτα και είδα καφέ αίμα... Μίλησα με το. Γιατρό μ και μ είπε οτι αφού διπλασιάστηκε ειναι μια χαρα κι οτι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τωρα μέχρι να σε δω, είναι να παρακολουθούμε την χοριακή κάθε 48 ώρες...μ έδωσε και utrogestan 1 πρωι κι 1 βράδυ.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Κορίτσια δεν σας είπα το καλύτερο!!Μίλησα σήμερα με μια φίλη μου και λέω να πάω και ένα γιατρό ακόμα να πάρω απλά μια γνώμη!!!Να του δείξω τις εξετάσεις μας και ίσως προτείνει κάτι!!Και η απάντηση ποιά ήταν?Από το άγχος σου δεν μένεις και θέλεις ψυχολόγο!!!!

Χαχαχα κατά τοποστικη η φίλη!!!κ δεν την ρώτησες πως να το αποναλλρις για να μείνεις ;;; Αυτά ακούω κ τρελαίνομαι.. Λες κ εμείς μπορούμε να κάνουμε κάτι για άυτο. Εγώ προσωπικά δεν καταλαβαίνω αν έχω άγχος η όχι

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , melina92 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα σε όλες.. Είμαι κάπως στεναχωρημένη... Προχτές, ημέρα αναμενόμενης περιόδου 50 χοριακή.. Σήμερα με 2 μέρες καθυστέρηση 119 χοριακή στην βιοϊατρική... Ειναι καλό; Είχε καμία παρόμοιο αποτέλεσμα; ( να πω οτι σήμερα το πρωί αφού πήγα και έδωσα αίμα μετα κατα τι 12:30 πήγα στην τουαλέτα και είδα καφέ αίμα... Μίλησα με το. Γιατρό μ και μ είπε οτι αφού διπλασιάστηκε ειναι μια χαρα κι οτι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τωρα μέχρι να σε δω, είναι να παρακολουθούμε την χοριακή κάθε 48 ώρες...μ έδωσε και utrogestan 1 πρωι κι 1 βράδυ.. 

Μελινάκι και γω μια χαρά την βλέπω!!!!Αφού διπλασιάζεται!!!Τώρα για το καφέ είδες και η smile είχε και μια χαρά πάνε όλα!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , melina92 είπε:

Αφού διπλασιάστηκε βρε κορίτσι γτ ανησυχείς??? Μια χαρά είναι. Μη στενοχωριέσαι .

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

Χαχαχα κατά τοποστικη η φίλη!!!κ δεν την ρώτησες πως να το αποναλλρις για να μείνεις ;;; Αυτά ακούω κ τρελαίνομαι.. Λες κ εμείς μπορούμε να κάνουμε κάτι για άυτο. Εγώ προσωπικά δεν καταλαβαίνω αν έχω άγχος η όχι

χαχχαχαχ για γέλια είναι!!!!!Η κουμπάρα μου είχε φαγούρα στο κεφάλι και πήγε στο δερματολόγο και της έδωσε λοσιόν!!Το έπαθε από στρεσσ!!!Οπως παθαίνει και φαγουρίτσα από κάτω όταν αγχώνεται!!Δεν είπα στη κουμπάρα μου θες ψυχολόγο γιατί έχεις άγχος!!!Ολοι έχουμε άγχος για πολλά θέματα!!!!Μετά πες μου είναι να ανοίγεσαι παντού?

πρίν από 14 λεπτά , marillia είπε:

Ωραία φίλη!

@melina92 διπλασιάστηκε μια χαρά. Για τα καφέ πάρε τα φάρμακα που σου έδωσε ο γιατρός και ξάπλα όσο μπορείς. 

πρίν από 14 λεπτά , ada32 είπε:

Άσε ξέρουν όλοι να πούνε. Μου λέει και εμένα μια, επειδή έτυχε να το συζητήσω "το σκέφτεσαι παρά πολύ...". Φυσικά και το σκέφτομαι, παιδί θέλω να κάνω, δεν θα το σκέφτομαι. Τι να σκέφτομαι δηλαδή; Το χρώμα θα βάψω τα νύχια μου;

• Μου αρέσει 2

πρίν από 22 λεπτά , melina92 είπε:

Μελινακι μου διπλασιαστηκε αυτο ειναι καλο...ποτε θα ξανακανεις τωρα χοριακη?ναι παρε τα χαπακια βοηθανε πολυ αυτα..

πρίν από 23 λεπτά , ada32 είπε:

Εγω παλι πιστευω οτι δεν εχω αγχος...παρα μονο την ωρα δουλειας που εχω πολλα πραγματα να κανω κ θελω ν τα προλαβω ολα...

πρίν από 11 λεπτά , alina80 είπε:

Ωραία φίλη!

@melina92 διπλασιάστηκε μια χαρά. Για τα καφέ πάρε τα φάρμακα που σου έδωσε ο γιατρός και ξάπλα όσο μπορείς. 

Άσε ξέρουν όλοι να πούνε. Μου λέει και εμένα μια, επειδή έτυχε να το συζητήσω "το σκέφτεσαι παρά πολύ...". Φυσικά και το σκέφτομαι, παιδί θέλω να κάνω, δεν θα το σκέφτομαι. Τι να σκέφτομαι δηλαδή; Το χρώμα θα βάψω τα νύχια μου;

Αυτό ακριβώς!!!!Οταν το θες θα το σκέφτεσαι!!!Και κάπου όταν προσπαθουν ζευγάρια 1 και 2 χρόνια δεν μπορείς να τους λες άγχος!!!Τους τσιτώνεις περισσότερο!!!Καλύτερα να πεις θα ρθει όταν είναι η ώρα του!!!Αν δεν έχει βρεθεί κάποια στη θέση σου δεν θα σε καταλάβει ποτέ!!!Οπως λένε οι Αγγλοι if i where in your shoes ισχύει σπάνια!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , marillia είπε:

Αυτό ακριβώς!!!!Οταν το θες θα το σκέφτεσαι!!!Και κάπου όταν προσπαθουν ζευγάρια 1 και 2 χρόνια δεν μπορείς να τους λες άγχος!!!Τους τσιτώνεις περισσότερο!!!Καλύτερα να πεις θα ρθει όταν είναι η ώρα του!!!Αν δεν έχει βρεθεί κάποια στη θέση σου δεν θα σε καταλάβει ποτέ!!!Οπως λένε οι Αγγλοι if i where in your shoes ισχύει σπάνια!!!

Καλύτερα να μην πουν τίποτα. Άλλωστε κι εμείς μερικές φορές απλώς θέλουμε να μας ακούσουν. Ας ακούσουν και ας μην πουν τίποτα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Καλύτερα να μην πουν τίποτα. Άλλωστε κι εμείς μερικές φορές απλώς θέλουμε να μας ακούσουν. Ας ακούσουν και ας μην πουν τίποτα. 

Συμφωνώ..... δεν υπαρχει κατι ποιο ενοχλητικό απο αυτές τις φρασεις.... 

nlmNp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Smile89 είπε:

Συμφωνώ..... δεν υπαρχει κατι ποιο ενοχλητικό απο αυτές τις φρασεις.... 

Εσύ βιάζεσαι για τις 2000 σελίδες. Θέλουμε 100 ακόμα (όχι ότι θα αργησουμε...όταν μπήκα στο φόρουμ μέσα Ιουνίου οι σελίδες στο θέμα ήταν κάπου 170-180!). 

1 hour ago, melina92 είπε:

Αγαπη μου αφου διπλασιάστηκε μην αγχωνεσαι...  Ξεκίνησα με 33 μετα απο δυο μερες 67 και μετα απο δυο μερες 150... Και τωρα ενα παιδαρο που κοιμαται

• Μου αρέσει 1

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

πρίν από 17 λεπτά , alina80 είπε:

Εσύ βιάζεσαι για τις 2000 σελίδες. Θέλουμε 100 ακόμα (όχι ότι θα αργησουμε...όταν μπήκα στο φόρουμ μέσα Ιουνίου οι σελίδες στο θέμα ήταν κάπου 170-180!). 

Ειχα σκοπό τις 1900 αλλα Καλα τα λες 2000 νεος στόχος... Χαχαχα Χαχαχα 

• Χαχα 3

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...