Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

1 hour ago, Papaki@ είπε:

καλημέρα σε ολα τα κορίτσια!

συγγνώμη που εκανα καιρό να μπω να σας δω γιατί μετά την αποτυχια της σπερματεκχυσης δεν ειχα και πολλά κουράγια βασικά ημουν πολύ χάλια,

το Σάββατο 10/6 έκανα την πρώτη μου εξωσωματική, είχα 6 ωάρια 5 γονιμοποιήσαμε και τα 2 ήταν καλά για την εμβριομεταφορά

είδα ελάχιστο αιματατάκι με βλένα την 9η ημέρα μετά την εμβριομεταφορά και ελπίζω να είναι από εμφύτεψη....

τώρα περιμένουμε, 

κορίτσια πότε να κάνω την χωριακή? το Σάββατο 14η μέρα ή να περιμένω ως την Δευτέρα για καλύτερα?

Καλημέρααα!!Εγώ στη θέση σου θα έκανα το Σάββατο.Πιστεύω θα δείξει αφού είδες και αιματάκι.Σου εύχομαι με μια θετική χοριακή!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 42 λεπτά , λουπιτα είπε:

Αγάπη δεν ξέρω τι γίνεται ρε συ!είχα τσιμπηματα και πόνους περιόδου πριν 5 μερες λέω θα έρθει.Αυτό κάνα 3ημερο.Αλλά ακόμα. Δεν ενιωσα κάτι αλλο.Και το στήθος μου είναι λίγο ορισμένο όπως κάθε μήνα που περιμένω!  να σου πω την αμαρτία μου μόλις έκανα ένα .Και βγήκε αρνητικο.33 μερες σήμερα .Και άντε σου λέω να έκανα οωρηξια την 22 μερα δεν θα έδειχνε κάτι?μονο σαυτο ελπιζω.

Καλημέρα κορίτσι μου και καλή επιτυχία !Επειδή δεν ξέρω από εξωσωματική αν ισχύει το ίδιο με την φυσιολογική σύλληψη νομίζω 14 μερες μετα θα δείξει! εύχομαι η προσπάθεια σου να στεφθεί με επιτυχία με όλη μου την καρδιά!!!

λουπιτα αν εκανες την 22η μερα τοτε εισαι 1- 5 μερες πριν την καθυστερηση.οποτε το τεστ ισως να μην εδειχνε.αν δεν αδιαθετησεις μεχρι το σουκου να πας για χοριακη καλυτερα.

10 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

@Angelina01 εγω επειδη εχω πολυκυστικες δεν μπορουσα να υπολογισω ωορρηξια και δεν ηξερα καν αν κανω...απο οταν ξεκινησα τα glucophage οι κυκλοι μου ηταν 29 και 27 ημερες..εχω κανει οτι υπαρχει σε εξετασεις...δεν εχω κανει σαλπιγηογραφια ακομα κ αυτο γτ ο μου ειπε ο γιατρος αφου βρηκαμε προβλημα στο σπερμα ας φτιαξουμε πρωτα αυτο και βλεπουμε...ενδεικτικα να σου πω οτι το Σεπτέμβρη στο σπερμοδιαγραμμα δεν ειχαμε καν τιμες γτ το δειγμα(σπερματος οχι η ποσοτητα που εβγαλε)δεν ηταν αρκει...τον Ιανουάριο ξανακαναμε και ειχα λιγο πιο κατω απο το οριο ποσοτητα σπερματοζωαριων και κινητικότητα συνολικη την 1η ωρα 32% ...μετα καναμε μετα το πασχα αλλο ενα κ ειχε λιγο πιο πανω απο το οριο σπερματοζωαρια και 70% κινητικοτητα...απλα κραταω κ μια επιφύλαξη γτ κ τα 3 ειναι σε αλλα κέντρα...θελω να κανουμε τωρα παλι εκει που θεωρει ο γυναικολόγος μου καλυτερα(στο πρωτο που μας εδειξε 0)ελπιζω οι μετρησεις στο τελευταιο να μην ειναι λαθος και να έχει βελτιωθεί μπας κ γλιτώσουμε το χειρουργειο της κιρσοκηλης....μορφολογία δεν σου αναφερω γτ κ στα 2 ειχε πανω απο το οριο...

@elenakii22 γιατι τα κανατε σε διαφορετικα εργαστηρια?καντε ακομα ενα στο πρωτο οπως λες..και επισης θα συμφωνησωμε την angelina01 οτι ισως δεν πρεπει να κουραζεται το σπερμα  με συνεχεις επαφες αλλα πιο στοχευμενα.αυτο να το ρωτησεις στο γιατρο σου.πρεπει να σιγουρευτειτε για το σπερμα οτι ειναι στα φυσιολογικα και να προσπαθησετε καποιους μηνες ακομη.εγω αυτο θα κανα.απο τη στιγμη που θα φτιαξει το σπερμα αν δεν μεινεις σε καποιους μηνες τοτε το σκεφτεσαι για αλλες μεθοδους.αλλα τωρα αν δεν ειναι στα φυσιολογικα πλαισια ειναι σαν να μην προσπαθεις καθολου.η προσπαθεια με τον πρωτο μηνα που το σπερμα θα ειναι ενταξει ειναι στην ουσια η πρωτη σας προσπαθεια για παιδακι.εγω ετσι το καταλαβαινω.

6penp2.png

@λουπιτα, @orianna, @Angelina01 και @marillia σας ευχαριστώ όλες!

επειδή στη σπερματεκχυση είχα πάει στις 14 ημέρες και ήταν 4 η χωριακή και μου είπαν να την ξανακάνω την Δευτέρα και ημερολογιακά παλί Σαββατο ή Δευτέρα πέφτει το σκέφτομαι να το κανω Δευτέρα αν ειναι θετικό τουλάχιστον να μην είναι οριακά οι μονάδες...

2rxqp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Papaki@ είπε:

επειδή στη σπερματεκχυση είχα πάει στις 14 ημέρες και ήταν 4 η χωριακή και μου είπαν να την ξανακάνω την Δευτέρα και ημερολογιακά παλί Σαββατο ή Δευτέρα πέφτει το σκέφτομαι να το κανω Δευτέρα αν ειναι θετικό τουλάχιστον να μην είναι οριακά οι μονάδες...

και μετα τις 4 μοναδες τι εγινε? να πας δευτερα τοτε.κανε λιγο υπομονη και να ξεκουραζεσαι να τρως καλα και κανενα βαρος και  σκυψιμο.σαν μπιμπελο θα εισαι αυτες τις μερες...χαχαχαχα. σου ευχομαι τα καλυτερα κοριτσι μου. το αιματακι που ειδες για μενα  ειναι θετικο σημαδι

6penp2.png

πρίν από 15 λεπτά , Papaki@ είπε:

καλα αποτελεσματα!!!πρωτη ειναι που κανεις???

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , orianna είπε:

και μετα τις 4 μοναδες τι εγινε? να πας δευτερα τοτε.κανε λιγο υπομονη και να ξεκουραζεσαι να τρως καλα και κανενα βαρος και  σκυψιμο.σαν μπιμπελο θα εισαι αυτες τις μερες...χαχαχαχα. σου ευχομαι τα καλυτερα κοριτσι μου. το αιματακι που ειδες για μενα  ειναι θετικο σημαδι

δεν ανεβικε τελικά μου είπαν ότι κατι πήγε να γίνει αλλά δεν έγινε, προσέχω αρκετά αλλά δουλεύω κι όλας οπότε μπιμπελό δεν μπορώ!

πρίν από 21 λεπτά , elenakii22 είπε:

καλα αποτελεσματα!!!πρωτη ειναι που κανεις???

ναι η πρώτη ελενάκι και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να κανω άλλη πιο πολύ για οικονομικούς λόγους

2rxqp3.png

πρίν από 7 λεπτά , Papaki@ είπε:

δεν ανεβικε τελικά μου είπαν ότι κατι πήγε να γίνει αλλά δεν έγινε, προσέχω αρκετά αλλά δουλεύω κι όλας οπότε μπιμπελό δεν μπορώ!

ναι η πρώτη ελενάκι και δεν ξέρω αν θα μπορέσω να κανω άλλη πιο πολύ για οικονομικούς λόγους

καλη επιτυχια!!!!αν επιτρεπεται τι κοστος εχει??ξερω οτι αλλαζει απι κεντρο σε κεντρο αλλα επειδη απο σεπτεμβρη θα το δρομολογησουμε κ εμεις να εχω μια εικονα...

πρίν από 1 λεπτό , elenakii22 είπε:

καλη επιτυχια!!!!αν επιτρεπεται τι κοστος εχει??ξερω οτι αλλαζει απι κεντρο σε κεντρο αλλα επειδη απο σεπτεμβρη θα το δρομολογησουμε κ εμεις να εχω μια εικονα...

χωρίς τα φάρμακα που πέρασα από επιτροπή και τα πήρα χωρις κόστος

το κέντρο μαζί με το γιατρό μου γύρο στα 3,500 μαζί με επιπλέον φαρμακα και συμπληρώματα

2rxqp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Papaki@ είπε:

το κέντρο μαζί με το γιατρό μου γύρο στα 3,500 μαζί με επιπλέον φαρμακα και συμπληρώματα

Και μενα τοσα μου ειχε πει ο γιαττος γιατι ειχα ρωτησει και εγω!  Σε καταλαβαινω και εγω για την δουλεια.. προσεχουμε αλλα οσο να ναι δεν μπορεις να καθεσαι μπιμπελο... 

Μεσα απο την καρδια μου ευχομαι να πανε ολα καλα!

Διαφημίσεις

16 ώρες πρίν, baia5582 είπε:

κοριτσακια μου γεια σας, ελπιζω να ειστε ολες καλα, caramel αν θελεις σβησε με και μενα απο το πινακακι γιατι γεννησα στις 9 ιουνιου το κοριτσακι μου!!! ευχομαι συντομα και στα δικα σας οι εγκυουλες και με μια φουσκωμενη κοιλιτσα για ολες τις κοπελες !!!!

ααααχ να σου ζησει η μικρουλα σου, να την δεις οπως επιθυμεις:wub:

21 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

περιεργο γτ οπως σου ειπε η μαριλια θελει να εισαι 2-3 μερα του κυκλου!κοιταξε να δεις εισαι στην ανομη ετσι κ αλλιως...αν δεν ερθει τοτε δεν θα χρειαστει να της κανεις καν αν ομως ερθει πηγαινε 2-3 μερα για να εισαι σιγουρη!σε ποια μερα εισαι σμρ?

κι εγω ετσι ξερω αλλα μαλλον θελει να δει αν ειναι διπλη η μια απο την αλλη και οχι τοσο σαν τιμη μεμονομενα, δεν ξερω, σημερα ειμαι 26 μερα, συμφωνα με τους 2 τελευταιους επρεπε να αδιαθετησω χθες προχθες, τωρα νιωθω κατι πονακια οποτε ερχεται το κοριτσι μου :P  εσυ πηρες τον γιατρο για το αιμα?

@Angelina01πρωτον καλωσορησες στην παρεα μας και δευτερον τα υγρα που ελεγες χθες νομιζω οτι ειναι κατα την διαρκεια των γονιμων ημερων μεχρι και την ημερα της ωορηξιας και οχι μολις σταματησουν οτι ειναι η ωορηξια, αυτο βρηκα στο διαδικτυο

Κολπικά υγρά: Οι κολπικές εκκρίσεις διαφέρουν αρκετά σε κάθε στάδιο του κύκλου και παρατηρώντας τα μπορεί μια γυναίκα να εντοπίσει την ωορρηξία της, Κατά κανόνα, αμέσως μετά την περίοδο οι εκκρίσεις αυτές είναι ελάχιστες, ενώ καθώς πλησιάζει η ωορρηξία αρχίζουν να αυξάνονται και τη μέρα που απελευθερώνεται το ωάριο γίνονται ακόμη πιο άφθονες, λεπτές και με ελαστική υφή, ώστε να διευκολύνουν τα σπερματοζωάρια να κινηθούν αλλά και να επιβιώσουν για μερικές μέρες.

• Μου αρέσει 2

@caramel_83 οχι να μην ερθει!!!χαχα!ποτε τελικα θα κανεις τις εξετασεις?εμεις την αλλη εβδομαδα θα παμε!οχι δεν τον πηρα τηλεφωνο γτ ηταν κλειστο το ιατρείο αυτη τη βδομαδα!νομιζω τυχαιο θα ηταν...αν ηταν ωορρηξια θα μου ειχε ανεβει κ η θερμοκρασια αλλα δεν!το κακο ειναι οτι δεν νιωθω οτι θα κανω ωορρηξια συντομα...δεν εχω υγρα τπτ...

πρίν από 3 λεπτά , elenakii22 είπε:

@caramel_83 οχι να μην ερθει!!!χαχα!ποτε τελικα θα κανεις τις εξετασεις?εμεις την αλλη εβδομαδα θα παμε!οχι δεν τον πηρα τηλεφωνο γτ ηταν κλειστο το ιατρείο αυτη τη βδομαδα!νομιζω τυχαιο θα ηταν...αν ηταν ωορρηξια θα μου ειχε ανεβει κ η θερμοκρασια αλλα δεν!το κακο ειναι οτι δεν νιωθω οτι θα κανω ωορρηξια συντομα...δεν εχω υγρα τπτ...

δεν νομιζω να εχει γινει κατι γιατι δεν ηταν καλες οι επαφες, βεβαια ποτε δεν ξερεις :P  λεω να τις κανω 3/7 γιατι ειναι κλειστο το μικροβιολογικο που παω για λιγες μερες και δεν θελω να παω σε αλλο γιατι εχω θεμα με τις ενεσεις, ενω η συγκεκριμενη μικροβιολογος με ξερει και νιωθω πιο ανετα, ειδικα τωρα που ειναι να με τριπησουν 3 φορες για την καμπυλη ουτε για πλακα δε σκεφτομαι να παω αλλου :P 

εσυ τι εξετασεις θα κανεις?

1 hour ago, Papaki@ είπε:

κοριτσι μου ολα καλα ευχομαι να πανε, ειναι πολλα τα λεφτα η αληθεια ειναι ειδικα στις μερες μας :mellow:

πρίν από 15 λεπτά , caramel_83 είπε:

ααααχ να σου ζησει η μικρουλα σου, να την δεις οπως επιθυμεις:wub:

κι εγω ετσι ξερω αλλα μαλλον θελει να δει αν ειναι διπλη η μια απο την αλλη και οχι τοσο σαν τιμη μεμονομενα, δεν ξερω, σημερα ειμαι 26 μερα, συμφωνα με τους 2 τελευταιους επρεπε να αδιαθετησω χθες προχθες, τωρα νιωθω κατι πονακια οποτε ερχεται το κοριτσι μου :P  εσυ πηρες τον γιατρο για το αιμα?

@Angelina01πρωτον καλωσορησες στην παρεα μας και δευτερον τα υγρα που ελεγες χθες νομιζω οτι ειναι κατα την διαρκεια των γονιμων ημερων μεχρι και την ημερα της ωορηξιας και οχι μολις σταματησουν οτι ειναι η ωορηξια, αυτο βρηκα στο διαδικτυο

Κολπικά υγρά: Οι κολπικές εκκρίσεις διαφέρουν αρκετά σε κάθε στάδιο του κύκλου και παρατηρώντας τα μπορεί μια γυναίκα να εντοπίσει την ωορρηξία της, Κατά κανόνα, αμέσως μετά την περίοδο οι εκκρίσεις αυτές είναι ελάχιστες, ενώ καθώς πλησιάζει η ωορρηξία αρχίζουν να αυξάνονται και τη μέρα που απελευθερώνεται το ωάριο γίνονται ακόμη πιο άφθονες, λεπτές και με ελαστική υφή, ώστε να διευκολύνουν τα σπερματοζωάρια να κινηθούν αλλά και να επιβιώσουν για μερικές μέρες.

Καλημέρα caramel! Καλώς σας βρήκα! Νομίζω πως εξαρτάται από την κάθε μια. Εγώ πχ έπαιρνα την θερμοκρασία μου περίπου 2 χρόνια και πάντα τα υγρά σταματούσαν μερικές ωρες πριν.. Το επόμενο πρωί η θερμοκρασία ανέβαινε. Εξαρτάται από τον κάθε οργανισμό φαντάζομαι..

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

3. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

4. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

5. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

6. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

7. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!!

8. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

9. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. NikolitsaVe87 26/4/2017!!!

2. stalitsa82 30/4/2017!!!

3. aggeliki_l 29/5/2017!!!

4. KarMar84 10-11/6/2017!!!

5. Nati85 16/6/2017!!!

6. λουπιτα 20/6/2017!!!

7. caramel_83  20-24/6/2017!!!

8. Vila 21/6/2017!!!

9. Olivia3 28/6/2017!!!

10. marillia 30/6/2017!!!

11. elenaki22 7/7/2017!!!

12. linaa  8/7/2017!!!

13. Μαρθα Κ 10/7/2017!!!

14. giota@ 10/7/2017!!!

15. Ani ani 13/7/2017!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Just now, Angelina01 είπε:

Καλημέρα caramel! Καλώς σας βρήκα! Νομίζω πως εξαρτάται από την κάθε μια. Εγώ πχ έπαιρνα την θερμοκρασία μου περίπου 2 χρόνια και πάντα τα υγρά σταματούσαν μερικές ωρες πριν.. Το επόμενο πρωί η θερμοκρασία ανέβαινε. Εξαρτάται από τον κάθε οργανισμό φαντάζομαι..

δεν σε αμφισβητω προς Θεου, απλα κι εγω ψαχνομαι και γι'αυτο το ανεφερα :) με το καλο και το μωρακι σου:wub:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...