Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Xristina96 είπε:

ε τι να κάνεις. δεν ξέρω πόσα χρόνια εργάζεσαι και εάν έχεις δοκιμάσει και άλλους κλάδους πριν φτάσεις στην ναυτιλιακή, αλλά το toxic υπάρχει παντού, ακόμα και σε καφετέριες. Σχετικά με την πίεση; Και στο κομμάτι της υγείας δυστυχώς παρόμοια κατάσταση. Από τα δυσκολότερα επαγγέλματα κατά την άποψη μου είναι όταν έχεις να κάνεις με γιατρούς και δικηγόρους. Εκεί θα βγεις με αυτοάνοσο χαχαχαχα συγνώμη αν κάποια εδώ μέσα είναι γιατρός ή δικηγόρος, αλλά είναι πολλοί σκληροί και δυστυχώς και γλίτσες αρκετοί. 

Θα αντέξουμε. Μας έχουν μείνει άλλα 30-40 χρόνια μέχρι την Σύνταξη χαχαχα

Καλά από γλειτσες και πεφτουλες άλλο τίποτα. Δεν εχω δοκιμάσει κάτι άλλο, 12 χρόνια εργάζομαι περίπου και ήμουν πάντα στα ίδια γιατί αυτό σπούδασα. Φωνάζε η μητέρα μου να μπω στο δημόσιο μπας και κάνω παιδια αλλά τελικά άλλος παράγοντας στάθηκε εμπόδιο. Δε βαριέσαι… 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 24 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Οχι βεβαια...εχω κ την μεση μου κιολας...παρολα αΥτα αν ειναι κουρασμενος σημερα γτ μετα την δουλεια θα παει προπονηση θα τον βαλω με το ζορι αν δεν θελει χεχε...

Έτσι Μπραβο!!! 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 9 λεπτά , ada32 είπε:

εγω δενεχω κανει καθολου αλλα θα την κανω κ αυτη ..( τοσα εχω κανει ..) αντε παλι για τσεκ απ θα παμε!

ποσο καιρω εχεις να κανεις ορμονικες?

Εκανα τον Νοέμβριο 2017 και βγήκε η prl 23,5!!!Ο γιατρός δεν σχολίασε κάτι και λέω ας μη του πω κάτι γιατί δουλειά του είναι αν δεν του άρεσε να μου το πει!!!Αλλά με ψιλοέτρωγε και έτσι αύριο που θα είμαι 2 μέρα του κύκλου λέω να την κάνω για να είμαι σίγουρη!!!Tsh 1.9 είχα!!!Εκλεισα ραντεβού με τον άλλο γιατρό του Αγίου Βαλεντίνου χαχχαχαχ!!!!

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Εκανα τον Νοέμβριο 2017 και βγήκε η prl 23,5!!!Ο γιατρός δεν σχολίασε κάτι και λέω ας μη του πω κάτι γιατί δουλειά του είναι αν δεν του άρεσε να μου το πει!!!Αλλά με ψιλοέτρωγε και έτσι αύριο που θα είμαι 2 μέρα του κύκλου λέω να την κάνω για να είμαι σίγουρη!!!Tsh 1.9 είχα!!!Εκλεισα ραντεβού με τον άλλο γιατρό του Αγίου Βαλεντίνου χαχχαχαχ!!!!

Μα του Αγίου Βαλεντίνου και εσύ έκλεισες!!χαχχαχαχα έλα να ξαναρχίσουν τα τσεκ απ'!

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Nati85 είπε:

Μα του Αγίου Βαλεντίνου και εσύ έκλεισες!!χαχχαχαχα έλα να ξαναρχίσουν τα τσεκ απ'!

χαχαχχα ναι επίτηδες!!!!Μήπως μου φέρει γούρι χαχαχχα!!!Νάτι μου ετοιμάζομαι και για χοληστερίνη και τριγλυκερίδια!!!!

πρίν από 10 λεπτά , marillia είπε:

χαχαχχα ναι επίτηδες!!!!Μήπως μου φέρει γούρι χαχαχχα!!!Νάτι μου ετοιμάζομαι και για χοληστερίνη και τριγλυκερίδια!!!!

Άντε για να σε δω και εσένα!!αν και είσαι λεπτουλα δεν θα έχεις τίποτα! Κι εγώ που παίρνω ένα σωρό πράγματα δουλειά δεν έκανα πάντως!αυτό με την προλακτίνη βέβαια τσεκαρε το για σιγουριά εμένα κάπου στο 10 είναι συνήθως.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Smile89 είπε:

Έλα να γίνει 1900 η σελίδα στρογγυλα στρογγυλα!!! 

Εντάξει αυτό με τα like και το όριο δεν παλευεται... Χαμογελακι πως είσαι;

Κορίτσια έκανα ένα τεστ ωορρηξίας κατά τις 3.00 και νομιζωου βγήκε θετικό. Έκανα ένα πάλι πριν λίγο (γιατί είχα πιει από το πρωί καφέ και νερό και δεν είχα πάει τουαλέτα) χωρίς να έχω πιει τίποτα και βγήκε αρνητικό...μπέρδεμα. θα κάνω και αύριο και βλέπουμε. 

πρίν από 23 λεπτά , Nati85 είπε:

Άντε για να σε δω και εσένα!!αν και είσαι λεπτουλα δεν θα έχεις τίποτα! Κι εγώ που παίρνω ένα σωρό πράγματα δουλειά δεν έκανα πάντως!αυτό με την προλακτίνη βέβαια τσεκαρε το για σιγουριά εμένα κάπου στο 10 είναι συνήθως.

Ναι πιο πολύ γι αυτό!!!Είμαι 50 κιλά και πέρσυ είχα 240 χοληστερίνη και πρόπερσυ 270!!!!

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Εντάξει αυτό με τα like και το όριο δεν παλευεται... Χαμογελακι πως είσαι;

Κορίτσια έκανα ένα τεστ ωορρηξίας κατά τις 3.00 και νομιζωου βγήκε θετικό. Έκανα ένα πάλι πριν λίγο (γιατί είχα πιει από το πρωί καφέ και νερό και δεν είχα πάει τουαλέτα) χωρίς να έχω πιει τίποτα και βγήκε αρνητικό...μπέρδεμα. θα κάνω και αύριο και βλέπουμε. 

Μπορεί το φουλ θετικό να σου βγει αύριο!!αλλά να έχεις σήμερα επαφή ποτέ δεν ξέρεις!!!

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Ναι πιο πολύ γι αυτό!!!Είμαι 50 κιλά και πέρσυ είχα 240 χοληστερίνη και πρόπερσυ 270!!!!

η χοληστερίνη είναι και κληρονομική κάποιες φορες.

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Μπορεί το φουλ θετικό να σου βγει αύριο!!αλλά να έχεις σήμερα επαφή ποτέ δεν ξέρεις!!!

Ναι ακριβώς!!!Εχει η μαμά μου!!!!Αλλά μια φορά το χρόνο την παρακολουθώ να δούμε αν ανέβει κι άλλο!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , Nati85 είπε:

Νάτι επειδή χτες δεν πρόλαβα να κάνω τεστακι, σκέφτομαι μήπως σήμερα έκανα ωορρηξία. Και τελευταία επαφή είχαμε Κυριακή λόγω δουλειάς δεν είχαμε ούτε Δευτέρα, ούτε χτες... Φοβάμαι τον χάσαμε το μήνα (όχι ότι θα γινόταν και τίποτα...

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Ακόμη στην 1899 είμαστε... 

@alina80 ασε τα test βούτα τοοοονν!!! 

Έλα άντε λίγο ακόμα και αλλάζουμε!!

@alina80 εκτός και αν ήταν λίγο αραιά μετά τα ουρα.αν όμως εχθές ήταν το θετικό μπορεί σήμερα να έκανες το μεσημέρι ωορρηξια οπότε προλαβαίνεις!δεν χάθηκε ακόμα το παιχνίδι!!!αυτό το ότι δεν θα κάναμε και τίποτα δεν το περίμενα από εσένα όμως!!! μην μου κάνεις τέτοια και μου θυμίζεις εμένα!!!με τρελαίννννεις!

πρίν από 25 λεπτά , marillia είπε:

Ναι ακριβώς!!!Εχει η μαμά μου!!!!Αλλά μια φορά το χρόνο την παρακολουθώ να δούμε αν ανέβει κι άλλο!!!

Μια φίλη μου παλευει να την κατεβάσει και είναι αδύνατη γυμνάζεται αρκετά και πάλι έχει χοληστερίνη.ειναι λιγο δύσκολο ίσως αν επαιρνες μουρουνέλαιο βέβαια και αυτά λένε δεν είναι ότι καλύτερο

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Nati85 είπε:

@alina80 εκτός και αν ήταν λίγο αραιά μετά τα ουρα.αν όμως εχθές ήταν το θετικό μπορεί σήμερα να έκανες το μεσημέρι ωορρηξια οπότε προλαβαίνεις!δεν χάθηκε ακόμα το παιχνίδι!!!αυτό το ότι δεν θα κάναμε και τίποτα δεν το περίμενα από εσένα όμως!!! μην μου κάνεις τέτοια και μου θυμίζεις εμένα!!!με τρελαίννννεις!

Μια φίλη μου παλευει να την κατεβάσει και είναι αδύνατη γυμνάζεται αρκετά και πάλι έχει χοληστερίνη.ειναι λιγο δύσκολο ίσως αν επαιρνες μουρουνέλαιο βέβαια και αυτά λένε δεν είναι ότι καλύτερο

Ναι ο παθολόγος μου λέει ότι δεν κάνει τίποτα!!!Μου είπε διατροφή,περπάτημα και κληρονομικότητα!!!!!!Η αλήθεια είναι δεν περπατάω και τα γαριδάκια μου και τα παιδάκια τα τρώω!!!Αλλά κιλά δεν παίρνω!!!Και είναι πρόβλημα και αυτό!!!

πρίν από 11 λεπτά , Nati85 είπε:

Ένα χρόνο και δεν έχουμε κάνει τιποτα, τώρα θα κάνουμε; Άσε που πονάω και δεξιά, οπότε με ωορρηξία δεξιά είμαι "πού πας ρε καραμητρο"...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...