Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 18 λεπτά , marillia είπε:

Γλυκούλα μου μου ήρθε τελικά!!!!Σκέφτομαι αύριο να κάνω μια προλακτίνη γιατί το 23 που είχα δεν μου πολύ κάθετε και να πάω να πάρω μια γνώμη ακόμα ενός γιατρού!!!Επίσης θέλω να κάνω και d γιατί την είχα χαμηλή και δεν ξέρω πόσο είναι τώρα!!!Θα του δείξω όλες τις εξετάσεις και ίσως έχει να μου προτείνει κάτι!!!Ισως και μια παρακολούθηση ωορρηξίας για ένα μήνα!!!Δυστυχώς τον γιατρούλη που έχω επειδή είναι μακρυά δεν είναι εύκολο αυτό!!!

κριμα .. :( παντως κ εμενα ο γιατρος μου ειχε για την προλακτινη  οτι δν χρειαζομαι χαπι κ ομως παρατηρησα οτι στον πρωτο κυκλο που πηρα σωστα το χαπι , μου εκανε κυκλο 26 μερων κ σε αυτον το ιδιο κ οπως επισης μου βγηκε πολυ εντονο το τεστ ωορηξιας.. δεν ξερω αν ειναι καλο που μου μικρυνε τον κυκλο βεβαια..  επισης μου εχει γιατρος οτι η ανεβσμενη προλακτινη δεν αφηνει να γινει εμφυτευση . για αυτο το πηρα κιολας το χαπι εγω.. πηγαινε δες την . οσο για την βιταμινη D δεν εχω ιδεα , γτ δεν χω κανει την εξεταση ( σκοπευω να την κανω κ αυτην) .

θα παμε μαζι τον αλλον μηνα εμεις !!

πρίν από 32 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Κοριτσια μου τι κανετε?εγω πριν κιγο σχολασα...χθες ημασταν πολυ κουρασμενοι κ οι 2 κ δεν καναμε κατι ...κρινα γτ ηταν η 7η μερα τι νεακια εσεις?εγινε τπτ συγκλονιστικο οσο ελειπα σημερα απο την παρεουλα μας?

καλε μην αγχωνεσαι ! αφου εσυ κανεις 30 κυκλο , ειναι νωρις η 7η μερα !!  ν αφροντισετε απο την 11η κ μετα να εχετε επαφες μερα παρα μερα η καθε μερα . οπως σας βολευει!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 22 λεπτά , Smile89 είπε:

Ποσες μέρες σου κρατα η περίοδος? Πότε είναι οι γονιμες σου? 

Μου κραταει 4μερες και γενικα εχω κυκλο 30ημερωμ...τωρα ποτε εχω ωορηξια δεν κερω γτ δεν την καταλαβαινω και δεν κανω κ τεστακια να δω

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

@ada32Αντα μου πόσο είχες προλακτίνη?Ναι να μείνουμε όλες μαζί!!!!!!!

@kidoΚαλά κάνεις και ξεκλέβεις χαχχχα!!!!Πάμε παρέουλααααα!!!!

εγω ειχα διαφορες τιμες .. το πρωι την ειχα 1 φορα 32 , μια φορα 39 .  το απογευμα την ειχα  1 φορα 19   & 1 φορα 27 ... αλλα το πρωι εδινα αιμα μολις ξυπνουσα κ ειχα διαβασει καπου οτι επρεπε να περασει  1 ωρα απο τοτε που ξυπνας κ μετα να δωσεις αιμα.. 

Παντως την τιμη 19 την ειχα μετα απο 2 μηνες που επαιρνα χαπια λυγαριας . (νομιζω οτι αυτα βοηθησαν να κατεβει γτ εξισσοροπουν τις ορμονες) .

εγω παιρνω 1 χαπι dostinex την βδομαδα ( μισο την δευτερα + μισο την πεμπτη  ) κ να σου πω ειδα διαφορα στα συμπτωματα πριν την περιοδο οτι ελλατωθηκαν κ οτι σαν να εφτιαξε ο κυκλος μου ως προς την ωορηξια!  

ααα και κατι ακομα , εγω αν πιεζα τον δεξι μαστο μου , εβγαζε υγρο ,1-2 σταγονες . οποτε σιγουρα την ειχα πιο ανεβασμενη απο το φυσιολογικο 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 36 λεπτά , ada32 είπε:

κριμα .. :( παντως κ εμενα ο γιατρος μου ειχε για την προλακτινη  οτι δν χρειαζομαι χαπι κ ομως παρατηρησα οτι στον πρωτο κυκλο που πηρα σωστα το χαπι , μου εκανε κυκλο 26 μερων κ σε αυτον το ιδιο κ οπως επισης μου βγηκε πολυ εντονο το τεστ ωορηξιας.. δεν ξερω αν ειναι καλο που μου μικρυνε τον κυκλο βεβαια..  επισης μου εχει γιατρος οτι η ανεβσμενη προλακτινη δεν αφηνει να γινει εμφυτευση . για αυτο το πηρα κιολας το χαπι εγω.. πηγαινε δες την . οσο για την βιταμινη D δεν εχω ιδεα , γτ δεν χω κανει την εξεταση ( σκοπευω να την κανω κ αυτην) .

θα παμε μαζι τον αλλον μηνα εμεις !!

καλε μην αγχωνεσαι ! αφου εσυ κανεις 30 κυκλο , ειναι νωρις η 7η μερα !!  ν αφροντισετε απο την 11η κ μετα να εχετε επαφες μερα παρα μερα η καθε μερα . οπως σας βολευει!

Παντως παρατηρησα οτι σημερα εχω πηχτα υγρα...δεν ξερω τι μπορει να.σημαινει αυτο...καλα απο την 11η καθε μερς μην σου πω...

πρίν από 5 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Η προλακτίνη κορίτσια τι εξέταση είναι;

εσυ εισαι εγκυουλα τωρα  καιθα την εχεις ανεβασμενη !! ειναι για την παραγωγη γαλακτος οτνα θυλαζει η γυναικα κ αποτρεπει απο το να μεινεις εγκυος αν ειναι ανεβασμενη γτ δεν κανεις καλη ωορηξια . η κανεις μεγαλους κυκλους και δεν αφηνει το εμβρυο να εμφυτευτει στην μητρα. 

Λεγεται κ ορμονη του αγχους βεβαια , γτ ανεβαινει πολυ απο το στρεσσ.

Just now, Dimitr@17 είπε:

Παντως παρατηρησα οτι σημερα εχω πηχτα υγρα...δεν ξερω τι μπορει να.σημαινει αυτο...καλα απο την 11η καθε μερς μην σου πω...

τιποτα! κ εγω εχω μετα την περιοδο .. πρωτα ειναι αραια κ μετα γινονται πηχτα κ μετα οταν πησιαζω γονιμες , ξανα αραια.

@melina92 τι κανεις? εκανες χοριακη ξανα?

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

εσυ εισαι εγκυουλα τωρα  καιθα την εχεις ανεβασμενη !! ειναι για την παραγωγη γαλακτος οτνα θυλαζει η γυναικα κ αποτρεπει απο το να μεινεις εγκυος αν ειναι ανεβασμενη γτ δεν κανεις καλη ωορηξια . η κανεις μεγαλους κυκλους και δεν αφηνει το εμβρυο να εμφυτευτει στην μητρα. 

Λεγεται κ ορμονη του αγχους βεβαια , γτ ανεβαινει πολυ απο το στρεσσ.

τιποτα! κ εγω εχω μετα την περιοδο .. πρωτα ειναι αραια κ μετα γινονται πηχτα κ μετα οταν πησιαζω γονιμες , ξανα αραια.

@melina92 τι κανεις? εκανες χοριακη ξανα?

Καλα μεχρι τις 22 που ειναι να ερθει εχουμε μερες...απλα μου κανει εντυπωση τοσο νωρις να εχω πηχτα..

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Καλα μεχρι τις 22 που ειναι να ερθει εχουμε μερες...απλα μου κανει εντυπωση τοσο νωρις να εχω πηχτα..

μην αφήνεις τις μέρες να περνούν αγαπη... 

nlmNp2.png

πρίν από 8 λεπτά , ada32 είπε:

εγω ειχα διαφορες τιμες .. το πρωι την ειχα 1 φορα 32 , μια φορα 39 .  το απογευμα την ειχα  1 φορα 19   & 1 φορα 27 ... αλλα το πρωι εδινα αιμα μολις ξυπνουσα κ ειχα διαβασει καπου οτι επρεπε να περασει  1 ωρα απο τοτε που ξυπνας κ μετα να δωσεις αιμα.. 

Παντως την τιμη 19 την ειχα μετα απο 2 μηνες που επαιρνα χαπια λυγαριας . (νομιζω οτι αυτα βοηθησαν να κατεβει γτ εξισσοροπουν τις ορμονες) .

εγω παιρνω 1 χαπι dostinex την βδομαδα ( μισο την δευτερα + μισο την πεμπτη  ) κ να σου πω ειδα διαφορα στα συμπτωματα πριν την περιοδο οτι ελλατωθηκαν κ οτι σαν να εφτιαξε ο κυκλος μου ως προς την ωορηξια!  

ααα και κατι ακομα , εγω αν πιεζα τον δεξι μαστο μου , εβγαζε υγρο ,1-2 σταγονες . οποτε σιγουρα την ειχα πιο ανεβασμενη απο το φυσιολογικο 

Ναι το διάβασα και γω και θα πάω κανένα 2ωρο μετά!!!!Εγώ έχω παρατηρήσει ότι με πονά πολύ το στήθος σχεδόν αμέσως μετά την ωορρηξία και δεν ξεπρήζεται ούτε στην περίοδο!!!Μπορεί να είναι από την προλακτίνη μπορεί και όχι!!!Και είχα 18 προλακτινη 2 μήνες πριν μείνω έγκυος και θυμάμαι είχα πάει αμέσως μόλις ξυπνησα όπως και τώρα!!!Και μετά από 1 χρόνο είχα 23,5!!!Αρα θέλω να κάνω και μια ακόμα που πιστεύω θα είναι πιο σίγουρη εικόνα!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

μην αφήνεις τις μέρες να περνούν αγαπη... 

Οχι βεβαια...εχω κ την μεση μου κιολας...παρολα αΥτα αν ειναι κουρασμενος σημερα γτ μετα την δουλεια θα παει προπονηση θα τον βαλω με το ζορι αν δεν θελει χεχε...

• Χαχα 3

πρίν από 9 λεπτά , marillia είπε:

Ναι το διάβασα και γω και θα πάω κανένα 2ωρο μετά!!!!Εγώ έχω παρατηρήσει ότι με πονά πολύ το στήθος σχεδόν αμέσως μετά την ωορρηξία και δεν ξεπρήζεται ούτε στην περίοδο!!!Μπορεί να είναι από την προλακτίνη μπορεί και όχι!!!Και είχα 18 προλακτινη 2 μήνες πριν μείνω έγκυος και θυμάμαι είχα πάει αμέσως μόλις ξυπνησα όπως και τώρα!!!Και μετά από 1 χρόνο είχα 23,5!!!Αρα θέλω να κάνω και μια ακόμα που πιστεύω θα είναι πιο σίγουρη εικόνα!!!

κανε για να δεις !  μπορεις να παρεις χαπια λυγαριας η να πιεις τσαει λυγαριας  , θα σε βοηθησει λιγακι πιστευω.

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

@ada32Koίταξα τώρα για την d και είχα 18!!Τό όριο είναι από 9-50!!!Και θυμάμαι την είχα κάνει έγκυος και θα μου δίναμε αργότερα ασβέστιο μαζί με d!!!Αλλά επειδή δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη το άφησα αυτό το θέμα!!!Σίγουρα δεν πρόλαβε να πέσει από το μωρό γαιτί φαντάσου ότι είχα μόνο εμβρυικά στοιχεία!!!

Πάντως ο γυναικολόγος μου που δεν είναι των βιταμινών γενικά λόγω ισχύου που είχα ο παθολόγος μου είχε δώσει κάτι πολυβιταμίνες!!!Και μου είπε ο γυναικολόγος μου αν έχει d  μέσα συνεχισέτες!!!Αλλά και αυτός μια παραπάνω κίνηση δεν κάνει!!Τεσπά!!!Αυτή τη στιγμή δεν πίνω κάτι!!!

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

@ada32Koίταξα τώρα για την d και είχα 18!!Τό όριο είναι από 9-50!!!Και θυμάμαι την είχα κάνει έγκυος και θα μου δίναμε αργότερα ασβέστιο μαζί με d!!!Αλλά επειδή δεν προχώρησε η εγκυμοσύνη το άφησα αυτό το θέμα!!!Σίγουρα δεν πρόλαβε να πέσει από το μωρό γαιτί φαντάσου ότι είχα μόνο εμβρυικά στοιχεία!!!

Πάντως ο γυναικολόγος μου που δεν είναι των βιταμινών γενικά λόγω ισχύου που είχα ο παθολόγος μου είχε δώσει κάτι πολυβιταμίνες!!!Και μου είπε ο γυναικολόγος μου αν έχει d  μέσα συνεχισέτες!!!Αλλά και αυτός μια παραπάνω κίνηση δεν κάνει!!Τεσπά!!!Αυτή τη στιγμή δεν πίνω κάτι!!!

εγω δενεχω κανει καθολου αλλα θα την κανω κ αυτη ..( τοσα εχω κανει ..) αντε παλι για τσεκ απ θα παμε!

πρίν από 4 λεπτά , marillia είπε:

ποσο καιρω εχεις να κανεις ορμονικες?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

εγω δενεχω κανει καθολου αλλα θα την κανω κ αυτη ..( τοσα εχω κανει ..) αντε παλι για τσεκ απ θα παμε!

χαχχαχαχ όντως!!!και τθέλω να κάνω και χοληστερτίνη γιατί πέρσυ είχα 240!!!Από που να ξεκινησω!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...