Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε το συζητώ. Το έχω σκεφτεί πολλές φορές. Για αυτό και δεν αλλάζω δουλειά κ υπομένω όλο αυτό που υπομένω. Αλλιώς θα έκανα κάτι άλλο για να διαφυλάξω τη ψυχολογική μου ηρεμία. Πιέζομαι εδώ , πιέζομαι κ στη προσωπική μου ζωή με τις εξωσωματικές. Εχω σκεφτεί άπειρες φορές να τα παρατήσω αλλά μετά θυμάμαι για τι προσπαθώ.

Πάνω από όλα η ψυχική μας ηρεμία. 

Για αυτό δεν έχω αλλάξει δουλειά... Παρόλο που τρέχω σαν τον Βέγγο γιατί είμαστε λίγα άτομα, οπότε το 8 ωρό είναι οριακό! Δεν κάνουμε ούτε διάλλειμα, ότι φάμε, πάνω στο γραφείο. Τέλος πάντων, παρόλα αυτά, είναι σαν να πηγαίνω για καφέ με φίλους. Γελάμε, πειραζόμαστε και έχουμε μιλήσει ανοιχτά για την εξωσωματική. Καμία μέρα που έλειψα δεν μου έβαλαν άδεια, κανένα δυβδόμαδο που έκατσα σπίτι και παρόλα αυτά με πλήρωναν κανονικότατα. Δηλαδή φαντάσου, μέσα σε ένα χρόνο έλειψα 2 φορές από 2 εβδομάδες και πήρα και 22 μέρες άδεια που δικαιούμαι, τους πίεζα να αφαιρεθούν από τις κανονικές μου και τίποτα. Και στην εγκυμοσύνη έκατσα 3 μήνες και εκεί , τίποτα δεν μου είπαν. με στήριξαν φουλ. και για να γυρίσω μετά την άδεια μητρότητας μου έκαναν πολύ καλή αύξηση. 

Οπότε ναι, η ψυχολογία παιζεί τρομερό ρόλο. Είχα μόνο την πίεση της εξωσωματικής! Καλή δύναμη θα ευχηθώ! είσαι τρομερά δυνατή! Σε θαυμάζω αλήθεια!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , caramel_83 είπε:

οχι δεν προσπαθουμε, το εχουμε αφησει γι αυτο ειπα και στην Μαρθα οτι μην περιμενει απο εμενα νεα :D 

Βρε κόβεται το σεξ;;; Τι πάει να πει προσπάθεια; Γίνεται και χωρίς!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, kido είπε:

Βρε κόβεται το σεξ;;; Τι πάει να πει προσπάθεια; Γίνεται και χωρίς!!!

χαχαχα δεν ειπα οτι εκοψα το σεξ ειπα οτι δεν προσπαθουμε ;) εχει διαφορα :P 

Just now, caramel_83 είπε:

χαχαχα δεν ειπα οτι εκοψα το σεξ ειπα οτι δεν προσπαθουμε ;) εχει διαφορα :P 

Ναι, το "σεξ χωρίς προσπάθεια για παιδι" μπορεί να οδηγήσει σε εγκυμοσύνη, άρα ποτέ δεν ξέρεις!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

πρίν από 9 λεπτά , kido είπε:

@Nati85από το καλοκαίρι χοντρικά αλλά πιο εντατικά από το Σεπτέμβριο. Δεν είναι πολύ αλλά ανυπομονώ!

Ναι δεν είναι πολύ θα έρθει σύντομα!!η ανυπομονησία ναι είναι μεγάλη πάντα!

πρίν από 12 λεπτά , caramel_83 είπε:

οχι δεν προσπαθουμε, το εχουμε αφησει γι αυτο ειπα και στην Μαρθα οτι μην περιμενει απο εμενα νεα :D 

Μπορεί καμμία φορά να σας κάτσει αν γίνει σωστά το θέμα!ποτέ δεν ξέρεις!!

• Ευχαριστώ 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Καλημερα κοριτσια! @kido δεν πειραζει ,τον επομενο μηνα μαζι .. γτ κ εγω μαλλον θα αδιαθετησω .. κ να σου πω την αληθεια , το περιμενω πως κ πως αυτη την φορα ( γτ ξερω οτι παλι δεν πετυχαμε κατι , τοστηθος μου δεν με ποναει καν ..)  γτ θελω απο βδομαδα να γραφτω γυμναστηριο!!!! 

@caramel_83κοριτσι μου τι εγινε παλι? αφου ο αντρας σου ειχε πει οτι θελει να προσπαθησετε , παλι εξω τελειωνει?  και το φιλισιν το παιρνουμε ολο τον μηνα . ετσι ξερω εγω.. να σου πω την αληθεια , μην τα παρατας  τωρα που εφτιαξες τις ορμονες σου ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Just now, ada32 είπε:

Καλημερα κοριτσια! @kido δεν πειραζει ,τον επομενο μηνα μαζι .. γτ κ εγω μαλλον θα αδιαθετησω .. κ να σου πω την αληθεια , το περιμενω πως κ πως αυτη την φορα ( γτ ξερω οτι παλι δεν πετυχαμε κατι , τοστηθος μου δεν με ποναει καν ..)  γτ θελω απο βδομαδα να γραφτω γυμναστηριο!!!! 

@caramel_83κοριτσι μου τι εγινε παλι? αφου ο αντρας σου ειχε πει οτι θελει να προσπαθησετε , παλι εξω τελειωνει?  και το φιλισιν το παιρνουμε ολο τον μηνα . ετσι ξερω εγω.. να σου πω την αληθεια , μην τα παρατας  τωρα που εφτιαξες τις ορμονες σου ..

Και εμένα δεν με πείραξε τόσο γιατί δεν είχαμε κάνει τελικά στις γόνιμες τώρα που μου ήρθε νωρίτερα δύο μέρες, μάλλον έκανα νωρίτερα και την οωρρηξία! Καλά τον είχα για χαμένο το μήνα! Τώρα θα έχω οωρρηξία 13-14 Φεβρουαρίου! Πιο ερωτικό πεθαίνεις! Θα γίνει χαμός! 

Κορίτσια κυκλοφορεί ίωση γαστρεντερίτιδας; Με έχει πεθάνει από χθες βράδυ, έχω πάει 5 φορές τουαλέτα, ήρθε και η περίοδος, πάει με αποτελείωσε η κοιλιά μου!!

• Χαχα 1

πρίν από 20 λεπτά , ada32 είπε:

ειμαι φουλ απο φιλικο αγαπη μου ετσι εδειξαν οι εξετασεις, απλα για να μην ξαναπεσει θα παιρνω μονο τοτε για να διατηρειται....οσο για τις επαφες, κανουμε οποτε μας ερθει δεν κοιταω γονιμες και δεν ολοκληρωνουμε παντα μεσα...και απο τις 2 μεριες πλεον προκαλειται αυτο... βαριεμαι να ασχοληθω με ωορηξιες κτλ και το εχω αφησει τελειως στην τυχη του

3 ώρες πρίν, Alekagala είπε:

@Smile89 μπραβο σας!!!!  Απο δω και περα χαλάρωσε και απόλαυσε την ακινησία σου γιατι σε λιγο καιρο δε θα προλαβαινεις!!!!!  

Χαχαχα απολαμβανω... 

2 ώρες πρίν, Δήμητρα1988 είπε:

καλημερα κοριτσια!!! πως ειστε σημερα???? 

@Smile89 ευχομαι μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη !! 

@kido τι να πω κοριτσακι οταν ερχετε και νωριτερα ειναι χειροτερα... παλι πολλεσ μαζευτικαμε :( 

Ευχαριστώ κούκλα μου!! 

1 hour ago, caramel_83 είπε:

καλημερα κοριτσια, εγω δεν ειμαι σε καμια φαση χαχαχαχα...χθες πηγα ενδοκρινολογο ολα καλα, συνεχιζω εννοειται το τ4 και γλουκοφαζ, το φιλισιν μονο κατα την διαρκεια της περιοδου και το dlux απο Μαη θα το κανω 4 φορες την εβδομαδα, θα ξαναπαω Σεπττεμβρη με καποιες εξετασεις που μου εδωσε

@Smile89 κοπελα μου πολυ ευχαριστα τα νεακια σου...οποτε ακολουθησε ολα οσα σου λεει ο γιατρος σου και θα πανε ολα καλα ;) 

Εννοείται κορίτσι μου 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

15 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Αγαπες μου!!! Όλα καλα την ακουσαμε την καρδουλα. Εκεί είναι το ζουζούνι. Οκ δεν φαινόταν τίποτα βέβαια ειναι κουτσικο ακόμη μωλε. Σε δυο εβδομαδες θα παω παλι. Ο πλακούντας δεν θέλει να κολλήσει ειναι ζόρικος. 

Πο πο τι ωραια νέα,  δεν είχα χτες ίντερνετ και είχα πολύ αγονια για σένα.  Μπραβο κοριτσι μου,  χαίρομαι πάρα πολύ για σένα. Τωρα μπορείς να χαλαρωσεις και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου. ♡

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 13 λεπτά , caramel_83 είπε:

ειμαι φουλ απο φιλικο αγαπη μου ετσι εδειξαν οι εξετασεις, απλα για να μην ξαναπεσει θα παιρνω μονο τοτε για να διατηρειται....οσο για τις επαφες, κανουμε οποτε μας ερθει δεν κοιταω γονιμες και δεν ολοκληρωνουμε παντα μεσα...και απο τις 2 μεριες πλεον προκαλειται αυτο... βαριεμαι να ασχοληθω με ωορηξιες κτλ και το εχω αφησει τελειως στην τυχη του

να σου πω κ εγω πρεπει να το δω αυτο με το φυλλικο γτ το παιρνω πολλους μηνες ! οσο για οτι βαρεθηκες ,, εγω να δεις ..!αφου αυτο εγραψα πριν , περιμενω να αδιαθετησω( γτ ειμαι σιγουρη παλι) κ να ξεκινησω γυμναστηριο.. 

πρίν από 34 λεπτά , kido είπε:

Και εμένα δεν με πείραξε τόσο γιατί δεν είχαμε κάνει τελικά στις γόνιμες τώρα που μου ήρθε νωρίτερα δύο μέρες, μάλλον έκανα νωρίτερα και την οωρρηξία! Καλά τον είχα για χαμένο το μήνα! Τώρα θα έχω οωρρηξία 13-14 Φεβρουαρίου! Πιο ερωτικό πεθαίνεις! Θα γίνει χαμός! 

Κορίτσια κυκλοφορεί ίωση γαστρεντερίτιδας; Με έχει πεθάνει από χθες βράδυ, έχω πάει 5 φορές τουαλέτα, ήρθε και η περίοδος, πάει με αποτελείωσε η κοιλιά μου!!

οοο ε τοτε θα το πιασετε εσεις !!!! στην γιορτη των ερωτευμενων !!!  οσο για την γαστρεντεριτιδα ,ενα θα σου πω , imodium!!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

να σου πω κ εγω πρεπει να το δω αυτο με το φυλλικο γτ το παιρνω πολλους μηνες ! οσο για οτι βαρεθηκες ,, εγω να δεις ..!αφου αυτο εγραψα πριν , περιμενω να αδιαθετησω( γτ ειμαι σιγουρη παλι) κ να ξεκινησω γυμναστηριο.. 

οοο ε τοτε θα το πιασετε εσεις !!!! στην γιορτη των ερωτευμενων !!!  οσο για την γαστρεντεριτιδα ,ενα θα σου πω , imodium!!

Μακάρι! Γυμναστήριο μην το αναβάλλεις να το ξεκινήσεις, βοηθάει κιόλας! Φολικό εμένα 4 μήνες μου είπε να πάρω, τώρα είμαι στον 1,5 μήνα. Ως τους 4 που θα το κόψω, ελπίζω να μείνω έγκυος! 

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Μακάρι! Γυμναστήριο μην το αναβάλλεις να το ξεκινήσεις, βοηθάει κιόλας! Φολικό εμένα 4 μήνες μου είπε να πάρω, τώρα είμαι στον 1,5 μήνα. Ως τους 4 που θα το κόψω, ελπίζω να μείνω έγκυος! 

εμενα δεν μου εχουν πει να το κοψω αλλα τωρα τελευταια δεν το παιρνω συνεχεια .. το ξεχναω! απο βδομαδα εχει γυμναστηριο!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

15 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Αγαπες μου!!! Όλα καλα την ακουσαμε την καρδουλα. Εκεί είναι το ζουζούνι. Οκ δεν φαινόταν τίποτα βέβαια ειναι κουτσικο ακόμη μωλε. Σε δυο εβδομαδες θα παω παλι. Ο πλακούντας δεν θέλει να κολλήσει ειναι ζόρικος. 

Συγχαρητηρια κοριτσι μου,ξαπλα και καλη συνεχεια να εχεις!!!

3 ώρες πρίν, kido είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Αδιαθετησα πρωι πρωί και 2 μέρες νωρίτερα. Γι αυτό είχα τις κρυαδες και τη χαμηλή θερμοκρασία! Καλά ήταν που παραμυθιαστηκα για λίγο!!!

Μη στεναχωριεσαι κοριτσι μου καθολου ,και τις δυο φορες που εμεινα εγκυος ,τον προηγουμενο μηνα μου ειχε ερθει νωριτερα η περιοδος,οποτε μπορει να ειναι καλο σημαδι αυτο για τον επομενο μηνα.(ειναι διπλοτσεκαρισμενο, γιατι ειχα πολυ σταθερο κυκλο και το να ερθει 2-3 μερες νωριτερα ηταν πρωτογνωρο για εμενα ,ειμαι 40 ετων και οπως καταλαβαινεις εχω αρκετα χρονια περιοδο) Ολα καλα να πανε ευχομαι :)

Καλημέρα κορίτσια μου είσαστε καλά.... Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να διαβάσω τα σχόλια. Εύχομαι να ήσαστε όλες καλά...♡ @Smile89 τέλειο συναίσθημα. Να προσέχεις και όλα θα πάνε καλά κοπέλα μου...  Σας φιλώ πολύ όλες...♡♡♡

XDAlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...