Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@Smile89 κορίτσι συγχαρητήρια!!!! Να ειναι γερό το μωράκι σου και ολα αντεχονται! Ξάπλωσε, χαλάρωσε, ααααραξε και θα πάνε ολα καλα! Εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσυνη! 

πρίν από 4 λεπτά , Nenitaki88 είπε:

@Smile89 κορίτσι συγχαρητήρια!!!! Να ειναι γερό το μωράκι σου και ολα αντεχονται! Ξάπλωσε, χαλάρωσε, ααααραξε και θα πάνε ολα καλα! Εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσυνη! 

σε ευχαριστώ κοπέλα μου και σε σένα εύχομαι οτι καλύτερο...!!!! 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

@Smile89κορίτσι μου χάρηκα πολύ που όλα είναι καλά! !! Είμαι σίγουρη ότι έτσι θα συνεχίσει κι ακόμα καλύτερα! !! Να του μιλάς και να δεις πως θα μεγαλώσει το μικρούλι σου!!!:)

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 13 λεπτά , Τονι@ είπε:

@Smile89κορίτσι μου χάρηκα πολύ που όλα είναι καλά! !! Είμαι σίγουρη ότι έτσι θα συνεχίσει κι ακόμα καλύτερα! !! Να του μιλάς και να δεις πως θα μεγαλώσει το μικρούλι σου!!!:)

Ευχαριστώ πολύ ματια μου... 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλημέρα! Αδιαθετησα πρωι πρωί και 2 μέρες νωρίτερα. Γι αυτό είχα τις κρυαδες και τη χαμηλή θερμοκρασία! Καλά ήταν που παραμυθιαστηκα για λίγο!!!

• Λυπημένη/-ος 3

πρίν από 28 λεπτά , kido είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Αδιαθετησα πρωι πρωί και 2 μέρες νωρίτερα. Γι αυτό είχα τις κρυαδες και τη χαμηλή θερμοκρασία! Καλά ήταν που παραμυθιαστηκα για λίγο!!!

Αχ βρε κοριτσάκι... Δίκιο έχεις τι να σου πούμε. Δυστυχώς έτσι είναι αυτά. Ένας μήνας θα είναι ο "καλός" και που θα πει, θα έρθει. 

Καλημέρα κόρες! Τι κάνετε; 

• Μου αρέσει 1

καλημερα κοριτσια!!! πως ειστε σημερα???? 

@Smile89 ευχομαι μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη !! 

@kido τι να πω κοριτσακι οταν ερχετε και νωριτερα ειναι χειροτερα... παλι πολλεσ μαζευτικαμε :( 

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου. .Εγώ αυτές τις μέρες όταν φτάνει το πρωί είμαι πτώμα.  Η μικρή φωνάζει γιατί θέλει να σηκωθω να παίξουμε κι εγώ είμαι λιποθυμη. .ευτυχώς σηκώνεται ο άντρας μου το πρωί και την απασχολεί για κανένα μισάωρο μέχρι να φύγει για δουλειά. .δεν ξέρω τι έχω πάθει.  Από την αρχή έτσι ήταν το πρόγραμμα αλλά σηκωνομουν πιο εύκολα.

Για τα κορίτσια που αδιαθετησαν εύχομαι ο μήνας των ερωτευμένων να φέρει και το πολυπόθητο νινί!!!♡♡♡♡

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

kalimera koritsia mou.....simera epitelous repo alla exo doulies spiti ...akoma periodos den exei erthei apo to savato alla den exo oute ponous oute prismeno stithos ...simera o suzigos mou zitise auga me patates opote den exo magirema...eseis ti kalo tha ftiaksete? @kido mou mi mou stenaxoriese pame gia ton epomono mina dinamika!!!

Just now, Μαρθα Κ είπε:

kalimera koritsia mou.....simera epitelous repo alla exo doulies spiti ...akoma periodos den exei erthei apo to savato alla den exo oute ponous oute prismeno stithos ...simera o suzigos mou zitise auga me patates opote den exo magirema...eseis ti kalo tha ftiaksete? @kido mou mi mou stenaxoriese pame gia ton epomono mina dinamika!!!

@Μαρθα Κ δεν κάνεις ένα τεστ να μας χαροποιήσεις;; Ευχαριστώ για τα λόγια σου κι εσένα και τις υπόλοιπες κοπέλες. Δεν στεναχωριέμαι συνεχίζω και ίσως πάρω τεστ οωρρηξίας...

πρίν από 6 λεπτά , Τονι@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. .Εγώ αυτές τις μέρες όταν φτάνει το πρωί είμαι πτώμα.  Η μικρή φωνάζει γιατί θέλει να σηκωθω να παίξουμε κι εγώ είμαι λιποθυμη. .ευτυχώς σηκώνεται ο άντρας μου το πρωί και την απασχολεί για κανένα μισάωρο μέχρι να φύγει για δουλειά. .δεν ξέρω τι έχω πάθει.  Από την αρχή έτσι ήταν το πρόγραμμα αλλά σηκωνομουν πιο εύκολα.

Για τα κορίτσια που αδιαθετησαν εύχομαι ο μήνας των ερωτευμένων να φέρει και το πολυπόθητο νινί!!!♡♡♡♡

kalimera koritsaki mou...pali kala pou se boithaei o antroulis sou...h mikri poso einai?

Just now, kido είπε:

@Μαρθα Κ δεν κάνεις ένα τεστ να μας χαροποιήσεις;; Ευχαριστώ για τα λόγια σου κι εσένα και τις υπόλοιπες κοπέλες. Δεν στεναχωριέμαι συνεχίζω και ίσως πάρω τεστ οωρρηξίας...

agape apokliete na eimai proton auto ton mina den eixa polles epafes kai deuteron to stithos den einai katholou prismeno

πρίν από 2 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

Μαρθακι μου αν δεν έρθει μέχρι το  ΣΚ  κάνε ένα τεστακι.  Με τη διατροφή πως τα πας? ? Εγώ με τη γυμναστική χάλια.  Ούτε καν δεν μπορώ να ακολουθήσω το πρόγραμμα.  Δυστυχώς.  Το κάνω μόνο όποτε προλαβαίνω 

πρίν από 2 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

kalimera koritsaki mou...pali kala pou se boithaei o antroulis sou...h mikri poso einai?

agape apokliete na eimai proton auto ton mina den eixa polles epafes kai deuteron to stithos den einai katholou prismeno

5.5 μηνών είναι. ..

Λες να σε έχει επηρεάσει η διατροφή και να έχεις καθυστέρηση? 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...